| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2012 14:03
- Nahlásit
nazdar ženský,
včera jsem nějak neměla sílu se nahlásit, třásla mnou zimnice tak jsem dělala hají bucí. dneska jsem měla jet na základnu, ale sedim v kanclu, cestu jsem neriskovala ...
ralý byla hooodně náročná - v pátek jsme vyráželi v 6 ráno, a makali jsme do 1:15 pak do penzionu, pokusit se usnout, v 5:30 budíček a v 6:30 jsme měli být už zase na pracovních pozicích a vytvářet hodnoty - pardon, kafe ... a to celé do 14:00, pak balení, a 4 hodiny v autě ... nedivim se, že tělo včera protestovalo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2012 14:45
- Nahlásit
Eninka
huž jsem odpověděla zpátky. Dorazilo to - tedy emil. To druhý musím říct Fajfce, protože to šlo k ní, to bylo číslo její. a díky.
Janiii
nedivim se, že tělo včera protestovalo
No tak to a ni já ne. A že tys neměla ani kapku zelený, viď?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2012 15:37
- Nahlásit
A že tys neměla ani kapku zelený, viď?
neměla, páč jsem v pátek i v sobotu byla řidič a při tom pracovním nasazení bych to asi nezvládla
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2012 15:43
- Nahlásit
Janiii
neměla
no tak to je jasný, to je jasný. To byl jasnej apstinenční třas, to nebyla horečka z vyčerpání
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2012 15:47
- Nahlásit
náhubek,náhubek budu muset nosit , právě sem řekla panu řediteli, že "to oddělení to nemůže přinést taky najdnou, trousí to jak koza bopky" , já ti tu hubu asi nechám zašít
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2012 17:25 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
PetraK
Fotka Toničky "na bazalce"
Vypadá, že se usmívá...
Poštu jsem nestihla , tak zejtra... Jo, a nic si nezašívej... Anebo si řekla panu řediteli, že mu necháš zašít hubu? To už by bylo lepší...
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2012 20:22
- Nahlásit
Jéééé zhulená Toničkaaaa a mocinky hezky se usmívá
|
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2012 20:48
- Nahlásit
Hyena
Jéééé zhulená Toničkaaaa
nojo, zdá se, že se Tonce ten bazalkovej rauš fakt líbí. Před chvilkou jsem jí přivedla ze zahrady a uložila do pelechu, pořád voní po bazalce. Ryla do polštáře čumákem, nakrucovala se a spokojeně mlaskala...
Taky se mi u starejch psů na pohodu osvědčily Bachovky. Dávám jim Plané jablko + Jedlej kaštan, někdy Řepík. Než jsem šla Toničku plavit do potoka, dostala Krizový kapky...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2012 20:56
- Nahlásit
Jsem zpět.... bylo to náročné, ale veselé. Kdo nezná můj způsob komunikace v angličtině, tak si nedovede představit ..... Musím říct, že plzeňský pívovar na mně žádný dojem neudělal, nejen že tam byl smrad, ale nejdřív horko, pak zima. Navíc ochutnávka moku pro mně byla zbytečná. Mno, ale zase jsem se poučila a vím, že víčka na flašky jezdí na pásu kolmo vzhůru Mno a večer jsem se mazlila s nádherným miloučkým dobrmánkem, který si zamiloval mojí nohavici, kde se mi před odchodem otírala Al
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2012 21:54
- Nahlásit
Jinak včera byla děsná sranda.... burtice měla na hlídání malé štěndo skoročičavy. Čuba očuchávala Hyenu hryzající kostičku. Najednou jí zaujal hyenčin ocásek..čumáčekm si tam odhrunula chlupy a pak najednou hryz a rafla jí do ocasu Hyena se jen otočila a udělala " haf" štěndo odskočilo a za chvíli už zase očuchávala ocásek ale to už jsem jí zatrhli
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2012 22:38 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
jéééé Pupík Toničkááá, zmaštěná po bazalce a pak že u nás nejni vybudovaná tradice hulení!!!! U nás hulej už i psi
tak zejtra...
v klídku, v klídku. Vo nic negou.
necháš zašít hubu? To už by bylo lepší...
ne to ne, tak daleko ešče nejsem
že se Tonce ten bazalkovej rauš fakt líbí
aby ne! však mně se homeo vatička taky moc líbí. a jak jsem se včera sápala po kapkách
Hyena
..čumáčekm si tam odhrunula chlupy a pak najednou hryz a rafla jí do ocasu
má na to precizní metodu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2012 22:40
- Nahlásit
brut
plzeňský pívovar na mně žádný dojem neudělal, nejen že tam byl smrad, ale nejdřív horko, pak zima
brůtko, takhle to ale v pívováru prostě chodí
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2012 23:17
- Nahlásit
Hyena
jj, Abbynka byla skvělá ... jsme se bavili všichni, jen Hyena byla trošku nesvá, protože neměla svou oblíbenou televizi ( Svinííí),takže se musela spokojit s kostí
PetraK
brůtko, takhle to ale v pívováru prostě chodí
šak už to vím a příště raději budu čekat v přilehlé restauraci nad nějakou dobrůtkou... třá nad palačinkou se zmrzlinou nebo nad horkýma malinama, hlavně aby to ani trochu nesmrdělo pííívem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 08:32
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN
BÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jo milé dámy!!! Fčera jsem uďála nečekanej úlovek. U nás v sekáči mají jednou za čas akci, že dva dny je všechno za 50% - takže jsem si za PADESÁT korun koupila suprduprseksi černou prošívanou bundičku s kapucou. Úplně bombastická! Černá pochopitelně. Plus dva batůžky černý taky - z toho jeden takovej ten pidimidi na doklady a malůvátka a klíče a dva nebo tři černý pásky. Nechala jsem tam nehoráznejch 140,- Káčé Pozejtří tam půjdu zas, to pak mají vše za deset korun, koupim tam Hošikusovi nějaký plyšáky, aby si mohl zapitvat, když už ho to FAJFKA naučila
brut
u čekat v přilehlé restauraci nad nějakou dobrůtkou
jojo, tam je dobře pamatuju si, jak se tam líbilo jednomu džíponskýmu maníkovi,s kterým jsme tam byli na jednání. Dokonce si odvážně objednal tlačenku s cibulí a pak jen zíral smála sem se jako pako a řikala mu, že sem mu to říkala. Asi to pro něj bylo ešče horší než ty jejich zakopaný pukafci pro nás vypadal že omdlí
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 08:45
- Nahlásit
rumštááájn
lidi vyypnětě někdo to vedro..... Mám ráda teplíčko u sluníčko,ale když se potím ledva vylezu z baráku, tak je to naprd. Navrch mi nebaví stále posluchta čubinu nepřetržité funění.. Hyena nezatáhla jazyk do tlamy snad už týden
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 09:01
- Nahlásit
Rumštááájn
PetraK
Hele, tak to vypadá, že v dohledný době pojedeme do Sluštic pro krmivo, takže bych mohla objednat a koupit ten phytovet.
Černá pochopitelně
mám pro tebe vyfocenou celorůžovou Lucku a neváhám jí použít . Takže nezlob kachničku!!!
Dokonce si odvážně objednal tlačenku s cibulí a pak jen zíral smála sem se jako pako a řikala mu, že sem mu to říkala. Asi to pro něj bylo ešče horší než ty jejich zakopaný pukafci pro nás vypadal že omdlí
fakt? Mně vždycky přišlo, že česká kuchyně je docela tradiční a samozřejmě vyjma nějakejch uctívanejch živočichů, nikoho nemůže vykolejit.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 09:05
- Nahlásit
Jo a pozoooor obarvila jsem na modro čtyři plenky a tři páry ponožek. Chtěla jsem to obarvit na modro. S modrou mi to jde. Modrá je dobrá , už je to tak.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 09:26
- Nahlásit
Hyena
lidi vyypnětě někdo to vedro...
neboj, víkend ho prej vypne
kachna_
koupit ten phytovet.
bože já na to za-pomně-la dejte mi do držky!! Hale a kolik tam stojí?? hoď mi prosím odkaz na stránky.
mám pro tebe vyfocenou celorůžovou Lucku
nééééééééé!! Netejrej to dobré děcko nebohé!!!
nikoho nemůže vykolejit.
no jo, vypadal zle, když na to koukal, byl to na tom talíři pro něj asi dobrej masakr
. Modrá je dobrá
modrá je dobrá, ale černá je NEJLEPČÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 10:21
- Nahlásit
PetraK
http://www.centrumkrmiv.cz/
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 10:32
- Nahlásit
kachna_
tjo vono je to ešče vo mydlifousek levnější, než napřímo
tak se šábnem na třetiny? Já to zatáhnu i za Fajfku.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 10:38
- Nahlásit
kachna_
ty se budeš stavovat u Ešusky? já bych z Anima potřebovala jednu věc pro koníky, ale potřebovala bych to obratem poslat ti penízky na účet předem není rpoblém, ale spíš si říkám, jak s tím předáním.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 13:31
- Nahlásit
Rumštajn ve spolek.....
...Tonička na bazalce je mocinky roztomilá....
PetraK
.... ty huš máš jindru v mrožáku ???? že už tu druhej den není....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 13:34
- Nahlásit
vlk
.... ty huš máš jindru v mrožáku ???? že už tu druhej den není...
pššššt!! sakra!! ne ho spát! Víš jak to bylo se sněhurkou, taky byla v mrožáku, ale nakonec se zbudila!
ale.... v mým mrožáku nejni.Možná sem ale zaskočila jeho pani a chytla se návodu . nedivila bych se jí
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 13:40
- Nahlásit
PetraK
pššššt!! sakra!! ne ho spát! Víš jak to bylo se sněhurkou, taky byla v mrožáku, ale nakonec se zbudila!
.... no jo, ale ty jeho kynologický perly tu vyloženě chybí. mylíš že ho někdo nahlásil a byl bloknutej ??? Nebo ho fakt přidusila jeho robka....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 13:50
- Nahlásit
vlk
bloknutej asi ne, páč to zas nebylo proč. Když odmyslíme nebezpečnost jeho rad. Ale já si spíš myslím, že se zasejc objeví. Bohužel teda, páč se přiznám, že zrovna on mi moc nechybí zas. nemá úroveň - nesnášim ublížence, fakt je nemám ráda. Chlap má bejt chlap a ne plačtiivá figurínka z vosku.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 14:08
- Nahlásit
PetraK
Ale já si spíš myslím, že se zasejc objeví.
... nestraš.... i když teda, myslela jsem že mě už toho v životě moc nepřekvapí a ejhle.... jindrovi z jiné planety se to povedlo.....
Bohužel teda, páč se přiznám, že zrovna on mi moc nechybí zas. nemá úroveň - nesnášim ublížence, fakt je nemám ráda. Chlap má bejt chlap a ne plačtiivá figurínka z vosku.
..no tak to máme podobně a navíc nesnáším lidi co si trvají na svém i když je to evidentně hovadismus, nejsou nakloněni novým myšlenkám a tvrdošíjně si obhajují svoje zakódované bludy.....ale aspoň to tu trochu rozvířil....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 14:15
- Nahlásit
vlk
... nestraš.... i když teda, myslela jsem že mě už toho v životě moc nepřekvapí a ejhle.... jindrovi z jiné planety se to povedlo..
no hele esli nejni doma v mrožáku, tak natuty bude jak bumerang. Dyk von asi taky jinou zábavu moc mít nebude, páč tůchám, že s tímdle svým přístupem moc kámošů mít nebude.
a navíc nesnáším lidi co si trvají na svém i když je to evidentně hovadismus,
no jo tak to ale zas člověk většinou netuší, že to je hovadismus a skálopevně tomu věří, ale kdyby měl alespoň argumenty. Nebo diskutoval jako dospělej člověk, já jsem jednu chvíli čekala, že řekne: A já to povim tátovi, ten je takhle velkej a von ti dá do držky
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 14:32
- Nahlásit
PetraK
esli nejni doma v mrožáku, tak natuty bude jak bumerang. Dyk von asi taky jinou zábavu moc mít nebude, páč tůchám, že s tímdle svým přístupem moc kámošů mít nebude.
možná pocit, že se zesměšnil, jak už si tu všichni z něho dělali prdel a fouká si bebíčko ...kámošů možná nee ale v parku pár pejkařskejch ignorantů, pro které je bůh...
no jo tak to ale zas člověk většinou netuší, že to je hovadismus a skálopevně tomu věří, ale kdyby měl alespoň argumenty
jako kdyby mi pět na sobě nezávislejch lidí řeklo, že nemám pravdu, tak své myšlení kapku přehodnotím...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 14:43
- Nahlásit
vlk
l a fouká si bebíčko .
no to pravděpodobně, si to tak myslim.
le v parku pár pejkařskejch ignorantů, pro které je bůh...
člověče ale já musím říct, že jsem zatím na většího exprt než je jindradvaadvacítka nenarazila (pokud je fakt teda reálnej, což asi nejspíš je, ale furt, furt tomu stejně jako ostatní ne a ne uvěřit) ačkoli, áááčkoli, pravda - jednoho takovýho mudrlanta vlastně máme ve vedlejším baráku vlastně!! tetkon jsem si na něj vzpomněla. Dokonce mi tvrdil, že ze svýho psa vytvářím, tím, že ho učím poslouchat a různý cviky a triky, psíííchopatickýho jedince . Podotýkám, že jeho kokršpaněl nereaguje vůbec na nic. lítá si sídlákem jak ho namane, otravuje háravý feny a páneček vždy čeká až se jeho Montííí vrátí. Panička narozdíl od tohodle exprta má mozek a se psem chodí na vodítku teda.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2012 15:05
- Nahlásit
PetraK
člověče ale já musím říct, že jsem zatím na většího exprt než je jindradvaadvacítka nenarazila
..tak tady po vsích je takovejch exprdů plno....a přitom jsou někteří skutečně dlouholetí chovatelé ovšem ty kecy co vedou, no na zabití.... když jsme řekli, že Ašopsa krmíme normoš masem se zeleninou tak vypukla davová hysterie, že z něj bé krvelačnej zabiják, protože jak jednou čuchne k masu, tak pude po krvi....a nějaký výcvik? "takovej pes to má v sobě a netřeba ho tudíž nijak cvičit".... a podobně blbejch keců plný huby....
|