Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1836 . 1837 . 1838 . 1839 . 1840 . 1841 . 1842 . 1843 . 1844 . 1845 . 1846 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 13:33
- Nahlásit

kachna_

jestli vyseju

jo a já už sem vysela!

Plnej talíř suchý rejže si po stole kurva! bordel fšade

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 13:36
- Nahlásit

PetraK
nemazej se tolik tou mastičkou!!
http://stellahanzelova.blog.sme.sk/c/93477/Jahodov y-spenat-myslite-ze-ho-nase-babky-poznali-a-pestov ali.html
jenže je to merlík - takže docela plevel

Plnej talíř suchý rejže si po stole
no, budeš muset hodně zalejvat, rejže potřebuje dost vody

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 13:49
- Nahlásit

kachna_

jenže je to merlík

tjo - vůbec to neznám

- takže docela plevel

zahradu máte velkou, ne?

no, budeš muset hodně zalejvat

toho se nebojim, stačí když sem ty nebo Fifijofka napíšete nějakou hovadinu a je ze mě rozprašovač

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 14:00
- Nahlásit

PetraK
je ze mě rozprašovač
jé, to je super, tak se někdy staf, potřebuju postříkat nějaký keříky herbicidem. Jen si pak budeš muset vypláchnout pusu, než budeš zalejvat tu rejži.
stačí když sem ty nebo Fifijofka napíšete nějakou hovadinu
to chce hlavně dobrý nahrávače
Jdu si upravit šukni a tričko na večer. Lucce jsem dala a trošku přistřihla mojí starou mikinu po Petrovi a vypadá v tom skvěle

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 14:10
- Nahlásit

kachna_

a vypadá v tom skvěle

FO-TO!

Klobůk by to chtělo ešče, černej klobůk.

to chce hlavně dobrý nahrávače

tak vo ty tady myslim teda nouze nikdá nebyla

Jen si pak budeš muset vypláchnout pusu

eee seš jak Brtnik, ten taky dycky, když řeknu sprostý slovo - takže furt vlastně - mi nabádá, ať si du vypláchnout pusu mejdlovou vodou v podstatě můžu pít jen mydlinkovou vodu asi

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 14:23
- Nahlásit

PetraK
Klobůk by to chtělo ešče, černej klobůk.
má kapucu jenom přemejšlim, jestli mám dát na sílu černý barvy, nebo to ještě pojistit savem

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 14:28
- Nahlásit

kachna_

dát na sílu černý barvy,

dej na sílu černý barvy, černý neni nikdá dost. Je důležitý nemít na sobě jinou, než zcela černou a jenom černou barvu . Ešče stříbro teda se může.

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 14:29
- Nahlásit

kachna_
Vyfot ji!!

A jako me trefi, OPET !!! navstivil motor astrenky jakysi nenazrany hlodavec! Vykutal cely polstrovani z kapoty, nas.al na baterku a snad nic neprokousal z kabelu. O cemz docela pochybuju, protoze se rozsvitila pro me nova kontrolka na panelu. Ve ct jde auti k dochtorovi. Prej mi sezene nakej spesl spray proti okusu vozidla.

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 14:35
- Nahlásit

Fifi
nenazrany hlodavec!
http://www.allianz.cz/download.php?FNAME=128591825 1.upl&ANAME=autopojisteni_cz.pdf
var. optimal má pojištěnej okus vozu

brut
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 14:38
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Já si dneska v tom vedru dala jednu kontrolu na neuro a pak se prošla domů. Al jde do nejlepšího, takže začíná myslet spadlou buňkou pod ocáskem, Brut pro změnu nemyslí už ani těma kulkama a Vilém se pustil do vytrhávání plevele, úpravy okna a dalších neškodných a nenamáhavých prací.

Mnoa mladá domů přitáhla nějaký moribundus, páč má vysokou horečku, bleje, sotva se zvedla s postele. Noa já od rána skřehotám jak špatně naladěný housle. Takže doufám, že nic z toho nechytne Vilém.

O víkendu tu byla Hyena a bylo to mooooocinky pěkné, včera jsme spolu dělaly bramboráky, pokecaly, popily a konečně si odpočinula. Udělala mi velikou radost, páč nevstávala za kuropění a nehrnula se na cvičák, ale relaxovala povalováním v pelíšku, čtyřnohá Hyena pro změnu celou dobu pásla Svinííí. Takže super víkend

Synek má před státní maturou, kterou dělá ve středu a ve čtvrtek, takže teď se připravuje sestavováním nábytku u tatínka. No, snad to zvládne... teď už to stejnak nedožene....

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 14:56
- Nahlásit

Fifi

navstivil motor astrenky jakysi nenazrany hlodavec!

tjo aby ho čuby do huby dostaly!

brut

takže začíná myslet spadlou buňkou pod ocáskem, Brut pro změnu nemyslí už ani těma kulkama

takže u vás už nemyslí vůbec nikdo

Vilém se pustil do vytrhávání plevele, úpravy okna a dalších neškodných a nenamáhavých prací

ááá huž se nudí Vilémek. No kdyby bylo nudy hodně, tak u nás je plevelu habakůůk.
No a při tom vytrhávání Ti může třebas mladé lístky pumpilišky ještě nenakvetlé rovnou i nasušiti. Jsou to velmi mocné detoxikovadla - stejně jako kořeny.

Mnoa mladá domů přitáhla nějaký moribundus
no ty jo , vy si tam furt něco jedete! Tak Mladou izolovat od ostatních, odsunouti kartáček zubní do ústraní od ostatních a tak jkao podobně.

popily

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuuum

kterou dělá ve středu a ve čtvrtek

drrrrržim

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 15:02
- Nahlásit

brut
Chjo, at se z toho mlada brzo vykrese!
A synatorovi drziiim palce aj u nohy!

PetraK
aby ho čuby do huby dostaly!
Jo no, to by bylo rychly zase. Blby je, ze tu neni garaz, a ikdyz bych auto nechala u baraku na zahrade, tak pres noc cuzy chrnej vevnitr, by uhlidaly stejnak prd. No uvidime, esli ten spray zabere.

Jinak preju dlouhy dolet dnes, hezky naturujte kostata!

brut
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 15:02
- Nahlásit

PetraK
takže u vás už nemyslí vůbec nikdo
tak možná Svinííí... na žrádlo

ááá huž se nudí Vilémek. No kdyby bylo nudy hodně, tak u nás je plevelu habakůůk
nudí a vymýšlí práce, že občas vypadá jak strhaná jahoda

Ti může třebas mladé lístky pumpilišky ještě nenakvetlé rovnou i nasušiti
tak to raději zvládnu sama, je to bezpečnější

no ty jo , vy si tam furt něco jedete! Tak Mladou izolovat od ostatních, odsunouti kartáček zubní do ústraní od ostatních a tak jkao podobně
mno, ona tu byla v sobotu a na chvíli, teď je u přítele doma, ale já mám v krku jak v ohni a plný rypáček. Navíc hlásek jak když skřípeš struhadlem ... jen doufám, že je to fakt virozka, kterou zaháním už tři neděle a ne něco jiného

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuuum
majičkato bílého rumíčtu a hoooodně količky

drrrrržim
vyřídím mu to ... bude rád

brut
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 15:08
- Nahlásit

Fifi
Chjo, at se z toho mlada brzo vykrese!
to doufám, jinak se z ní zblázním... mně pořád bombarduje smskama, co má použít za čaj a jestli bude vadit, když si vezme horký šátek na krk atd ... Horší je, že mně fest bolí v krku a ještě zním, jak na křáplej kastrol

synatorovi drziiim palce aj u nohy!
vyřídím mu to, bude mít radost .. a já též, když to udělá

Blby je, ze tu neni garaz, a ikdyz bych auto nechala u baraku na zahrade, tak pres noc cuzy chrnej vevnitr, by uhlidaly stejnak prd.
koukám, že máš stále veselo a můžeš si pořídit soukromého opraváře, když už máčš vlastní "smečku" hrazálkůůůů

Jinak preju dlouhy dolet dnes, hezky naturujte kostata!
Taktéž přeji krásný dolet a hlavně pozor an ty nerozumy, co hodlají pálit ohníčky....vůbec ničemu nerozumí a jen prudí, že babky čarodějky

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 15:22
- Nahlásit

brut

a vymýšlí práce, že občas vypadá jak strhaná jahoda

jojo, vymejšlení bolí, to znám

tak možná Svinííí... na žrádlo
tak to jsme na tom stejně

je to bezpečnějš

no ale natrhat, či vydloubat, když už to dělá, tak to může, ty si to pak jen umeješ, nakrájíš a usušíš.

ale já mám v krku jak v ohni a plný rypáček. Navíc hlásek jak když skřípeš struhadlem

a máš ešče mojí šalvěj? Jesli jo, kloktej.

majičkato bílého rumíčtu a hoooodně količky

pro začátek dobrý

vyřídím mu to ... bude rád

a řekni mu, že to zmákne. když zmáknul praktickou s tím co si vylosoval, zmákne tohle levou zadní. Vždycky v tý hlavně někde něco je, jde o to, nepanikařit a vykutat to.

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 15:24
- Nahlásit

Fifi

Blby je, ze tu neni garaz,

a nějaký takový ty protipísklata? Když sou čuby vevnitř, vadit by jim to nemělo, snad?

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 15:47
- Nahlásit

Daragýje rebjónky, ja užé ubjegáju damój i patóm pápá.

tudíž:

Dobrej let přeju všem, dobrý přistání, krásnej večer, užijmež si to.

Nezlobte tu a nevotvírejte strejdům s cukrdlátkama, víte, jak to může dopadnout

Janiii
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2012 17:15
- Nahlásit

brý odpoledne,

až Fifina s válející se pnojmatikou u Prahy mi připomněla, že jsem vám nenapsala včerejší zážitek, kdy se taky válela na silnici pnojmatika. bohužel, z mýho auta, upadla za jízdy tenhle zážitek bych ze svýho repertoááru klíďo vynechala nicméně auto OKÁ a já taky

užijte si slet babky čarodějky - já budu zahánět zlé duchy od žehličky a pro ty, co neví - pátek se blíží

Hyena
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2012 11:09
- Nahlásit

Rumštájn s vámi dámy
Hlásím, že včerejšek jsem přežila ve zdraví. Dkonce jsme s dámamy přišly na úžasnou věc- čarodějky byly vlastně ty nejhezčí a nejúžasnější ženy, na které ostatní žárlily a proto usilovaly o jejich likvidaci. Tak že pokud vám některej chlap naznačil, že byste měly být upáleny, říkal vám vlastně, že jste úžasné,krásné a nej nej

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2012 13:04 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Janiii
tenhle zážitek
to ti věřím, tak hlavně, že jsi OK
a jedna malá čarodějnička

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2012 13:20
- Nahlásit

kachna_
malá je super!!

Hyena
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2012 15:39
- Nahlásit

kachna_
Jé ta je úžasná

Eire
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2012 16:41
- Nahlásit

PetraK

Ne velikou větev ,jen asi dvoumetrovou a sama sosna má tak 20 na výšku ....

kachna_

jedna malá čarodějnička

Bože ta je kouzelná,taky má šikovnou matku čarodějku,která ten sváteční mantl vyrobila

Tady je dnes takovej hic,až to pěkný není.Zem je vyprahlá,že i pampelišky jsou zvadlý.....

brut
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2012 20:31
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Včerejší čarodějnice byly moooc zajímavé.... naši nepřizpůsobivý dělali takovej fajrák, že jsme měli strach o barák

kachna_
jééé, Lucince to sluší.... byla nejkrásnější čarodějnicí, která včera běhala po světě

Hyena
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2012 21:40
- Nahlásit

brut
naši nepřizpůsobivý dělali takovej fajrák, že jsme měli strach o barák
Si nepoužila Al?

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2012 22:27
- Nahlásit

Ramštáááááááááááájn ve spolek,
tyjo vy jste toho nadrásaly nestíhám vás dočítát jen proběhnu a pokochám se tu ježimiminem Lucijáškem....
sem kupodivu čarodějky přežila akurát sem jako dost vožehnutá..ale né vod vohně ale vod sluníčka bo byl pařák jako kráva

brut
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2012 22:45
- Nahlásit

Hyena
Si nepoužila Al?
by mi jí upálili....stáli od fajráku asi pět metrů

Fajka
sem kupodivu čarodějky přežila
se divím

sem jako dost vožehnutá..
ti nevím, ale tohle nevypadá na přežitíí

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2012 02:21 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Bre rano preji, jdu spat, uz mam fafjkytydy plny tesaky. Takze rrrrrumstaajn, hezkou stredicku vinsuju. Doctu vas zitra, snad.
A Esusko, ty uz netop, neni dejchatelno a vetracek notasku se pomalu zavaruje, natoz vylizt ven a neco tam konat. Prosila bych si spis nejaky vodni fontanky a tak, hosicky u moore..
Aneb God save the Queen

brut
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2012 10:43
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Vilém se nudí ... takže vymýšlí samé blbosti ( jako např. umytí auta od pylu) , mladej dělá státní maturu z češtiny a má za sebou didaktický test. Tvářil se dost otráveně, protože vyloženě z češtiny tam toho moc nebylo ... ve dvanáct bude psát sloh.

Al je v nejlepším a je nejen protivná, ale i líná. Brut chudák značkuje i na dvorku, kde jindy nic nedělá. Pak se tváří provinile... ještě chvíli a zase bude klid, alespoň v to doufám.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2012 10:48
- Nahlásit

Fifi

Prosila bych si spis nejaky vodni fontanky a tak, hosicky u moore..

jak Fifi řekne, tak já dělám

RRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!!!

Jak se daříte? My máme kulhavý psa, heč!
a já mám JEDNIČKŮŮŮ Z TESTU - JUCHÉ!
A aji mi jí pan úúúčitel napsal tlůstou červenou fiskou na test, že abych si to mohla píchnout na nástěnku a taky mě pochválil, že dobře štýlisticky skládám věty. Což sem ani teda netůchala

kachna_
a jedna malá čarodějnička
jůůů to je ale roztomilej pupík čarodějnickej, ta by se mi bývala v pondělí o půlnoci hodila coby asistentka k fajráku.

Janiii

včerejší zážitek,

no ty vado, tak to jsi měla ze zadele zatr. klikuu teda!! huf.

<< 1 ... 1836 . 1837 . 1838 . 1839 . 1840 . 1841 . 1842 . 1843 . 1844 . 1845 . 1846 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání