| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2012 13:05
- Nahlásit
brut
tsss, si nějaká chytrá
coby bejvalej profesijonál, vim co píšu
nevědomost hříchu nečiní
hříchu ne, ale ztvrdlejch jater jo
obě nás to sejří a jsme naštvaný....
nás taky, chjo, chjo. ale jsou věci co prostě nejdou. no
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2012 13:10
- Nahlásit
kachna_
KÁÁÁÁÁÁCHNO- CO KDYBYCHOM TEDA OBJEDNALY TO KILOVÝ KOŇSKÝ BALENÍ DOHROMADY??
http://www.phytovet.cz/cz/detail/1-phytovet-more-m obility/5.html
CO TY NA TO?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2012 13:11
- Nahlásit
PetraK
kachna_
Jejda, co to zasejc t vaši čoklíci vymejšlejí...esliva by nebylo lepší je zbít, aby přestali simulovat
Jinak ovšem držím palečky, aby to nebylo nic vážného.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2012 13:16 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Hyena
Jinak ovšem držím palečky, aby to nebylo nic vážného.
hele loni mi ho prohlíželi na Jaggyně orthoped a neurolog, všecko dobrý, jen na levý haxně zbytnělej jeden prst - pravili starší zranění nějaký. měli jsme tři měsíce klidovat - tak to jsme teda fakt nedali . No přes zimu to přešlo, teď to znovu začlo - dávám si to dohromady hlavně s tou chalupu a kamením vysypanejma cestičkama. Kulhá jen v kroku, jakmile cválá, letí, tak dobrý. Plus to chce ustřihnout drápy, ale....... v tomhle ohledu je to s ním potíž, tuhle šel Brtnik střihat, odehrála se hystorická scéna a páč ho Brtnik střihal neinteligentně na pelechu, tak to hovado zrzatý odmítalo pak na pelech jít, páč z celý tý nepravosti si vydedukovalo, že pelech mu ubližuje (stejně jako tehdá , když měl mrtvej ocásek, to mu zase ubližoval jeho bydlik a taky tam nechtěl chodit. a my se to hlavně bojíme oba střihat, abychom ho nestřihli moc
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2012 13:20
- Nahlásit
PetraK
KÁÁÁÁÁÁCHNO- CO KDYBYCHOM TEDA OBJEDNALY TO KILOVÝ KOŇSKÝ BALENÍ DOHROMADY??
já cu pro Fajušáčka taký!!!!!!!!!!
essi mě vemete do party ...
budu ti stačit já?? já už jsem jen na tý vodě
sim tě kontrolní otázka jo... a dejchat dejchat můžeš?????????
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2012 13:26 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Hyena
držím palečky, aby to nebylo nic vážného.
u nás se prostě pomalu pomaličku plíží stáří
PetraK
CO KDYBYCHOM TEDA OBJEDNALY TO KILOVÝ KOŇSKÝ BALENÍ DOHROMADY??
no to můžeme , já se ještě mamči zeptám, jestli nechce pro MIlču zase detox, případně, jestli potřebuješ, tak můžeš objednat na www.centrumkrmiv.cz (já ještě všechno pro králíky mám) i ty ostropestřce, pokud si je teda třeba nebudeš sejt na zahrádce a žvýkat je během pracovní doby. Taky tam maj pěknou spirulinu, asi teda spíš psí, protože kdybys jedla tu v prášku, tak bys asi vypadala, jako kdybys lízala takový ty zelený lízátka
odehrála se hystorická scéna
doufám, že Batušce nikdy nikdy nikdy nepřerostou drápy
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2012 13:48
- Nahlásit
ženský nestihám, loučím se, nezlobte tu, a tak vůbec
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2012 14:56
- Nahlásit
PetraK
coby bejvalej profesijonál, vim co píšu
se nemusíš bát o své prvenství ... tě nikdy nikdo nepředčí. Navíc já se ti ani zdaleka nemůžu přiblížit ...
hříchu ne, ale ztvrdlejch jater jo
to už jsi došla tak daleko? Já i bez pití stihla zničit svá
chjo, chjo. ale jsou věci co prostě nejdou. no
přesně tak
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2012 14:59
- Nahlásit
Fajka
sim tě kontrolní otázka jo... a dejchat dejchat můžeš?????????
ta? Lítá jak šůůůs, takže i to dýchání zvládá
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2012 21:52
- Nahlásit
Téma "rozkouše na co přijde" mi připomnělo, že jsem dneska potřebovala na chvilku zavřít Ciráta v baráku. Samo mi ten hajzl sežral perník (holky to nedělaj a mě vůbec nenapadlo ho zavřít do kotce ). POprvé v životě mě potěšilo, že ten pes má reakci na nápřah. Vztekle jsem po něm hodila balíček plenek a sice jsem ho asi o tři metry ( ) minula, ale aspoň se Cir leknul.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2012 22:12
- Nahlásit
kachna_
minula, ale aspoň se Cir leknul.
Este parkrat a bude z tebe druha Špotáková!
Samo mi ten hajzl sežral perník (
Kdopak mi to tady loupe pernicek ?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2012 22:22
- Nahlásit
kachna_
Samo mi ten hajzl sežral perník (holky to nedělaj a mě vůbec nenapadlo ho zavřít do kotce
to si dovedu představit... moje milá Al si posloužila salámkem, který "vyndala" z rozříznutýho a namazanýho rohlíku nám před očima... by jeden nevěřil, jak jsou ti psi mazaní
Vztekle jsem po něm hodila balíček plenek a sice jsem ho asi o tři metry () minula, ale aspoň se Cir leknul.
a jéééje, koukám, že se trefuješ stejně jako já.... tři metry sem tři metry tam
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2012 22:35
- Nahlásit
Hele, řešíme tu bylinkovej dotaz: dá se proti plísni na nohou smíchat ocet a kopřivová koupel, aniž by se to nějak vyrušilo? Nikde jsme to nenašli
brut
tři metry sem tři metry tam
no jo
Fifi
Este parkrat a bude z tebe druha Špotáková!
Nevim, co by se jí chudeře muselo stát, abych házela stejně jako ona. ¨skromně bych si troufla odhadnout, že i nohama hází dál a přesnějc než já rukama
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2012 22:43
- Nahlásit
kachna_
Nevim, co by se jí chudeře muselo stát, abych házela stejně jako ona.
To zni, jak kdyz chudera hazi spatne. Bylo to mysleno presne naopak! A kdyz se to tak vezme, tak ty tri metry sem nebo tam, to je dost solidni naskok vuci souperi.
dá se proti plísni na nohou smíchat ocet a kopřivová koupel, aniž by se to nějak vyrušilo? Nikde jsme to nenašli
Zase si nejak plesnivite, kdyz auta nerozbijite??
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2012 22:50
- Nahlásit
Fifi
To zni, jak kdyz chudera hazi spatne.
vona ne, já!
A kdyz se to tak vezme, tak ty tri metry sem nebo tam, to je dost solidni naskok vuci souperi.
jediný, čim bych mohla ohrozit soupeře by bylo, že by mi ten oštěp vylít opačnym směrem (což by se mi klidně stát mohlo).
Zase si nejak plesnivite, kdyz auta nerozbijite??
tsche, zvládáme oboje (odešel nám spínač světel)
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2012 22:55
- Nahlásit
kachna_
zvládáme oboje
Tak to respekt, teda! V teto oblasti spleham na lekarskou vedu, jak pravil muj bratr lekar, kazdy si neseme svou plisnicku.
odešel nám spínač světel)
Twe zlatej trabant!!! To rikam furt, tomu max prdnul klinovej remen nebo upad vejfuk. Tyhle sracicky elektronicky s pc v aute je vopruz totalni!
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2012 23:02 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
Večerní rumštajn s Vámi
Právě jsem odeslala sestru svou rodnou pryč po falštince vínka.... JInak mi sere Sfiň pruhatá, páč zase dneska prohlásila že 20 min stopy jí neba, že jeto pod její úrověň, ale já momentálně potřebuju, aby dělala tyhle čerstvý Ale jináč pak byla s náma na nádherný yvjíždce a byla mocniky hodná..vařila se asi na 100%C, tak ani neměla sílu prudit
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2012 22:11
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Téééda, jak tu není Ešuska, tak se tu neobjeví ani noha...a vzhledem k tomu, že Fajfka a Janiííí jsou s ní na Pecce a Hyena u nás, tak zbývá už jen Fifi, Mathea a Kachna....
Dneska jsem se byli s Vilémem podívat na Hrčířské trhy... naštěstí předtím u nás lilo jak z konve a tak se můj bolehlav otupil .... a byli mi Vilémem koupeny krásné sandálky a kapsička na mobil s beruškou
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2012 22:12
- Nahlásit
Píšu za Brutici.....musím jí prásknout, že pije jak duha..dokonce si včera radši zrakvila ruku, jen aby se dostala do flačšky s vínem (Hyena)
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2012 22:14
- Nahlásit
Hyena
potforo, takhle prásknout, jak jsem nešikovná
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2012 22:15
- Nahlásit
brut
Co nešikovná..alkehůlik s i..proostatní- píšeme si s Brut na jednom PC sedíce vedle sebe na gauči a samo pijce vínko
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2012 22:17
- Nahlásit
Hyena
Co nešikovná..alkehůlik
ani náhodou... většinu vypil Vilém
píšeme si s Brut na jednom PC sedíce vedle sebe na gauči a samo pijce vínko
baštíme korbáčiky a ochutnáváme brambůrky
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2012 23:30
- Nahlásit
Rumštáááájn
brut
"slavili" jsme mamčiny narozeniny a začali rozebírat skleník (už deset let je na odpis)
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2012 16:38
- Nahlásit
Zdravím zbytek spolku
kachna_
slavili" jsme mamčiny narozeniny a začali rozebírat skleník
tééda, maminka je taky májová? Jste měli včera napilno a udělali jste určitě kus práce ... to je skvělé
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2012 17:37 - Změnil/a: Eire
- Nahlásit
Čau čau
Všem co chlastaj jak duhy,rozebíraj skleníky,nutěj Vilémy zakupovati jejim polovičkám drahé statky, vinšuju pěkný konec neděle.
Za sebe můžu říct,že sem prcovala jak ďas...v přípravách na vrcholný počin mého chovatelského pelu, URLjsem musela přemístiti tohle
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2012 17:40
- Nahlásit
pokračuji,bylo to plné a má to kapacitu 700l,ovšem co všechno to sežralo strávilo za tři roky a nakonec vyplklo děsný kvantum kvalitního kompostu....prostě tleskáám a dostal jméno,Jofréé kompostééro
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2012 21:13
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Koukám, že když tu není Ešuska, tak to tu chcípá
Jsem byla dneska na Pecce a musím říct, že to tam žije velmi zajímavým způsobem. Nejen, že tam pojídají žáby, ale zároveň je to plné hezkých vtípečků, které jsou nepublikovatelné a hlavně nepřenosné Navíc Brtník s Čííífem budou teď večer dělat trpaslíky pro děti... kdo bude zvolen dalším nevím, ale obávám se, že děti budou v šoku, až uvidí téměř dvoumetrovýho trpajzlíka místo mrňouska Pokud vše půjde podle plánu, tak Janiííí bude Sněhurkou, ale na kraťoučko ostříhanou
Nicméně tam hrají pingpong nebo by se spíš mohlo říct pingdřívkopong dřívko, protože mají jen dvě pálky a ostatní používají nařezané prkénka Hošíček mi radostí prorazil pusu a ještě hrábl do dásní, Doktůrek byl u mně na chvíli na hlídání a byl za vzorňáka a Fajka sice avrčela, ale nebylo to takový jako jindy. Jinak dvounožci jsou ok a vůbec se jim nebude chtít domů
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2012 22:32
- Nahlásit
Tak dneska byla nááádherná vyjíž´dka- pustá krásná jarní krajina Zvířátka spokojená a já tož, ači jsme dorazili mokří jak myšové
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2012 22:49
- Nahlásit
Fifi
tyhle znáš? http://www.rtw-v-nouzi.estranky.cz/
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2012 22:59
- Nahlásit