Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1863 . 1864 . 1865 . 1866 . 1867 . 1868 . 1869 . 1870 . 1871 . 1872 . 1873 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
vlk
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2012 21:19
- Nahlásit

brut
podobný to má i Fajka, pokud bude mít v jezírku žabičky, tak se nevyspí ani ona ani Čííííf
šiš.... si to nedovedu nějak představit, žabí koncert jsem ještě nezažila....tady akorát v létě řvou cikády jako krávy....

brut
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2012 21:33
- Nahlásit

vlk
si to nedovedu nějak představit, žabí koncert jsem ještě nezažila
já jo... když chodíme venčit, tak na jednom místě pravidelně kvákají a je to po chvíli na špunty do uší a studenej obklad

tady akorát v létě řvou cikády jako krávy....
mnooo, tak tohle se dá docela srovnávat....

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2012 21:40
- Nahlásit

brut
to bude.... podobný to má i Fajka, pokud bude mít v jezírku žabičky, tak se nevyspí ani ona ani Čííííf
suu vklidu..karásek se stará o přirozenou čistku a vyrostl díky tomu obřích rozměrů

Janiii
prosím duo z klubu žabiček, nechť se vyjádří k těm fotkám z Peckovice malvice kuňkalice
za nás stačí dyž vymažeš tu sérii mojích xichtůch 20 krát jinák...nevím koho napadlo fotit todle
kdo se na mě má koukat...to by byli chudáky šici

vlk
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2012 21:44
- Nahlásit

Fajka
karásek se stará o přirozenou čistku a vyrostl díky tomu obřích rozměrů
jo tak karasy tam má i sousedka...tak to su klidné....

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2012 21:48
- Nahlásit

vlk
jo tak karasy tam má i sousedka...tak to su klidné....
jo tak to bud v klidu bo já měla v jezírku uplný černo pulců a ted je tam sem tam nějakej a karásek má totálně nacpaný břicho si musí myslet že se dostal do ráje...

vlk
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2012 21:53
- Nahlásit

Fajka
sosedka tam má karásků několik a ještě pár těch barevnejch kapříků.... takže pulcům dávám týden maximálně dva....

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 05:08
- Nahlásit

aaaaa vstávání ve čtyři mě zabijeeeeee

Janiii
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 07:26
- Nahlásit

hlášení - jsem uplně v pohodě asi mam dobrý spalování alkoholu

pěkný den všem!

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 09:54
- Nahlásit

Rumštáááájn
Janiii
asi mam dobrý spalování alkoholu
To víš, zelená - eko. To teďka letí

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 10:34
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN

Tak nám doma nejde intronét a ešče nějakou dobu nepůjde . Nastala nejhorší fáze kůchňopřestavby, budu bez spojení

Miluju, naprosto miluju procházky s čoklidem, kdy tento jen na pouhé tiché slůfko reaguje. Dali jsme si včera prochajdu sídlákem a von byl táááák šiškovnej. Jen jsme si tak courali, nemusela jsem vůbec nic, jen občas říct chodník, když jsme přecházeli, nebo pojď se mnou, když jsme potkali steklý malý pséky, na pohodu to bylo, stejně jako dneska ráno, kdy jsme potkali krvežíznivýho borderáka a mi stačilo říct jen hezké tiché jdi fpřed a bylo. Miluju když má Pipi zapnutej mozek

A dnes ráno jsem V GERMÁNŠTINĚ!!!!!!!!! V germánštině!! odvyprávěla náš hromadný víkend na Apaluše, o pséch, o grilování, o kroketu a tak vůbec. Pak jsem se snažila vysvětlit co to je coursing . A dozvěděla jsem se spoustu nových gramatických poznatků, takže dneska budu doma za Krhounka

Co ste dělaly vy, důry bláznivé, krom toho, že si zde vyměňujete zkušenosti s žabičkama a chlastaly????

Janiii

Hale pani, já se k tomu asi hned tak nedostanu, doma nepočitadluju a tady mám dneska tóčo tak zítra?

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 12:05
- Nahlásit

PetraK
Nastala nejhorší fáze kůchňopřestavby
u nás už jenom napojit batérii a v létě vymalovat (bohužel vzhledem k polním podmínkám selhala synchronizace) .
No a pak, až budou peníze znova.
Ale nelituju, páč mám možnost si vyzkoušet různé možnosti rozložení a dělat kravinky.

brut
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 12:19
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Mám migrénu a večer mám jít na parník s hudbou. To je něco šílenýho ... asi se zblázním nebo si hlavu strčím mezi dva šutráky....

kachna_
prosím tě, mám na fb dotaz od jedný holčiny, co má australáčky, jestli může mít u králíka morče. Já myslela, že jo, ale někde prý našla, že ne. Mohla bych jí na tebe dát mejlík, aby se tě na králičí věci zeptala a nemusela je tlumočit já?

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 12:21
- Nahlásit

brut
Mohla bych jí na tebe dát mejlík, aby se tě na králičí věci zeptala a nemusela je tlumočit já?
jo, klidně

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 12:41
- Nahlásit

brut

Mám migrénu

, tak snad do odpolka bude líp? prášek nepomáhá?

a večer mám jít na parník s hudbou

ttak to bych měla taky teda, leda že by tam hráli kucí nebo kucí, pak jo

kachna_
u nás už jenom napojit batérii a v létě vymalov
u nás jsou to tetkon už takovýdle vychytáfky jako přemístit počítadlo, novej koberec co jídelního kouta, poličky na květenu, zapojit todle, připojit támdleto.... a tím že se to dělá jen vždycky po práci tak dvě hoďky , abychom nerušili ostatní, tak se to prostě vleče. včera Brtnik dělal proudovou ochranu, montoval to do vnitřku poličk jakýsi a kdy už to měl celý hotový, tak mu tam něco ruplo a celý dvě hodiny v pr.... a může dneska začít od začátku

st si vyzkoušet různé možnosti rozložení a dělat kravinky

jojo, tohle je dobrý si vychytat, aby člověk věděl kam a kde jakej prostor.

špuntám uši a jdu dělat velkou matematiku, patóm já dalžná chadíť k vračój
tož gůdbájlenin

brut
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 13:41
- Nahlásit

kachna_
jo, klidně
díky moc.... už jsem jí ho poslala... jmenuje se Hana a bude se odkazovat na mně, aby jsi měla kontrolu. Přece jen vím o králících asi tak nula nula houby

PetraK
tak snad do odpolka bude líp? prášek nepomáhá?
prášek nemá cenu brát, protože už jsem jí chytila pozdě.... ale naštěstí se parník nekoná, takže můžu být v tichu

ttak to bych měla taky teda, leda že by tam hráli kucí nebo kucí, pak jo
já nevím, kdo tam měl hrát, ale i kdyby to byl symfonickej orchestr, tak bych asi trávila čas na kadibutce .. takhle mám klídek a je to.... jsem si udělala svízel a mladý chutná, tak se obávám, že mi na ní bude chodit

brut
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 13:45
- Nahlásit

Jéééé, ještě jsem vám zapomněla napsat, že jsme včéra s Vilémem byli pozorovat raky a mimo těch velkých tam bylo mooooooooooc maličkých a nikdy bych nevěřila, jak ti dokážou být rychlí .... jak průjem A taky jsme viděli maličké žabičky, tak jsem si vzpomněla na Pecku, apaluchu a vyprávěla jsem jim o vás.... Krásně kvákaly, mršky... při představě, že by jich bylo víc, tak bych se asi stěhovala, mít je u baráku

Hyena
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 22:02
- Nahlásit

rumštájjjn s vámi
jen hlásím, že ještě žiju

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2012 23:19
- Nahlásit

Tak jsem dostala odměnu za dnešní upracovaný den. Už jsem byla fakt unavená, tak jsem v šest vzala na večerní procházku Lucku, Káťu a Batynku a šly jsme kolem známých s o rok starší holčičkou. Tak nám nabídli, že si tam Lucka může chodit občas hrát a jen o pár metrů dál vjížděla dovnitř pani s autem a zdrhnul jí ze zahrady pes (kříženej ovčák, co se s Cirem nemá rád). No jenže naše vlkošedá holčička ze sebe udělala maličkou špičičku a tak jsme to mohly přejít jen úsměvem, protože všechno dopadlo dobře a skončilo to přátelským vrtěním psích ocásků. Miluju tyhle šťastný náhody , páč normálně tuhle trasu chodim s Cirem.

Janiii
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 08:02
- Nahlásit

dobré ráno,
všem Janičkám v blízkém i dalekém okolí všechno nejlepší k svátku!!!!!!

dneska jedeme odpoledne zase pracovat a rallyovat až do soboty tak tu nezlobte - ale já vás ještě zkontroluju!

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 09:18 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN

Včéra jsme si udělali s Ešátorem výlet do Hvjézdy,páč tam je stín. Sice pět stanic autobusem se musí, ale stálo to za to, bylo tam moc hásky. Hošikus si zaplaval - což sice může i u nás, ale celou dobu se tam jde po poli, bez sluníčka, todle bylo lepčejší. A jako bonus jsme potkali vzhledného chrta adoptovaného z Irska a vzhledem k tomu, že to byl kastrovanej hafan, tak si Ešus hrál jak vo život, páč von má kastrovaný pesany rád, že jako mu nic neudělaj a ešče nemusí řešit ten sex, jako když je s babama, takže je to prej na pohodu. Pesan byl asi tak dvouletej a to co ty dva tam vytvářeli, bylo neuvěřitelný, zabávali tam půlku Hvjézdy, řezali jsme se jak pitomý, písek a prach lítal, jak když se splaší stádo koní , hásky se na to koukalo. Při zpáteční cestě jsme potkali ponika převlečenýho za psa, aneb obří dogu, to byl teda Hošikus dost jako v panice . Koně dobrý, ale koně převlečený za psa nebrat . Závěr večera proběhl v hospůdce, kde na nás čekali Ajšovi v plné sestavě, takže Hošikus nejdřív zmlátil na uvítanou Ajšůůů a potom jeji malilinkatý pánčičce sežral tatranku v domnění, že tato jest určena jemu

JANY JANY JANÝÝÝÝÝÝÝ
VŠE NEJLEPŠÍ ŽENÝÝÝÝ

zde ku svátku vašemu jeden SRDEČNÝ RRRRRAMMŠTAJNÍ DORTIK.

a ne že ho hned sežerete

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 09:26
- Nahlásit

Rumštááájn
a všem Janičkám vše nej nej nej

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 09:28
- Nahlásit

kachna_

nám nabídli, že si tam Lucka může chodit občas hrát

jé dobře socijálizovaný dítě z ni bude . To je fajn, dovedu si představit, jak těžce se v malým místě hledá vhodná dětská společnost.

Miluju tyhle šťastný náhody

jo, naprosto chápu , byl by to asi jinej průběh.

Hyena

jen hlásím, že ještě žiju

hale, víš co by ti řek Lišák (Pavel Liška), kdybys tímhle způsobem řídila auto a měla ho v navigaci? řek by ti: Hele, brzdi, brzdi, brzdi, jooo?!

brut

, že jsme včéra s Vilémem byli pozorovat raky

to jsou tak nevzhledný živočiši.

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 10:05 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

PetraK
dovedu si představit, jak těžce se v malým místě hledá vhodná dětská společnost.
náhodou, tady momentálně proběhla populační explóze, takže vedle nás jezdí zatím jen na víkendy Gábinka, vzadu bydlí Štěpánek, u Karla Verunka, u taxikáře taky něco maj (ty neznáme vůbec) a vlastně ještě nahoře maj dítě.
Což je i důvod, proč Lucku nevzali do školky.
No a Kačík má kousek od sebe stejně stará dvojčátka a jedno dítě se zatím ještě nevyklubalo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 10:11
- Nahlásit

kachna_

u, tady momentálně proběhla populační explóze

fakt? no to bych teda na venku moc nečekala. Když to vezmu třeb u nás na chalupě. tam snad nejsou děti vůbec. teda u nás na chalupě ne, to je jasný, tam sou děti jen omylem (třeba tetkon o víkendu bude jedno pididítě), ale ani ve vesnici. tak to máte dobrý.

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 13:27 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Tjo v belgickém městě Mons jsou stejně tupý lidi, jako některý z těch který jedou k Brůtici na speciál.

Jinak si nedovedu vysvětlit jak je možný, když napíšu do poptávky na ubytování, že chci ubytovat dva lidi ve dvou jednolůžkových pokojích v době 6-7. červen, proč se mě poté co mi sdělí cenu - na základě mého emila a já ho požádám, aby tedy pokoje rezervoval, že cena je gůt, ptá, a na kdy tedy chci ubytovat?, jestli z 6. na 7. června a nebo z 6. na 8. června.
Říkám si, dobrý si blbej, zapomněl, že stačí scollnout dolů v emilu a napíšu ti to ešče jednou a slušně odvětím, že díky za nabídku udělejte prosím rezervaci jak uvedeno níže a celý mu to zvopakuju. No a je to asi ešče větší debil než jsme doufali, páč mi právě přistál obratem email s dotazem: Prosim tě a na kdy to teda chceš ze šestýho na sedmýho nebo ze šestýho na osmýho?

asi tam maj nějak vomezenej přísun kysliku v týhle oblati, páč prostě do Francie je to kousek a s Francouzema je to vždycky domlouvání na pikaču.

EDIIIIIIIIIIIIIIIT - POMOOOOOOOOOOOOOOOOOOCT JE TO DEBIL JE TO DEBIL JE. Právě mi přistál na stole emil: Díky to jsem chtěl vědět, myslel sem si to , jen sem si to chtěl ověřit

ale co chci od někoho, kdo se ani neumí podepsat

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 17:30
- Nahlásit

Jany, Janičky
Vsem, co se tu vyskytujou (Janii, Brut, Fajka? - nepletu se??), preji krasny svatkovy den, kytku si umotejte samy, dle toho, co se ktery libi.

A samo i neco tekutyho!

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 20:18
- Nahlásit

PetraK
Díky to jsem chtěl vědět, myslel sem si to , jen sem si to chtěl ověřit
hele a nevycvičili ho takhle zákazníci?

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 21:00
- Nahlásit

Pruusvih, nevyndala sem cubam maso vcera. Ted se zjevnou nechuti dozraly veganskou veceri, mrchy nevdecny! Krouhla sem se pri strouhani mrkve, celeru, petrzele, vzdy do stejnyho mista, nasekat kvetak, cinana, zeli, papriku, rajcata, do toho jajco, kefir. A teda par kousku kuze, ne jen my, ale i praseci, co byly v lednici.

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 21:14
- Nahlásit

Rumštajn zelenovaječnákovej ve spolek!
Děkuji za přání a zároven přeju tak všem to NEJ NEJ!

Trpím akutní Fajkýtýdou...a celkem úspěsnej den, f práci na pikaču... a taky sem si stihla rozbít na mokrý trávě držku, takže sem si pořídila bolavou pravou půlku zadku, a levou půlku zad sem prostě dement..vzít si boty s nulovým vzorkem na mokro může jen blb... k tomu ještě Fája si někde urvala kus polštářku takže solidně pajda když šlápne na tvrdý nebo na kamínek ... ach jo

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2012 21:26
- Nahlásit

Fajka
takže sem si pořídila bolavou pravou půlku zadku, a levou půlku zad.....k tomu ještě Fája si někde urvala kus polštářku takže solidně pajda když šlápne na tvrdý nebo na kamínek
Jakej pan, takovej kram.. Snad te potesi, ze ja si natahla dneska koleno, ci upon nakej vazovej, taky nemuzu moc chodit. Fajusi foukam, co treba boticka nebo fuska naka, aby ji to nebolelo?

<< 1 ... 1863 . 1864 . 1865 . 1866 . 1867 . 1868 . 1869 . 1870 . 1871 . 1872 . 1873 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání