| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2012 13:57
- Nahlásit
Jinak mladá má stále bloklej krček, není to sice tak hrozný, prřece jen léky trochu pomáhají, ale stále to není ono... a spí s e zavázaným krkem ( šálou), protože s límcem se jí spí blbě. Na ko půjde až ve středu, dřív ne...
Jinak Fifi kůzlátka jsou úžasný , jen se člověk nesmí zamyslet nad tím, že půjdou časem na talíř. A Kulalamá úžasnýho Luděčka .... je to krasavec
JInak nestíhám, dodělávám speciál a už mi hrabe, navíc lidi jsou děsně neochotní a netolerantní .....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2012 15:42
- Nahlásit
brut
protože tu vyhrává svoje dus, dus, dus
šikovnej je,
tak........ já ti pustim něco klidnějšího jo?
http://www.youtube.com/watch?v=nSZZyc-X8yo
máš to ešče dvojjazyčný, prosvištíš rovnou germánštinu s inglištinou
Včera část přeskupila k Ešusům
ešče jednou díkujem
... a spí s e zavázaným krkem ( šálou), protože s límcem se jí spí blbě.
ať spí na tom srolovaným ručniku, jak jsem tu psala, to je dost funkční věc.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2012 15:51
- Nahlásit
Jsme zpátky. Nejdříve jsme narazili na zavřenou sámošku, takže smůla, na výlet se jelo bez šunky. Poté jsme spousty času projezdili po lesních cestách, abychom našli palouk. Nikde žádný, všude jen blbý mrňavý stromky a jedovatý konvalinky. Místo pro bivak žádné, to by se mi pes tak maximálně probodnul o nějakej 25 centimetrovej bučík. Takže jsem se vrátila k vysílači, kde jsem kousek travičky našla. Bekynku ovšem travička nezajímala a vydala se se šálou na hlavě do pole, které si prohlédla a zanedlouho si tam ustlala. Vyvlekla jsem Bekynku z pole a ona se došourala na naše dečky k autu. Bekynka byla inertní a usnula. Usnula jsem taky. Nespala akorát Sabinka. Pes byl přikryt peřinou, mě táhlo na zadek. Vzbudilo mě, když mi začalo táhnou i hlavu, a jeli jsme domů. Po cestě nákup.
Doma Beky přeochotně sežrala 15 dkg šunky a jeden malinkatý krajíček chleba s paštikou. Ke konci už krajíček flusala, ožírala jen paštiku.
Teď se přesunula do mojí postele a mě vytekla rejže. Že mi rejže vyteče na sporáku, je normální. Ale že mi vyteče i v mikrovlně, to už je fakt MOC! Beky dostane rejži s tuňákem a večer budou dva chody - rejže s konzervou a rejže s kuřecím masem.
Beky dělá chudáčka v posteli, ale oko velmi bedlivě sleduje poživatiny, které tady přesouvám. Nevím, jestli se dnešní den programově vyvedl. Spaní u auta úplně nebylo to pravé, jak to mělo vypadat. Ale zase je fakt, že ranní supervztekání u jídla jí možná unavila. Je tedy zajímavé, jak tu dělá chudáčka nemohoucího, ale v určitých okamžicích má neuvěřitelnou energii k velmi rychlým pohybům a použití síly.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2012 16:19
- Nahlásit
Hele ženský, čumim, někdo tu má můůůůj patentovanej nick Pip.
Nejni to krádež?? SVatokrádež?? Pip je totiž jen jedna jedináááá!
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2012 16:28
- Nahlásit
Vlčáčková
Usnula jsem taky
....já jít někde po poli a najít tam Vlčáčkovou a psa, jak si tam spí pod peřinou, tak bych asi padla smíchy
Pes byl přikryt peřinou, mě táhlo na zadek. Vzbudilo mě, když mi začalo táhnou i hlavu, a jeli jsme domů
ty jsi číslo
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2012 16:38
- Nahlásit
PetraK
Pip je totiž jen jedna jeadináááá!
no jo no, neska co si nezaregistruješ, nemáš
patentovanej nick
to bude nějakej číňan, ti kradou patenty
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2012 16:44
- Nahlásit
Eninka
tak bych asi padla smíchy
Jednou jsem na Hádech ležela v lese na cestě a můžu Ti říct, že ti lidi, co tudy šli, se vůbec nesmáli. Měla jsem s sebou flekatou dvojku, naučenou v případech mého povalování po zemi hlídkovat, takže pes těch lidí se schoval za padlý strom a koukaly mu akorát oči a uši. Lidi se zarazili, utichli, pak zabočili do roští a klestili ho tak, jako kdyby se tam prosekávali mačetami. Takto mě obešli, o dalších 20 metrů vyšli na cestu a odfrčeli.
Jediný, komu to přišlo směšný, jsem byla já.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2012 16:45 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
PetraK
Hele ženský, čumim, někdo tu má můůůůj patentovanej nick Pip.
Nejni to krádež?? SVatokrádež?? Pip je totiž jen jedna jedináááá
je to kráááděž!!! sem už čučela že si se přejmenovala svým pravým jménem
Děcka su nakrknuté, jako tady nejde fakt nic v tomdle státě !
sem dneska urgovala ty peníze za veterinu z toho napadění u tý pojišťovny a přišla mě následující vodpověď :
Dobrý den,
pojištěnou p. Kyselou jsem několikrát telefonicky kontaktovala - nikdy mi nevzala telefon.
Písemnou formou jsem ji oslovila 2x - bohužel se dosud nepřihlásila k odpovědnosti.
Bez tohoto vyjádření - nemohu přistoupit k uzavření škodní události. Tolik v této věci.
No takže nejen že mě to nechtěj proplatit z vlastní kapsy ale nechtěj ani aby to šlo z pojistky...
a jako pojištovna musí žádat jejich svolení nebo co..no velebnosti chce se mě blejt
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2012 16:49
- Nahlásit
Fajka
A policajti to řešili?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2012 16:54
- Nahlásit
Vlčáčková
A policajti to řešili?
jj zápis maj, oni to pak postoupili městskýmu úřadu jako přestupek, úřad uznal že mám plné právo na uhradu obou účtů z veteriny za ošetření poranění ..paní se na úřadě prej dušovala jak je jí to líto bla bla blááá akorát tyjátr pro ouřad...a ted už zas neví jak by mě to znepříjemnili že sem si vůbec dovolila chtít proplatit škodu kterou mě způsobili... fakt sfině...
a to jsou přitom jen účty za veta..nepočítám do toho benzín na veterinu, čas psychickou újmu mojí i psů... jako fakt mě z těch lidí je blivno
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2012 16:54
- Nahlásit
Fajka
pojištovna musí žádat jejich svolení nebo co
nejde o svolení, ale o to, že musí ten "škůdce" uznat či přiznat odpovědnost - svoji...nevím sice o co přesně u tebe jde, ale
předpokládám, že jde o nějaký plnění z odpovědnostní pojistky a pak teda je potřeba to, co jsem psala
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2012 16:57
- Nahlásit
Eninka
"škůdce" uznat či přiznat odpovědnost - svoji...
no to je fakt super a když to neudělá tak mám smolíka jo?
Jako já fakt balím kufry a stěhuju z tohodle státu, bo tady fakt kvete pšenka jen grázlům a hajzlům a zlodějům
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2012 17:03
- Nahlásit
Fajka
Máš pravdu, tenhle stát je banánistán a pokud můžeš, tak se odsud vystěhuj. Myslím to vážně. Zrovna včera jsem na to myslela, jak já už to nejsem schopná udělat.
Co se týče tohohle případu, zkusila bych jít znovu na ten úřad.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2012 17:05
- Nahlásit
Fajka
úřad uznal že mám plné právo na uhradu obou účtů z veteriny za ošetření poranění ..
úřad sice není oprávněnej konstatovat na co máš právo, ale
každopádně výsledkem přestupkovýho řízení, t.j. že skutek se stal a kdo je za něj odpovědnej stačí k tomu vymáhání náhrady škody. Pošli jim líbesbríf na doručenku, vyšísli jim škodu, která ti vznikla, klidně dopočítej ostatní výlohy (benzín atd.) a dej jim lhůtu pro zaplacení. Sděl jim, že pokud tato lhůta nebude doržena, budeš škodu vymáhat soudní cestou. Pochybuju, že by se jim chtělo platit např. 20 tis za advokáta
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2012 17:11
- Nahlásit
Vlčáčková
Co se týče tohohle případu, zkusila bych jít znovu na ten úřad.
jo už jsem kopii korespondence posílala na úřad paní která to se mnou vyřizovala všechno. Tak uvidím s jakou se ozve ona..sem fakt zvědavá...
Eninka
.j. že skutek se stal a kdo je za něj odpovědnej stačí k tomu vymáhání náhrady škody. Pošli jim líbesbríf na doručenku, vyšísli jim škodu, která ti vznikla, klidně dopočítej ostatní výlohy (benzín atd.) a dej jim lhůtu pro zaplacení. Sděl jim, že pokud tato lhůta nebude doržena, budeš škodu vymáhat soudní cestou. Pochybuju, že by se jim chtělo platit např. 20 tis za advokáta
díky za radu... proberu to s ještě s úřadem co s tím....ale už mě to stálo tolik času a nervů a úsilí že už mě to stálo možná víc než ty účty za veterinu, už mě to leze krkem vleče se to od 9.2. a doteď výsledek žádnej....
Ach jo fakt bych někdy ty kufry nejradši zbalila..a jak nesnášim zimu tak bych se vodstěhovala někam na severní pól kde hlavně nejsou lidi
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2012 17:18
- Nahlásit
Fajka
když to neudělá tak mám smolíka jo?
ne, nemáš smůlu...dívej, oni jsou povinni nahradit škodu, to, že to jde z jejich pojistky, je věc druhá. Oni musí zaplatit i bez spolupráce s pojišťovnou, to na placení vůči tobě nemá vliv.
Shrnuto: škůdce platí, pokud má pojistku může zaplatit z pojistky, ale to, že nezajistí platbu z té pojistky spoluprací s pojišťovnou je jenom jejich smůla.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2012 17:20
- Nahlásit
Fajka
Včera jsem sem někam dávala odkaz na ostrov, kde snad bydlí jedinej starej chlap. Navrhuju sbalit kufry a ostěhovat se za ním společně. Je to někde u Anglie, takže až taková kosa tam nebude.
Případně by možná bylo dobrý sledovat Řecko, jestli nezačne prodávat ostrovy.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2012 17:21
- Nahlásit
Fajka
tak bych se vodstěhovala někam na severní pól kde hlavně nejsou lidi
...se ti nedivím, taky bych byla nejradši na nějakým pustým ostrově, hlavně tam, kde nebude nikdo!!! Lidi už tak zmršili, že jim není rovno
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2012 17:27
- Nahlásit
Vlčáčková
Včera jsem sem někam dávala odkaz na ostrov, kde snad bydlí jedinej starej chlap
rači bez chlapa
dobrý sledovat Řecko, jestli nezačne prodávat ostrovy
jo to by šlo !
Eninka
škůdce platí, pokud má pojistku může zaplatit z pojistky, ale to, že nezajistí platbu z té pojistky spoluprací s pojišťovnou je jenom jejich smůla
aha..no počkám co paní z úřadu jak a jestli na ně zatlačí ona....ale myslím že oni maj právníky a vědí co a jak takže si myslím že oni vědí líp jak já co si mohou a nemohou dovolit
no nic letim na poštu..
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2012 17:31
- Nahlásit
Fajka
počkám co paní z úřadu jak a jestli na ně zatlačí ona
mám obavu, že tlak z úřadu na zaplacení škody nebude mít žádnej vert, vymáhat musíš sama za sebe a na zákkladě toho rouhodnutí o přestupku.
myslím že oni maj právníky a vědí co a jak takže si myslím že oni vědí líp jak já co si mohou a nemohou dovolit
i kdyby měli Svatýho Petra tak pořád jsou povinni uhradit škodu.
Kdybys si nevěděla rady, jak to sepsat, pisni mi na "Eninku",
sepíšu ti to (samozřejmě zdarma)
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2012 17:37
- Nahlásit
Fajka
myslím že oni maj právníky a vědí co a jak takže si myslím že oni vědí líp jak já co si mohou a nemohou dovolit
no, spíš jsou to svině a vědí, že většina lidí se neumí/nemá sílu bránit, takže prostě dělají mrtvého brouka.
Hele já jsem rok urgovala dvakrát zaplacený poplatek za výstavu v Litoměřicích (mojí chybou). Mrtví brouci, nejmrtvější, člověk by řek, že žádná mezinárodka v Litoměřicích není a nikdy nebyla. Tak jsem jim napsala doporučenej dopis, že žádám o vrácení poplatku a že v opačném případě to budu řešit přes DASku. 4 dny od odeslání dopisu jsem měla peníze na účtě (sakra, to zní jak takový ty zázračný dopisy, když pošleš tento dopis sedmi nejlepším kamarádům... )
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2012 21:25
- Nahlásit
Eninka
kdyby měli Svatýho Petra tak pořád jsou povinni uhradit škodu.
Kdybys si nevěděla rady, jak to sepsat, pisni mi na "Eninku",
sepíšu ti to (samozřejmě zdarma
jej dík za nabídku !
ještě jim dám týden a když to nepude tak se určo ozvu díky moc!
kachna_
no, spíš jsou to svině a vědí, že většina lidí se neumí/nemá sílu bránit, takže prostě dělají mrtvého brouka.
no asi jo... všechno špatný je pro něco dobrý..alespon člověk ví co přesně má za sousedy
JInak sem právě drezůrovala jelítko... tak si tak cvičíme co umíme a začali jsme pozitivně s aportíkem na klikr.. no a jelítko jest chytrý to psék a již několikrát radostně donesl aportek a vložil mě ho dobrovolně do rukou
i vzpoměla jsem si na Pecku a na radu výcvikářů velice převelice radostně pochválila za dobře odvedenou práci....
Výsledek jest následující :
jeden naštípnutý zub - můj, prokousnutý ret - můj, krvácející tržná rána na čele - mém
myslím že na jednu radostnou pochvalu to je celkem slušnej úspěch..halt jelito se nezapře
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2012 21:33
- Nahlásit
Fajka
jeden naštípnutý zub - můj, prokousnutý ret - můj, krvácející tržná rána na čele - mém
Chval toho blbce min, prosim te.
A ja si snad vybrala do tretice vseho spatnyho, prislo vyuctovani za plyn...
Od ted sama pozitiva!!
A sem to tu prolitla, predevsim mladymu od
Brutice
drzim palce na stredecni vysledky!! A jen at maka, se ucit, se ucit..
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2012 21:33
- Nahlásit
Fajka
tak jo, a drž se a nedej se. Já jsem tu poznámku "zdarma" myslela tak, aby jsi si nemyslela, že si chci dělat nějaký "právnický" kšeftíky, tak snad to blbě nevyznělo, ale
snad nee
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2012 21:43
- Nahlásit
Eninka
Já jsem tu poznámku "zdarma" myslela tak, aby jsi si nemyslela, že si chci dělat nějaký "právnický" kšeftíky, tak snad to blbě nevyznělo, ale
snad nee
neee nevyznělo, já to pochopila ještě jednou dík !
Fifi
Chval toho blbce min, prosim te.
ježíš, výcvikář Vašek říkal chval hooo chval ho víííc dej to toho radoost...tak sem ji dala no
ja si snad vybrala do tretice vseho spatnyho, prislo vyuctovani za plyn...
Od ted sama pozitiva!!
jo mě zas pokuta z finančáku ..špatně sem si spočítala zálohy a ted po roce přišlo penále ach jo..
no to si taky řikám odted samá pozitiva ale jako u mě to nějak nefachá
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2012 21:47
- Nahlásit
Fajka
výcvikář Vašek říkal chval hooo chval ho víííc dej to toho radoost...tak sem ji dala no
A tak jasny, to je potreba, aby byl panicek nadsenim hykajici nad sikovnosti psecka. Tak se teda aspon priste chran, v oblicejovych partiich.
no to si taky řikám odted samá pozitiva ale jako u mě to nějak nefachá
No to by teda zacit fachat melo, jinak - jinak nevim, asi budu nasrata.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2012 21:53
- Nahlásit
Fajka
omlouvám se, ale bez tvého svolení jsem jisté pasáže popisování tvého výcviku zkopírovala a poslala mamí s Vaškem
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2012 21:57
- Nahlásit
Fifi
Tak se teda aspon priste chran, v oblicejovych partiich.
No to by teda zacit fachat melo, jinak - jinak nevim, asi budu nasrata.
uděláme hon na kurvítky?
Nám se porouchala sekačka na tráfu a Michal vyfasoval tu nejdebilnější práci a začíná ve dvě ráno, takže jsme se mezi středou a sobotou odpoledne viděli hodinu (to teda i proto, že stěhoval maminku) no a v neděli odjížděl zase na prahu a možná přijede zejtra . Prémie samozřejmě nedostává
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2012 22:03
- Nahlásit
kachna_
uděláme hon na kurvítky?
HRRRRRRRRR NA NEEEEEEEE!!! Maja je nadezene, Esus vystavi a Kremyl zakousne!!!
Prémie samozřejmě nedostává
Este aby, to je prece nadbytecnost.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2012 22:23
- Nahlásit
Ešuskoooo
evidenční číslo: 982/2012
plemeno: maďarský ohař
popis: pes
srst: standard, standard
velikost: standard
nalezen: 14.05.2012, 19:40
P-9,Újezd nad lesy
charakteristika: Nalezen s barevným,látkovým obojkem.Čipovaný,hledáme majitele.
k odebrání: V Zámcích 56, Praha 8
telefon: 283 011 711, 233 554 242
|