| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2012 11:33
- Nahlásit
Fajka
ale tak neníkam spěchat rači ještě
A to je fakt, mas pravdu, predsedo.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2012 11:37
- Nahlásit
Fifi
to je fakt, mas pravdu
mám ale předseda bét nechcu ..na to jsou tu jiný co to tu flákaj
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2012 13:08
- Nahlásit
Hele, mám zvědavý dotaz. Děkujete za informace i větším firmám, u kterých je pravděpodobné, že toho ten operátor řeší hodně?
Na jednu stranu si říkám, je to slušnost, potěší to, na druhou si říkám, jestli ho tím spíš nezahltím?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2012 14:33
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Sem byla na rehabce a dneska jsme měli rozcvičovat i zádíčka a musím říct, že jsem byla velmi příjemně překvapená, když paní fyzioterapeutka prohlásila, že nejdřív se musí záda uvolnit masáží ( kterou hned provedla) a teprve pak cvičit, protože jinak by mi to uškodilo. Poprve po dlouhé době musím říct, že mi masáž od ní velmi pomohla a místa, která setsakra bolela, tak se uvolnila a pozor!!! .... nebolí mně ani hlava, protože mi promasírovala i krk a uvolnila svaly na něm .... takže se cítím jak čerstvě narozený kotě
No a od příštího týdne budeme cvičit Vojtovu metodu, což je jedna z nejlepších, protože se v pohybu vracíme do pozic, které jsme měli v mámině bříšku, zároveň je protahovací a uvolňovací. Jsem nadšená, protože to je fakt asi po patnácti letech první rozumná rehabka.
kachna_
Dík za radu poradu, objednána jednička
vůbec není za co, hlavně ať z ní má maminka radost.. to je nejdůležitější. Ale jestli je nosí, což podle všeho ano, tak je velmi malá pravděpodobnost, že by se jí nelíbila
Děkujete za informace i větším firmám, u kterých je pravděpodobné, že toho ten operátor řeší hodně?
teď jsem to nějak nepochopila.... kdy myslíš "děkovat" a jak?
myslíš, že i když je v tom jenom extrakt z lístků a ne z palic?
to prý právě nevadí.... ony se do mastí dávají spíš extrakty z listí. Tak opravdu dej bacha. Moje kámoška má lupénku a při kojení si směla potírat jen ty nejhorší místa a to ještě jen občas, jinak by to prý mohlo miminku uškodit....
Fifi
Kremyl se svyma preskokama mela driv obcas tendenci seknout nebo pokutalet Skritka, jak je v rausi.
to se ti ani nedivím, že jsi naštvaná, to bych byla vzteklá
Desim se, jestli ji jednou potkam v polich.
bude z ní štěkanátek? Bych si tipla, páč holky jsou na ní přednas*aný nebo budeš mít co dělat, aby jsi je zpacifikovala a nic se nestalo Tyhle bezohledný majitele fakt miluju
Fajka
v soboru kůůrsing, škoda že jen jelito, Fajuška bé ošizená tentokrát..ale na Pecce už jí nechám proběhnout
jééé, moc závidím .... plesnifcíí mají momentálně smůlu...teda ne že by Al mohla jít běhat, páč jdeme do nejlepšího a bude zase doma "veselo", ale Brutík by si zaběhal moc rád... Holt musí jeden jako druhej vydržet ještě chvíli...
to je taky radost a pak budeš ty za debila že máš difný a akresivní cuby ale že si někdo tak dlouho koleduje až si vykoleduje to si nikdo neuvědomuje
to totiž nikoho nezajímá ... stejně jako nezajímalo nikoho, když jsem varovala, že místní harantííí mi budou tak dlouho prudit psy, až se něco stane... no a od pondělí tu je ( ťukám... ťuk, ťuk, ťuk) klid. Ovšem se strachem, aby ten debil Al něco neudělal...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2012 16:58
- Nahlásit
brut
kdy myslíš "děkovat" a jak?
no jestli po vyřízení prosby, když je problém vyřešenej, posíláš třeba ještě mail jenom s "děkuji za vyřízení, informaci..." nebo ne. Na jednu stranu si říkám, že to potěší, na druhou, že je to další mail, kterým se musí prokousat
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2012 17:11
- Nahlásit
kachna_
Ja bych podekovala, pokud te nejak extra potesili.
brut
bude z ní štěkanátek?
No prese me by nejpis neprosla.... Uvidime, az odchytnu jednou konecne tu zenskou, slusne ji pozadam, at si cubu vypousti az za plotem.
. nebolí mně ani hlava, protože mi promasírovala i krk a uvolnila svaly na něm
Tak parada, ze se ti ulevilo a at to co nejdyl vydrzi!! Neni nad to, kdyz nekdo masaze fakt umi. Ja blbec blba sla kdysi k maserce, co mela jen jakysi kurz a jak mi dojebala krk (nelze to rict jinak), to byla nocni mura.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2012 17:24
- Nahlásit
kachna_
jestli po vyřízení prosby, když je problém vyřešenej, posíláš třeba ještě mail jenom s "děkuji za vyřízení, informaci..." nebo ne.
já většinou děkuji předem a jen ve velmi vyjímečných případech posílám poděkování zvlášť...třeba když mně vyjdou vstříc a nebo když mimořádně uspíší nějaké věci, které mají poslat...
Fifi
No prese me by nejpis neprosla....
proto se ptám na štěkanátek ... by z ní bylo několik malých
Tak parada, ze se ti ulevilo a at to co nejdyl vydrzi!!
děkuju moc ... jsem ráda, ani jsem netušila, kolik zatuhlin mám
Ja blbec blba sla kdysi k maserce, co mela jen jakysi kurz a jak mi dojebala krk (nelze to rict jinak), to byla nocni mura.
jj, to taky znám.... pak se nemůžeš pohnout a je ti z toho zle ... tahle paní mně moc překvapila svým přístupem. Na ní totiž bylo vidět, že jí práce baví a opravdu chce pomoct ulevit. I to, že mi sama od sebe nabídla Vojtovu metodu, která se běžně nepraktikuje, byl malý zázrak. Navíc evidentně jí umí, protože mi ukazovala certifikát z ukončeného dlouhodobého kurzu nejen pro miminka, ale i pro dospělé. To prý abych se nebála, že by mi přihoršila. Moc jsem jí děkovala a doufám, že k ní budu chodit dál i v pozdější době, protože nehodlám měnit dobrou rehabku ...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2012 17:26
- Nahlásit
ahoj všem
brut
to je super, že jsi narazila na takovou šikovnou rehabilitační sestru! dá tě dokupy a my tě nepoznáme
taky bych potřebovala zmasírovat, ale nějak není čas
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2012 17:32
- Nahlásit
Janiii
taky bych potřebovala zmasírovat,
Covece, zmasirovat mi zni nejak trochu ala "zmasakrovat".
Co prcek jedinacek, roste, vse ok??
brut
že mi sama od sebe nabídla Vojtovu metodu
To pak dej vedet, jaky to bylo. Znam ji trosku od svagrovy, musela takhle dost dlouho "mucit" synovecka, mel velky problemy po porodu - a dal se do kupy uzasne. U dospelych si to neumim predstavit, bych se podvedome zatnula a nehnul by se mnou nikdo.
pak se nemůžeš pohnout a je ti z toho zle
Jo no, nadavala sem si pak asi mesic, rozjely se mi pak ty krcni troubles. Proste nikdy vice.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2012 17:40
- Nahlásit
Fifi
zmasakrovaná jsem docela dost
prcek se má dobře, mamina se vzorně stará, jen moc nepřibývá, dneska přijede vetka na kontrolu a na paspárky, tak se mamča bude radit, jestli je vše ok.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2012 17:48
- Nahlásit
Janiii
je super, že jsi narazila na takovou šikovnou rehabilitační sestru! dá tě dokupy a my tě nepoznáme
neboj, o berličkách, hnáty křivé a hlas vichřice podoba nezmizí , ale kdyby opravdu zabraly masáže a cvičení natolik, aby mně míň bolely záda, tak bych byla šťastná jak blecha v košili
taky bych potřebovala zmasírovat, ale nějak není čas
můžeš i pracovní době, pokud to nepraktikuješ třikrát v týdnu a určitě by ti ulevilo od bolestí zad. Tak neblázni a šupej se nechat promasírovat!!
Fifi
To pak dej vedet, jaky to bylo.
neboj, dám ... ono je těch technik docela dost a dají se "šít" na míru. Mrňousci to mají horší, protože je v podstatě "lámou" do určitých poloh, ale pokud s nima někdo takhle cvičí, tak výsledky jsou vynikající. U dospělých je to trochu jiné, podle toho, co jsem slyšela a kdy četla... tam jdeš jen po míru tobě příjemnou a nekroutí s tebou jak s namočeným ručníkem
U dospelych si to neumim predstavit, bych se podvedome zatnula a nehnul by se mnou nikdo.
to právě podvědomě děláš u všech cvičení a tahle metoda tě uvolňuje, takže pak nejsi zatnutá ... popíšu vše, co se mnou dělala, aby jsi měla představu
Jo no, nadavala sem si pak asi mesic, rozjely se mi pak ty krcni troubles. Proste nikdy vice
to právě znám taky ,brrrr je mi zle jen si vzpomenu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2012 17:50
- Nahlásit
Janiii
Tuk tuk, tak snad bude vse ok! A Bernidlo uz ozilo?
Zmasakrova si taky dneska pripadam. Tesim se na volno.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2012 17:52
- Nahlásit
Janiii
prcek je krasavec, jen mně napadá.. žere dost? Nebo mu může být smutno....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2012 17:53
- Nahlásit
Fifi
Zmasakrova si taky dneska pripadam. Tesim se na volno
to jsi pořád, páč už potřebuješ vysadit a relaxovat ..... ono to noční vysedávání u pc není úplně ideální, kor, pro tvůj bolavý krk
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2012 17:56
- Nahlásit
brut
No vysedavat budu ted zase, ale jen nad jednou veci kratkou, to pujde rychle. Hlavne budu moct myslet jen na to a ne este dalsi veci pres den. Ale cuzy nekam vytahnu, dukladne, v tom hicu budou brzo kaput. A zrelaxuju se totalne pristi vikend, netesim se!
Co Vilem, este boli nebo uz se mu spi lip?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2012 17:59
- Nahlásit
Fifi
A Bernidlo uz ozilo?
no začíná být teplo, takže ani moc ne. ale veselá je, všechno, takže je prostě stará lady.
brut
jen mně napadá.. žere dost?
přicucnutý je, máma má mlíko taky, tak uvidíme, co mamče řekne vetka noo. smutno mu taky může být, že by úděl jedináčků?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2012 18:18
- Nahlásit
Fifi
No vysedavat budu ted zase, ale jen nad jednou veci kratkou, to pujde rychle. Hlavne budu moct myslet jen na to a ne este dalsi veci pres den.
tak pozor, ať nezatuhneš a relaxuj
Ale cuzy nekam vytahnu, dukladne, v tom hicu budou brzo kaput.
Brut už je kaput.... jemu v tomhle hicu stačí troška a sotva funí. Za to Al se dostává do nejlepšího, takže by courala neustále
A zrelaxuju se totalne pristi vikend, netesim se!
raději ani nemluv, ať náááhodou nezakřikneš počasí
Co Vilem, este boli nebo uz se mu spi lip?
spí se mu líp, ale ještě při otáčení má potíže... ale začíná se nudit, vymýšlí lotroviny...
Janiii
přicucnutý je, máma má mlíko taky, tak uvidíme, co mamče řekne vetka noo
máma může mít mlíko slabší a nebo on nemusí umět pořádně pít... to měli jedni od australáků. Taky se jim vyjímečně narodil jedináček a trvalo skoro 14 dní, než se ona pořádně rozkojila a on chytil. Za to pak z něj byl valibuk...
smutno mu taky může být, že by úděl jedináčků?
možná to funguje i u psů, ale nevím, nevím...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2012 18:36
- Nahlásit
Janiii
smutno mu taky může být, že by úděl jedináčků?
Ti nevim, Ag mela jednoho spratecka v prvnim vrhu a naopak to byl naprosto spokojenej pupik, ze se nemusi o nic delit. Je fakt, ze sourozence mu vynahrazovaly ty tri psi tetky, a to dost dukladne.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2012 18:43
- Nahlásit
s tím údělem jedináčka jsem to brala spíš jako vtip. dám vědět, co vetka ...
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2012 19:29
- Nahlásit
Rumštájn s vámiNedělá tu nědko výcuc? Nestíhám se prokousat víc jak o stránku zpět
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2012 19:37
- Nahlásit
Hyena
Nedělá tu nědko výcuc?
Nedela.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2012 20:06
- Nahlásit
Fifi
Nedela.
Sem se bála...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2012 20:27
- Nahlásit
Hyena
vámiNedělá tu nědko výcuc? Nestíhám se prokousat víc jak o stránku zpět
víc jsme toho dneska nenapsaly .... taky nestíháme
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2012 20:39
- Nahlásit
Njn, ale já už nestíhám číst pěknejch pár dní.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2012 09:13
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!
FÉNIX ŠTÉHT AUS DÝ AŠE AUF!!!!!
aneb!
FÉNIX FSTÁVÁ Z POPELA!!!!!
ICH BIN CURÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝK!!!
brut
takže by courala neustále
coura stará !!!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2012 09:16
- Nahlásit
PetraK
no ty vole konečněěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěě ěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěě ěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěě
a já zrofna musíj jet pryč a vrátim se až večír
ale budu mít ten nej pocit u srdca že šéfová je bááááááááááááck
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2012 09:48
- Nahlásit
PetraK
jéééé mrtvoooolííííí lezou z hrobááááá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2012 10:09 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
Hyena
je bááááááááááááck
jéééé mrtvoooolííííí lezou z hrobááááá
jo, potřebovala jsem čas, protože čas je nejlepší dochtor. Hned teda po tom co jsem u nej byla včera páč ten byl navrch ešče vzhlednej, sympatickej a ftipnej. Brtnik řikal, že když slyšel z ordinace ten bordel, jak jsme se tam vobá tlemili, tak si řikal, že už sem zas ve formě.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2012 10:19
- Nahlásit
PetraK
Rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrumstaaaaaaajn, co vidiii, oko mee, zelenee?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2012 10:23
- Nahlásit
Fifi
co vidiii, oko mee,
Fénixa
|