| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2012 08:48 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN
ICH BIN HÝÝÝÝR ALLAAAAJN!!!!
BENCÝÝÝÝÝN GIB MIR BENCÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝN!!
ICH BRAUCH BENCÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝN!!!!!!!
To se nám dělá hásky Albertky, což?? Doufám, že nám to vydrží a necípnem na Apaluše zimou. Mega nákup hotof, žůžový tepláčky připravený, koláč upečen, šécko je cajk. Je teda jsem šla spát ve dvanáct a dneska sem mrkva
FAJFKO,FAJFKO, KDYBYCH TĚ NESTIHLA na telefonu - SIM TĚ SPACÁKY, MŮŽETE SI VZÍT??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2012 09:00
- Nahlásit
Fifi
Drza az vyzyvava
VY ZÝ VA NÁÁÁÁÁ!! VYZÝVANÁ se řiká
A parada, ze se citis lip!
hele to se uvidí, je možný, že zapracovávaj bylinky, že. že.... ale hlavně počítám s tím, že to nikdá už asi nebude to co bylo no.
Vysocinu sem si teda precetla az po prijezdu, nastest
zásadní chyba, ta tam neměla chybět , ale lednička je vzhledná, vzhledná. vypadá nadějně.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2012 09:10
- Nahlásit
kachna_
nějakou očistnou kůru si moc dovolit nemůžu kvůli kojení, vypnout a relaxovat se dvěma dětma taky moc ne. Tak můžu jenom doufat a myslet pozitivně
jo , je mi jasný, že se tělo i duše bouřej. Ale tak až pak dokojíš, do bylinek klidně můžeš jít - možná některou z těch bylinek co chlastám, bys semo tamo mohla jen tak v rámci pitnýho režimu fláknout třebas taky? Ne moc, jen trochu, zjistila jsem totiž, že hodně z nich, krom toho, že pročišťujou, tak taky uklidňujou. Jestli chceš ponořím se do toho nějak víc a zjistím. Případně - kdyby mi to fakt zabralo, můžu ti hodit kontakt na toho homeopata. Je z Dejvic. A fakt už jen ta návštěva u něj mi jakoby pomohola, páč on do toho pochopitelně krom fyzickej věcí zapojuje i tu makovici a tvoje vlastní tříhodinový povídání o tom co a jak já a co a jak tělo a makovice už ti taky srovná myšlenky. Fakt jsem šla od tama a říkala si, jo, myslim, že jsem trefila desítku.
Janiii
Tak to zvládněte. A kdyby něco, vemte to zkratkou přes Apaluchu na kafovou zastáfku (primadonu teda nemáme, jediná primadona tam sem já ,bylo by sypaný )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2012 09:13
- Nahlásit
Fifi
Aneb inspirace pro zbrkle jelito,
no ty vado!!!!! tak tohle se tomu mýmu pomatenci asi nikdá nepovede. zadní haxny nám prostě dělaj problémy, nevím proč, někde dělám ašíbku
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2012 10:35
- Nahlásit
Rumštajn ve spolek.....
ten magor s tím svým zabijáckým čoklem se tu producíruje každej den.... dneska jsem vylezla s Pinďou na vodítku, kolem krku na špagátě pepřák, u pasu pouzdro s pistolí (poplašňák), z druhé strany za pasem flusbrok a pres záda na špagátě bejsbolku....sem prošla kole něj čuměl jak puk a hned si psa přivolával.... už nešel 3x jako vždycky.... jen jsme ho minuli zapad do auta a vyhučel.... že by se lek ???
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2012 10:37
- Nahlásit
vlk
dneska jsem vylezla s Pinďou na vodítku, kolem krku na špagátě pepřák, u pasu pouzdro s pistolí (poplašňák), z druhé strany za pasem flusbrok a pres záda na špagátě bejsbolku....sem prošla kole něj čuměl jak puk a hned si psa přivolával....
jsi dobrý vlk
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2012 10:39
- Nahlásit
vlk
..sem prošla kole něj čuměl jak puk a hned si psa přivolával.... už nešel 3x jako vždycky.... jen jsme ho minuli zapad do auta a vyhučel.... že by se lek
JUHŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ!!!!!
Sráč jeden. A příště měj něco z toho v ruce a rovnou nachystaný směrem k nim. Možná tu bejsbolku, ta je hodně vidět, ať ví, co je voba čeká šmejdy všivý. (mám zase vztek,hroznej, fakt)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2012 10:42
- Nahlásit
kachna_
jsi dobrý vlk
je ten nejlepší vlk
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2012 10:44
- Nahlásit
vlk
Vlčku, tak jsem prolítla, co se Ti stalo. To je fakt kurva všech kurev. Kdyby byl aspoň chlap, tak se omluví, zaplatí škodu a bude si dávat bacha. Tohle je prostě ubožák. Přeju Ti, aby se Tě bál, protože nic jinýho na takového hajzla neplatí.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2012 10:45
- Nahlásit
Poříď si elektrický paralyzér! Tím toho psa vyřídíš víc či míň, podle stupně nastavení.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2012 10:46
- Nahlásit
eště čekám esli si nepřivede nějaký komando těch svejch análních speleologů.... ale myslím že nee.... zřejmě bude chtít aby to co nejdřív utichlo....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2012 10:48
- Nahlásit
vlk
análních speleologů.
no vyzbrojená seš dostatečně, takže zmákneš případně i řitní alpinisty
ale co by tam s nima dělal, že by tam s nima cáral sem a tam? snad ne?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2012 10:49
- Nahlásit
Vlčáčková
Poříď si elektrický paralyzér!
..mám to v plánu, ale až našetřím nějaký peníz... ten pokus o záchranu mýho psa mě stál všechny moje peníze a ještě sem si musela pučit....
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2012 10:50
- Nahlásit
PetraK
ale co by tam s nima dělal, že by tam s nima cáral sem a tam? snad ne?
... no snad jen aby ukázal, že není sám....abych se jako bála já....
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2012 10:53
- Nahlásit
vlk
No, to by chtělo z něho vyrazit.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2012 10:55 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
vlk
.. no snad jen aby ukázal, že není sám....abych se jako bála já...
Lidi něchtějí být za blbce. Tak jim naznač, že jsou, když mu dělají stádo. Nějak vtipně, ale aby to sedlo. Pak se budou zdráhat mu dělal křoví příště, když budou vědět, že se tím zesměšní.
Možná...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2012 10:55
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Jsem v jednom kole, takže pokračuje Fajfkytýda v pokročilém stádiu... Jen tak mimochodem nevíte, proč lidi nechápou jednoduché otázky a výpočty? Jsem mrtvičná a doufám, že jim alespoň blbě vrací v krámu, když neumí spočítat pár čísel.....
vlk
výborně jsi šla vyzbrojená ... myslím, že se jen tak poblíž netroufne. Tohle jsou většinou děsní srabáci, kteří, když přijde na věc, tak stáhnou ocas mezi nohy a zdrhnou .... držím place, ať se chlapík poučí a nadobro zmizí
Tak a jdu zase dělat...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2012 10:56
- Nahlásit
vlk
... no snad jen aby ukázal, že není sám....abych se jako bála já....
no hele ale to by jim musel říct, poďte se mnou, ukážeme společně tý babě a to by zase vypadal, jako posera. si tak myslim. No a kdyby i jo, tak můžeš jít ledabyle kolem a zeptat se ho, nač potřebuje bodygárdy, jestli je tak velkej posera.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2012 10:56
- Nahlásit
brut
proč lidi nechápou jednoduché otázky a výpočty?
protože nepoužívaj hlavu
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2012 10:59
- Nahlásit
Vlčáčková
Lidi něchtějí být za blbce. Tak jim naznač, že jsou, když mu dělají stádo. Nějak vtipně, ale aby to sedlo. Pak se budou zdráhat mu dělal křoví příště, když budou vědět, že se tím zesměš
... jim tu sponzoruje různý akce, takže budou držet hubu a krok a budou za blbce....se obávám. Ale zatím je tu klid tak uvidíme navečer.... esli přijde.... když, tak se ještě ověsím Fiskarskou a do ruky vezmu motorovku....
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2012 11:02
- Nahlásit
PetraK
No a kdyby i jo, tak můžeš jít ledabyle kolem a zeptat se ho, nač potřebuje bodygárdy, jestli je tak velkej posera.
.... bych se spíš zeptala esli to sou svědci až mi jeho čokl zabije dalšího psa.... a že už tady mám všude nastavený kamerový systém ... pro příště....(sice nemám, ale to nemusí vědět)....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2012 11:03
- Nahlásit
vlk
dneska jsem vylezla s Pinďou na vodítku, kolem krku na špagátě pepřák, u pasu pouzdro s pistolí (poplašňák), z druhé strany za pasem flusbrok a pres záda na špagátě bejsbolku....sem prošla kole něj čuměl jak puk a hned si psa přivolával.... už nešel 3x jako vždycky.
Dobre ty!!!
PetraK
A spol, esli sem to spravne pochopila, ouchylove se slitaj na apaluchu? Kraasne si to tam uzijte!
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2012 11:15
- Nahlásit
vlk
S tím bodyguardem a svědkama je to taky dobrý. V podstatě to, co říkám. Udělat z nich blbce. Ale počítej s tím, že Ti to pak nikdy neodpustěj.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2012 11:23 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Ste strašný ouhylačky!! vůbec vás nestíhám!!
jen tiše vobduvuju vlka že má dost odvahy se debiloj postavit tváří v tvář !!!
Ve vybavení ještě chyběla ta stříkačka ale nebojim se..na ní ještě dojde
Emilova sova letěla pozdravit všeci ochyláky, kozi, kozi kozi..tak asi takhle !
konec hlášení!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2012 11:33
- Nahlásit
vlk
.... bych se spíš zeptala esli to sou svědci až mi jeho čokl zabije dalšího psa.... a že už tady mám všude nastavený kamerový systém ... pro příště....(sice nemám, ale to nemusí vědět)...
ne, ty nejsi nejlepší vlk, ty si nejvíc nejlepší vlk!! Si připravenej vlk
Fifi
uchylove se slitaj na apaluchu?
ano pani prosim, díkujeme . A že vim, že do dálek nejezdite, tak jsme vám neřikali, páč to je pro vás krapítek z ruky
Fajka
Emilova sova letěla pozdravit všeci ochyláky, kozi, kozi kozi..tak asi takhle !
máš dobrýho dýlera
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2012 11:38
- Nahlásit
PetraK
Si připravenej vlk
...pozdě ale přece.... a štěstí prej přeje připraveným...... v obchůdku máme velice milou paní prodavačku, která je úžasná drbna, takže se před ní zmíním o těch kamerách co mi to tu hlídají...a sousedka říkala, že mám zajít za farářem, kterej toho chlapa (i když mu zasponzoroval opravu kostelíčka) nemá rád....aby se zmínil v nedělním kázání pro místní řiťolezce (kteří jsou mimochodem všici velice zbožní) o lži, pokrytectví a takových věcech a ohni pekelném, co je za to čeká.....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2012 11:50
- Nahlásit
PetraK
máš dobrýho dýlera
jo ..z Prahéééé
vlk
velice zbožní) o lži, pokrytectví a takových věcech a ohni pekelném, co je za to čeká.....
ty ses minula jménem!! neměla si se jmenovat Vlk ale liška podšitá všema mastma mazaná !!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2012 11:53
- Nahlásit
vlk
prodavačku, která je úžasná drbna, takže se před ní zmíním o těch kamerách co mi to tu hlídají...a sousedka říkala, že mám zajít za farářem, kterej toho chlapa (i když mu zasponzoroval opravu kostelíčka) nemá rád....aby se zmínil v nedělním kázání pro místní řiťolezce
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!
JO!!
akurát - vono u hodně lidí je to vo tom, že si pak za tím farářem dojdou, tam se v budce vyzpovídaj z hříchů , dostanou dvakrát zdrávas, šeskrát růženec a myslej si, že sou vomytý a jedou tohle hnusný chování vesele dál do další zpovědi . Nějak jim uniká, že takhle to nefunguje.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2012 11:54
- Nahlásit
Fajka
liška podšitá
ty má přece doma. A páč jim musí velet, musí bejt ten vlk
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2012 11:59 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit
Fajka
ty ses minula jménem!! neměla si se jmenovat Vlk ale liška podšitá všema mastma mazaná
... vono to vlk je v podstatě je složenina jména a příjmení, s tou šelmou psovitou to vlastně nijak nesouviselo, původně...liška ani nee, spíš pokud mě nekdo nasere tak vlkodlak potom....
PetraKže si pak za tím farářem dojdou, tam se v budce vyzpovídaj z hříchů , dostanou dvakrát zdrávas, šeskrát růženec a myslej si, že sou vomytý a jedou tohle hnusný chování vesele dál do další zpovědi . Nějak jim uniká, že takhle to nefunguje.
no a vom právě se ten farář musí ňák zmínit... za chvíli fičím do vsi tak to voběhnu...
|