| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 23:38
- Nahlásit
Fifi
Urcite dalo, uz ho kupuje takhle pro cokle vic pejskaru
jo ? tak super ! Dík
Ja sem nejak temhle olejum odolna, kdyz dostavaj cuzy tu a tam pupalku a ryby, si rikam, ze vseho moc skodi...
no dyž mě právě rybičky nepapaj povalujou je po zahradě až je musím vyhodit :-/ ale když jim do jidla přidám rybí tuk tak to vymlaskávaj
Fájuška ted shodila kožuch ..asi béé hárat a má ho takovej divnej tak bych jim chtěla nějak přilepšit at jsou zase lesk jako blesk
Bude aspon o vikendu volneji? Fajfkytyda je strasliva choroba
ale joo záftra je akiťácký srazík, bude coursing a soutěže a prochajdy tak si plyšáci užijou a v neděli budou vychrupkávat má zas pršet tak asi budu čučet na filmy a u toho datlit oučetnictví ...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2012 23:48 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Fajka
Fájuška ted shodila kožuch ..asi béé hárat
To se tak ale fakt stava, ze se to zmeni, kozisek. Tu pupalku bych - ja vim, sem s ni otravna - zkusila tak jako tak.
Kremyl je nechutne olezlej, lupinovatej, matnej, furt snezi chlupy, denne pul tasky furmikem. Zhubla zase - harani se blizi.
A hezky program, my jdem zitra s fundlakem, snad nebude chcati. Sraza si uzijte, zacoursingujte a vysoutezte
A na dobrou noc jednu modelku Bazusku. (fotila - jak jinak, mathea)
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2012 10:47
- Nahlásit
Rumštáááájn
Víte co mi došlo?
Já taky můžu radit všem a o všem, vždyť jsem měla Hasky!!!
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2012 11:55
- Nahlásit
Fifi
Ja sem nejak temhle olejum odolna, kdyz dostavaj cuzy tu a tam pupalku a ryby, si rikam, ze vseho moc skodi...
Já taky, přeci jenom ty největší sajrajty se ukládají v tucích... A nemyslím, že by ty lososáky byly z lososů volně žijících v neznečištěném moři...
http://ekolist.cz/cz/zelena-domacnost/zpravy-zd/vz ruseni-nad-skodlivinami-v-mase-farmovych-lososu
Tak radši dávám jednou za čas různý kvalitní rostlinný oleje. Ne že bych psům ryby nedávala, ale rybí olej radši ne...
kachna_Já taky můžu radit všem a o všem, vždyť jsem měla Hasky!!!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2012 14:07
- Nahlásit
Jůůů, hele
http://www.bylinymikes.cz/cz/atlas
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2012 14:10
- Nahlásit
kachna_
S chuti do toho!
Hipík a Tonička a Rozinka
radši dávám jednou za čas různý kvalitní rostlinný oleje.
Jop. Tu a tam, kdyz zapomenu vyndat maso, dostanou zeleninovy mix, vajicko a zakapnu olivovym olejem.
A sme dukladne vyprochajdeny. Kremyl ploval jak parnicek v Labicku, snad pusti zase vice chlupu najednou. Ficelo studene, az sem si chvilema rikala, ze jsem odev trochu podcenila. Si snad pudem dat slofika, nebo jak?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2012 15:35
- Nahlásit
zdarec děcka
Tož sme byly na bedně, ale stejnak mě čuba nakrkla, bo dost prokaučovala stopu. Natáhla před ní srnky na obzoru a podle toho to vypadalo
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Čen 2012 23:46
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Mám tu "strýce Pepina" a je u nás véééélmi rád ... musím říct, že spíš je u nás ráda čtyřnohá, páč takovou telku, jakou tu má, by jen tak někde neměla
"Cestááá je dlouháááááááááááááááááááá............."
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2012 13:45
- Nahlásit
Ahooooooj
Eeeeeesusko, moc se omluvuju za moji klasickou prodlevu
http://skrivany.rajce.idnes.cz/Predavka_Esus
A jeste vam sem hodim par ksichtu pro zasmani
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2012 20:10 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
a část ranní nabídky kantýny
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2012 20:33
- Nahlásit
Fujtajb ve spolek !
juu tady se fotkuje! Jedna fotka hezčí než druhá!
taky přidám nějakou fotku těch svejch dvou dementíků z víkendu...
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2012 20:35
- Nahlásit
Jééé u Jelítka neví zadní nožičky, co dělají přední
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2012 20:40
- Nahlásit
Hyena
Jééé u Jelítka neví zadní nožičky, co dělají přední
přesně...a nebo si možná hrál na klokana
jo a když nám tu děláš ty chutě tak ještě ppřihodím jeden naprosto úžasnej výbornej dort!!
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2012 20:42
- Nahlásit
Fajka
jé, to si dělala ty? Ten je krásnej..
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2012 20:46
- Nahlásit
Hyena
jé, to si dělala ty? Ten je krásnej..
neee já mám na todle ruce volšový todle bych fakt nesvedla ...jedna šikovná paní od nás od akit ... nejen že krásně vypadal ale chutnal naprosto bombasticky
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2012 20:51
- Nahlásit
Fajka
ale chutnal naprosto bombasticky
Tak to je super..krásnej dort nikoliv pro psy, ale pro páníčky....my jsme se v sobotu taky luxusně přežrali..kromě těhlech ňaminek byly ještě grilované klobásky,kuřátko, gulášovčička, pivečko a colička s rumem...abych rpavdu řekla, tak si nejsem jistá, zda bych cestou zpět nenadejchala
Jen kdyby ta sviňa dala tu stopu líp...bohužel před nástupem zahlídla na obzoru srkny a už bylo jasný, že to bude malér...a byl.....asi začnu chodit satopovat do vobory mezi muflony
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2012 20:55
- Nahlásit
Fajka
jééééé, to je luxusní dortík ... paní je mooooooooooc šikovná
Jinak mlaďoch je fááákt šmrncnutej klokanem
Hyena
mňáááám, bych si dala hned, ale nezbyla ani rebarborová buchta ...
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2012 20:56
- Nahlásit
brut
ale nezbyla ani rebarborová buchta ...
Njn, nemáš jí Pepinovi nabízet k snídani
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2012 21:04
- Nahlásit
Hyena
Njn, nemáš jí Pepinovi nabízet k snídani
Pepin si sotva zobl narozdíl od mladé a její drahé polovičky, kteří slupli zbytek
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2012 21:05
- Nahlásit
Hyena
kromě těhlech ňaminek byly ještě grilované klobásky,kuřátko, gulášovčička, pivečko a colička
nedělej nám chutě
stopu líp...bohužel před nástupem zahlídla na obzoru srkny a už bylo jasný, že to bude malér...a byl.....asi začnu chodit satopovat do vobory mezi muflony
to je škodá nooo , ta obora nejni špatnej nápad
brut
to je luxusní dortík ... paní je mooooooooooc šikovná
jo jo
mlaďoch je fááákt šmrncnutej klokanem
jo jo myslím si to tééž
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2012 21:11
- Nahlásit
Fajka
jo myslím si to tééž
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2012 21:14
- Nahlásit
Fajka
Hyena
kromě těhlech ňaminek byly ještě grilované klobásky,kuřátko, gulášovčička, pivečko a colička
nedělej nám chutě
To víš ten kynologicke šport je náročnej na žaludek a na játra
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2012 22:01 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Tady se zere?? Ste hrozny!
Krasny fotos, tohle mi dost evokuje jistyho tvora. aneb Dokys na coursingu.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2012 22:15 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
Fifi
jedna historická z alba kamarádky Johule
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 09:04
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN
radši bych taky zvostala ešče v pyjamas, jako hošíčci. Páč dneska ta hnusná ptíca uďála budíček . Asi ho brzo zamorduju, kreténa uřvanýho
No ale milé děti - muži jsou velmi potřebná stvoření, víte to? Umí spoustu potřebných věcí, třebaaaas jako spravit mi krásně kosu (kterou předtím teda oni zničili , já s ní loni posekala celou cestu od chalupy až k nádražnímu domku a Brtnik úplně na konci jí dostal do ruky, aby s ní požnul JEDEN!!! pravda velkej, ale JEDEN lopuch a co? a jistě co byste řekli: ZLOMIL JU!!! . No a včera přišel se slovy: " Do úúúplňku měsííííce bude Honza na marááách!" a točil s vopravenou kosou nad hlavou ) měla jsem radost převelikou. tak převelikou, že jsem zabudla na to, že mě svinsky bolí rameno a vyrazila s milou kosou požnout za plot vzrostlý kopřivy. Šlo to jak do másla, takže jsem pak hnedle vodhupkala ešče na louku a tam jsem taky posekala a tudle jsem taky posekala......... a nyní již rozhodně nezapomenu na to, že mě svinsky bolí rameno, páč mě bolí přímo kureeefsky . Hošíkus si stále jede, že ho hmyz tak nevyplaší, fčera zkoumal sršáňa . No ale tak ještě nemáme taky plnou hmyzí sezónu, takže to se ještě vše dozajista zase změní. Jo a v sobotu do mě skorem naboural zajíc , Hošikus ho zvednul, zajíc o mě nevěděl a napálil to mým směrem , když mě zaevidoval, zrychlil na sto ve vteřině . říkala jsem si, jaká je to výhoda když už má člověk dospělýho, vychovanýho psa. že mě klepne, až to budu příště znovu řešit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 09:13
- Nahlásit
kachna_
Jůůů, hele
http://www.bylinymikes.cz/cz/atlas
kacho - díky, těhle info není nikdy dost.
Mathea
Eeeeeesusko, moc se omluvuju za moji klasickou prodlevu
JÉÉÉÉÉÉÉÉÉ MATHEOOOOOOOOOOOO, MATHEIČKOOOOOOO!!
Díky Ti, sedím tu a hubu mám kolem celý hlavy. Já nechtěla prudit, páč jsem si říkala, že sedíš asi nad bakalářkou, tak jsem šla sondovat k Fifi , abych Tě zbytečně nerušila.
...."Tak co řikáš, hópnem tam? Na tři jo? "
...."Neser a pust to!"
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 09:15
- Nahlásit
Hyena
Tož sme byly na bedně,
tož pani, to já tedy
ICH GRATULÍRE!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 09:19
- Nahlásit
kachna_
kachno hale , voteuři si poradnu, Jindříšek ti může dělat asistentku ty bejvaj totiž většinou - stejně jako vrátný, chytřejší ešče než pan šiditel
brut
nedělám, bohuže
to přece nejni možný, ale!!
já ne, to prosím Hyena, páč byla tuhoň
dyk si psala, že ty, a žes byla do preclika, tak neke
nj, oni většinou jedou jen podle svých modůůůů ...
navíc kurnik, ta kultivace byla dělaná před 14 dny!! tzn, že je stará, nemusí vůbec už platit!!
dostal maso, to je daleko účinnější
jo tomu dost rozumiim
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 11:00
- Nahlásit
PetraK
já ne, to prosím Hyena, páč byla tuhoň
dyk si psala, že ty, a žes byla do preclika, tak neke
Do preclíku u brutíků na gauči byl strýc Pepin...Brutice se pouze pustě smála a rozmazávala detaily na foře
Jinak Matheí xichty jsou fakt supéér....
Tož děvčice neuděláme zase nějakej srazík.... bych vás zase chtěla vidět naživo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2012 11:12
- Nahlásit
Hyena
Do preclíku u brutíků na gauči byl strýc Pepin...Brutice se pouze pustě smála a rozmazávala detaily na foře
a tááák ty ses jen převlíkla za Brůtici, aháá,
Jinak Matheí xichty jsou fakt supéér..
viď? To děfče to s foťákem dobře umí.
Tož děvčice neuděláme zase nějakej srazík.
děfčice- já za sebe - víkendy jsem v sezóně poráde na Apaluše. Příští týden se rozjíždí již naplno tento týden započnutá stavební úprava zadního pokoje a pak následuje rozbombardování kópelky, kterážto čeká na rekonstrukci.
|