| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2012 12:08
- Nahlásit
vlk
no a vom právě se ten farář musí ňák zmínit.
jo přesně, pokud je farář dobrej, domyslí i tohle, protože bohužel některý "věřící" maj za to, že hříchů se zbavěj ve zpovědnici. že jako když se tam budu pět minut kát za to že pomlouvám půlku vesnice a škodim, tak že když mi pan farář dá rozhřešení, můžu dopomluvit i tu druhou půlku páč v neděli du přece ke zpovědi zas. .
že to takhle nefunguje jim v těch makovicích nedochází - nebo spíš nechtějí, aby jim to došlo, páč pak by přece nemohli hřešit dál, žeáno.
za chvíli fičím do vsi tak to voběhnu...
jdi na to akce čeká
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2012 12:10
- Nahlásit
PetraK
má přece doma. A páč jim musí velet, musí bejt ten vlk
aby neměli problém s komunikací..měla by bejt teda liška potšitá nejvrchnější paní generálová !
vlk
je v podstatě je složenina jména a příjmení, s tou šelmou psovitou to vlastně nijak nesouviselo,
ahááá to jsem netušila
nekdo nasere tak vlkodlak potom
spráááávněěěěěě!!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2012 12:13
- Nahlásit
Fajka
měla by bejt teda liška potšitá nejvrchnější paní generálová
genijální nejvrchnější liška podšitá
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2012 12:46
- Nahlásit
vlk
hele ho vlka podšitýho , mám se ti poptat, jestli někdo nemá, třeba nefunkční, kamérky?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2012 12:56
- Nahlásit
vlk
Ještě je dobrý vypustit něco v hospodě.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2012 13:01
- Nahlásit
Vlčáčková
to ti nevim, Michal řikal, že tuhle (neúmyslně) něco v hospodě vypustil a jak to bylo smrdutý, nebylo to úplně dobrý
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2012 13:15
- Nahlásit
kachna_
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2012 13:33
- Nahlásit
Vlčáčková
Ještě je dobrý vypustit něco v hospodě.
jsme malá obec, hospoda zde není, veškerý společenský ruch (lemtání lahváčů) se odbývá u obchůdku....
tak jsem rozhodila drby o kamerách, do tejdne se bude šuškat, že mám okolo baráku nášlapné miny... hovořila jsem s farářem, je to opravdu velmi svérázný muž a přislíbil, že v neděli bude dštít blesky a ohně pekelné.... dokonce mi za Arčí zapálil svíčku a pomodlil se...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2012 13:37
- Nahlásit
vlk
dokonce mi za Arčí zapálil svíčku a p
Ať nechá povinně toho kreténa a jeho vlezdoprdelisty učinit totéž. 100 x zdrávas, 100 x otčenáš a 100 x co nejtlustší Biblí přes dutou palici. A povinně postavit křížek svatému Františkovi na tom místě, kde se to stalo - pěkně z mědi na kamenném podstavci a 3 metry vysoký.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2012 13:44
- Nahlásit
Vlčáčková
A povinně postavit křížek svatému Františkovi na tom místě, kde se to stalo - pěkně z mědi na kamenném podstavci a 3 metry vysoký.
... a tak to by ho asi docela rychle přemístili naši nenechaví spoluobčané....
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2012 14:05
- Nahlásit
vlk
... a tak to by ho asi docela rychle přemístili naši nenechaví spoluobčané....
To je fakt. Tak budou muset hoši držet stráž, no. Jestli to dobře chápu, je jich dost, aby se vystřídali.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2012 15:02
- Nahlásit
FŠEM KRÁSNOVEJ VÍKEND VINŠUJU.
ÚHYLÁKŮM ZDAR
KVÁK BLÍZ!
nezlobte dědečka a nevotvírejte cizím lidem- hlavně strejdům s bonibónama a lízátkama
páč víte, jak to pak taky může dopadnout, že jo?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2012 21:13
- Nahlásit
Rumštáááájjjjjnnnn
užili jsme si pěkný víkend , doufám, že ostatním se daří také
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Kvě 2012 22:06
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Víkend byl naprosto úžasný nejen díky péči Ešusovic rodiny, ale i díky tomu, že vyšlo počasí a užili jsme si teploučka a sluníčka.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 01:44
- Nahlásit
Bezva, ze jste si to uzili! Ja rabotala, ted uz jdu spat.
Tak neco na dobrou noc a dobre rano.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 08:46
- Nahlásit
Fujtajbl vespolek...
háský víkend! Díkuju za něj.....byl velmi poučný...asi zabim voba chlapečky a budeme mít s Fajuškou klít
Jukněte do schránky máte tam emila
su rychle jako blesk dyž na to příjde...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 10:29 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN
Dneska by to chtělo jít k vodičce
WIR ZIND CURÝÝÝK - ŠALTE AJN!!
Fajfko,
Brůtice,
Čííífe -
díkec bylo to skvělý! Paráda víkend. a......
na Zdraví, koule a žabičky!!!
Hrozně moc rychle to uteklo,
Hošikus je mrkef. A já jsem taky mrkef, Z mámy. Páč teda to co uspořádala, to mě zabilo . Protože jsem se jí nehlásila jako vůbec - ano, ano, jeden telefon vybitej, druhej vypnutej a třetí vypnutý zvonění měl, tak vyjančila ségru, synofce, nechala nás nahánět polišema když jsem se jí v půl desátý večír po dojezdu domů ozvala, byla už skorem mrtvá (a já pak následně taky ), nějak se mi nepodařilo jí vysvětlit, že by vždycky měla nejdřív uvažovat nad technickým zádrhelem. Kuba plašivej to je
Fajka
! Díkuju za něj...
my díkujem
a prachy šly prosím Tě hned včera v noci k Tobě. Ještě jedno omluva, blbě jsme se s Brtnikem domluvili
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 10:51
- Nahlásit
Fajka
su rychle jako blesk dyž na to příjde...
Ty vole Fajfčičko!! Ty seš teda megahustěsuperrychlá!!!
A bůch špeku sestoupil na zem!!!
3x ke mně
a pak.... už máme co?? Co máme?
mrtvej, mrtvej
na to se nedá dívat
už tě máme!
Broukolog a neb....... kurnik bacha, brouci dou!
láááábuuuužooo!
a tohle , tohle mě víc než překvapilo , už hodně dlouho si Ešus dobrovolně nelehnul sám od sebe vedle psa-psa. Asi se splet?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 11:18
- Nahlásit
PetraK
A bůch špeku sestoupil na zem!!!
jo uplně přesný !!!
na to se nedá dívat
tak já myslela že zrovna tudle budeš chtít zatajit
mrkef, Z mámy. Páč teda to co uspořádala, to mě zabilo
hele já ji chápu , maměnka měla strach ! dokonce sem od ni dostala zweimal maila , musím jí odpovědět něco inteligentního na tvojí obranu
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 11:43
- Nahlásit
zdravim všechny!
vy jste museli mít kráááásnýýýý víkend! škoda, že jsme to nezvládli taky, ale bylo toho až dost nicméně žiju, a už vám píšu z nového pracoviště - kde mi toho moc nefunguje, proto jsem se odvážila vlézt sem.
Fajka
pani nevim jakej email na mě máte, teoreticky jste mě do party ooouchylů zařadila, ale ani na jeden ze 4 mých emailů, které existují, nic nepřišlo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 11:57
- Nahlásit
Janiii
nevim jakej email na mě máte, teoreticky jste mě do party ooouchylů zařadila, ale ani na jeden ze 4 mých emailů, které existují, nic nepřišlo
se to asi nevodeslalo sem to napsala znova a poslala na centrum. Jukni tam!
ale bylo toho až dost
chápu..však jsme si to myseli ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 12:18
- Nahlásit
Fajka
jo uplně přesný !!!
to světlo na tý fotce a jejich pohledy vzhůru = to se nemůže jmenovat jinak ta fotka
tak já myslela že zrovna tudle budeš chtít zatajit
málo mě, málo mě, málo mě znááááš
! dokonce sem od ni dostala zweimal maila
bože ona je blááásen, hodnej, ale bláásen, šak mi nejni patnáct (škoda teda ) a bylo nás tam habakůk, nemůže přeciž vyšilovat jen proto, že se neozvu , jako by mě už kurnik neznala
Janiii
škoda, že jsme to nezvládli taky, ale bylo toho až dost
škoda to je, páč bys jinak dostala pohár růžovýho přáteství , ale spíš jsme počítali s tím, že to neklapne, ona by to byla fakt dost zábližka.
kde mi toho moc nefunguje, proto jsem se odvážila vlézt sem.
to je logický
tak ať se ti na novým daří, děfčico.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 12:25
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Prosííííím, držte palečky, mladej za chvíli začíná z ústní zkouškou z dospělosti
Al po víkendu totálně odpadla... padla a chrápala celou noc, dokonce mi nešla doprovodit ani na kadibutku, jen pak chtěla podrbat na stehýnku Ovšem už zase je ve formě... momentálně zápasí s kostí
Fajka
véééélmi luxucní fotéééčky máme Ne že by na nich čék nevypadal jak dement
asi zabim voba chlapečky a budeme mít s Fajuškou klít
se přidám, Brut mně ani nepozdravil a mladej byl tak nervozní, že se skorem nebavil. Ale mooooc děkuje za mini flaštičku, vzal si jí sebou jako poslední záchranu
PetraK
koukám, že víkend bez odpovědí se trochu zvrtl ... se ještě maměnka nenaučila, že ty a telefon je jako voda a oheň?
Hrozně moc rychle to uteklo,
taky jsem si říkala
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 12:25
- Nahlásit
ááá bože já mám H - L - A - T!!!!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 12:26
- Nahlásit
spíš jsme počítali s tím, že to neklapne, ona by to byla fakt dost zábližka.
Rejpal dorazil až po pátý, odjížděli jsme v šest směr Brno, tam vše vyložit ... nebylo to technicky možný.
ale musíme uspořádat něco dalšího!!
a hádejte, do jaký barvy mám závěsy v kůchni, polštáře na gauči, i vobraz v kuchyni??? ZELENÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
jen mi to evokuje trochu ty žabičky
Fajka
odepsáno a i posláno pani. díky.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 12:27
- Nahlásit
a ad mobily - chtěli jsme vám aspoň napsat nějakou stylovou žabičkovou smsku, ale nějak jsem si netroufla tipnout, kdo z vás bude o víkendu na příjmu na mobilu a jak vidno, stejně byste si to všichni přečetli až dneska ráno. ušetřila jsem korunu! ještě 9 a budu mít na gumovou žabičku, nebo kolik ta potvora stála
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 12:31
- Nahlásit
brut
držte palečky, mladej za chvíli začíná z ústní zkouškou z dospělosti
drrrrrržim!
se ještě maměnka nenaučila, že ty a telefon je jako voda a oheň?
ne. a to už mě zná tak dlouho. Fakt dokázala vyjančit i ségru a synovce, měla jsem deset nepřijatejch hovorů, ségra volala poliše v Prahé i u nás, jestli se někde něco nestalo.....
Brut mně ani nepozdravil
přece nebude dolejzat.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 12:33
- Nahlásit
Janiii
ZELENÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
: to je divný. čekala bych spíš žlutou, nebo max. růžovou třeba, ale zelenou?????
netroufla tipnout, kdo z vás bude o víkendu na příjmu na mobilu
jehehééé , no marná lásky snaha by to byla
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 12:38 - Změnil/a: brut
- Nahlásit
co to tam vyvádí?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2012 12:42 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
brut
co to tam vyvádí?
prasárny, takže držej lajnu s vostatníma,
Fajka
hale díky i za super fotky zahrady, já poslední dobou moc nefotim, vždycky zapomenu , si tvejma kytí fotkama udobřim mámu
|