| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2012 20:39
- Nahlásit
teď jsem přistála doma. jsem totálně utahaná, hlava bolí, na dálnici se dostavila krize za volantem, tak jsem musela zastavit a korzovat po parkovišti ... návštěva u mamí za mrňouskem super, malej je prostě boží, už vidí, snaží se chodit, což mu více a někdy i méně jde, paráda.
díky všem zúčastněným za super prodloužený víkend. a Rejpal zdraví Štístka, Dřímala i Kejchala
info pro Brůůtici: Sněhurku jsem opravdu dělala já - ikdyž ostatní mi vymysleli jiné oslovení
dobrou s kobrou všem
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2012 20:50 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Ramštáááááááááááááááj,
Kejchal a Štístko zdraví šecky učastníky !!!
Jsme mrtvolní úpáááááááááá všici!!! ALe bylo to božííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí Kuju všem za všecko hlavně Brut a Ešusce za bajby sittingk! Brut že vůbec dorazila! Esusákům za pomoc s coursingem , socializací našich chlupáčů a tak vůbec za všecko, Janí a spol za to že vůbec tadle akce je a žije . Pro mě jednoznačně ta NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ pecka !!!! nemělo to prostě vadu..fakt ne
a vůůbec ale vůůbec se mě nechtělo domu, a ve sřivanech sem byla za měkkotu, to na mě tak nějak šecko dolehlo, Vašek se slzou v oku, to loučení , ten pocit že už je konec a pak ta smečka.. no sem to nějak nevydejchala tož se Mathee a paní z ptulku vomlouvám bo ona měla pocit že se o hafušáky špatně stará ale to tak není to já vím, já su prostě jen měkkota nooo..
Janiii
no tak já usnula už cestou do Skřivan a pak cestu domu taky prochrápala
a už máš fotky????? ))))))))))))))
EDIT..jo vlastně jedna chyba tu byla...ta pijavice chnusná
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2012 21:01
- Nahlásit
Vuuubec vam nezavidim!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2012 21:03 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
Fajka
super že jste dorazili v pohodě!
my děkujem za pomoc!!! vám všem!!! a za všechno.
a já obzvlášť. ten víkend jsem potřebovala jako sůl... a omlouvám se, jestli jsem dneska byla trochu mimo, bohužel ráno mě zastihla špatná zpráva a čeká nás další pohřeb jen jsem tím nechtěla kazit atmosféru ...
opatrujte se všichni a ještě jednou díky ...
edit: Fifi a spol chyběly jste nám tam a věřte, že jsme na vás mysleli! snad to vyjde příště
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2012 21:10
- Nahlásit
Fifi
Vuuubec vam nezavid
nooo chyběly jste nooo
ráno mě zastihla špatná zpráva a čeká nás další pohřeb
to mě moc mrzí
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2012 21:20
- Nahlásit
Janiii
Chjo, tak se drzte.
A jinak bezva, ze ste si to tam uzili, i to pocasi nakonec bylo docela dobry, ne? Lepsi nez ty tropy predtim - nebo vam tam i lilo?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2012 21:30
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!
WIR ZIND CURÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝK!!!!!
Lolitka a Dřímal zdraví zbytek trphajzliků včetně Bordelmamá Sněhurky .
Síťofka stále prázdná, opakuju, síťofka stále prázdná
BYLO TO NAPROSTO BOMBASTICKÝ!!! BOM-BAS-TIC-KÝÝÝÝÝÝ!!!!
Tlemim se, ať si vzpomenu na co si vzpomenu
Díky fšem co jsme tam byli.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2012 21:41
- Nahlásit
brut
Navíc Brtník s Čííífem budou teď večer dělat trpaslíky pro děti... kdo bude zvolen dalším nevím,
šli jsme v plné sestavě a doplnil nás OVŠEM SKVĚLE adolescentní úchylák pod zákonem, který hůůůůstě zapadl
pojídají žáby, ale zároveň je to plné hezkých vtípečků, které jsou nepublikovatelné a hlavně nepřenosné
hlavně ten se síťofkou a lízátkama
Pokud vše půjde podle plánu, tak Janiííí bude Sněhurkou,
Janííí byla Sněhurkou ve stylu Bordelmamá. Nebo teda takhle, byla spíš Bordelmamá převlečená za Sněhurku a Číííf si v lese votevřel Nájt Klab
Hošíček mi radostí prorazil pusu
blbec je to
Janiii
teď jsem přistála doma. jsem totálně utahaná, hlava bolí, na dálnici se dostavila krize za volantem
Brtnik dopadl podobně, má migrýnu
díky všem zúčastněným za super prodloužený víkend. a Rejpal zdraví Štístka, Dřímala i Kejchala
my taky díkujem naše Bordelmamá
bohužel ráno mě zastihla špatná zpráva a čeká nás další pohřeb
hergot!!!!!!! To je mi líto!! Já jsem si říkala, žes jiná
jen jsem tím nechtěla kazit atmosféru ...
seš kuba! Takový věci si člověk nemá syslit
Fajka
Pro mě jednoznačně ta NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ pecka !!!!
naprosto souhlasím bylo to dokonalý
ta pijavice chnusná
tu dáš!
socializací našich chlupáčů
za tu děkuju já, protože prostě jsem ráda, že jsem krapítek vstoupila - nebo spíš zlehka přistoupila do duše Fafjky mojí milůvaný. A sem hrdobec, že se k nám tak zná a dovolila mi se s ní mudlat, v což jsem nikdá nedoufala.
Fifi
Vuuubec vam nezavidim
no pani, nám to bylo moc líto, že jste nemohly , musíte prostě příště - a třeba na celou dobu??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2012 21:45
- Nahlásit
jo a takhle my jsme cvičili
http://zrzavec.rajce.idnes.cz/PECKA
se divim, že ten péf nemá zablokovanou krční páteř , ani jsem si neuvědomila, jak často na mě čučí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2012 21:46
- Nahlásit
Fifi
A jinak bezva, ze ste si to tam uzili, i to pocasi nakonec bylo docela dobry, ne? Lepsi nez ty tropy predtim - nebo vam tam i lilo?
jo počásko taky klaplo, lilo jen jeden večer, ale opravdu jen večer. Jinak bylo fajn, kdyby bylo vedro jako loni, tak je to pro psy mor, takhle to bylo akurát.
Teď mi zas bude hodně dlouho trvat, než se vrátim do reality.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2012 21:47
- Nahlásit
Vítejte všichni zpět
Všem moc děkuju za skvělý včerejší den ... doma to pak dopadlo tak, že jsem skončila se šílenou migrénou, kterou ovšem nezpůsobilo cestování, ale nedostatek pití v kombinaci s mladým, který mně vytočil do modrofialova..... ale odpočinula jsem si a nabrala druhý dec
Janiii
hlava bolí, na dálnici se dostavila krize za volantem, tak jsem musela zastavit a korzovat po parkovišti ...
panejo... hlavně, že jsi v pořádku doma
Sněhurku jsem opravdu dělala já - ikdyž ostatní mi vymysleli jiné oslovení
jakýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý ?
Rejpal zdraví Štístka, Dřímala i Kejchala
jsem si chtěla tipnout kdo je kdo a Fajfka to prozradila dřív ... takže pozdravuj Rejpala a že se omlouvám, že jsem se nestihla rozloučit
Fajka
já mooooc děkuju za Berušky a fusekličky
Ty jsi taky dělala trpajzlíka? Tak to jsi si "vysloužila" za včerejší oběd
A ještě jsi byla za slzavé, unavené údolí? Tak už mám vymyšleno, co s tebou příště
pijavice chnusná
jak je na tom místečko, kde preparovala Ešuska hnusotu?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2012 21:49
- Nahlásit
PetraK
Tady to vypada, ze mate kulicky obaja dvaja.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2012 21:52
- Nahlásit
Janiii
ráno mě zastihla špatná zpráva a čeká nás další pohřeb
to je mi moc líto
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
Fifi
mate kulicky obaja dvaja
my máme evidentně vůbec vzácnou shodu v hodně věcech
třebas zrovna tuten výraz....
|
Fifi
Člen |
- Nahlásit
A bleblee, kdo chytnul pijavicu? Palili ste ji zadecek, aby se pustila?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2012 21:53
- Nahlásit
brut
skončila se šílenou migrénou,
nedostatek pití v kombinaci s mladým, který mně vytočil do modrofialova.
ajajaj jaj! Zbilas ho aspoň do bezvědomí?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2012 21:55
- Nahlásit
Fifi
kdo chytnul pijavicu?
Fajfka. Klíště
Palili ste ji zadecek
operovala jsem sice já, ale nepálila jsem jí zadeček, zato potom Fajfku pálil TTO, snad se mu podařilo to pořádně vydesinfikovat. Páč ta kurva - jako klíště myslim - se hrozně držela a nechtěla ven.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2012 21:58
- Nahlásit
PetraK
Fajfka. Klíště
tak urcite bylo rychle a odborne vyndany a nic nehrozi! Ja fakt myslela klasickou pijavicu.
A jak se libilo ve skrivankach, podrbali jste to tam vsechno dukladne??!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2012 22:00 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Zdravim z očistce . Michal jel dneska do Prahy, protože zítra jede takovou blbou práci, že musí bejt v práci už ve tři, aby byl v pět tuhle, v devět támhle... Takže jsem si užila mezi sedmou a osmou řvoucího kojence, pak Lucinku, která nechtěla jít spát a když jsem jednu uklidnila a druhou uspala, přišla jsem dolu, že si konečně v klidu sednu, tak jsem zjistila, že mi vytekla pračka
brut
maminka je taky májová?
mamča je 26.dubna, bylo jí letos šedesát.
Janiii
bohužel ráno mě zastihla špatná zpráva a čeká nás další pohřeb
ach jo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2012 22:02
- Nahlásit
Fifi
jak se libilo ve skrivankach, podrbali jste to tam vsechno dukladne??!
Líbilo se jako dycinky, takže líbilo. Rozhodila jsem mezi smečku tašku plyšáků a to bylo čóro!!!
a Fajfka byla chudák celá smutná , vím co se člověku honí v takovej moment duší. Víš už, že jsou pesani v dobrým místě,ale stejně tě vždycky dostane, co jsou lidi za hovada, když je tolik psů v průseru.
bylo rychle a odborne vyndany
tak to úplně jako nevim
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2012 22:03
- Nahlásit
PetraK
Lolitka a Dřímal zdraví zbytek trphajzliků včetně Bordelmamá Sněhurky
Tak už ani Janiííí nemusí odpovídat, už víííím, jak jste jí přejmenovali A ty za Lolitku? No potěš koště.... to musel být poprask
šli jsme v plné sestavě a doplnil nás OVŠEM SKVĚLE adolescentní úchylák pod zákonem, který hůůůůstě zapadl
a jéééje, tak to jste kazili nebohé dítě? Chudácíííí rodičovéééé
hlavně ten se síťofkou a lízátkama
přesně ten kjsem měla na mysli .. se tu tlemím, jen si vzpomenu
Janííí byla Sněhurkou ve stylu Bordelmamá. Nebo teda takhle, byla spíš Bordelmamá převlečená za Sněhurku a Číííf si v lese votevřel Nájt Klab
jéééééééééééééééééé, vo co sem to přišla? Bůůůůůů, teď už vím, proč mi bolela hlavička.... věděla, že děláte nepravosti v duchu oběda a chtěla být svědkem
blbec je to
néé, jen trochu střeštěnej .. jako pánčička
Brtnik dopadl podobně, má migrýnu
ježíííš, to je únavou ...a pil dost dneska? On byl ten den nějak zakletej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2012 22:03
- Nahlásit
kachna_
Zdravim z očistce
tak jsem zjistila, že mi vytekla pračka
no ty vado!!!!!
jsi silná žena, žes přežila!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2012 22:04
- Nahlásit
Fifi
Tady to vypada, ze mate kulicky obaja dvaja.
Jo a tohle jsem vydražila na aukru
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2012 22:08
- Nahlásit
brut
už víííím, jak jste jí přejmenovali
byla to taková Rrrramštajní Bordelmamá. S obojkem! Růžovým. Kolem krku. A pěkně to blikalo
A ty za Lolitku? No potěš koště.... to musel být poprask
jo. dneska ráno. Páč jsem si ze zoufalství vyrobila culiky - gumičky s béruškama. A doladila jsem to tvým tričkem - PYROTECHNIK! , když jsem dorazila ke stolu, Číííf vdechnul talířek vod snídaně
tak to jste kazili nebohé dítě?
nekazili! Von se drapnul sám! A hned z první! A ešče si liboval, že jako adolescentního úchyláka ho nemůžou zavřít
přesně ten kjsem měla na mysli
ani se neptej, co chystaj za masakr příští rok
vo co sem to přišla?
no jo já ti řikala, zvostaň!
jen trochu střeštěnej ..
malinkatě
to je únavou ...a pil dost dneska?
pil hlavně jako dost včera - ne, to zas tak hrozný nebylo, ale je to z únavy, já jsem taky grogy a jdu chrápat. Navíc to sluníčko dneska - při coursingu se z něj neslezlo... tak si zobnul výjimečně bobuli a šel chrápat a já jdu taky přátelé. Zítra mě čeká hodina Germánštiny!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2012 22:09
- Nahlásit
kachna_
Jo a tohle jsem vydražila na aukru
jééééééééé! To je super!!!! hotovej poklad! Gratuluju.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2012 22:11
- Nahlásit
PetraK
ajajaj jaj! Zbilas ho aspoň do bezvědomí?
ne, vyhlásila jsem podmínečné vyhození z baráku pokud se nevzpamatuje ... což ví, že je průser. Na mladou to ještě čeká s tím, že ta už se může chystat, pokud zase hodí ksichtík a držkovou...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2012 22:15
- Nahlásit
PetraK
Rozhodila jsem mezi smečku tašku plyšáků a to bylo čóro!!!
Doufam, ze ste tam aspon neco vyfotili? abysme pridaly na web! Kdyztak to pak hod me nebo mathee do emila, at dame do podekovani zase! Cimzto DIKUJU!
kachna_
Supr dupr houpajzny!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2012 22:19
- Nahlásit
Fifi
Doufam, ze ste tam aspon neco vyfotili?
si piš, páč fotil profik!!
Kdyztak to pak hod me nebo mathee do emila,
bude to vopačně fotila totiž Mathea naše milá, páč jsme se tam na chvililinku sčuchli fšicí - teda Mathea , Fajfkovi a my. Ale jen na chvilku, měla jsem strach, aby se pesani neuvařili v autě, pálilo to jako sviňa. A navíc měla paní S. návštěvu.
S Matheou bych se chtěla domluvit, jestli nebude mít cestu do té Prahé jak mluvila. Páč tady mám ještě pytel věcí po umřelým pejskovi, dvě misky, a pytel granulí. Tak jsem si říkala, že my bychom dovalili do Horno Počo a kdyby mohla ona tam, tak si to ve všední den stihnem předat. Uvidíme, jak bude mít možnosti a hlavně finance, zítra jí zavolám, abych jí udělala návrh !
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2012 22:19
- Nahlásit
aaa než sem se vydušovala tak tady davy a už jjsou všici pryyč...
brut
já mooooc děkuju za Berušky a fusekličky
Ty jsi taky dělala trpajzlíka? Tak to jsi si "vysloužila" za včerejší oběd
A ještě jsi byla za slzavé, unavené údolí? T
nejni za coš
néééé su dobitá jak baterka jen trošku ve skřivanech mě to chytlo ale jináč v poho..se tlemím at si vzpomenu na cokoliv
ech to byla AKCE !
PetraK
že se k nám tak zná a dovolila mi se s ní mudlat, v což jsem nikdá nedoufala.
upřímně..já si to taky nemyslela ale prostě to s ní umíte a ona je z vás celá paf... ale hlava mě nebere že se nechá mudlat stejně od tebe jak od Brtníka a to jí nikdy nic nedal..přitom ona cizí chlapy vůbec nece...asi prostě kouzlo osobnosti
Fotky super !
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2012 22:22
- Nahlásit
Fajka
vydušovala tak tady davy a
esli se tetkon dušuje Číííf, tak si běž překontrolovat, co si z těch poliček bere, víš, že má ruce nenechavý
asi prostě kouzlo osobnosti
hele - velký nos, velkého ducha značí - a vona je Fajfka, krom špeků taky na duševno. tak je to jasný . Já mám ešče děsnou radost, že šla se mnou běhat to by mě nenapadlo už vůbec ani náhodou a...... to jí vyřiď - že já jsem si taky od ní něco vzala
|