| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 19:22
- Nahlásit
Janiii
když se daří, tak se daří, co?
... MÁTE PRO MĚ TU CISTERNU ZELENÝ???????????
víc než tři flaše nemám
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 19:46
- Nahlásit
Janiii
ježíííš...tys tak šikovná ty seš prostě celej já
já se zas včera snažila rozchodit ten intronet 2 hodiny a přišel číf a za 2 minuty šel .....hajzl myslím jako introneta aby nebyla mejlka
jináč nic nestíhám a děsně ale děsně mě bolí tou změnou tlaku hlava
konečně mám ale chvíli času na balení věcí na Pecku ...ach jo..už ted vím že vůbec nevím kdy stihnem dorazit obávám se že možná až za tmy takže jako nestíháme asi začátek no dám včas vědít až budem vyrážet ...
kachna_
dííky za odkaz !
sem ani netušila že něco takovýho je..asi to budu muset objednat nebo se s jelitem asi elektricky paralyzujem i bez paralyzéru
Fifijováááááááááááááááááá
dotaz..mohuli k pár věcem co sem posbírala pro skřivánky přidat i nějaký léčiva , nějaká mast, rymadil, na prášky na odčervení ? my by jsme to určitě nevypotřebovali a neco už je těsně před a něco možná prošlý
tak že by jste to probraly co se ještě použít dá a kdyžtak co by bylo na prd vyhodily? já se ftom totiž prd vyznám a zas si řikám že možná by se to ještě sešlo ...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 20:04
- Nahlásit
Blbou zpravu mam, astrenka jest hodne nemocna, nemam se s ni poustet do zadnejch velkejch akci. Na utery objednana ke spesl doktorovi. Cili pojedem kam?? Do prdele! Nekdo nam to asi fakt huste nepral!
Janiii
Tim padem si nemusis hlavu lamat, kam nas ulozit. Chjo, a to sem se snazila netesit! A ty teda umis zit, samy lepsi.
Fajka
mohuli k pár věcem co sem posbírala pro skřivánky přidat i nějaký léčiva , nějaká mast, rymadil, na prášky na odčervení ? my by jsme to určitě nevypotřebovali a neco už je těsně před a něco možná prošlý
Jasny, masticky vseho druhu, pro takovy to bezny pouziti, rimadyl se taky muze hodit, odcervovaku tam neni nikdy dost. Dik.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 20:07
- Nahlásit
Fifi
Blbou zpravu mam, astrenka jest hodne nemocna, nemam se s ni poustet do zadnejch velkejch akci. Na utery objednana ke spesl doktorovi. Cili pojedem kam?? Do prdele! Nekdo nam to asi fakt huste nepral
tyjo když se to se*re tak na všech frontách
aaaachjoooooo
Jasny, masticky vseho druhu, pro takovy to bezny pouziti, rimadyl se taky muze hodit, odcervovaku tam neni nikdy dost. Dik.
OK přihodim šecko co si tak myslím a vy to tak pak nějak porozeberte a zkoukněte co ještě ok a co už do kontíku..
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 20:08
- Nahlásit
Zdravím všecky
Fajka
A to začal pes probíjet až teďka?
V čem koupeš a čím češeš....některý kovový hřebeny to dělají..
Tenhle by mohl být dobrý http://www.exo-eko.cz/Kartace-na-psy/Kartac-s-drev enymi-trny-soft
A kachna_ radí dobře,nebo koukni tadyk ještě... http://www.profikosmetika.cz/index.php?section=esh op&zalozka=v%FDrobky&m=1&vyrobce=LASER%20LITES&pid =86061#x0
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 20:10
- Nahlásit
Fajka
když se to se*re tak na všech frontách
Ani mi nemluv, jak ja sem vytocena! Ale proste to nejde, aby to po ceste nekde chciplo a pak resit odtah se trema cubkama v kufru...
Jinak tu konecne zaprselo, proslo par bourek, jen nas to strejchlo, o kus dal to byl slusnej srumec. Dejcha se lip, ale s hlavou sem na tom stejne jak ty zhruba.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 20:19
- Nahlásit
Eire
A to začal pes probíjet až teďka
nee už i dřív ale celkem málo..tak sem si řikala že to je tím že mám třá kalhoty s přídavkem nějaký umělotiny.... ale ted sem nic takovýho neměla ... no a ted při posledním česání to byl fakt extrém, nemohla sem na nej skoro ani šáhnout
V čem koupeš a čím češeš....některý kovový hřebeny to dělají..
fpotoce a tůních a v bahně sem ho v šamponu ještě nekoupala ... ale je fakt že ten můj hřeben má kovový ty trny tak možná budu muset koupit ten dřevěnej. dík za odkaz...
a tady ty výstavní spreje se používaj jak? jako chápu že před výstavou ale když to potřebuju aby nejiskřil tak se může třeba tím stříknout jednou denně? nebo jen před tím česáním?
Fifi
Ani mi nemluv, jak ja sem vytocena! Ale proste to nejde, aby to po ceste nekde chciplo a pak resit odtah se trema cubkama v kufru...
jo jo chápu achjooo
Jinak tu konecne zaprselo, proslo par bourek, jen nas to strejchlo, o kus dal to byl slusnej srumec. Dejcha se lip, ale s hlavou sem na tom stejne jak ty zhruba.
u nás pár kapek, buřina jen naobzoru ale i tak nechce Fája vůbec ven
no a bolehlav děs běs :-/
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 20:26
- Nahlásit
Fajka
Můžeš klidně stříknout jen tak,ale s česáním je to lepší,vyzkoušej....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 21:03
- Nahlásit
Eire
Můžeš klidně stříknout jen tak,ale s česáním je to lepší,vyzkoušej....
jj já sem spíš myslela jak často se to může používat..abchy třeba se častým použitím tohodle přípravku mu nevyrobila nějakej třá kožní problém ?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 21:30
- Nahlásit
Fajka
Hele, treba az vymenis ten kartac, bude to dobry - ja to vidim u Kremyla, kdyz ju furminatoruju. To jiskry taky litaj fest. U perdeli to neznam. A kdyz by nic nepomohlo z rad vyse, tak tohle to jisti.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 22:50
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Mladej má za sebou státní maturu z angličtiny a je dost otrávenej Tak jen doufám, že to zvládl bez ztráty květinky ....
Jinak máme zase veselo .... matička nejmladšího blbne na kvadrát
Doufám, že bude alespoň v sobotu o něco lepší počasí, protože možná pojedu s Hyenou navštívit Fifinu ... teda, jestli se něco nesemele ještě dál...
Fajka
včera snažila rozchodit ten intronet 2 hodiny a přišel číf a za 2 minuty šel .....hajzl
ti nevím, jestli jsi teď nešlápla vedle
Janiii
koukám, že taky umíš žít ..... nechtělo by to už trochu klidu?
Zelenou nemám, bude ti stačit travička stejně jako malé kachýnce?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 23:01
- Nahlásit
[b]Rumštájn ve spolek[/bDneska byl fakt den blbec....ještě že už mám nalitou coličku s rumíškem
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2012 23:07
- Nahlásit
Fifi
A kdyz by nic nepomohlo z rad vyse, tak tohle to jisti
jo jak v nasamotě u lesa ještě kuklu a ..míííšooooooo
mušíte se mu vokázat aby se vás nebál
brut
Mladej má za sebou státní maturu z angličtiny a je dost otrávenej Tak jen doufám, že to zvládl bez ztráty květinky
taky doufám !!
Hyena
mám nalitou coličku s rumíškem
no momééééént !!!! neměla by ti Bruuutice promluvit do duše jako fčéra nááám
tyjo balí věci a připadá mě že půlku věcí bud nemám vúbec a nebo je nemůžu najít
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2012 06:41
- Nahlásit
Fifi
a nedostanete se nejak do Novy Paky? vlakem, busem? ze bysme tam pro vas dojeli???
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2012 07:00
- Nahlásit
Fajka
neměla by ti Bruuutice promluvit do duše jako fčéra nááám
Hmmmm...Brutice??? Která se coličky s rumíškem držela minulou sobotu též velmi pilně......
Ale jinak máš pravdu..měla bych ten rum pít čistý, ta cola není zdravá
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2012 08:13
- Nahlásit
Ramštáájn,
mám připravenejch tak 80% věcí... jako asi zas pojedem našlápnutý jako sardinky... ještě uvažuju o připojení vozejka..ale zas to by mohl číf mít nápad že vyvezem aj traktooor, tak to rači nebudu ani vyslovovat nahlas
Hyena
Ale jinak máš pravdu..měla bych ten rum pít čistý, ta cola není zdravá
no přesně !
Brutice??? Která se coličky s rumíškem držela minulou sobotu též velmi pilně
jooo tydle vidleeeeee
káže vodu a sama pije colu jo????
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2012 08:14
- Nahlásit
Janiii
Hele sem koukala na stránky Brita s Maxem a Verči... nevíš jestli vůbec dorazej??? si asi myslím že spíš né co ?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2012 10:17
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Fajka
taky doufám !!
včera to tu úspěšně s dvěma spolužačkama oslavoval.... šli jsme díky nim spát až ve tři
neměla by ti Bruuutice promluvit do duše jako fčéra nááám
naštěstí Hyena nelemtá sldký vody furt a bumbá vodičku, takže občas může dělat vyjímku .... což u vás teda padáááá
balí věci a připadá mě že půlku věcí bud nemám vúbec a nebo je nemůžu najít
tsss, to je normální... jen tak mimochodem... upotřebíš všechny?
Hyena
Brutice??? Která se coličky s rumíškem držela minulou sobotu též velmi pilně......
tsss, jsem měla jen polité dno a zbytek colu , což se pak projevilo hnusnou pachutí v puse a potřebou neustále něco pít... fakt nechápu, jak to může někdo pít furt. Brrrrrr
Fajka
ještě uvažuju o připojení vozejka..ale zas to by mohl číf mít nápad že vyvezem aj traktooor, tak to rači nebudu ani vyslovovat nahlas
jejda ... vozek raději nezmiňuj, to by mohlo skončit nejen traktůůůrkem, ale i dalšíma nezbytnýma pomůckama a pak by neměl překvapení na apaluchu
káže vodu a sama pije colu jo????
občas si trochu dám, místo kafe na nízkej tlak ( ale za rok vypiju dohromady max 1 lahev), ale je fakt, že od mýho dětství je čím dál hnusnější
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2012 11:00
- Nahlásit
brut
tsss, jsem měla jen polité dno a zbytek colu
jj, je dobré dlíti v blahé nevědomosti,a le já viděla tvojí ratolest,kterak nám nalévala a rozdílu mezi sklenkou tvou a mou nečinila
je to něco jako že mi vytrvale tvrdíš, že v bezinkovém likéru není rum......a že moje vzpomínka,jak ho tam při tvorbě nalévám je prostou halucinací ´
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2012 11:05
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!
Zabaleno, nakoupeno - odpoledne móžno vyraziti. Jen teda kdyby bejvala Brůtka a Fifijová daly lepší zprávy
a kdyby čoklid nekulhal
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2012 11:06
- Nahlásit
Hyena
a le já viděla tvojí ratolest,kterak nám nalévala a rozdílu mezi sklenkou tvou a mou nečinila
nech ju žít v čiré nevědomosti
mi vytrvale tvrdíš, že v bezinkovém likéru není rum.
to řikaj fšicí alkehůlici
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2012 11:12
- Nahlásit
PetraK
Zabaleno, nakoupeno - odpoledne móžno vyraziti
se máš , já teprve musím na pakůpku a ještě pro auto do servisu, auto předat, pak domu vyvenčit fšecko narvat do auta (nefim jak :confused a pak vyrazíme...takže nás čekejte tak kolem půlnoci ...možná
Jen teda kdyby bejvala Brůtka a Fifijová daly lepší zprávy
no prááávě
a kdyby čoklid nekulhal
je přetaženej nebo to má to jeho kulhání?
já viděla tvojí ratolest,kterak nám nalévala a rozdílu mezi sklenkou tvou a mou nečinila
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2012 11:16
- Nahlásit
Fajka
má to jeho kulhání?
třeba jenom jeho chorej ohaří mozek vydedukoval, že je to před Peckou žádoucí
Taky nám kulhá ofčák, mi to přijde jako počínající artroza . Kyčle vyšetřený nemá, tak jen začnu přidávat nějaký chondra.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2012 11:23 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
kachna_
jo třá se doslech že Fája už taky nejni co to bejvalo tak jí chce udělat radost a trénuje
Taky nám kulhá ofčák, mi to přijde jako počínající artroza . Kyčle vyšetřený nemá, tak jen začnu přidávat nějaký chondra.
taky nad tím přemejšlím že bych Fajuši měla začít něco podstrkovat .. kolik je vlastně Cirátoj? Už na to takdy asi bude mít věkem nárok což?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2012 11:26
- Nahlásit
Janiii
Vlakem nedostanu, fakt nevim, kam bych ty tri sane ubytovala, bez auta to je proste na nic.
peckovice
Uzijte si to tam i za nas!!!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2012 11:27
- Nahlásit
Fajka
no právě že je mladší než Ešusák. O celé tři dny!!! V říjnu mu bude osm.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2012 11:30
- Nahlásit
Fifi
Vlakem nedostanu, fakt nevim, kam bych ty tri sane ubytovala, bez auta to je proste na nic
a skýýým budem chloščit minerálku dešťofkuuuuuuu??????????????? bééééééééééééééé
Uzijte si to tam i za nas!!!
no koukám na počasí a asi si budem úžívat hlavně deště
kachna_
no právě že je mladší než Ešusák. O celé tři dny!!! V říjnu mu bude osm a začal kulhat tři dny po Ešuskoj? essi ne tak je napřed
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2012 11:42 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Fajka
a začal kulhat tři dny po Ešuskoj?
no on nekulhá, on se spíš hůř zvedá a je takovej strnulej, než se rozhejbe, pak už je v pohodě. Asi objednám phytovet mobility.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2012 11:58
- Nahlásit
Fajka
a skýýým budem chloščit minerálku dešťofkuuuuuuu
budu ti stačit já?? já už jsem jen na tý vodě
je přetaženej nebo to má to jeho kulhání
má to svoje kulhání, ale vypozorovala jsem, že jednak se to vždycky rozjede v čas : očkování a nasazení obojku a druhak tomu bohužel, bohužel, nepřispívaj ty kamínky co s nima máme na chalupě vysypaný cestičky. On má jeden prstik na tý noze takovej zbytnělej- si ve svý potrhlosti kdysi asi vyrobil zranění (dokonce si tipuju že i vím kdy, páč tehdá hrabal jako vo život a pak právě byl celej nebohej vochrnutej ) No tak koupím, jak poradila Fifijofka Phytovet a budem dávat Phytovet a uvidíme.
t fšecko narvat do auta
hele to taky nevim , mám toho celkem dost, lidi s baráku zase přinesli, takže ložní prádlo, ručníky, hračky, piškoty...
no prááávě
blbý, blbý, blbý
jo a tím pádem musíme zase jako loni zajet do Skřivan pospolu.
kachna_
Taky nám kulhá ofčák, mi to přijde jako počínající artroz
no u nás je to myslím tím prstem, aspoň tak jak jsem vypozorovala
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2012 12:37
- Nahlásit
Hyena
já viděla tvojí ratolest,kterak nám nalévala a rozdílu mezi sklenkou tvou a mou nečinila
právě že činila a i počet sklenek... jen já měla jinak tvarovanou
je to něco jako že mi vytrvale tvrdíš, že v bezinkovém likéru není rum......a že moje vzpomínka,jak ho tam při tvorbě nalévám je prostou halucinací
tak možná tam v tom množství trocha rumu je, ale ne moc, protože by jednak byl cítit a jednak by to nebylo jemné dámské pitíčko, ale pořádný dryák což není
PetraK
Jen teda kdyby bejvala Brůtka a Fifijová daly lepší zprávy
obě nás to sejří a jsme naštvaný.... holt se nesmíme ani maliličkato těšit, protože to pak krachne na nějaký šílenosti
nevědomost hříchu nečiní
to řikaj fšicí alkehůlici
tsss, si nějaká chytrá
Fajka
no prááávě
šak tu taky pláču ....
skýýým budem chloščit minerálku dešťofkuuuuuuu???????????????
s Číííífem
koukám na počasí a asi si budem úžívat hlavně deště
jen přeháněk... alespoň podle poslední předpovědi
|