Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1845 . 1846 . 1847 . 1848 . 1849 . 1850 . 1851 . 1852 . 1853 . 1854 . 1855 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:02
- Nahlásit

Fifi
(ale bracha jo, jde s vama do poctu
tak že ho zdravěj pruhatoplesnivý

radustku a konecne objednala lednicku. Uz se na ni mooc tesim, no nevypada hezky?
ňáká prázdná ??

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:03
- Nahlásit

kachna_
neva, pošlu na ní

vokamžitě ty důry stáhni z bojový lýnyje, nebo na Tě pošlu

strejdu bubáka

Fajka

? už konstatovala že tvůj mozek je neléčitelnej?

ne, nemůžou léčit něco co neni

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:03
- Nahlásit

Fajka

se rozsype

ne. s růžovou ze zásady bojuju!

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:05
- Nahlásit

PetraK
Ale v obou případech musí být ta pochvala nadšená, ne odfláknutá.

jo tak tu včerejší sem fakt neodfláka
no jo se časem nějak sehrajem...snad..pokud se nestihnem dřív vzájemně přizabít

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:06
- Nahlásit

PetraK
strejdu bubáka

jde z pouti? papá růžovou vatu

ne, nemůžou léčit něco co neni
takže beznadějný přípat

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:07
- Nahlásit

PetraK
vokamžitě ty důry stáhni z bojový lýnyje, nebo na Tě pošlu
Nevzdělaná Na vílu Mavis přece platí

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:13
- Nahlásit

Fajka

díkujem díkujem

jako čekala sem teda ale ocenění za ten spešl dortik, víš jaká to byla šichta?

jo tak tu včerejší sem fakt neodfláka

ono to u něj chce asi takový to protahovaný nadšený ale ne extatický ty sssseeeš pašššššáááák, vy-ni-ka-jí-cí pašššššáááááák. Todle Ešus naprosto miluje, a nebo když mu řeknu - No ty seŠŠ vý-bor-nej!

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:16
- Nahlásit

PetraK
jako čekala sem teda ale ocenění za ten spešl dortik
poděkuju osobně o víkendu až se do něj zakrojím

ono to u něj chce asi takový to protahovaný nadšený ale ne extatický ty sssseeeš pašššššáááák, vy-ni-ka-jí-cí pašššššáááááák. Todle Ešus naprosto miluje, a nebo když mu řeknu - No ty seŠŠ vý-bor-nej
jo jo hlavně vklídku jenže todle bylo že fakt předpisově dones aport radostně několikrát po sobě a dobrovolně odevzdal s radostí čekal co bé dáál sem radostí vypískla jaké je to šiškovné jelítečko bo sem fakt měla ukrutnou radost a uuuž to byloooo

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:17
- Nahlásit

Fajka

jde z pouti? papá růžovou vatu
ne, de mu pára z uší a chystá se sežrat fšecky čůzy co zloběj s růžovou

hele a tak až půjdete cvičit, tak si můžeš vzít todle

hokejisti nosej suspíka, ty budeš nosit náhubek jako Tilda
kachna_

Na vílu Mavis přece platí

se nebojim, že by to nezvládnul taky, sice nevypadá jako nasraná tydlevíze, ale .....

Fifi
Člen
- Nahlásit

PetraK
odle Ešus naprosto miluje, a nebo když mu řeknu - No ty seŠŠ vý-bor-nej!
Ja vetsinou protahovane nadsene Kremylovi rikam No tyyy seeeŠŠŠŠ krááááááááávičkaaaaa buuuuuuu!

Fajka
Člen
- Nahlásit

PetraK
extatický
mluf na mě laskavě jako na dementa z vesnice jo todle je co za slovo?

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:18 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka

poděkuju osobně o víkendu až se do něj zakrojím

NO MOMENT!! přece nebudeš krájet Tildu? to je na KOUKÁNÍ! ne že to sežereš ty nedožero!

a uuuž to byloooo

tak prostě halt ten náhubek edit - pro tebe.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:21
- Nahlásit

Fifi
Ja vetsinou protahovane nadsene Kremylovi rikam No tyyy seeeŠŠŠŠ krááááááááávičkaaaaa buuuuuuu

miluje to viď?
Já mám vůbec pochvaly takový ne úplně standardní. Teď na Pecce mi povídala jedna paní spolucvičenka od fenky rýžbejka - "Víte, mě hrozně baví vás poslouchat, vy s ním tak ftipně mluvíte!"

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:29
- Nahlásit

Fajka

mluf na mě laskavě jako na dementa z vesnice jo todle je co za slovo?

prostě takový to "magorský" jásavý, ve vysokým Cé juchavý, tááák je dobřééé---ééé! Kdy to toho psa nahodí. Což ale někdy nejni úplně vhodno, neb pak se ten pes nahodí víc, než bychom čekali.
Magorský není myšleno v hanlivým slova smyslu, ale je to takovej ten tón, co nepejskaře vyděsí Předvedu na Apaluše a vemu si k tomu teda zase i ty culiky a tričko Pyrotechnik, páč to zas chtěla vidět Brůtice. Naštěstí je to samota, takž Bohnice mi nehrozej

vlk
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:30
- Nahlásit

rumštajn ve spolek milé dámy .....

trojčatům přeju vše nej, nej nej k narozeninám a omluvuji se že vás nezahrnu dary, mám děsnej smutek ....

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:32
- Nahlásit

vlk

co se stalo Vlku??? Psi nebo lidi.

vlk
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:35
- Nahlásit

PetraK
už nemám Arčí..... blbej osud....zabil mi ji pes jednoho místního kreténa....

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:36
- Nahlásit

Fifi
Ja vetsinou protahovane nadsene Kremylovi rikam No tyyy seeeŠŠŠŠ krááááááááávičkaaaaa buuuuuuu
srstku na tebe !

PetraK
Předvedu na Apaluše a vemu si k tomu teda zase i ty culiky a tričko Pyrotechnik, páč to zas chtěla vidět Brůtice. Naštěstí je to samota, takž Bohnice mi nehrozej

číf zavaří foťák

vlk
ježííš????? stalo se něco?????

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:37
- Nahlásit

vlk
už nemám Arčí..... blbej osud....zabil mi ji pes jednoho místního kreténa
néééééééééééééééé

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:40
- Nahlásit

vlk
To je hrozný, hrozný, hrozný

brut
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:41
- Nahlásit

Mladej hlásil, že prý jsou to výsledky jen didaktického testu a ne slohu, takže nevím .... sloh se snad mají dozvědět až po ústních. Je to ale divný, protože dnes měli všichni dostat celkové informace, alespoň podle toho, co všude hlásili ....

vlk
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:42
- Nahlásit

Fajka
néééééééééééééééé
jo, vlčák nevychovanej a troufl si akorát na tu nejstarší a nejdrobnější.... zatřepal s ní, zlomil jí tři žebra, roztrh plíce, natrhl břišní dutinu a porval vazy na noze.... jsem ji nechala operovat, ale chudák malej to nepřežila....

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:43
- Nahlásit

vlk
Ach boze, to je strasny!!! Drz se. Doufam, ze majitel psa z toho bude mit poradnej pruser!!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:45 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

vlk
jo, vlčák nevychovanej a troufl si akorát na tu nejstarší a nejdrobnější.... zatřepal s ní, zlomil jí tři žebra, roztrh plíce, natrhl břišní dutinu a porval vazy na noze.... jsem ji nechala operovat, ale chudák malej to nepřežila
bože to je hrozný chudák malá... já to řikám furt že lidi jsou debilní a nezodpovědný hajzlové!

achjo a to na vás vlít když vás šlo víc? achjo se uplně kleopu za tebe , když si vzpomenu na to naše napadení.. . nás zachránil ten koženej obojek a koš ale u Arčí a její velikosti neměla si šanci proti ovčounoj je me to moc líto achjo

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:46
- Nahlásit

Fajka

číf zavaří foťák

vlk

už nemám Arčí.....

Vlku!!!!!! Vlku to je mi strašně, strašně moc líto!! Bože!! tohle ne

o, vlčák nevychovanej a troufl si akorát na tu nejstarší a nejdrobnější.... zatřepal s ní

sráč jeden hnusnej, všivej. voba, pes i jeho pán!!!!!!!!!!!!! Vlku, kdyby člověk nějak v takovou chvílil mohl pomoct jinak, než trapnejma slovama!!!!! Ach bože!!!!

vlk
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:47
- Nahlásit

Fifi
Doufam, ze majitel psa z toho bude mit poradnej pruser!!!!

nebude... nikdo u toho nebyl, navíc je to místní zbohatlík a hajzl proti kterýmu nikdo svědčit nebude.... navíc už si sehnal asi padesát svědků, že tam vůbec nebyl, že byl někde úplně jinde.... i s čoklem....jsem za operaci dala všechny prachy co jsem měla, ještě jsem si pučila, takže měsíc nebudu žrát a nemám tedy případné svědky čím uplatit....

vlk
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:50
- Nahlásit

Fajka
a to na vás vlít když vás šlo víc?

byla jsem jen s Arčí a Pinďou. Arčí si ležela a vyhřívala se na sluníčku a Pinďovi jsem házela aportky.... najednou psisko přilítlo, raflo po Arčí a zatřepalo s ní jak s plyšovou hračkou, dostal kopačku do tlamy a utek.... a ten debil se smál, že si jeho pes chtěl jen pohrát....

brut
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:51
- Nahlásit

Fifi
Tak poseckame, do pindelka a pak abych asi zavolala brachovi, ze?
doufám, že jo ..... motivace je to veliká

Fajka
nikdo netvrdí že nevypadáááá akurát já todle do huby nevemu
ani když ti spapám nožičky?

kachna_
ty musíš mít zatím odlehčenou verzi, tak si myslím, že šampus ti udělá líp

PetraK
byla to fuška to sehnat, ale vim, že mám dozajista udělám radost, pravým a nefalšovaným RRRRRamštajn dortíkem
dííííky ..... si se překonala štajní dortík spapám moc ráda.. třá pak nebudou nikde vyřvávat

HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ HURÁÁÁÁÁÁÁ JÁ SEM TO ŘIKALAÁÁÁ, LALALALA!!!
myslím, že až budu mít v ruce výsledek, tak tomu teprve uvěřím... doté doby mám velikou radost

Fifi
sice nemam dneska narozky (ale bracha jo, jde s vama do poctu
tak bráchovi vyřiď, že mu gratulujemééé a přejeme hodně zdraví a pevné nervy

konecne objednala lednicku
jůůů, je velice pěkná ... jaká značka?

PetraK
růžovou ze zásady bojuju!
a proto měla v neděli červenou mikinku a růůůůžové tepláčky

Fifi
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:52
- Nahlásit

vlk
navíc je to místní zbohatlík a hajzl proti kterýmu nikdo svědčit nebude....
Silne mi to pripomina situaci u Fajfkovejch. Zmrd jeden (pardon, ale to nejde jinak).
.jsem za operaci dala všechny prachy co jsem měla,
Sakra, ja sem ted uplne vydudana, auto, lednice, nedoplatek... ale nakou stovku bych dohromady dala - ne na uplatky pro svedky, to ne...

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2012 12:52
- Nahlásit

vlk
nebude... nikdo u toho nebyl, navíc je to místní zbohatlík a hajzl proti kterýmu nikdo svědčit nebude....
no tak koukám tohle maj naše případy společný u nás to bylo uplně stejně krom toho že tedle velkopodnikatel zaměsnává půl vesnice a nikdo proti němu svědčit nebude bo by přišel o práci

už si sehnal asi padesát svědků, že tam vůbec nebyl, že byl někde úplně jinde.... i s čoklem.
svině svině a bránit se nemá jak.... vomluva žádná a když ho příště potkáš ještě se ti bude vysmívat jak seš malá a jaký von je kápo ...bože bože kam se ten svět řítí (((

<< 1 ... 1845 . 1846 . 1847 . 1848 . 1849 . 1850 . 1851 . 1852 . 1853 . 1854 . 1855 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání