| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2012 21:56
- Nahlásit
PetraK
FAJFKOOOOOOOOOOOOOO ČÍÍÍFEEE!!
MY JSME ZAPOMNĚLI NA TO CÉÉDO já nemáám, nemám, fotky z loňska
eeejch to máš blbý teda nooo
nezbývá, než na apaluše udělat rybníček a mít pak spoustu žabiček
nééébooj, ten už je taky v plánu, máme dokonce na to obří lavór už
tak to až přijedem bych měla dovalit ty pulce
Fifi
musi sehnat nova. Ta je velmi draha a nedostatkova
jo dycky to musí bejt dráhá a nedostaková součástka.. aby nás ty auta nas***rali
brut
chudák Štístko, by mně zajímalo, kdy a hlavně kde bude spát, když ho 24 hodin denně bude rušit nějaké zvířectvo
no špíš chudák Ešusovic..prej u nich na apalůůůše
Janiii
Snehurka s Rejpalem zdravi z hospody! rejpal se rozhlizi po zabickach a lolitkach... A po ceste do hospody se me ptal kdy s vami zas nekam pojedem
tááák je hodný chlapéééc dostane kokínko! nebo rači žabiškůůůů???? Kvák
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2012 22:02
- Nahlásit
ty vole !!!!! ted sem ze sebe sundávala další klíště naštěstí nepřisátý! no to si snad dělaj prdel! To mám jako nosit protiklíštěcí vobojek i já bo co ?????????????????? to snááád už nejni normální
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2012 22:05
- Nahlásit
kachna_
Můžu ti přeposílat levná auta, kterejma mě zásobuje kamarád co offroudí na ofroud fóru, chceš-li.
Nechci! Vymeni se ji casem to jeji slepy strevo, dulezity, ze muzu jezdit. Nechci byt jiz sberatelem aut, jednu dobu jsem mela 3 a stacilo.
Jsem zvědavá, jestli Lucku vezmou do školky.
Ona uz pujde do skolky?? Ma cas, jeste, nebo ne?
Fajka
dycky to musí bejt dráhá a nedostaková součástka.. aby nás ty auta nas***rali
Dycky nee, to jen vic elektroniky, vic se to kazi, Zrovna vzpominam na trabiho vedle, jakej byl zlatej. Tomu jen jednou prdnul klinak. Jinak se tam nemelo co pokazit.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2012 22:08
- Nahlásit
Fajka
To mám jako nosit protiklíštěcí vobojek i já bo co ???
To ne, ale matlej se necim teda! Nebo zobej pangamina! Zrejme jim chutnas.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2012 22:09
- Nahlásit
Fifi
Ma cas, jeste, nebo ne?
V červnu jí budou tři!!! Letí to strašně
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2012 09:41
- Nahlásit
Rumštááájn
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2012 10:11
- Nahlásit
hmm, koukám, že si tu píšu sama se sebou
Sakra to je banda neschopáků. Potřebuju objednat od einhella náhradní lištu k motorové pile. V dubnu jsem si jí chtěla objednat a mail zůstal bez reakce, tak jsem to včera zaurgovala a přišla mi odpověď, že lišta stojí 750 Kč+poštovné a balné a není skladem. Nic o termínu dostupnosti od objednání.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2012 10:21 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN! RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!
Obrázek je dnes velmi tématický, neb Fajfka telefonuje stejně jako tadyhle hošíčci
Dobrého čtvrtečního rána vinšuju. Pejska máme ještě únavného, dokonce i ráno spí a neprudí s torzem plyšové slečny Mrkvičky v trenérkách Pigáro od Olinky TristanovoIsoldové zabralo nějak na delší dobu i když říkala, že by tak dlouho vydržet nemělo. Pajda je výrazně menším Pajdou. Příští týden na poli ho fšichni zalehneme a Olinka mu učíhá fšecky nožičky
Včera vjéčerom jsem začala lifrovat do kůchně další várků serepetiček. Mám namotnované lustry a svítidla, půlka rákosového obložení už je taky na místě.... vono to pude, . Dneska nasáčkuju do svých nově nakoupených dóz pruhované těstoviny ze Severu až na to bude svítit světýlko, bude to dokonalý.
a ... a co??
SEM TU DNESKA SAMÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!
TAKŽE??????
http://www.youtube.com/watch?v=m5TOg9GGMfQ
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2012 10:57
- Nahlásit
Ramštáááááááááájn,
kachna_
Nic o termínu dostupnosti od objednání.
asi si rádi dopisujou a čekaj na tvůj třetí email
PetraK
neb Fajfka telefonuje stejně jako tadyhle hošíčci
ale ouhyla mám u toho jen jednoho
dóz pruhované těstoviny ze Severu
voni je fakt nesnědli?????????
chceš ještě nějaký? maj tam aj různý tvary patvary, tak kdyby si měla potřebu tak ještě něco dovalím
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2012 11:05
- Nahlásit
Fajka
asi si rádi dopisujou a čekaj na tvůj třetí email
No, zatím přemýšlím, zda budu neslušná a napíšu jim, ať si jí s tímhle přístupem strčej někam, nebo budu slušná a přepošlu to jejich šéfovi. Páč to už je podruhý.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2012 11:13
- Nahlásit
kachna_
zda budu neslušná a napíšu jim, ať si jí s tímhle přístupem strčej někam, nebo budu slušná a přepošlu to jejich šéfovi.
jo myslím že ani jednou variantou neuděláš chybu... řešila sem něco podobnýho..(zaplatila zálohovku a po dvou měsících zboží nikde) nejdřív nojo vona pošta nedodala..nakonec se zjistilo že samo nebylo odesláno vůbec..po mojí urgenci nakonec dorazilo pak přišel dotazník jak jsem spokojená s jejich službama... no velmi..poslala sem je pro kliku vokamžitě
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2012 11:54
- Nahlásit
Fajka
ale ouhyla mám u toho jen jednoho
no, páč nejsi v lese!
voni je fakt nesnědli????????
ne, musej počkat do skleniček, ne? pak bude foto a ukázka a já je tetkon stejnak nemůžu
chceš ještě nějaký?
možná jednou, páč asi bezlepkatý nebudou, si myslim. Ale vono to přijde, jen co se dám dohromady.
kachna_
V dubnu jsem si jí chtěla objednat a mail zůstal bez reakce, tak jsem to včera zaurgovala
něco podobnýho jako moje korespondence s italským hotelem zabijem je.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2012 11:55
- Nahlásit
Fajka
pak přišel dotazník jak jsem spokojená s jejich službama...
tomu řikám slušnej výsměch zákazníkovi
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2012 12:45 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
PetraK
zabijem je.
no, já nad tím přemejšlela, ale asi ne, přemejšlela jsem i nad tím, koupit to přímo v německu, ale vzhledem k tomu, že nejde o žádnou supr pilu (není naše), tak doufám, že Michal odsouhlasí koupit přes aukro novou pilu a vrátit potom obě, protože rozdíl mezi lištou+řetězem na tu starou a novou nounejm pilou s lepším výkonem a delší lištou je 200Kč
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2012 15:31
- Nahlásit
kachna_
, protože rozdíl mezi lištou+řetězem na tu starou a novou nounejm pilou s lepším výkonem a delší lištou je 200Kč
e? no to je sakra malej rozdíl teda , proč se potom zatěžovat vraždou a porcováním mrtvoly, to je fakt.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2012 15:34
- Nahlásit
PetraK
? no to je sakra malej rozdíl teda , proč se potom zatěžovat vraždou a porcováním mrtvoly, to je fakt.
uaaaaaaaaaaaaaaaaaa já bych taky porcovala !!!
jeden rozhovor se zákazníkem dokáže vytočit do běla..ale klííííd mě nenasere... dělaj machry a hajzl maj na chodbě
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2012 16:15
- Nahlásit
Fajka
hajzl maj na chodbě
a....... ešče je posranej! Tak!
Hele jak jsi psala o tom dalším klíšťáku - asi to bude chtít se něčim pajcovat. Nám asi zatím fachá to, že Ešus je voobojkovanej. A pangaminem nic nezkazíš, to má Fifi pravdu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2012 18:16
- Nahlásit
Kdo na me poslal skritka kurvítka??! Zda se, ze lednice se odebrala do vecnych bilych lovist. CHjo.
Mate tip na nejakou levnou, spolehlivou, A+, objem cca 100l, bez mrazacku...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2012 19:37
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Jsem dopoledne byla v Práglu, pak přijela, honem uvařila, volali kvůli psímu masíčku a jelo se pro něj... pak jsem nakrájela do mrazáku připravila 20kg masíka a jsem hotofson ....
Fifi
koukám, že když se něco popo.., tak dokonale, viď? Hlavně, že můžeš jezdit a pokud to nepřeženeš, tak i bezpečně
Zenska, bud na sebe opatrna!!
to já jsem furt, jen ti psi mi to trochu kazí
PetraK
něco jako když já sem šla na cvičení pro ženy
až na to, že na rehabce se nečeká žádný výkon a hlavně se tam nic neláme
ten už je taky v plánu, máme dokonce na to obří lavór už
hezkýýýýý, a bude ještě v týhle pětiletce nebo až v příští? Aby vám lavorek neprorezl někde
to fakt ne, přece ju nebudu kopírovat, to nechám pro ní
no to sem měla, páč sem vědíla, že se budou hodit
néé, to jsi chtěla všechny okouzlit nebo vyděsit?
ani Štístko a ni Rejpal neměli na snídani mašinu, takže ne-e
to je špatný, já tě chtěla viděět
čeho se bojíš prosim tě?
že ho zkazíte, čeho jinýho
jo, přesně tak
kachna_
jestli Lucku vezmou do školky
pokud nemáte přeplníno, tak jo ... je malá šikulka, takže by jí to jen a jen prospělo
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2012 21:33
- Nahlásit
Rumštáájn
hlásím, že žiju a to je tak jediné,na co se momentálěn zmůžu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2012 08:57
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN! RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
UUUŽ aby ta kůchňa byla hotová úplně. vždycky sí říkám, že teď je ta nejhorší fáze z celý akce, ale pak jsem překvapená - NE-MI-LE! - že to jde ještě hůř
Hošíček měl včera soutěžní odpoledne. Soutěžil totiž na rybníčku, kdo se vždycky dřív dostane k odhozenému Panu Stehnovi. Ešivá to bude von a nebo ta lyska z rákosí . Pokaždý když jsem hodila, tak si myslela, že to je něco ke krmení a vždycky se z toho rákosí vyřítila. Pochopitelně velmi zákeřně. Takže Hošikus byl vždycky na žinfárkt, že by mu mohla Pana Stehna náááhodou ukrást a mohl se strnout jak péro v hodinách, aby tam byl první. a........... vrčel na ni, ať si toho nechá Moje milůvaná lovecká Pipi řezala jsem se tam nejen já ale též rybařící bezdomovec
Hyena
hlásím, že žiju
pani - ohne sranda - měla byste krapítek přibrzdit. JInak nebudou vyjížďky a nic, víte to?
brut
a jsem hotofson
taky bych byla, brr.
až na to, že na rehabce se nečeká žádný výkon
no na cvičení pro ženy tehdá taky nebyl žáden výkon
až v příští? Aby vám lavorek neprorezl někde
vpříští, letos na to asi nebude čas , je to jezírkovej lavorek, neprorezne, takže cajk.
to jsi chtěla všechny okouzlit nebo vyděsit?
pobavit, což se povidlo
já tě chtěla viděět
co bych pro tebe neudělala, tak si to voblíknu na apaluše no.
že ho zkazíte,
nemyslim, že by dnešní mládež mohl zkazit dospělej
Fifi
Kdo na me poslal skritka kurvítka??
no ty vole!!
tipa nemám teda. My máme od roku 1990 Gorenje a ani jednou za těch stopadesát let nezazlobila. Teď už ale asi budem muset vyměnit - což se mi nechce, páč běží, ale běží nějak častějš řikal Brtnik. Tak taky musim vybírat a jsem naštvaná, protože jak jsou ty mrazáky vyfutrovaný, aby to bylo ekonomický, tak jsou pochopitelně o to menší a já potřebuju vééééélkej mrožák, velkej.
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2012 09:05
- Nahlásit
cest praci soudruzky uplynulo radu let co jsme naposled diskutily tutaj docitat vas nebudu jelikoz bych tu byla ejste v dalsim 100leti
posilam jedno videjko- Kokosaka /Ludka/Kokota nebo jake to mel jetse presdivky tak snad pohled na Esusky oblibence potesi Se Sudem spolecnymi silami demoluji kotec uz jsem musela zabavit klec bo je uplne odrena podlaha jak to stehujou pripadam si jak na divokem zapade - kdyz se Sud vraci do kotce tak to vypada jako kdyz Billy the Kid jde vymlatit Saloon Posledni dokumntace co jse videli uz davno neni pravda - vobluda ma 25kg v 5ti mesicich jinak si pripadam jak v jinem pasmu- zacalo obdobi destu a zrejme asi nikdy neprestane taks e zase pujdem plavit do kaluze na poli..na posled jsem mela z kolobezky ponorku takze zdravim vsechny pritomne i nepritomne
http://www.youtube.com/watch?v=kNS8Ad23lD8&feature =g-upl
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2012 09:40
- Nahlásit
kulala
jééé kulalááááá
jéééé Luděčeeeeek, ty vole von je tak radostnej Krhounek!! Je to Luděček Vrtichvost!!! Žůžo podíváná.
A hele mám dotaz .- jak si tam k němu po tom začátku sedneš na zem - tak kolem druhé minuty - to má nějaký cíl? Třeba ho zklidnit-asi jo, že jo? Nebo jde čistě jen o pauzu na pomudlání?
no ale..... kde je ešče bobiSůůd?? Chci vidět bobiSůůůdku.
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2012 09:46
- Nahlásit
PetraK
ne to je jenom pauza - delam chvily indikaci pak je chvily pauza -tak delame -bud hrajem nebo se matlame zalezi na tom v jake je nalade- vcera sme si hrali s mickem!! pred par mesicema by si ke me neleh jako ted pekne vylinal uz nevypada jak rozjezena koule nafotim jen co bude trochu lepsi pocasi
http://www.youtube.com/watch?v=zcYJ9rHBG9s&feature =relmfu
tady mas vobludu
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2012 09:49
- Nahlásit
PS :bohuzel nemam na fotaku zvuk ale klikame
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2012 09:54
- Nahlásit
kulala
ne to je jenom pauza
jo tak, já jsem si říkala, ešivá to není jako aby se uklidnil.
vcera sme si hrali s mickem!! pred par mesicema by si ke me neleh jako ted
moc hezky se na to kouká, je to o spokojeným pejskovi máš radost viď? Já si vždycky říkám, jak se jim musí ulevit na psí duši, když zjistí, že už je klid.
tady mas vobludu
dík, jdu číhnout, ale načítá se mi to děsně dlouho- grrr.
bohuzel nemam na fotaku zvuk
to neva, však oči jsou důležitější.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2012 09:55
- Nahlásit
kulala
načetlo se to, ale .......hrozně sem se lekla!!!!!!!! CO TO MÁŠ ZA OBŘÍHO PSA??? DYK TO JE HROZNĚ VELIKÝ???? KAM SI ZAŠANTROČILA TO MIMINKO???
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2012 10:19
- Nahlásit
Ahooj vseem
PetraK
ja ti kreten zapomnela zavolat samozrejme hele bracha bude v Praze v sobotu, ale to asi budete na Apaluse, co? A pak pripadne v utery ci ctvrtek, ale odmita se proplejtat ve spicce, takze by pockal nejak do podvecera.. kdyztak brnkni, kdyz budes moct.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2012 10:57
- Nahlásit
Mathea
a ti kreten zapomnela zavolat samozrejm
klídek
(sem si říkala, že buď platí varianta průvan v hlavě a nebo varianta, brácha ešče neví )
zavolám za chvílu, budu tu sama, tetkon se mi to tu vaří. Už se mi podařilo jednu věc zapikolíkovat
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2012 11:18
- Nahlásit
Rumštáájn
jsem pečená vařená smažená, ale hrášek a kadeřávek je doset
|