| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 12:50
- Nahlásit
PetraK
bože já mám H - L - A - T!!!!
jak dopadla tvá zářivost? Neuškodilo ti baštění a slunění? Jooooo a namazal tě Brtník? Sem mu říkala, ať tě pořádně promázne
Janiii
chtěli jsme vám aspoň napsat nějakou stylovou žabičkovou smsku, ale nějak jsem si netroufla tipnout, kdo z vás bude o víkendu na příjmu na mobilu a jak vidno, stejně byste si to všichni přečetli až dneska ráno.
omyl..... sem byla na founu celou dobu, páč se mladej učil na madurýtu a byla jsem jeho vzdálený kouč odpočinku
hádejte, do jaký barvy mám závěsy v kůchni, polštáře na gauči, i vobraz v kuchyni
zelená, zelená .... jak jinak s tebou ... žabičko
PetraK
drrrrrržim!
díky, jsem snad víc nervozní než když jsem jí dělala já .... už aby to měl za sebou ...
ne. a to už mě zná tak dlouho.
jééééé, chudák maměnka
ségra volala poliše v Prahé i u nás, jestli se někde něco nestalo.....
týýýý brďo ... to musel být hukot ... ona neví, že špatný zprávy chodí velmi rychle? Na rozdíl od dobrých?
přece nebude dolejzat
to je fakt.... ale pak přišel, zmetek a čmuchal, kdo, že se o mně otíral a s kým jsem si hrála. Ňufák mu rejdil po gatích sem tam....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 12:55
- Nahlásit
brut
jak dopadla tvá zářivost? Neuškodilo ti baštění a slunění?
trochu jo, ale nejni to nějak velkej horor. A ty dobroty, ty za to teda stály, takže co
Sem mu říkala, ať tě pořádně promázne
no tak s tim teda jako nepřišel, že mě má namazat asi se bál, že se mu vožeru pod vobraz boží
díky, jsem snad víc nervozní než když jsem jí dělala já ..
jo chápu . nebojte pani, von si tu Madurýdu vybojuje, jinak by byl mrtvej Homolka
chudák maměnka
no spíš chudák ségra a kluci
. ona neví,
ona je mááááčofka
Ňufák mu rejdil po gatích sem tam....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 13:13
- Nahlásit
Ja chci taky fotky! Takhle vidim jen visaci zamek, ste zly.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 13:29
- Nahlásit
Taky chci vidět fotky a né zámek.... jo a Rumštajn ve spolek....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 13:33
- Nahlásit
PetraK
prasárny, takže držej lajnu s vostatníma,
přesně tááák ... hajzlíci to jsou všichni do jednoho, ale miloučký, když nežbraj, neporážej stůl, nehučej, nešlapou po nohách, nepletou se v cestě.... mno, raději pokračovat nebudu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 13:36
- Nahlásit
Fifi
vlk
děvčice zlaté, vzhledem k tomu že sem chtěla zveřejnění prokonzultovat s velkomajitelkou Ešusovou, bo jsou tam hodně intimní fotky tak sem si netrůfla bez dovolení, ted řikala že jooo tak vám posílám vodkaz do emila
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 14:06
- Nahlásit
Fajka
mě nic nedošlo....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 14:10
- Nahlásit
vlk
já měla dloouhej telefen, posílala sem to až ted..jukni ještě jednou ! prosííím
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 14:17
- Nahlásit
Fajka
zatím ničehož nic... ale zatím všecko došlo tak to jistě dojde taky.... možná je něgde na drátě uzel a tak to trvá....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 14:36 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
zničil mě kolega, zničil mě kolega , ne rovnou mě zabil von je takovej ftipálek, pořád si upravuje pozdravy......... dneska to tnul teda, Běžím chodbou, on poslušně uhýbá ke straně a s gentlemanskou úklonou praví:
"Uctivá puklina!"
ozvala se rána , jak když se sype železářství, páč mi vypadly z rukou nerezový misky, jak sem se tlemila vo kus sem se vrátila a upozornila ho, že esli takhle pozdraví některou z postarších kolegyň vo dvě patra níž, docela si naběhne /zase, páč už jednou se takhle blbě setnul /. Až poté mu došlo, jak pěkně dvojsmyslně pozdravil
Fifi
vlk
vydržte Prťkové, vydržte. já vám to přepošlu, ale tetkon krapítek cválám v prostoru a čase
edit- aha, tak Fajfka to vzala za mě. DÍKY FAJFKO
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 15:12
- Nahlásit
Fajka
došlooo -díky....
PetraK
pani, máte mocinky krásnou zahradu....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 15:20
- Nahlásit
vlk
pani, máte mocinky krásnou zahradu..
díky moc za pochvalu pani, potěší. Však je to taky 10 let a habakůk víkendů dřina. Místní tam tomu říkaj Arboretum . na což jsem patřičně hrdobec. Škoda, že nejdou nascenovat fotky z analogu z doby před deseti lety, kdy jsme chalupu koupili, všade bordel, dvě rozflákaný auta, dřevněnej obří paskleník, kterej byl zarostlej tak, že nebyl vidět, po zahradě mrazáky, váhy, bordel, bordel, dřevo, pytle, bordel, bodláky vyšší než já /taky mi místní říkali Bodláková královna, páč jsem při urputným čištění zahrady odtama odjížděla obsypaná bodlákama , byla jsem jak chodící suchej zip , kopřivy, plevel, stromky uškrcený pneumatikama, drátama......... huf. Vůbec nechápu, že se to podařilo .
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 15:24
- Nahlásit
Rumštáááájn
PetraK
Škoda, že nejdou nascenovat fotky z analogu
jdou . Máme naskenovaný i matný. Nebo je zkus vyfotit digitálem.
Moje teta takhle přetahuje fotky z počítače do telefonu... Prostě si to vyfotí....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 15:27
- Nahlásit
kachna_
. Prostě si to vyfotí.
e? no to mi nenapadlo . vůbec sem tupo. No zkusím to, díky! otázka je, zda se mi to s mým fotidlem podaří. Jo na ten Phytovet se vrhnu, jen mi dej ešče kapek času
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 15:45
- Nahlásit
PetraK
hele, takhle vypadá fotka naskenovaná našim obyč. skenerem
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 15:45
- Nahlásit
to je náš první špic
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 15:49
- Nahlásit
PetraK
Však je to taky 10 let a habakůk víkendů dřina.
to znám... já tu bydlím teprá 4 roky a fůůůrt něco vodklízím, sekám, čistím, pleju, vodvážím, na některých místech i sadím a fůůůrt to nemá konce....ale pomalu se to začíná rýsovat, takže do těch deseti let to možná taky zvládnu....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 15:59
- Nahlásit
kachna_
hele, takhle vypadá fotka naskenovaná našim obyč. skenerem
mmmhm, tak to ta naše plečka tady neumí, dělá jen čb e to tak tmavý, že nejni vidět nic zkusím ten foťák
to je náš první špic
, ti se jako jedni z mála asi moc ve vzhledu nezměnili, což?
vlkl
e pomalu se to začíná rýsovat, takže do těch deseti let to možná taky zvládnu....
jo, jo, jo čtyři roky to jsi na začátku. Odklízení je děsná věc, nebere to konce, aspoň u nás to teda nebralo. vždycky jsem měla radost, když se nějaký kousek zahrady podařilo zcivilizovat a vypadal aspoň trochu jako u lidí. Je to nadlouho, když si to člověk dělá vlastníma silama , ale zase o to víc je člověk hrdobec na výsledky.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 16:04
- Nahlásit
PetraK
Je to nadlouho, když si to člověk dělá vlastníma silama , ale zase o to víc je člověk hrdobec na výsledk
amen.... jo nemuset chodit do práce to by se to makalo.... práce strašně brzdí v rozletu, taky se čék musí věnovat psékům, takže na vrtání v zahradě zbejvá docela málo času....ale zas kdyby to bylo hotový, rychle, co by pak čék dělal, že jo....
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 16:07
- Nahlásit
PetraK
na ten Phytovet se vrhnu, jen mi dej ešče kapek času
nespěchám vůbec, aspoň si mamča ujasní, jestli nechce objednat detox pro Milču.
ti se jako jedni z mála asi moc ve vzhledu nezměnili, což?
http://www.spicove.cz/plemeno/keeshond/vlci-spic-v ersus-keeshond.php
navíc Dája byla chlupatá, až to hezký nebylo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 16:20
- Nahlásit
vlk
jo nemuset chodit do práce to by se to makalo
no to mi říkej - my na to máme enem víkendy a to ešče jen v sezóně, pochopitelně. a jojo, se psem člověk taky musí něco podnikat - já třeba ač na chalupě tak každej den s tím psem jdu ven, dolů do polí, protože za á se na zahradě ani na louce nevyvenčí a za bé - nás to prostě baví courat prostorem, takže buď ráno a nebo navečer vyrazíme. Přes den zase blbneme, nebo malinko pocvičíme, či si dáme pseudostopu. Zas ale na druhou stranu si to pak čoklid musí odpracovat a chodí s kýblema nebo s konví na vodu (tuhle se někdo ptal, co to máme s tou konví- má děsně vožvejkaný držadlo )
co by pak čék dělal, že jo....
to co miluju nejvíc - NÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍC!!!!
nespěchám
gůt, dík.
http://www.spicove.cz/plemeno/keeshond/vlci-spic-v ersus-keeshond.php
hm, aha.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 16:24 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
chtěla jsem vyfotit malodítě,což se mi moc nepovedlo, ale jeden úlovek mám
vlastně dva
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 19:30
- Nahlásit
Hlásííím, že mladej má za sebou ústní a úspěšně složené .... známky neví, protože je musej přepočítat s písemnýma. Takže teď už bude jen čekat na Cermat a jeho výsledky... hlavně na to, jestli udělal sloh z češtiny a angličtiny...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 19:57
- Nahlásit
brut
mladej má za sebou ústní a úspěšně složené
hlavně na to, jestli udělal sloh z češtiny a angličtiny...
týjo, to už musíte mít nervy jako špagáty, ne?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 19:58
- Nahlásit
Šli jsme ven jen tak jako že na chvíli půjdem, aby si Hošikus odpočinul. Zvrhlo se to jako dycky. Dorazili jsme po dvou a půl hoďkách před chvílou. Krásně bylo, Hošikus si zaplaval, zaaportoval si zpola dekapitovaného Ježoura a zahrál si oblíbenou hru: Když se pižla s pižlou potká, neb jsme potkali jeho nový místní objef - žemlovou krásnou mladou vižlajdu.
brut
mladej má za sebou ústní a úspěšně složené
JUCHAJDÁÁÁ!! Šak sem mu to řikala, že to udělá, nejni debíííl a nemá v hlavě řezanku. Sis vodfukla co?
kachna_
jé ptíca a vlk. A vlk pracovní, neb si zahrabal kladifko
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 20:03
- Nahlásit
kachna_
týjo, to už musíte mít nervy jako špagáty, ne?
co my, ale všichni ti, co slohy dělali ... tohle je nemorální, už k ústním jdou dost nervozní a rozhození. Navíc výsledky dostanou až 4.6.
PetraK
Šak sem mu to řikala, že to udělá, nejni debíííl a nemá v hlavě řezanku. Sis vodfukla co?
jj,o tom nepochybuj.... já byla nervozní asi víc jak on mooooc děkuje za žvýkačky... prý už není ani jedna, ale pomohly úplně stejně jako minilahvička od Fajky
Jinak má ošetřovatelství asi za 2 a právo za 3 ... zbytek známek bude v kombinaci s písemnou částí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 21:12 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
brut
Jinak má ošetřovatelství asi za 2 a právo za 3
paráda, je čikovnej.
Sjíždím loňský fotky z Pecky a piju k tomu kozí mléčko.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 21:17
- Nahlásit
PetraK
piju k tomu kozí mléčko.
bllééééé to do nás bábina lila když sme byli malí..... dodnes ho jen cítím a zvedá se mi kufr.....
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 21:19
- Nahlásit
brut
Jinak má ošetřovatelství asi za 2 a právo za 3 ... zbytek známek bude v kombinaci s písemnou částí
synátorovi gratulka i od vlka....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 21:28
- Nahlásit
vlk
dodnes ho jen cítím a zvedá se mi kufr.....
no ale tudleto vůbec ale vůbec nesmrdí. ani krapítek. A ani ty sýry. mám jich celou velikou nákupní tašku. Dobře jsem nakoupila, tedy takhle - dobře mi Fajfka nakoupila
FAJFKA FOR EVRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!
|