Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1872 . 1873 . 1874 . 1875 . 1876 . 1877 . 1878 . 1879 . 1880 . 1881 . 1882 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 10:59
- Nahlásit

Hyena

. nějak ho holka přehlédla a pak se hrozně divila, že místo, aby se zakousla do čuby, měla co dělat, aby se vyhnula kopytům..On je vůbec za ta léta solidně " zkurvenej přesně k obrazu mému"

šikovnej pán, šikovnej.

černej fešáček s bílou náprsenko-úžasné mimi,

no ten musí bejt, joj!! já jsem na ty ohaře proště ulítlá. nejvíc teda na vižlíky a germány (krom výmarů, ty mě tolik neberou ), i když francouz taky nejni marnej,

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 11:02
- Nahlásit

bože to je ychtyl, to je ychtyl, to je ychtýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýl!!!!
mi z něj asi prdne guma u trenýrek
von je lepčí než komix

To musí bejt nářez mít tohle invídyjum (jak říkával můj synovec ) doma, chudák jeho roba nebohá.

Hyena
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 11:04
- Nahlásit

PetraK
mi z něj asi prdne guma u trenýrek
von je lepčí než komix

Z KOHOOOOO??????? Umřu zvjedavostí

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 11:09
- Nahlásit

Hyena

Z KOHOOOOO??????? Umřu zvjedavost
ale prosim tě koukni do kousajícího štěněte bígla. Já bych nikdá nevěřila, že může zem nosit takovýhle exoty. jak to přijde, že se někdo v dospělosti chová takhle? Mi to připomíná tak nějak MŠ kombinovanou s šílenou frustrací jakousi. Asi ten pán vysadil bobule

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 11:37
- Nahlásit

Rumštááájn
Hele Ešuska, kolik chceš toho kloubního phytoveta? Ona ho chtěla i Fajfka, ne?

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 11:44
- Nahlásit

a Hyeno, cos to chtěla ty? Já pak budu v Praze i ve středu, tak bych to mohla nějak předat.

Hyena
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 12:17
- Nahlásit

PetraK
Já do některých témat nechodím, bo si nechci " svinit podvědomí" .... ne vážně, snažím se přispívat tam,kde mám pocit, že to má nějakej smysl... tak že se debatám tipu beagl kouše cíleně vyhýbám.

Hyena
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 12:18 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit

kachna_
a Hyeno, cos to chtěla ty
Já si to už dneska objednala poštou.... včera něco přihodila i Brutice, takže v objednávce za 1600,-Kč se už dvě stovky poštovného ztratí
Ale díky moc.
Což mi připomíná :
brut
"ostropestřec a semeno je objednáno!" znovu opakuji :"ostropestřec a semeno je objednáno!"

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 12:31 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

kachna_

no já právě uvažuju, ešivá ta kilovka je dostačující? co myslíš? Na jak dloho nám to vydrží těch cca 330 g? neznám dávkování totiž.

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 12:33
- Nahlásit

Hyena.

Já do některých témat nechodím, bo si nechci " svinit podvědomí"

no jo, však já tam byla taky jen na začátku a pak protože ten člověk je fakt mameluk na entou jsem se na to vykašlala, dneska jsem čekala na odpověď s telefonem na uchu a ..... blbec jsem nahlídla. Nedalo se to vydržet, ale jo dám si zákaz, páč proč se rozčilovat pro blbost jinech a ničit si zdraví a zabordelit se. Máš recht.

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 12:47
- Nahlásit

no já právě uvažuju, ešivá ta kilovka je dostačující?
PetraK
já to počítala a měla by, navíc já tam jezdím docela často.

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 12:48
- Nahlásit

dávkování zná asi Fifi, ne?

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 12:49
- Nahlásit

kachna_
já to počítala a měla by, navíc já tam jezdím docela často.

dobrý, tak vezmeme kilovku a až dojde, budem tě zase otravovat? chceš poslat prachy předem? nejni problém.

Fifi

ajo, tak to z ní vyrazíme, jen co se tu objeví

Hyena
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 12:54 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit

kachna_
PetraK
Holky, dyk to máte tady na stránkách!!! Animo má webovky fakt kvalitně udělaný a jerinka tam má vždycky i dávkování.
"mrken sie bitte"
http://www.centrumkrmiv.cz/product/phytovet-dog-mo re-mobility-250-g-909/
hestli vás mate, že u velkých kýblů pro koně není uvedeno dávkování pro psi, tak vzhledem k tomuý, že složení je stejné, mělo by platit tohle dávkování. tedy pokud nemá Fifi vychytané skrze své zkušenosti nějaké vlastní.

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 13:02
- Nahlásit

Hyena
hestli vás mate, že u velkých kýblů pro koně není uvedeno dávkování pro psi, tak vzhledem k tomuý, že složení je stejné, mělo by platit tohle dávkování. tedy pokud nemá Fifi vychytané skrze své zkušenosti nějaké vlastní.
no já to spíš neřešila, protože teď máme ještě na deset dní antireumatika. Takže jsem se jen podívala, jak moc velký je rozdíl na kilovce mezi kilem a 2,5 kg a když jsem zjistila, že 30 Káčé, tak jsem si říkala, že se na to vybodnu.

Hyena
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 13:17
- Nahlásit

kachna_
jasně...já zatím čubís kloubovku nedávám, kromě jedné růry yuccy. Objednala jsem pro ni ale ostropestřec a s bruticí napůl lněné semínko. Jinak tam mají ale i další dobrý věci na podporu nejen kloubů, ale celkově organismu- yuccu, spirulinu apod. Ta holčina je na alternativu hodně zaměřená- zvám jí z jednoho koňského fora ještě pře lety... a dělá to fakt velmi dobře. Když tak se dá i kontaktotvat a přeptata na radu. Kromě koní mívali i psi, tak že třeba by doporučila i něco přímo pro Cirečka- ho´d s ní schválně řeš, až tam budeš. tedy jestli bude na prodejně ona.

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 13:19
- Nahlásit

obědvám a lozím pro Lovku v nouzi po útulcích, narazila jsem na tyhle stránky

http://azyldejpac.sweb.cz/

prima udělaný a hlavně, hlavně zcela jasně a konkrétně tam vypíšou i nedostatky, který jednotlivý pesani mají

Hyena

"mrken sie bitte"

áááha, tak pak mrknu, já s tím ešče nemám, zkušenostě žádný.

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 14:05
- Nahlásit

Ahoj

Brut

Mám na tebe dotaz .... Al má jeden cecík děsně velikej a hrozně si ho drbe. Ešuska říkala, že jsi měla něco podobného s jednou z holčiček. Vet nám řekl, že je cecík v pořádku, nikde žádný útvar, zatvrdlotina.... jen jí prostě svědí a to hlavně po hárání. Takže teď si ho neustále drbe a začíná ho mít trochu rozdrápaný. Zkoušela jsem jí ho promazávat, omývat odvarem z bylinek, potírat alpou, ale nic nepomohlo. Nemáš něco vyzkoušenýho, co by jí mohlo zabrat? Mám strach, aby si ho nerozdrápla a nezanesla si tam infekci....

Vet. emulze Permammas, poslala jsem ti příbal. leták mailem...

PetraK
... Kocour na cestě k tobě...

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 14:16
- Nahlásit

bože to je krásný stvoření!!! Hyjéééééééééénooooo utikej do útulku Chrudííím

aha, tak neutikej, stvoření je už zamluveno

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 14:16
- Nahlásit

Kocour

a má boty?

Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 14:54
- Nahlásit

Hyena
hestli vás mate, že u velkých kýblů pro koně není uvedeno dávkování pro psi, tak vzhledem k tomuý, že složení je stejné, mělo by platit tohle dávkování.

Mám i tu psí odměrku od Phytovetu - odpovídá ploché, ne úplně plné (cca 2mm od okraje) polévkové lžíci.

Na 10 kg psa 1 odměrka (po. lžíce)

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 15:03
- Nahlásit

Na 10 kg psa 1 odměrka (po. lžíce)

díkuju Ti Hipíku. hale já dneska volat zatím nemohla, kapek nejni příležitost.

Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 15:05
- Nahlásit

PetraK
a má boty?

nóó jasně

Já si dneska spíš připadám nějak takhle :

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 15:11
- Nahlásit

Já si dneska spíš připadám nějak takhle :
.

to máš dobrý, já budu za chvili na tom asi takhle:

vzhledem k dešti, bude cesta na apaluchu nesjízdná

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 15:12
- Nahlásit

No a milé děti,

přeji vám všem krásnový víkend, udělejte si pohodičku, klídeček, nehoňte se a užijte si toho, že JE VÍÍÍÍKEEEEND!!

Gůdbájlenin

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 18:01
- Nahlásit

Umstaajn poletuchy,
hezkej vikend!
K tomu davkovani - ja nic neodmeruju, jako se vsim proste primerene. Takze Dorota dostavala denne zhruba dve lzice primerene plny vecir do zradla - vazila neco pres 40 kg. Perdelam obcas sypnu jednu lzici. Je to dost aromaticky, tak zalezi, aby se peef neofrnoval.

Hyena
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 20:46
- Nahlásit

Rumštáááájn
Tak dneska sedím a popíjím vínko doma Ale půjdu brzy psinkat, bo ránoi vstáváme v 6.30h avyrážíme k nám na cvičák na závody. Zaplaťpánbůh sprchlo, tak to se stopama nebude takovej průser. Suchá posekaná vojtěška nič moč

brut
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 22:53
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Jsme tu měli mooooc miloučkou návštěvu a ještě uvařila obídek

PetraK
to si děláš srandu????? fakt jako???
nedělám, bohužel

jo, tak to je jasný, to si byla na šrot
já ne, to prosím Hyena, páč byla tuhoň

Moje máma a všechny kdo si to kdy zkusily, říkal, že to bych zatraceně věděla v tomdle ústrojí, že si něco jedu
tak to není pravda... já taky neměla žádné příznaky a zánět byl jak hrom Takže neber za bernou minci, když žádné příznaky nemáš....

Vůbec ho to nezarazilo. Asi to bude trvat ještě století,než doktoři začnou přemýšlet dost jinak. Je zázrak, že jsem uhádala, aspoň ten pokus.
nj, oni většinou jedou jen podle svých modůůůů ....

to se mu velmi schvaluje. bude užitečným mužem a ešče se zabaví. dej mu piškota
dostal maso, to je daleko účinnější

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 23:22
- Nahlásit

Fujtajbl ve spolek !
aaa to zas byl tejden ... huf... nestíhám ničehož nic ..už ani sebe...

Janiii Ešusová Eninka
maj emila..Enince ho teda přepošle Ešuska...

hele jukněte na tydle lososové oleje?
Nedalo by se to dát psákům?
http://www.carp-b.cz/carpb/eshop/11-1-OLEJE/44-2-L OSOSOVY-OLEJ

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Čen 2012 23:29
- Nahlásit

Fajka
Hele ji, poletuchu...
Urcite dalo, uz ho kupuje takhle pro cokle vic pejskaru. Ja sem nejak temhle olejum odolna, kdyz dostavaj cuzy tu a tam pupalku a ryby, si rikam, ze vseho moc skodi...
aaa to zas byl tejden ... huf... nestíhám ničehož nic ..už ani sebe...
Bude aspon o vikendu volneji? Fajfkytyda je strasliva choroba.

<< 1 ... 1872 . 1873 . 1874 . 1875 . 1876 . 1877 . 1878 . 1879 . 1880 . 1881 . 1882 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání