Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1836 . 1837 . 1838 . 1839 . 1840 . 1841 . 1842 . 1843 . 1844 . 1845 . 1846 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Janiii
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2012 13:34
- Nahlásit

brut
budou na podzim, většinou v září, tak zase dám vědět , jen jak se znám, zase zapomenu, kdo je chtěl vidět
super, nahlaš to tu, my už si to nějak přeberem

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2012 13:36
- Nahlásit

kachna_
tak teď nevím, krizová nebo křížová?
Oboji mozna?

brut
se mladá bude divit, až jí něco pošlu, aby si zopakovala slovíčka
Bude v uzasu, jakou ma sectelou maticku!

brut
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2012 14:50
- Nahlásit

Janiii
super, nahlaš to tu, my už si to nějak přeberem
ok, nahlásím bez toho abych se trápila, komu jsem slíbila info

Fifi
Bude v uzasu, jakou ma sectelou maticku!
jen doufám, že až mi odpoví, tak to přelouskám já ... přece jen se jí učila nedávno, na rozdíl ode mně

Hyena
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2012 14:56
- Nahlásit

Sfiň pruhatá mi dneska vynorovala v 8h ráno Nicméně jsem jí odpustila,když jsem zjistila,jak je venku krásně a ještě ne vedro.... navrch jsem stihla i vykydat byt a teď se chystám hupnout hajtře na záda Už aby čuba mohla chodit s náma zase ven...to dvojité venčení mi zabije

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2012 15:01
- Nahlásit

Janiii
A co prdola malej vlastne, je dle veta v poradku?
Hyena
vynorovala v 8h ráno
To sme mely este hlubokooou pulnoc, se to jaksi zvrtlo vcera a spat se slo v sest rano.
brut
že až mi odpoví, tak to přelouskám já
Prelouskas, louskacku, hodis si to do toho prekladace prece!

Janiii
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2012 15:20
- Nahlásit

A co prdola malej vlastne
v pořádku je, začali přikrmovat a už přibývá. ale jinak je pořád u mámy a snaží se pít, tak snad až bude mít víc síly, tak bude mít full servis od maminky
zítra tam jedu už se těšim, až ho uvidím
vynorovala v 8h ráno
To sme mely este hlubokooou pulnoc, se to jaksi zvrtlo vcera a spat se slo v sest rano

já šla dneska v půl třetí ráno, před půl osmou budíček, doteď jsem tu pobíhala, takže teď se jdu na chvilku natáhnout a hotovo

Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2012 22:56
- Nahlásit

Juchuuuu, juchuuu jupí jáá jeeeeee
máme toooo jelítko se dneska pochlapilooooo

pro dnešek splněnoooo ještě jeden běh a bé z něj nadějný závodníííík
Dneska šlapal na záda nadupanýmu bordérákoj
Konec hlášení, du humřít, sem celé den makala na slunku a su z toho drobátko vožehnutá...

kachna_
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2012 23:13
- Nahlásit

Tak takhle krásně u nás dneska bylo

Eire
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2012 21:16
- Nahlásit

Vítám zpět Ešusku

Dost tu chyběla

kachna_

Krásně u vás bylo,u nás taktéž,jen fukejř byl trochu neurvalý a urval nám větev z borovice mojí milované..

Taky už se staví bódečka pro slépky,zateplená...a mám zamluvené kuřice amroksky kousek od nás.
Doma se mi směje i noha od stolu,páč to beru prý mocka vědecky.
Jo taky se mi líbí tohle )

Fifi

Fifijofku musím pochva pochva,protože jsem na vlastní bulvy viděla,že malej olóšek se stává olinem!!Je to čikovná baba,ale to se všeobecně ví,jen se nechlubínkuje

Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2012 21:31
- Nahlásit

pro dnešek splněnoooo ještě jeden běh a bé z něj nadějný závodníííík
Fajka
super! gratuluju!

byla jsem se dneska podívat na prcka, no je to takovej krteček, černý, slepý, ale děsně akční a přibírá

Hyena
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2012 22:16
- Nahlásit

Hlásím se po úžasném víkendu z velké části stráveném s Bruticí.....včera jsme pilně bumbaly colu s rumíčkem ( bílým) dolévanou ručkou jejího dítka a Brutici to šlo mocinky hezky od ruky

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 01:02 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Ja se hlasim s fajfkytytydou az do stredy. Hezke pindeli preji.
Eire
Sis malyho olina vsimla? Dyk si mela bulvy jen pro velkyho - ten jest presazen, sakra, sem ti chtela dat ten jeho puvodni kvetnik velky, tak priste. Kurnik fijalovej? - to neee, ale jinak casovac na otvirani a zavirani bezva, kdyz dobre nastavis, aby ti nezustaly naky pipky venku.. Pak nafot, co ste vystaveli! Zdravim u vas vsechny.

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 07:39
- Nahlásit

Rumštáááájn
Včera jsem málem utopila písí. Zdá se, že jen málem, klepy klep. Je to hodné písí.
Za to jsem si včera pořídila malý úžeh, když jsme si dali s Michalem jeden z našich venčících velkookruhů - 12 km Kokořínskem. Michal s Luckou na zádech a já s Kačenkou na břiše. A jsem dneska použitelná , bolí mě jen lýtka, protože je člověk tak blbě prohnutej, že prostě zapíná nějaký diuný svaly na lejtkách.
Eire
páč to beru prý mocka vědecky.
No, uvidíš, jak se bude kurníček líbit, mamči slepice bydlely rok na ořechu, vedle kurníčku přesně podle knížek. Ale jinak je kurníček krásnej (až na tu barvu teda) a hezký chovatelský zařízení je přeci vizitkou dobrýho chovatele
My máme objednané na léto malé plivníčky - hedvábničky.
jsem na vlastní bulvy viděla,že malej olóšek se stává olinem!!
ještě že letos nikdo nevidí mýho olina , jsem ho nějak zanedbala
Hyena
včera jsme pilně bumbaly colu s rumíčkem
kudy teče tudy léčí? My jsme včera zhodnotili s Michalem, že tu becherovku, co jsem načala, nemáme šanci dopít a tak bude odnesena na nějaké sousedské posezení
Fifi
ale jinak casovac na otvirani a zavirani bezva
jo jo, já už se vidim, jak v noci o půlnoci zavírám slépky a v poledne je spěchám otvoriť
obecní rozhlas v půl osmý ráno???
Pomsta úřednic, co musely do práce?

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 08:46
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!

RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!

DEM SE KÓPAT? KUCÍ UŽ BYLI

Tak přátelé přepilní, já jsem se o víkendu hustě poflakovala. Spala jsem jak vo závod a sbírala bejlí, jinak naprosto ničehož jsem nerobila. Dobře, kousek skalky jsem porobila, ale jináč nic, nic. A dneska jsem fstávala v příšernejch pět hodin- jeli jsme z Apaluchy až ráno.
Místo muže mám pekelníka,páč je celorudej, neb sekal a sekal a sekal až se celej spálil. Já mám rudý enem ruce.

Hošikusovi již započala sezóna

Segódňa je zděs samá i patamů já zděs děláju barděl
My davájem koncérť!

a děkuju všem za přivítání, uďálo mi to radost.

Hyena
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 08:51
- Nahlásit

Rumštááájn
PetraK
Hošikusovi již započala sezóna
Jj, též jsme zahájili tancem svatého víta za účelem ulovení první odvážné vosy
A jinak mám radost, protože se čubís po 14 dnech začíná vracet mozgová buňka na své místo

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 08:57
- Nahlásit

kachna_

- 12 km Kokořínskem. Michal s Luckou na zádech a já s Kačenkou na břiše. A jsem dneska použitelná

no ty vole kachno! Tys matka velkopochodovatelka Bylo krásně, kam jste courli?

Hyena

..včera jsme pilně bumbaly colu s rumíčkem ( bílým) dolévanou ručkou jejího dítka a Brutici to šlo mocinky hezky od ruky

no vida, jak jí to jde Brůtici, no někdo po mě tu štafetu vzít musí!

Janiii

podívat na prcka, no je to takovej krteček, černý, slepý, ale děsně akční a přibírá
tak hlavně že se nastartoval

Eire

Dost tu chyběla

, zase ste si ale vodpočinul krz uční bubny, když bylo ticho

a urval nám větev z borovice mojí milované..

hodně velkou? I když u nás jsme museli hodně hodně neradi uříznou podstatný kus borovice, protože si totálně lehala (blbě rostlá) a zkusili jsme jí dát šanci a ona jí využila, má teď teda děsnej patvar, ale obří jehlice, zimu přežila, tak snad se zmátoří. Bylo by mi jí moc líto.

Fajka

ještě jeden běh a bé z něj nadějný závodníííík

no tak to ich gratulíre, ich gratulíre.

Fifi
Hyena
vynorovala v 8h ráno
To sme mely este hlubokooou pulnoc

jo byla jsem na tom stejně, chrápala jsem jako vo život oba dny a to jsem prosím v pátek odpadla už po desátý a do deseti zase spala.Krása. Ráno jsem si zacvičila hásky na travičce, Hovád mi zasednul hlavu a pak jsme si dali cikcak pseudostopu s držkama pro srandu králikum.

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 08:58
- Nahlásit

Hyena

tancem svatého víta za účelem ulovení první odvážné vosy

my ho tancujem taky, taky, ale trochu v jiným kroku , taková naše krajová zvyklost
prostě jinej kraj, jinej mraf

čubís po 14 dnech začíná vracet mozgová buňka na své místo
no nám se ani nemá co vracet, nemůže se vrátit něco co nikdy nebylo

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 09:47
- Nahlásit

jedna skoro dospělá Lucka

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 10:02
- Nahlásit

kachna_
jéééditi!!!! Vona je ale úplně hrozně moc roztomilá. Hele to už jí možná bude i to žůžový tílko, ne?

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 10:21
- Nahlásit

PetraK
to už jí možná bude i to žůžový tílko
čéče ono nááááhodou (ne, fakt náhodou, pustila mi na něj ponožka ), zhnědlo, ale je j

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 11:33
- Nahlásit

kachna_

čéče ono nááááhodou (ne, fakt náhodou, pustila mi na něj ponožka

: pomoooooooooooooooooooooct barvířova žena f akci

a nevěřim, že to bylo náhodou

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 12:21
- Nahlásit

PetraK
Hele, ted rikali v radiu, ze se nekde u Prahy vali na silnici pneumatika... to jen, abys vedela, kam se ti podela. Kdyz ted tak zdrave zijes.
kachna_
fakt náhodou
Tomu tady tak nekdo uveri!
Lucijasovi to sekne!

Lidi, tam je hic na chcipnuti.

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 12:30
- Nahlásit

Fifi

u Prahy vali na silnici pneumatika.

s lehkosti v srdci jsem ju opustila

Tomu tady tak nekdo uveri!

viď?? a já si dala takovou práci, abych sehnala RŮŮŽOVÝ!! Původně sem chtěla černý, ale pak sem se kousla a vzala růůůžový! a vona to znehodnotí"

tady je zatím relativně živno, ale jsem v baráku, až vylezu ven, domu asi nedolezu. A cesta autem bude taky gůt. A ešče jezdim na černocha, páč sem si fšecky papíre nechala na chalupě - hlídá je tam Kostižer. Mimochodem jeho nabubřelost dostoupala nebeských výšin. Včera pravil na vrbě: Kosťa je boží! kretén jeden uřvanej

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 12:35
- Nahlásit

PetraK
A ešče jezdim na černocha, páč sem si fšecky papíre nechala na chalupě
Tohle mi chvili dalo, nez sem pochopila..

A twe, luftuju barak a ....Ag vyskocila z okna!!!To je kraaaavicka buuuu! Neni to vysoko, tak metr pade. A duvod? cmelak!!!! vletl dovnitr, zaturoval v pokoji a pak to otocil zase ven. No a bylo to. Ona je magorka uchylna!

Hyena
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 12:54 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit

Fifi
No a bylo to. Ona je magorka uchylna!
Njn, tak už ste zahájily sezonu. Dybyste pani pořádně četla foru, tak víte, že Hyena a Hošikus zahajovali už o víkendu a pak byste se nedivila, že Ag se dala k paragánům
Jinak je fakt hnusný vedro...kruci,kde je mé oblíbené " přechodové " roční obdobíčko se sluníčekm, teplíčkem, ale nikoliv vedrem na zdechnutí !!!!!
Btw už máš pro ni její vlastní poličku ?

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 13:00
- Nahlásit

Fifi

Tohle mi chvili dalo, nez sem pochopila.

no ! to byl strejda Rébus , aby sis namáhala makovici jiným směrem než dováděním na ruský klábosnici

...Ag vyskocila z okna!!!To je kraaaavicka buuuu!

si tu tak dumám, esli je horší kravička co vyskakuje za čmelákem voknem z baráku a nebo vůl, co uskakuje před čmelákem voknem do baráku

Hyena
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 13:03
- Nahlásit

PetraK
si tu tak dumám, esli je horší kravička co vyskakuje za čmelákem voknem z baráku a nebo vůl, co uskakuje před čmelákem voknem do baráku
Toťž otázka, ale stůl s původně doleležícím čoklidem v letní restauraci ti bude i s pivkem a obědem poskakovat tak jako tak.

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 13:07
- Nahlásit

PetraK
horší kravička co vyskakuje za čmelákem voknem z baráku a nebo vůl, co uskakuje před čmelákem voknem do baráku
Prast jak uhod! Jeden za 18 a druhej bez 2 za 20! Paka jsou to. Ted sedi pod serikem, ciha a tise doufa...

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 13:07
- Nahlásit

Fifi
Lidi, tam je hic na chcipnuti.
jsem teď s naprosto neadekvátním úsilím dosela zeleninu, neb dítě nechtělo spát, pak zas chtělo spát, druhý se chtělo čvachtat, motyčka srdcovka se někam schovala, samý ústrky
Ještě váhám, jestli vyseju jahodovej špenát, prej je to celkem prevít

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 13:32 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Hyena

Toťž otázka

ešče Hamleta budu kůli čokolj dělat!

Fifi

Prast jak uhod!

ano, k prašť či uhoď občas pak už tak koncem sezóny nemívám daleko , když se s výrazem idiota namotá rychlostí kosmickou mi pod nohy, když něco těžkýho nesu

Paka jsou to. Ted sedi pod serikem, ciha a tise doufa...

ano paka jsou to. Hošikus sedává přede dveřmi a taky číhá a tiše doufá.... že ho někdo pustí dovnitř

kachna_
[i]jestli vyseju jahodovej špenát,[/i]

kachno??? nemazej se tolik tou mastičkou!!

<< 1 ... 1836 . 1837 . 1838 . 1839 . 1840 . 1841 . 1842 . 1843 . 1844 . 1845 . 1846 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání