Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1836 . 1837 . 1838 . 1839 . 1840 . 1841 . 1842 . 1843 . 1844 . 1845 . 1846 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2012 14:07
- Nahlásit

kachna_
musíš to natáčet!!!

na to zapomeň!!!!
si myslíš že se tu budu ztrapňovat před národem tím jak pes je v dogdencingové pozici tzn. leží či sedí či stojí a já vokolo něj vobíhám v kruzích a počítám doby jedna dva tři čtyři..jedna dva tři čtyři ... jako debil??? takže tancuju já a pes dřepí???? přičemž vypadám že neumím do pětí počítat, šlapu si na nohy jazyk a střídavě řvu na jelito zůstaň na místě ty blbe nebo tě zabiju??????
nééé děkuji nechci

konopná mastička.
drbu vrbu drbu vrbu...konopná jako že z konopí???? máš plantáž?

Du na finančák...vodevzdat to praštěný dípíháčko...konečně

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2012 14:25
- Nahlásit

Fajka
konopná jako že z konopí???? máš plantáž?
ne, dostala jsem od kamaráda, že po sklizni zbyly lístečky, tak udělali mastičku, jen masťový základ a konopí, žádná parfemace atd. Je úžasná. Asi si letos objednám
á vokolo něj vobíhám v kruzích a počítám doby jedna dva tři čtyři..jedna dva tři čtyři ... jako debil???
lity lity lity. právě jsem si vzpomněla na všechna ta cvičení s hudbou, co jsem absolvovala. jedna dva tři čtyři..jedna dva tři čtyři ... jako debil... , mám za sebou i taneční. Bleeee. Ale u těch psů mi přijde, že to, že netrefíš rytmus vůbec nevadí

Hyena
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2012 15:14
- Nahlásit

Perun s Vámi ženy
Tak už máme krásné počasíčko Sfiň mi poctivě hárá a myslí pouze jednou mozkovou buňkou spod ocásku Prostě krááásněé jaro .

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2012 16:26
- Nahlásit

Rrrrrrumstaaajn
Fajka
Lemur je dokonalej. A tady ten pan zabak taky http://www.youtube.com/watch?v=MJMAMECloN4

brut
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2012 22:02
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Dnes jsem byla v Práglu a vrátila se nějaká utahaná. Ale synek se vrátil se mnou, utahanej jako kotě a tak trochu pyšnej na to, že pomáhal i ostatním ( třeba i jen tím, že tam byl )

Fajka
jako já taneční nikdy, smysl pro hudbu a tanec mě pánbuch nenadělil no takže jsme se tam motali jak vítr v bedně... hlavně teda já....
to víš, jen si fakt myslím, že by jsi měla pro nás natáčet své produkce ... by jsme se alespoň občas pobavily

kachna_
Já si tu drbu zápěstí a fňukám pro nějakou alergii neznámou (mně, zjevně mi začal vadit nějakej přípravek - mejdlo, sprchovej gel...) a přitom mi tu celou dobu leží přímo u počítače konopná mastička
a jééje, to jsou ty parfémovaný věci.... cpou to do všeho a lidem to pak vadí. Já jsem zjistila, že mi nevadí dětské neparfémované, ale jak je to pro dospělé, tak mám problém. Konopná mastička je super, jen si dej bacha, aby jsi si packu nemazala často a moc .. kůží se dostává do mlíka, tak ať nemáš zfetovanou malou

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2012 22:08
- Nahlásit

brut
kůží se dostává do mlíka, tak ať nemáš zfetovanou malou
No co, aspon budou spokojeny a vysmaty obe.

a vrátila se nějaká utahaná.
On blbne tlak, dle myho, ja uz druhej den sem uplne marna. Aspon me vecir vytahla mathea ven, venički fenički. Jen Bazuna ji neudelala radost, oblemcla ji objektiv, docela se zlobila nebo co.

brut
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2012 22:23
- Nahlásit

Fifi
No co, aspon budou spokojeny a vysmaty obe.
to bude dvojka... malá rozřehtaná a velká motající se

On blbne tlak, dle myho, ja uz druhej den sem uplne marna
to si myslím taky... protože je mi chvílema dobře, pak se to zhoupne a je mi zle.

Aspon me vecir vytahla mathea ven, venički fenički.
šikovná holka, jak jí je?

Bazuna ji neudelala radost, oblemcla ji objektiv, docela se zlobila
se jí nedivím, slinty se blbě čistí

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2012 22:26
- Nahlásit

hele, kterej šátek je nejhežčí?
vybírám dárek mamče k šedesátinám

já už nad tím dumám týden

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2012 22:28
- Nahlásit

brut
jak jí je?
Uz lepsi, o neco. A jono, slinty jdou fakt blbe ze skla. Skoda, mohly bejt skupinovy fota, takhle je prd.
pak se to zhoupne a je mi zle.
Tak tak, snad se to uz ustali. Co sousedi, porad je klid zbrani?

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2012 22:30
- Nahlásit

kachna_
Zalezi, jakej je mamca typ. Mne se libi ten druhej nebo ten posledni.

brut
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2012 22:31
- Nahlásit

kachna_
záleží na tom, ke kterýmu bude mít nejvíc oblečení. Ale mně osobně se nejvíc líbí ten první. Koukám, že to je od Davony a tu mám nedaleko od nás..tak kdyby jsi chtěla, tak ti to můžu vyzvednout a předat v Praze, aby jsi nemusela platit poštovný

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2012 22:32
- Nahlásit

kachna_
týýjo ty jsou krásnýýý všechnýýýýýýýýýý
ale první a třetí jsou úplně božský !

dneska sem uklízela 4 mrtvolky špačků ptáčat nevim proč? spadený pod budkou Dokýš mě je přines do jednoho ale už byli mrtvý dýl byli studený nevíte proč páchaj sebevraždy? je jim zima? vyhazujou je z hnízda?

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2012 22:33
- Nahlásit

Fifi
Zalezi, jakej je mamca typ. Mne se libi ten druhej nebo ten posledni
no mě první a třetí...tak to jsme jí děvčata mnoho neporadily

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2012 22:34
- Nahlásit

Fajka
no mě první a třetí...tak to jsme jí děvčata mnoho neporadily
Noo. Taky co tady mohla cekat
nevíte proč páchaj sebevraždy? je jim zima? vyhazujou je z hnízda?
Kukacka??

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2012 22:39
- Nahlásit

Fifi
Noo. Taky co tady mohla cekat
nooo ale hezký jak jsme se krásně neshodli ani na jednom ze čtyř ale tak každej má jinčí vkus že jo spíš jde o to jaký barvy a styl má rači její mamuška

Kukacka??
nééé právě si myslím jestli je neměli moc brzo a ted je neuživěj a nebo už maj vylítnout z hnízda(už mají brka) a je na to jeětě furt zima tak umrznou...v noci tu máme tak 3-4 stupně..ještě to fouká studený od krkonoš ach jo

brut
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2012 22:40
- Nahlásit

Fifi
Uz lepsi, o neco.
to zní líp ... tak jí pozdravuj a ať se kouká pořádně léčit

A jono, slinty jdou fakt blbe ze skla. Skoda, mohly bejt skupinovy fota, takhle je prd.
to víš, fotografové jsou na své nádobíčko háklivý a pak nejdou fotečky

snad se to uz ustali.
doufám, jinak zítra budu naprosto nemožná na rehabce

Co sousedi, porad je klid zbrani?
zatím je... dokonce se i vyhýbají ... pro změnu nám dneska ráno začali ve velkým kácet stromky a stromy v zahradě, která je mezi námi a kolejema, takže nám dělala přirozenou zvukovou bariéru. Ale za to může vlastník pozemku, což je Cementka, která v zahradě dělá úklid, když tam nepřizpůsobivý naházejí odpadky ( a k tomu tam chodili na hajzlík, takže to "krásně" zavánělo a hrozilo nechutné obalení psů)

brut
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2012 22:43
- Nahlásit

Fajka
uklízela 4 mrtvolky špačků ptáčat nevim proč? spadený pod budkou Dokýš mě je přines do jednoho ale už byli mrtvý dýl byli studený
to netuším, možná je něco vylekalo nebo mají v hnízdě kukačku

ale hezký jak jsme se krásně neshodli ani na jednom ze čtyř
shodly... já psala, že se mi líbí ten první

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2012 22:46
- Nahlásit

Fajka
je neměli moc brzo a ted je neuživěj a nebo už maj vylítnout z hnízda(už mají brka) a je na to jeětě furt zima tak umrznou..
To je mozny docela, dyk ty vykyvy pocasi jsou sileny - nejdriv hic a jaro, pak chumelenice. Nenadelas nic, halt priroda.

brut
nám dělala přirozenou zvukovou bariéru
A nezasadej tam novy treba? Snad tam nebudou sousedi srati i na hole plani dale!

brut
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2012 22:49
- Nahlásit

Fifi
A nezasadej tam novy treba? Snad tam nebudou sousedi srati i na hole plani dale!
to nevím .... musím to zjistit ... myslím, že se jim nebude chtít sráti na holé pláni, takže možná bude konečně alespoň jedno místo bez houen

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2012 22:55
- Nahlásit

brut
shodly... já psala, že se mi líbí ten první
jéééé to sem nepostřehla!!! takže to je teda faborit

je mozny docela, dyk ty vykyvy pocasi jsou sileny - nejdriv hic a jaro, pak chumelenice. Nenadelas nic, halt priroda.
asi jo nooo..jak skotský střiky, vedro zima vedro zima

brut
Fifi

nezasadej tam novy treba? Snad tam nebudou sousedi srati i na hole plani dale!

myslím, že se jim nebude chtít sráti na holé pláni, takže možná bude konečně alespoň jedno místo bez houen
ale pěkiný téma máte takhle navečer..takový romantický

brut
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2012 23:01
- Nahlásit

Fajka
jéééé to sem nepostřehla!!! takže to je teda faborit
jj, ten je hezký a jestli je Kachní maminka typ k němu, tak bych neváhala

jak skotský střiky, vedro zima vedro zima
přesně tak... bláznivý počasí a tím i bláznivý svět...

pěkiný téma máte takhle navečer..takový romantický
to víš, u nás se dá mluvit jen o hounech, kterých tu máme ažaž nebo o nepřizpůsobivých, který se mi vyhýbají a jiní pro změnu velmi uctivě zdraví ... a za to vděčím plesnifcům a tomu, že když vidím rudě, tak si moc servítků neberu a dokážu je odkázat do patřičných mezí i přesto, že mi vyhrožují zabitím Al ... tak jim to vracím velkou finanční částkou a basou

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2012 23:04
- Nahlásit

brut
jj, ten je hezký a
jo kdybych si měla vybrat pro sebe tak by to byl ten první ale krásný jsou všechny

nepřizpůsobivých, který se mi vyhýbají a jiní pro změnu velmi uctivě zdraví
hele já po zkušenostech za poslední půlrok bych už taky byla vděčná kdyby se mě všichni vyhejbali..nějak mě ty lidi v okolí štvou čím dál tím víc

brut
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2012 23:11
- Nahlásit

Fajka
kdybych si měla vybrat pro sebe tak by to byl ten první
klasika .... jsme na tom obě stejně

já po zkušenostech za poslední půlrok bych už taky byla vděčná kdyby se mě všichni vyhejbali..nějak mě ty lidi v okolí štvou čím dál tím víc
to jsem na tom stejně , hlavně tady bych to brala všema deseti....

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2012 23:12
- Nahlásit

brut
Fajka
Dobraa, pripoustim, ze i ten prvni ma peknou barvu.
brut
tak jim to vracím velkou finanční částkou a basou
Jim das naky drobny a koupis basicku? tys hodnaaaa.
Fajka
nějak mě ty lidi v okolí štvou čím dál tím víc
Mne jen jedna osoba, ktera programove nechava svoji cubu jecet pres branu na cuby. Twe az ty si ji jednou popotahnou skrz.

brut
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2012 23:25
- Nahlásit

Fifi
Dobraa, pripoustim, ze i ten prvni ma peknou barvu

Jim das naky drobny a koupis basicku? tys hodnaaaa
tak hodná zase nejsem .... prohlásila jsem, že za Al dá 40 litrů a půjde do basy a ať si nemyslí, že se to zase ututlá, protože tentokrát to přehnal

jen jedna osoba, ktera programove nechava svoji cubu jecet pres branu na cuby. Twe az ty si ji jednou popotahnou skrz.
to je přesně to, co říkám tady jedněm lidem .... mají krysaříky a ňafou jak šílení. Tak jim říkám, že až jednou Brut opravdu doskočí tak, aby je chytil za tlamu, tak bude mít večeři

brut
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2012 23:48
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/koktejl/265838-pes-si-uziva- zivot-na-vysoke-noze-sveho-pana-doprovazi-i-na-str echy.html?ref=ostatni-clanky

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2012 08:34
- Nahlásit

Ramštááááááááááááááááááájn...
je krásně sice fouká studený vítr ale sluní a má bejt teplo
a prodlouženej víkend před náma a v soboru kůůrsing, škoda že jen jelito, Fajuška bé ošizená tentokrát..ale na Pecce už jí nechám proběhnout

Fifi
osoba, ktera programove nechava svoji cubu jecet pres branu na cuby. Twe az ty si ji jednou popotahnou skrz
jo to je taky radost a pak budeš ty za debila že máš difný a akresivní cuby ale že si někdo tak dlouho koleduje až si vykoleduje to si nikdo neuvědomuje..to znám taky bohužel...

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2012 11:06
- Nahlásit

Rumštááájn
Dík za radu poradu, objednána jednička (taky jsem váhala mezi 1 a 3, ale já osobně bych brala 2 nebo 4). Mamča má naštěstí šál tolik a různých, že snad netrefím špatně.
brut
Mne jen jedna osoba, ktera programove nechava svoji cubu jecet pres branu na cuby. Twe az ty si ji jednou popotahnou skrz.
jo, to mě taky štve. Tomuhle to navíc poradil nějakej dobrák na cvičáku, že jako aby si rozštěkal psa . Od té doby jsem i trochu alergická na rady typu - najděte si psa na zahradě a na něm naučte svého psa neštěkat
brut
jen si dej bacha, aby jsi si packu nemazala často a moc
myslíš, že i když je v tom jenom extrakt z lístků a ne z palic?

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2012 11:21
- Nahlásit

Umstaaaaaaaaajn.
kachna_
to mě taky štve
Ono je to jednak nebezpecny pro tu cubu a druhak - co si budem vypravet, kdyz ty tri spusti, tak je to jekot silenej a Kremyl se svyma preskokama mela driv obcas tendenci seknout nebo pokutalet Skritka, jak je v rausi. Proste naprd, cuba nema ani obojek, vykracuje si na volno treba sto metru od panicky, ktera kvoka se sousedkou. Desim se, jestli ji jednou potkam v polich.

objednána jednička
At se mamce libi!

Fajka
v soboru kůůrsing
Juu, tak at to jelitu bezi, at se prasi za kocarem! Myslis, ze na babofku by to bylo este brzo?

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2012 11:28
- Nahlásit

kachna_
poradu, objednána jednička (taky jsem váhala mezi 1 a 3,
podle mě je ten první uplně nejvíc nej ale jsou všechny krásný, s žádným bys podle mě neudělala chybu

Fifi
vykracuje si na volno treba sto metru od panicky, ktera kvoka se sousedkou. Desim se, jestli ji jednou potkam v polich
baba nazabití to řikám furt , nejlíp nikoho nepotkávat a lidem (některejm) se vyhejbat ach jo

Juu, tak at to jelitu bezi, at se prasi za kocarem!
jo myslím že bude, posledně si střihnul v běhu i válení sudů tak sem zvědavá co vymyslí ted

Myslis, ze na babofku by to bylo este brzo?
a tak ona byla přihlášená původně..pak sem to zrušila zdálo se mě to náročnej pohyb a moc brzo..dneska už vidím že je v pohodě že by to asi šlo ale tak neníkam spěchat rači ještě pro sicher počkáme a za týden se proběhne na Pece... však se chystám přihlásit zas brzo někam oba takže bude mít běhání až nadhlavu

<< 1 ... 1836 . 1837 . 1838 . 1839 . 1840 . 1841 . 1842 . 1843 . 1844 . 1845 . 1846 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání