Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1845 . 1846 . 1847 . 1848 . 1849 . 1850 . 1851 . 1852 . 1853 . 1854 . 1855 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2012 20:33
- Nahlásit

jo a byl tam taky vědomostní kvíz...většina otázka s sokolu sletu turistům atak podobně...ale tenhle mě jako fakt dostal

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2012 20:36
- Nahlásit

Janiii
měla jsem dneska stejný program
Jejda.
Sem aspon zasadila v podvecir cherry rajcatka a vyhrozujou prizemnima mrazikama, tak nevim, esli prezijou.
Fajka
Krasny fotos! A teda toho psa je kusanec, to je chodak? Hezky ste si to uzili!

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2012 20:42
- Nahlásit

Fifi
Sem aspon zasadila v podvecir cherry rajcatka a vyhrozujou prizemnima mrazikama, tak nevim, esli prezijou
mrskni na ně třeba kyblík a přežijou

Krasny fotos! A teda toho psa je kusanec, to je chodak? Hezky ste si to uzili
dík, jo jo klídek pohodička žádnej štréz , prostě paráda

jo to je choďáček Kazíček, ten nej nej chodskej pes kterýho známe !

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2012 20:49
- Nahlásit

Fajka
mrskni na ně třeba kyblík a přežijou
Ale tak velky kybliku tu nemame. Koupila sem ponekud jiz vyssi, kvetouci rostlinky.
ten nej nej chodskej pes kterýho známe !
Nadhera, ma super barvu sytou zrz!

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2012 20:54
- Nahlásit

Fifi
Ale tak velky kybliku tu nemame
ahááá já myslela že to jsou ty mini rostlinky ...no a co igelitkaM nebo pytel do koše?

Nadhera, ma super barvu sytou zrz!
no že jo!!! já to řikám taky a je úžasně fotogenickej !
jenže právě kuli tý jeho zrzatosti ho na výstavách penalizujou bo je to prej špatně maj bejt co nejvíc černý...a to se mě právě moc nelíbí..

Janiii

protože sem dneska dojedla celou večeři tak se teď můžu ládovat čekuládou a láduju se tím modrým včekuládovým vejcetem co jsme dostali vod Ešusky k velikonocům

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2012 21:02
- Nahlásit

Fajka
jenže právě kuli tý jeho zrzatosti ho na výstavách penalizujou
Jo no, sem zvykla na cernejsi, ale to, ze je krasnej, to nemeni! A vubec, s Jelitem taky vyjedes nekdy na vystavu? Bude z nej chovny jedinec?

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2012 21:12
- Nahlásit

Fifi
ale to, ze je krasnej, to nemeni!
jo přesně

A vubec, s Jelitem taky vyjedes nekdy na vystavu? Bude z nej chovny jedinec?

áááá nějak nevím, uvidím, nechávám to uležet nějak mě to táhne do jinýcho odvětví když je takovej cvičitelnej vcelku, nejdřív uděláme tu coursingovou licencu, pak si myslím že to bude skvělej stopař, a nějakou tu poslušnost by jsme taky mohli dát, pak taky furt plánuju že dáme tu stovku nějakou takže věcí co bych chtěla moooc a času málo výstavy beru až na posledním místě a krom toho je prťavej takže možná by ani kuli vejše neprošel...ale nevim změřený to nemám

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2012 21:39
- Nahlásit

Fajka
nejdřív uděláme tu coursingovou licencu, pak si myslím že to bude skvělej stopař, a nějakou tu poslušnost by jsme taky mohli dát, pak taky furt plánuju že dáme tu stovku nějakou
Kraaaasny plany! Tak at klapnou, teda tu stovku bych si odpustila, ale rekni Hyjene, ta te jiste podpori a bude nadsena!
výstavy beru až na posledním místě
Tak to ja taky, hlavne, kdyz je to zdravy. Btw, sem lina si to hledat, AO maj rtg do chovu povinny? a kdyz, tak v jakych relacich?

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2012 21:43
- Nahlásit

Fifi
Kraaaasny plany! Tak at klapnou, teda tu stovku bych si odpustila, ale rekni Hyjene, ta te jiste podpori a bude nadsena
Díík no to já právě tu stofku to je moje tajný přání který bylo s Fájou nesplnitelný a jelítko na to má takže se mě to snad splní

AO maj rtg do chovu povinny? a kdyz, tak v jakych relacich?

tutaj u nás v našem klubu je totok :
Australský ovčák je zařazován do chovu na základě bonitace nejdříve od 15 měsíců věku. Jedné výstavy pořádané klubem a jedné výstavy vyššího typu, obě od mezitřídy se známkou Výborný nebo Velmi dobrý. U psů i fen povinné vyhodnocení RTG DKK do stupně 2/2 (C) včetně a povinné provedení oftalmologického vyšetření. Vyšetření platí 2 roky, při genetickém vyšetření 3 roky (není učená konkrétní laboratoř).

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2012 21:50
- Nahlásit

Fajka
jelítko na to má takže se mě to snad splní
Ja bych to neusla.
tutaj u nás v našem klubu je totok
Danke, to je rozumny.

Fifi
Člen
# Zasláno: 12 Kvě 2012 22:19 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

A pridavam fotos od kulaly, dnesni. Cestovatel utulkovy evropsky, mrcasidlo ocasove aneb KOKOOOS! Clovek by ho nepoznal, od ty vyzably trosky puvodne. Well done, kulalo!!

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 00:24
- Nahlásit

Téda, koukám na ten pejr a přemejšlim jednak, že ho začnu pít taky a druhak, jestli se nevykašlu na ten phytovet a nevystačim jenom s pejrem .

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 01:24
- Nahlásit

kachna_
koukám na ten pejr a přemejšlim
a ja koukam, ze sem si spletla pejr se svizelem. Svízel!! sem pestovala a doted ho cuzy polykaj, kdyz na nej narazi. Ovsem listy pyru zerou tez.

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 18:14 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Rumstajn, jak si darite? My sme vyprochazkovany, hlavy vichrem vyfoukane (ted je samo po vichrici), Kremylek chtel zakousnout kuzlatka, ale mel smolika, neb chrapaly pod autem...
Tomu rikam ostuda! http://www.novinky.cz/krimi/267422-svetovy-pohar-h orskych-kol-na-vysocine-ma-z-ostudy-kabat-ukradeno -vybaveni-za-1-63-mil.html

A vycvakla sem kuzlatka. veget pod autem a pak dumlani prstu, este nemaj zuby nahoru zahnuty, tak to neboli. A na posledni s mamou kozou.

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 20:09
- Nahlásit

Rumštáááájn
Tak se mi dneska povedlo udělat radost mamče, když jsem jí popřála k svátku matek . Potěšilo mě to moc.

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 20:14
- Nahlásit

kachna_

Jak se vlastne libil satek k narozkam?

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 21:24 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!

Tak přátelé, tendle víkend to byl teda bruuuutus, jako že moc. Nejen teda, že jsme zmrzlý jak houno u cesty, ale teda to sekání!!!! Brtnik je borec!!! Tráva asi tak do půli lejtek!! vůbec nechápu jak to mohlo tak narůst!!! hustý jako kráva, sekačky chcípaly, ta stará vůbec neměla šanci, takže se to muselo jet jen tou jednou. A nezbylo nic jinýho než to celý co? Shrabat!! Teda celý ne, ale půlka zahrady a 3/4 louky!!! Asi chcípnu. Tedy asi scípnem oba. Brtnik chudák k tomu ještě rozjel alergii, takže byl nejen orvanej s tý šichty, ale ještě unavenej z rýmy. Ale zasela jsem hrášek, zryla záhon mámě, která nakonec nepřijela takže si to celý můžu narvat do trenek a zničila jsem se zbytečně. Ale zase jsem si tam vyryla pěkný pumpilišky a kořeny pýru na čajíky.

No jako co to tady jede?? Burza zdravotnickejch pomůcek, jo?? . Nemáme na to ešče kapek čas?

P.S. beru:

berle
a ortézu nějakou na rameno a loket.

JOOOOOOOOOOOOOOOO!!!

VIVAT LUDĚČEK VRTICHVOST, VIVÁÁÁÁT!!

Fajka

ty jo ty si fakt děsná Šlapka! kde jste si dali ten pěknej výlet ? Třináctka je tak akurát, jak můžeš, ty magore, bejt natěšená na stofku???? , dyk cípneš!

Brůůůůt

hele ať spí mladá na smotaným ručníku . Nebo -to se spí i s tim límcem? Ten ručník je vysoce funkční.

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 21:28
- Nahlásit

kachna_

Téda, koukám na ten pejr

jojojo, pejr je vysoce, vysoce funkční - sbírat tetkon akurát. Už mám nasušený dvě sklenice a tetkon jsem si vykutala krásnej a tlustej ze záhonu!! Pejr nevyhazovat a píti doporučuju.

Svízel taky jedu. Ta je ale ke sbírání nejlepší když kvete což bude za chvíli až. Bere se to i s květy. Další čistící věc je vojtěška ta taky až v červnu.

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 21:30
- Nahlásit

PetraK
hele ať spí mladá na smotaným ručníku .
Ja spis doporucuju neco podobnyho ala totok.

ale teda to sekání!!!!
Sucho, deste, mraz, tropy, deste - anooo, trave se dari velmi mnoho. To jste si pekne maknuli teda!

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 21:34
- Nahlásit

Fifi
Ja spis doporucuju

na ja, ale to tetkon asi doma aktuálně nemajou, a ten ručnik poslouží aspoň provizorně.

To jste si pekne maknuli teda!

ty jo jako hnus, velebnosti, hnus. Nenávidim trávu. Do toho všeho ešče včera Brtnik ráno jel koupit tvárnice a další stavebniny a dole na cestě se kousnul a nemohl vyjet Půl toho odvezl na kolečku - holky co u nás byly, vědí, co to je za prima cestu . Pak se na...l a podařilo se mu odtama vyjet. Tak sem mu za odměnu uďála večír pstruha v alobálu s brambůrkem.

Ad svízel, musíš škytat pokaždý, pokaždý, když si jí trhám., vždycky si na vás dvě vzpomenu.

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 21:39 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

PetraK
vždycky si na vás dvě vzpomenu.

Radsi nevzpominej, za chvili to bude rok. Prcina moje, jak strasne chybi... A jen hezky svizelujte, uzitecny to plevel.
Půl toho odvezl na kolečku
Ten musi bejt fakt zrelaxovanej, po vikendu.
A ty kuzlatka sem hazela spesl kvuli tobe, abys videla, jak tam chrapou, tak aspon meeekni, jaky to jsou blbeckove.

Jo a ten polctar sem myslela do budoucna, pro mladou, nebo aspon malyho podkrcaka, podperaka, v limci se spat neda.. Ale asi uz je fit, je to par dni zpet..

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 21:41
- Nahlásit

Fifi

Prcina moje, jak strasne chybi...

já vim pani , vim.

Ten musi bejt fakt zrelaxovanej, po vikendu

jo, v noci furt navíc pracuje ešče

A ty kuzlatka

šiš nojoooo! Já pro samýho Ludánka zapomněla napsat!! Pupíci malý
ale když....... voni je sežerou , nesnášim to

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 21:49
- Nahlásit

PetraK
Ja to taky nemusim, ale maji se aspon dobre, litaj si tu a tajtrdlikujou na volno... Happy kratkej zivot. Jen ta koza pak bude zase moc narikat.
A Kremylek bude mit za par dni narozky, sedmy?? Je to mozny? takovy kopyto prasteny, u ni se ta decentnost vekem nikdy nedostavi, je to marny, marny, marny...

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 22:01 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fifi
... Happy kratkej zivot.

já vim, ale........ děti se prostě nejedi!

Jen ta koza pak bude zase moc narikat.

a navrch tohle. Ne, prostě to nedávám.

takovy kopyto prasteny, u ni se ta decentnost vekem nikdy nedostavi, je to marny, marny, marny.

buď na to hrdopych. Co se psem decentnim?? POřádnej magor, to je sůl života

Ešus kroutí sedum a půl a....... mělas ho vidět, jak dneska bojoval s Brtnikem, kterej měl betonovou hlavu bez gezichtu

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 22:08
- Nahlásit

PetraK
Co se psem decentnim??
Decentni spolubydleni? A nee, ze ti to pako necekane skorem vyrazi zuby, da pecku cenichovku, shodi brejle a potlape je.. ale ne, je to proste Kremyl, jen at ji to vydrzi este dlouho.
POřádnej magor, to je sůl života
Nerada presoluju, sem rada, ze aspon Ag je relativne normalni.

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 22:09 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fifi
ale ne, je to proste Kremyl

Vona neni PROSTĚ Kremyl, vona je RADOSTNEJ KREMYL!

Nerada presoluju,

aaale co, když je soli moc, hodí se do toho brambor, ne?

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 22:28 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

PetraK
Co se psem decentnim??
jo jo, proto bych nikdy nechtěla nejklidnější štěně z vrhu
POřádnej magor, to je sůl života
Michal zas tvrdí o Máje že má místo mozku fleky
PetraK
nefotim masný králíčata. Jenom výstavní. Nechci přemejšlet nad tim, jak skončili.
A máme "novou" kuchyň. Michalova mamča se stěhovala k příteli (ještě se musim zeptat, jestli mu Michal po svatbě bude říkat "tati" ) a vyhazovala svojí čtyři roky starou kuchyň. Takže následovala akce kulový blesk a už jí mám doma. Tu mojí šeredku už by nikdo nechtěl, svoje měla odslouženo odhadem tak před dvaceti lety. Ale mám povoleno si kuchyň vymalovat podle svého, tak pak nafotim, zatim nebudu nic prozrazovat, snad jen, že by to mělo tématicky ladit s naší poličkou s nápisem "zde je pravý úhel" (fakt označuje jediný pravý úhel v obýváku).
Jo a nezabila jsem Michala, páč byl moc unavenej (ve středu, čtvrtek i pátek pracoval kolem 15ti hodin denně a v sobotu stěhoval maminku)
Fifi
Jak se vlastne libil satek k narozkam?
Ještě ho nedostala, jak Michal pracoval hodně, tak u mamči přespával a nebylo reálný, abych tam přijela.
PetraK
no já to s čistícíma čajema moc přehánět nemůžu kvůli kojení.

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 23:03 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Zdravim šecky pracanty, sekáče, černý pséky, kůzlátka, králíky, lidi s novou kůchňou i s tou starou..
děcka mě je dneska zle nějakej moribundus sem chytla asik... od rána křeče v žaludku jako prase sem myslela že z hladu, pak sem se najedla a to stejný, zimnice jako prase no děs běs až tak že sem si šla v poledne lehnout a do čtyř vodpoledne sem spala ...
ted už je vo chlup líp..ale vůbec netůcham što eto za moribundus :-/
Du dělat hají bucí brou

PetraK
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 23:13
- Nahlásit

kachna_

Michal zas tvrdí o Máje že má místo mozku fleky

no a co! Slunce má na sobě taky fleky a nikomu to nevadí

proto bych nikdy nechtěla nejklidnější štěně z vrhu

taky jsem si nešla pro to z koutku

Nechci přemejšlet nad tim, jak skončili.

no! Já to prostě fakt nemůžu, doteď si pamatuju, jak mi sežrali kamaráda! Nejim králiky.

a vyhazovala svojí čtyři roky starou kuchyň. Takže následovala akce kulový blesk a už jí mám doma.

tjooooooooo! tak to je parádička seš radostná, viď?

Tu mojí šeredku už by nikdo nechtěl,

POČKEJ, POČKEJ - HOĎ MI FOTO!

Jo a nezabila jsem Michala,

to si moc šikovná, aspoň Ti nemusíme péct buchty

no já to s čistícíma čajema moc přehánět nemůžu kvůli kojení.

ajo! No ale aby to při pletí nevyšlo vniveč, tak to můžeš nasušit a budeš mít na příští jaro.

Fajka
ale vůbec netůcham što eto za moribundus

cos jedla včera? Nemohla ses přiotrávit? Takhle nám bylo, když jsme se na chatě u kámoše přiotrávili konzervičkou.

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2012 23:25
- Nahlásit

PetraK
POČKEJ, POČKEJ - HOĎ MI FOTO!
jako těch desek na který byla rozložena? Ale ona už byla vážně velmi vetchá, navíc klasickej sektor přetřenej špatnou barvou a pomalovaná motejlama.

<< 1 ... 1845 . 1846 . 1847 . 1848 . 1849 . 1850 . 1851 . 1852 . 1853 . 1854 . 1855 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání