| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2012 09:00
- Nahlásit
Fajka
máme radostnou náladu hlad a boooobika
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2012 09:13
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!
jako nevim jak vám, ale mi je zima, takže volám topiče életrárenskýho s teplým vobjetím, páč jinak asi zmrznu dneska.
Hyena
Lidi venku je kvečeru už tak nááádherný klid, ticho a nikde žáden člověk
to jo, to je fakt a taky je ale pěkná zimička, když je jeden debil a vyrazí si jen tak pěkně v mikče zima mi byla děsná, ani groček mě nezachránil.
Hele tak pátek cajk, mám zařízeno.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2012 09:15
- Nahlásit
kachna_
3x puncovaná seš!
zas tu utírat stůl a maškarádu z vočí
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2012 12:12 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Hele, ptala jsem se doktorky na toho lojzu alojzu na Kačenku proti moučnivce. Zabírá to krásně, ale ona neví (má velké plus za to, že řekla, že neví ), jestli to pro mimčo můžu použít. Nevíte někdo. Zas je mi to sympatičtější než nějaká bor-glycerinová mast nebo genciánka.
ha! našla, ale moudrá z toho nejsem. Nemá se užívat vnitřně, ale jestli, když jí prstem napatlu na pusinku, tak můžu nebo ne, to nevím
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2012 12:34 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
šéééééénský!
Já se musim pochlubit, nebo ne pochlubit, ale spíš podělit o radostnej pocit - bez Bóbika teda zatim, ale radostnej je . Hledám hotel jakýsi v Lucembrůsku a gůglim, přejíždím očima odkazy na Googlu a - vůbec, ale vůbec mě nezarazilo, že........ si ten jeden čtu v germánštině . byly to teda jen základní informace o hotelu, kde leží a tak, ale........ prostě ten mozek to vzal! Přehodil z inglištiny do germánštiny a nijak to neřešil. Mám úplně hrozně velkou radost. Mám tak radostnej pocit, že z toho možná i toho Bóbika budu mít
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2012 12:36
- Nahlásit
kachna_
Nevíte někdo.
já teda vůbec nemám tůcha. Snad jedině zajít na nějaký bylinkový fórum nebo tak nějak?????
Nemá se užívat vnitřně, ale jestli, když jí prstem napatlu na pusinku
no jo, si to ale to, voblízne, ne?
a jak to že se lojza nemá užívat vnitřně?dyk z něj dělaj gel na pití ne? sem z toho volajaká zmetená
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2012 13:11
- Nahlásit
PetraK
dyk z něj dělaj gel na pití ne?
já mluvim o tříměsíčním miminku
Je a viděla jsem nějakýho "malýho" (tak 20 kg) ohařa. Celej Ešus. Nadšeně nám přifuněl ke kočárku, že by jako taky chtěl miminko a pak odvlál za paničkou. Něžnej byl
prostě ten mozek to vzal! Přehodil z inglištiny do germánštiny a nijak to neřešil
Skvělý!!!
šikovnej mozek, blbý je, že je jak pes, dobrý, dobrý, dobrý, ale pak provede takovou pitominu, že jeden až nevěří vlastním očím, uším...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2012 13:22 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
kachna_
já mluvim o tříměsíčním miminku
no to jo, to je jasný, že tam je to jiný, ale myslela jsem tím, že by se snad nic nestalo kdyby to olízla? Jako že je jasný, že pít jí to člověk nedá, ale kdyby to náhodou olízla, tak ju to nerozloží. Co? nebo ne?
Nadšeně nám přifuněl ke kočárku, že by jako taky chtěl miminko
- jo to voni jo (dokud teda - jako třeba Aaajšadlo nemaj pak to miminko dovopravdy už odma to prej už taková zábava neni, když ten spratek malej jí zasedne pelíšek, štípe jí do nohouch..... a vona sedí jak světice a trpitelsky kouká , to je mi jí kolikrát dost líto. Zas ale.... z dětí padaj různý poživatiny, že jo....... tak to vona to radši vydrží, jen aby si mohla nacpat bachor . Ešus taky vždycky nakukoval do kočárků. Ajšadlovou malinkatou pánčičku vofuňoval a byl pak udivenej, když už nebyla v kočárku, neměla tudíž kolečka, nebyla stabilní, stála na svejch a von jí porážel jak kuželku . Ešus k malým dětem, stejně jako malinkým psákům není - je jim svým pohybem nebezpečnej
Něžnej byl
jo, něžnej barbar
ale pak provede takovou pitominu, že jeden až nevěří vlastním očím, uším...
tak to jsem už naprosto zvyknutá u sebe, ani to nemusí být o přehození z jednoho jazyka do druhýho . Ale tak jsem příjemně zaskočená, ještě o dovče, když jsem vezla hůlky rozmáznutýmu lyžaři na sjezdovce a von řekl Dankešén, tak sem se tak vycukala, že sem nehodila jednoduché Nichtzudankn, ale vypoulila sem samým úsilím voči a pak zklamaně pípla Welkam. Ta němčina tam prostě nešla, tak jsem musela pokorně do ingliš. Ale tetkon si to udělalo poprvní samoooo! Juchejdááá
SEM TU SAMO!!
takže...... GOOOT VAJS ICH WILL KAJN ENGEEEEEEL ZÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!! mjůzik - to je velmji příjemné zprestření pracovního odpoledne
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2012 14:00
- Nahlásit
PetraK
Ta němčina tam prostě nešla, tak jsem musela pokorně do ingliš.
vzpomínám si na angličtinářku: "a teď si vyzkoušíme, kdo z vás se učil německy" Budeme se učit slovíčko "theatre". Jo jo, poznala nás všechny a dodneška přesně vim, kam by si angličani tu svojí /sietru/ měli strčit
kdyby to náhodou olízla, tak ju to nerozloží. Co? nebo ne?
no přemejšlim, jestli lepší alojs nebo genciánku nebo bor glycerin
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2012 14:07
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Jsem dneska vyjímečně doma a co celý den dělám? .... telefonuju, protože náš speciál se dostal do fáze, kdy jsem vzteky fialová a potřebuju velmi nutně najít jiné místo ubytování na vyhlášený termín
Navíc jsem tak nějak načatá rýmou a kašlíkem, takže si dělám zázvorové téééé a baštím přírodní vitamíny. Doufám, že mi klid v pelíšku, horkej čaj a vitamíny zaberou, páč už zítra zase musím na rehabku
Fifi
Tohle je naprd, at si ji predstavi ve spodnim pradle nebo jak drepi na wc - je to taky jen clovek
přesně to jsem mu říkala, ale asi to zatím nepomáhá
odrovnat ho v mysli a bude klid. Kdyz to bude mit nauceny, nesmi se nechat vynervit.
jj, na tom musíme zapracovat.... on je nervák ve chvíli, kdy mu něco nejde a pak se zasekne, navíc, když ona na něj začne tlačit a vyhrožovat nepuštěním k maturitě, tak ho zasekne tuplem.
uprimne tenhle typ ucitelek nesnasim, ktery zaky stresi, misto aby je kor u matury a pred ni zklidnovaly.
jj, taky to nemám ráda, ale co momentálně nadělám... když se do toho začnu motat, tak mu uškodím a to nechci. Takže mu jen radím, ať se to pořádně naučí a nenechá se rozhodit
PetraK
nějakou novinku, nemáš?
tsss, jsi drzá a vyzývavá
to si dovedu představit, že to je na pikaču tohleto
přesně tak ... místo abych se věnovala svému klidu, tak řeším pařátek ...ale snad bude ok, zatím se to pomaloučku lepší, tak snad...
noooo, možná že i jo
ok, juknu se ti po ní
Fajka
máme radostnou náladu hlad a boooobika
jůůů, jsme to přivolaly, to mám velikou radost
pak na zastupitelstvu kuli tomu debilnímu sousedoj....jak se ukázalo je to pěknej gauner a nikdo na něj neřekl jediný dobrý slovo
tak snad to bude ok a zastupitelstvo si uvědomí, že tenhle typ člověka jim akorát přidělá starosti, když ho včas nezarazí ... teda., pokud je nějak nepodplatí
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2012 14:07
- Nahlásit
PetraK
No hyena měla období,kdy tohle tak yvyhledávala, takže jsem chodila po parku ve střehu a hlídala,a bych jí sthla odvolta. ještě k tomu mívvala neodolatelné tendence o miminko pečovat a olizovat je. Což by samozřejmě pro matky byl šok. Dneska už pochopila, že do kočárku a k miminkům jen když " jsou povolené" a olizování už taky stačí akorát jednou
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2012 14:12
- Nahlásit
kachna_
kachno, ty jsi fáááákt jelito, sem se tu málem udusila čajíkem....
našla, ale moudrá z toho nejsem. Nemá se užívat vnitřně, ale jestli, když jí prstem napatlu na pusinku, tak můžu nebo ne, to nevím
nesmí to mít uvnitř pusinky, pokud napatláš rtíky, tak jí nic neudělá
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2012 14:18
- Nahlásit
PetraK
si ten jeden čtu v germánštině
pašáááááááááááááááááááááááááák seš
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2012 14:21
- Nahlásit
kachna_
ještě k tý moučnivce.... já bych teda raději použila genciánku, to druhý neznám a lojzík mi fakt přijde pro maličký mimčo dost silný, ale pokud to fakt nebude mít v pusince, taky by jí to nemělo ublížit. On se lojza převážně používá na venkovní rány a na vnitřní se prostředky většinou s něčím kombinují. Asi je lojzík silná nátura a ne každý ho ustojí
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2012 14:44
- Nahlásit
brut
díky
já ještě našla černý čaj a řepík - má to malinko, tak to zkombinuju, na pusu, kdetoho je víc, lojzu, dovnitř řepík
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2012 14:47
- Nahlásit
kachna_
Jo jo, poznala nás všechny a dodneška přesně vim, kam by si angličani tu svojí /sietru/ měli strčit
no jo ono je toho víc co zlobí.....zatímco při Spring germán skáče, tak anglán má jaro třeba
jestli lepší alojs nebo genciánku nebo bor glycerin
děfče tak to já ti bohužel v tomdle přemýšlení nepoomůžu
brut
kdy jsem vzteky fialová
ešče že ne růžová
ak načatá rýmou a kašlíkem
zas už??
zatím se to pomaloučku lepš
no jo, asi je to test na trpělivost, blbej, ale je.
tsss, jsi drzá a vyzývavá
ešče mi řekni spratku a bude z tebe Brtnik
pašáááááááááááááááááááááááááák seš
já ne, já nic, to můj mozek
Hyena
no on už se taky nevrhá do kočárkůch - to dělal jen když byl malej, protože mu chyběly jeho vlastní děti na hraní, na který byl zvyklej doma. Teď se kamarádí jen s kočárkama od známých
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2012 14:55
- Nahlásit
brut
jsem vzteky fialová
taky moučnivka?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2012 15:19
- Nahlásit
kachna_
taky moučnivka?
kachno! já z tebe vyrobim bóbika už
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2012 15:25 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
PetraK
já z tebe vyrobim bóbika
no, furt lepší, než tetu bobinu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2012 15:28
- Nahlásit
kachna_
než bobinu
tu mám tady už
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2012 15:38
- Nahlásit
kachna_
není za co
ještě našla černý čaj a řepík - má to malinko, tak to zkombinuju, na pusu, kdetoho je víc, lojzu, dovnitř řepík
udělej to tak a pokud to nezabere, tak zvol genciánu, fakt zabírá a dost rychle. Mladý to měli taky a nějaká alternativa v tý době moc nebývala
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2012 15:45
- Nahlásit
PetraK
..zatímco při Spring germán skáče, tak anglán má jaro třeba
Nejen...
A zdravim, nestiham.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2012 15:48
- Nahlásit
Fifi
Nejen.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2012 22:49
- Nahlásit
Aaaaaaaaa je to tu, uz vim, proc ma Kremyl vykosany hnatek - ano, vazene soudrzky, ono to ma falesku. Natahala si pulku hracek ze zahrady do pelisku, byla roztrpcena, kdyz sem ji je vyhazela. A vyjely polni stroje, cimsi uz zacinaj strikat uvlaceny pole - to zase bude o strach tam vylezt dva dny, nez to zaschne dukladne.
Vy uz vsici chrnite? Esuska vybouchla pri kuchteni v mikrovlne a jini jasaji nad bobikem? Preji bre noci, zitra drzte palcaky milovany prcine Dydyydy, jedem na dukladny vysetreni ohledne tech jejich bolistek paternich.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2012 22:57
- Nahlásit
Fifi
Vy uz vsici chrnite?
ne, navlíkám oblečení na ramínka a půjde do šatny
zitra drzte palcaky
drrrržíme
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Bře 2012 23:04
- Nahlásit
Ramštajn !
nestíhám od rána ničehož nic
makám datluju ...do pátku to muší bejt
jináč je nám ale veselo žravo táhnem a srůstáme
Fifi
palcaky milovany prcine Dydyydy, jedem na dukladny vysetreni ohledne tech jejich bolistek paternich.
drrrrrrrržime
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 07:57
- Nahlásit
rumštááájjjnnnn
Fifizitra drzte palcaky milovany prcine Dydyydy, jedem na dukladny vysetreni ohledne tech jejich bolistek paternich.
Hlásím, že již od rána držím.....ale kafe si udělat musím
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 08:46
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!
Gůtn mórgn majne líbe Kindr.
Ich bin vídr dááá!!! Jsem zde! Včera jsem se ucvičila a a vyrobila lůkcusní mikrovlňácký Kološvárský zéli. Mňam. Panu trenérovi jsme vzhledem ke své včerejší nemohoucnosti podala žádost o cvičení pro mrtvoly. Ostatní spolucvičenky se ke mně přidaly. Pan trenér řekl, že na nás tedy dnes bude vlídný a pak nás zabil nevim esli např. deset vojenckejch kliků znamená bejt na někoho hodnej ??? no??
A dnes mi odpadla hodina germánštiny. Pánčitel nám poslal emila v germánštině, že hojde er macht Urlaub, takže nic až za týden.
Fifi
Natahala si pulku hracek ze zahrady do pelisku, byla roztrpcena, kdyz sem ji je vyhazela.
seš SOBÍ HNUSEC!!!
A vyjely polni stroje, cimsi uz zacinaj strikat uvlaceny pole - to zase bude o strach tam vylezt dva dny, nez to zaschne dukladne.
jojo, a ne bejt jako debil Koláče, který v sobotu vidí hnojníka a v neděli s čoklema dvěma na to pole odpoledne vyleze (aspoň že debilní Koláče ví, že paní majitelka nestříká hnusy jedovatý, páč s ní loni mluvilo, nicméně chemie to je , facku bych si dala :mad
Fifi
MATHEA
PALCE DDRRRRRRRRRRRRRRRŽÍM FEST.
Fajka
makám datluju ...do pátku to muší bejt
řikaj, že prej http://www.youtube.com/watch?v=69dCFqPgbHw
jináč je nám ale veselo žravo táhnem a srůstám
To je dobře huso, kde máš krysu...... (sežral jí hošíček)
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 11:09
- Nahlásit
Ramštajn... do konce tohodle tejdne a vůbec celýho tohodle debilního měsíce mám ještě kvapík ale pak snad bude zas trošku volnějc
Jen sem tak přemejšlela nad tím jak čék vobčas přehodnotí situace a priority.. snaží se vychovat chlupáče tak aby nežebral, při vítání neskákal, nedělal dikobraza na vostatní čoklidy a pak se najde chvíle kdy je za todle všechno strašně rád
ech jo ...
kachna_
šiš až ted sem si všimla booobika vlastně Boobika
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 28 Bře 2012 11:33
- Nahlásit
Fajka
pak snad bude zas trošku volnějc
tak ti nevim, ale my nejsme v tak při pátku
PetraK