Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1872 . 1873 . 1874 . 1875 . 1876 . 1877 . 1878 . 1879 . 1880 . 1881 . 1882 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2012 10:24
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN

Mám dobrý a špatný zprávy, dobrý zprávy jsou, že včerejší pohled na váhu mě převelice potěšil, už jen kilčo a fousek a jsem na svý středoškolský váze a pan trenér mě pochválil, což mě požěšilo , špatný zprávy jsou, že dneska jsem byla na germánštině za debíla co si sedí na vedení, asi to příště bude chtít jít spát o mydlifousek dřív než po půlnoci, aby mozek starý stihl ještě regenerovat a hlavní nejhorší zpráva je, že zítra už je jednatřicátýho a to jdu do tý nemocnice a ač se mi to zdárně dařilo blokovat, tak tetkon už mám slušně vítr teda. Myslim, že potřebuju pemprzy. Budete na mě zejtra ráno myslet?

a co jindra taky dštil oheň a síru jako Tilda

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2012 10:25
- Nahlásit

Hipík a Tonička a Rozinka

holčičky mi okupovaly postel...

aleee, helemese, to jsou zdatný okupantky sličný
no jo si říkaj, když seš vhůru ty, že voni stráž držet nemusej

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2012 10:53
- Nahlásit

tyjo tak jsem se tak porozhlédla, co že se událo a nutno teda zkonstatovat, že Humus, humus, humus........

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2012 11:24
- Nahlásit

PetraK
Humus, humus, humus........
hmm, tak na to zrovna dneska nemám. Právě jsme se vrátili od veterináře s Cirem a téměř potvrzeným syndromem cauda equina, na renten jedem zítra

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2012 11:27
- Nahlásit

kachna_
cauda equina,

cože?? panebože! Moc držím palce, moc!!!!!! třeba to tak není, třeba ne!

vlk
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2012 11:28
- Nahlásit

Rumštajn ve spolek....

hlavní nejhorší zpráva je, že zítra už je jednatřicátýho a to jdu do tý nemocnice a ač se mi to zdárně dařilo blokovat, tak tetkon už mám slušně vítr ted
nevim sice vo co go, ale budu na tebe myslet....

jinak nikde nikdo dneska mám nejblbější pracovní den, trochu jsem schrupla po noční a za chvíli pofičím na odpolední takže co tu zas naplácal jindra si přečtu až pozdě večír....

vlk
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2012 11:30
- Nahlásit

kachna_
cauda equina,
šiš co to je za hrůzu ?????

brut
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2012 11:34
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Synek moc děkuje za gratulace. ZAtím mu to nedošlo, ale včera si dal pívečko v hospůdce, kde jsme se byli ofiko rozloučit se dvěma odjíždějícíma Keňanama. Ti se sice ještě dneska staví pro drobnosti pro děti, ale už to bude jen na popřání šťastné cesty. Mno a já si tam dala obyč vodu, páč v pondělí jsem nemluvila a včera trávila půl den a část noci na hajzlíku s nějakou střevní potforou

Jinak se těším na zítřejší rehabku, už mi chybí cvičení pod dozorem

Vůbec nestíhám číct ani vás natož něco jiného.... máme tu nějakou atrapu psíčka? Že by se rozmnožil?

Fifi
už můžeš kontaktovat bráchu a zjišťovat, jestli by byla návštěva možná...ale i s odpovědíma na spoustu otázek ....mladej se moooooooooooooooooooc těší

brut
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2012 11:36
- Nahlásit

PetraK
samo, že zítra budu držet nejen palečky, ale všechno další co mám a rodinka povinně též Ničeho se neboj, bude to ok

kachna
ježíííííííš, vy taky nemůžete mít chvíli klid Tak držíme Cirovi palečky ...

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2012 11:41
- Nahlásit

vlk

nevim sice vo co go, ale budu na tebe mysle

díkuju, páč já sem hroznej posera.

přečtu až pozdě večír....

abys pak ale usnula? (a ať Ti to v práci rychle uteče)

brut

samo, že zítra budu držet nejen palečky, ale všechno další co mám a rodinka povinně též Ničeho se neboj, bude to ok

díky, díky, jsem připo jednak že se bojim a jednak co tam uviděj.

ZAtím mu to nedošlo

vy ste na vedení nešetřili, že?

pondělí jsem nemluvila a včera trávila půl den a část noci na hajzlíku s nějakou střevní potforou

co si to pěstuješ zas?

už mi chybí cvičení pod dozorem

no a tak proč sis se mnou nezacvičila na Apaluše? Mohla sem Tě dozorovat. A nebo by nás dozoroval vobě Hošíček a pak nám zased hlavu, nebo jinou část těla

. máme tu nějakou atrapu psíčka? Že by se rozmnožil?

na ja, Jindra, jindra jede!

Fajka
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2012 12:55
- Nahlásit

Fujtajbl ve spolek až na věky rumštajn!

probíhám nestíhám

Bruuuuuuuuuuuuuuuut
Bruuuutice nezapomeň na ten elaborát s fotkama!!!!!!!! čas máš do 10 to je uzávěrka

Hyena
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2012 13:09
- Nahlásit

kachna
kuwa.. držím palce

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2012 21:04
- Nahlásit

Umstajn.
kachna
A kuwa. Cirousovi pohlazeni a at to zvlada co nejdyl v co nejlepsi forme!
PetraK
Na tebe taky budu myslet zitra, bud velka holka a neklep se jak ratlik!
brut
Neboj, zjistuju, ale to sou samy sympozija a tak, uvidime!

A humus se koukam musi cas od casu prekydat, aby lepe hnil a byl pak vyzivnejsi.

Janiii
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2012 22:01
- Nahlásit

brej večír

kachna_
chjo pani, tak třeba to rtg neprokáže

PetraK
pani špitál zvládnete!!!!!

jsem ostříhaná. pro porovnání - na Pecce jsem měla dlouhý háro když mě viděl Rejpal, chvíli mlčel, pak se napil vinného střiku a od té doby říká jen "huuuusnýýýýýýý!

a zjistili jsme "vadu" naší ledničky, kterou jsme dostali. nevejde se do dvířek otebřená lahev vína ? takže coooo? ano správně, musíme ji vypít najednou!!!

brou

brut
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2012 22:57
- Nahlásit

PetraK
, jsem připo jednak že se bojim a jednak co tam uviděj.
bude to ok, tak se neplaš

vy ste na vedení nešetřili, že?
což o to, šetřili, ale když se musí pořád učit, tak mu to asi nepřijde... momentálně se šrotí genetiku

co si to pěstuješ zas?
nevím, co si pěstuju, ale vím, že je mi tak nějak všelijak pořád.... zítra jdu na rehabku, tak doufám, že dojdu....

no a tak proč sis se mnou nezacvičila na Apaluše? Mohla sem Tě dozorovat

myslíš Vojtovku? To jsem mohla, ale mám pocit, že jí nedělám úplně ok, protože mi stále chytají křeče a už by neměly

A nebo by nás dozoroval vobě Hošíček a pak nám zased hlavu, nebo jinou část těla
a pak bych byla ještě udušená

na ja, Jindra, jindra jede!
a jéééééje...a má na psíčka nebo je to jen odvar? Nestíhám číst

Fajka
Bruuuutice nezapomeň na ten elaborát s fotkama!!!!!!!! čas máš do 10 to je uzávěrka
ééééééééééééé to má psát kolegyně a ne já, ale nestíhá , tak to asi zůstane na mně To je šílený, já nerada píšu o tom co dělám.....

Fifi
Neboj, zjistuju, ale to sou samy sympozija a tak, uvidime
času dost.... do konce srpna

Janiii
jsem ostříhaná. pro porovnání - na Pecce jsem měla dlouhý háro
to už máš plešku?

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2012 08:32
- Nahlásit

Ramštajn fujtajbl až na věky ámen !
Fajkytýda řádí

brut
ééééééééééééé to má psát kolegyně a ne já, ale nestíhá , tak to asi zůstane na mně To je šílený, já nerada píšu o tom co dělám.....
eee to je fuk jestli to napíšeš ty nebo kolegyně...hlavně to do 10 muší bejt a bez diskuzí Krajánková!!

brut
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2012 08:57
- Nahlásit

Zdravím vespolek

jsem moooocinky unavená, ale za chvíli mám rehabku, tak se těšíííím.... i když bych teda spala jako kotě. Jinak malá piraňka je naprosto úžasná, protože včera jsme šli do lomu vykoupat plesnifce a Viléma... no a ona metelila obě cesty a ještě řádila okolo vody. Tý se sice ještě maličko bojí, ale po ťapinky si pro mlsku šla.

No a dneska ráno odletěla polovina černoušků zpět do Keni. To to uteklo ....

Fajka
eee to je fuk jestli to napíšeš ty nebo kolegyně...hlavně to do 10 muší bejt
to je šibeniční termín , fotky už nějaký jsou, ale článek? Brekeke Jooo, a kolik fotek chtějí a mimo společné ještě nějaké "akční" nebo jen s cenama?

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2012 09:00
- Nahlásit

brut
to je šibeniční termín , fotky už nějaký jsou, ale článek? Brekeke Jooo, a kolik fotek chtějí a mimo společné ještě nějaké "akční" nebo jen s cenama?

no jooo já vím ale je uzávěrka
Fotky jakýkoliv, třeba akční, skupinový, cokoliv prostě .... čím víc tím líp

vlk
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2012 10:49
- Nahlásit

Rumštajn ve spolek....

PetraK
myslím na tebe huš vod rána aby sis nemyslela že jsem zapomněla....

kachna_
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2012 11:10
- Nahlásit

PetraK
taky na tebe myslíme a držíme vše co jde

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2012 12:33
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN

ICH BIM CURÝÝÝK VOD LÉKAŘŮCH. Nebylo jich šest, ale enem dva. Zákrok se nekonal, neb sem infektovaná prej. nějak ale divně, protože infekce je veiliká podle jakejchsi hodnot, ale já nemám sebemenčí příznaky . Nechápali a já taky ne. Chápal Brtnik a už v autě pravil to, co mi i pak řekl homeopat. Oba shodně tvrděj, že to je proto, že to už řešej ty bylinky a homeo a rvát do sebe tetkon ATB je možná zbytečný, vybojovala jsem si následně u doktora v nemocnici odklad od ATB na 14 dní a pak se uvidí, jestli to moje tělo zvládlo /páč homeopat říká, že když je v těle zánět, je to známka toho, že tělo s něčím bojuje a pokud je bez symptomů, vypadá to, že tělo bojuje samo a úspěšně a že homeo taky může řešit staré kdysi nedořešené věci. Tak uvidíme přátelé zeleného údolí, jestli to dáme /tělo a já/, já ty ATB nemám ráda, nemám, nemám, tak to zkusím prostě vybojovat. Při odběrech v březnu tam nebylo nic. pak jsem začala pít bylinky.

A DÍKY , ŽE STE NA MĚ MYSLELY.

A KACHNO, JÁ DNESKA NA RTG DRŽÍM DĚSNĚ MOC PALCE

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2012 13:01
- Nahlásit

Rumstaaaajn!
PetraK
Tak parada! Telicku preju hodne sil, at do sebe nemusis cpat antb.
kachna_
Myslim na Cirouse, dej pak vedet..

brut
Mas emila, mas emila!

kachna_
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2012 13:22 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

PetraK
bylinky jsou šikulky a homeopat a ty samozřejmě taky
Fifi PetraK
DRŽÍM DĚSNĚ MOC PALCE
Dík
Fifi
Mas emila, mas emila!
Já myslela, že má Viléma, že má Viléma!

Jako Jindra se často choval Franta , i ty edit. politický názory a naprostou neschopnost pochopit cizí argumenty, měli podobný. Docela by mě zajímalo, jestli Jindra nemá taky problémy s alkoholem.

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2012 13:32
- Nahlásit

kachna_

bylinky jsou šikulky a homeopat a ty samozřejmě taky

no tetkon hlavně aby moje tělo bylo šikulka a fakt to zmáklo ,páč jinak prostě halt ty ATb pitomý

Docela by mě zajímalo, jestli Jindra nemá taky problémy s alkoholem.

se ho voptej.
Já teda určitě mám problémy s alkoholem, páč mi hrozně chybí, kámoš jeden

Dík

dáš zprávu viď?? Já nevím, esli budu moct bejt dneska večír na netu, tak kdyžtak hoď info do telefonu? Moc a moc a hrozně budu držet.

Fifi
Tak parada! Telicku preju hodne sil, at do sebe nemusis cpat antb.

díky, no příštích 14 dní vokáže. Uvidíme, moc bych chtěla, abychom to dali, páč by to i pak ukazovalo že jdu dobrou cestou. Přece kdyby to byl fakt problém, tak bych kurnik natvrdo věděla, že mi tam něco vadí.

kachna_
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2012 16:35
- Nahlásit

Dorazily jsme z procházky když začínalo pršet. Nakrmila jsem Kačenku a oblíkala jsem si podprsenku
Lucka: bereš si podprsenku, aby ti nezmokly prsa?

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2012 16:58
- Nahlásit

kachna_
Lucka: bereš si podprsenku, aby ti nezmokly prsa?
Tyhle detsky bezelstny hlasky nemaji proste chybu.

Me dneska rozsekal jeden klucina malej v MS, ptala jsem se, co pejskove musi kazdy den delat. "Kakat a hodnekrat". A co by delal, kdyby na nej bezel velkej zlej pes? "Zavolal bych maminku, ta by mu nakopala zadek".

kachna_
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2012 21:23
- Nahlásit

Fifi
Zavolal bych maminku, ta by mu nakopala zadek".

Tak máme rentgeny za sebou. Kromě syndromu cauda equina má ještě další srůsty a je toho hodně . Takže operovat to nejde a v zásadě jediný, co můžeme dělat, je dávat přípravky na klouby a modlit se, aby to fungovalo co nejlíp, což může bejt pár měsíců nebo pár let a zatím je to bezbolestný.
Dostal nesteroidní antirevmatika na 11 dní, k tomu musí mít 14 dní klid, a plavání. Plavání zvládneme, prostě budeme jezdit k rybníku autem a má se šetřit (to si jaksi neumím představit)

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2012 21:29
- Nahlásit

kachna_
Kromě syndromu cauda equina má ještě další srůsty a je toho hodně
A doprdele. Achjo, Ciraty blaznivy, ze oni na to nejen NO hodne trpej. Ale je teplicko, plavani urcite pomuze. Posilame pohlazeni, at neblbne a kouka vam este radu let delat radost!

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2012 22:34
- Nahlásit

kachna_
Tak máme rentgeny za sebou. Kromě syndromu cauda equina má ještě další srůsty a je toho hodně

kurva!! Já na vás celou dobu myslela hrozně moc a doufala jsem, že tady najdu něco jinýho. Ach jo. Můžu se zeptat, proč to operovat nejde? Nedalo by se to zkusit ještě u jinýho veta? Není na škodu mít dva posudky.
Podrbej od mne Ciráta.

brut
Člen
# Zasláno: 31 Kvě 2012 22:38
- Nahlásit

Hyena- z brutího PC
Kachna
toje mi líto...doufám, že se vám Cirečka podaří i s těmahle komplikacema udržet co nejdéle ve slušné konidici.Je toho teď zase nějak moc

<< 1 ... 1872 . 1873 . 1874 . 1875 . 1876 . 1877 . 1878 . 1879 . 1880 . 1881 . 1882 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání