Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1809 . 1810 . 1811 . 1812 . 1813 . 1814 . 1815 . 1816 . 1817 . 1818 . 1819 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2012 20:17
- Nahlásit

Fifi
Brrr, to mi hodne pripomina problemy s kolenem, co mela Dorota - urvany vazy - snad bude jen nejak natazena! Presne problemy pri lehani, vstavani, pak to rozhejbe a casem se to zhorsovalo
no uplně se děsim už zas ale dneska ráno to bylo poprvý tak uvidím záftra nechám ji vetkou prohlídnout řádně... dala bych jí rymadil ale zas vo to víc tu tlapu bude namáhat když jí to nebude bolet...počám na ráno...ráno moudřejší večera..

A hele, ja se trema cuzama - jako vyjimecne se neco vyskytne, tukam na hlavu, ale jinak je klid
ščastná to žena a čůzičky !!! tfuj tfuj tak at vám to vydrží !
my se snad dáme taky nějak brzo dohromady všici...

Naval scana!!! Mediality jedny
nemááááám volala mě kámoška když už jsme byli skoro doma, záftra musím kuupit... ale nic velkýho jen vybrali naši fotečku maj jí tam otištěnou a vyhráli jsme kalendář jinejma slovama jsme se opět nechutně zviditelnily a zaručeně z protekce

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2012 20:24
- Nahlásit

Fajka
Ja te nechtela vydesit, urvany vazy jsou jedna dve, u nekterych jelit - znama to ted resila s josefcici postarsi. Rymadil ji urco nedavej, jen at je videt, esli ji to boli nebo neboli, at je videt jak pripadne bude pajdat nebo nebude. Na Dorotu se Necas jen podival v pohybu a bylo mu to jasny, okamzite diagnostikoval a pak si to jen upresnil pruzkumem na stole. Babofka at nestve a nevymejsli, at kouka behat jako plache lanko!
a vyhráli jsme kalendář
Hezkyy, Pepiku!! Protekcnaci jedni!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2012 20:30
- Nahlásit

Fifi
Rymadil ji urco nedavej, jen at je videt, esli ji to boli nebo neboli, at je videt jak pripadne bude pajdat nebo nebude.
jj taky sem si říkala že počkám aby záftra bylo vidět co a jak...

ale právě že ona ted nijak nelítala neběhala..leda by se smekla někde na schodu nebo tak něco... ach jo...

Babofka at nestve a nevymejsli, at kouka behat jako plache lanko! sem jí slibovala že essi si bude vymejšlet tak ju uškrtím..tak snad si to veme k srdci bábofka jedna

Protekcnaci jedni
já za to nemůůůůžu že jsme se jim fotka a Fája líbila...měli tam mraky jiných na výběr a vybrali si 5 nej a mezi nima i náááás

ted byla předpoved má bejt o víkendu krásně takže na treku ani nezmoknem ani nezmrznem ! hurá

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2012 20:47
- Nahlásit

dlouho v práci býti
značí se nasráti
sem se tak těšila ven, jak si to s Hošikusem užijem a houno, přijela sem dom pozdě, ale aspoň trochu jsme to stihli. Sice konec prochajdy byl už za tmy , ale i tak to stálo za to. Došli jsme na Filajku a !!! jedinečná příležitost pro mne - natrefili jsme na hárafku. Pani sice tvrdila, že začíná......... ale........ vocas měla dost jako rádodajka teda (ta fenka )..... hošikus nadšen. Pak už méně, neb...... jsme si pilovali vnímání paničky to mám ráda, když mi situace takhle nabídne možnost jí využít. Hopíkali jsme agilitně přes lavičky a vůbec tak procvičovali předchozí lekce. Domů jsme se dovláčeli až ve 3/4 na osm. A já jsem mrkef.

Fajka
u nás je pořád jěště dost sněhu
no teď už nedělám ale teda

už jsme zase v PPČ

OKAMŽITĚ TO CHCI VĚDĚT!!!
ale dneska ráno to bylo poprvý tak

třá to má jen natažený?

Fifi

ale zitra volnicko

krásně závidim. Si vynahradíš minulej víkend.
Já jdu zejtra k upírům, aby mi sebrali hektolitry krve, tak toho využiju a skočím na ranní prochajdu s Hošikusem

hnat ma stale rozhryzan,

dubovou kůru či řepíček si zkoušela?

Cos pila, vcera vecir?

právě že NIC!!!!!!! možná proto takovýdle zážitky tak si dám dneska preventivně Fajfkatou dobrou slivku

vlk

nebyl Artuchin nakej hokejista?
jo, ten co každýho zmastí, Bigshock se začíná chovat podobně, navíc je to rusák, takže to chtělo ruský jméno....

ale Arťuchin je hroznej debil, a to Ašokča teda nejni

Janiii
přesouvám vařiti kafíčko na rally do Valašskýho Meziříčí, tak se celá jako těšim

si to užij. A někdy taky přijeď vařit kafíčko k nám

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2012 21:36
- Nahlásit

PetraK
že počkám aby záftra bylo vidět co a jak...
Aano, ano. Dobry to bude!
takže na treku ani nezmoknem ani nezmrznem ! hurá
A joo, vy razite, toz si to krasne uzijte, bajecne si zaslapejte, slapoty sileny!

PetraK
dubovou kůru či řepíček si zkoušela?
Nema pro ni smyslu. Mam tu oboji a ona je proste pako. Nez ji davat fusku, prdim na to, ma to hezky do ruzovouckyho masicka, tak, aby ji to bolelo, jak si to vykousala, a je spokojena. A tesim se, cuzy vylitat zitra dukladne, pak asi o vikendu s fundlem este a bezny protap a jinak drepet za pc.
Já jdu zejtra k upírům, aby mi sebrali hektolitry krve
Ty ses darovatel? Ty si sikovna, ja bych nemohla bejt darce, sem alergik, leda mozna za cas, nakych organu, co nebudou zkazeny...takze nic nebude
A já jsem mrkef.
Citim se stejne.

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2012 22:11
- Nahlásit

Fifi
Citim se stejne.

vítej na záhoně

tak, aby ji to bolelo, jak si to vykousala, a je spokojena.

si blbá a vona taky

A tesim se,

naprosto rozumím, pořádně si to užij, dvojnásob za ten minulej.

Ty ses darovatel?

no nejsem kzr svou modrou nefunkční kref . a taky krz to, že bych s sebou ve vteřině praštila a nedala bych tim pádem nic já mám potíž dát i jen ty dvě ampule co chcou. . Ale sem na sebe naštvatá, že nedávám, chtěla bch dávat.

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2012 22:13
- Nahlásit

zjišťovala sem ešivá kráva je germánsky Khů nebo Kůh a díky tomu jsem nechtěně zjistila, že ........
Du blöde Kuh! = Ty krávo blbá
zase sem se o něco víc zdělala

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2012 22:20
- Nahlásit

PetraK
Du blöde Kuh! = Ty krávo blbá

tos neznala?

Fifi
vy razite, toz si to krasne uzijte, bajecne si zaslapejte, slapoty sileny
kujem

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2012 22:23
- Nahlásit

PetraK
taky krz to, že bych s sebou ve vteřině praštila a nedala bych tim pádem nic já mám potíž dát i jen ty dvě ampule co chcou. .
No velkodarovaci darujou v leze, by ses nemela kam sebou prastit, jen tise omdlit. A ampule teda sou jen naky preventivni?
svou modrou nefunkční kref
Todle reknes, a me se vybavi Schwarzemberk, tak nezlob, slechticno, ty Kuhto! , neusinas, mluvis pomerne srozumitelne..
si blbá a vona taky
Ja to o sobe vim, Kremyl je spokojen, nebo ve stresu? Napatlala sem ji vsechny nohy a ted nevi, co driv blemcat. Mesickovou indulonou, mela to masicko hodne vysuseny, nez se k nemu propracuje, to ji potrva

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2012 22:27
- Nahlásit

Rumštajn
Byla jsem s rodičema v Lysej na výstavě. Řídil táta. Musim říct, že bych klidně mohla žít bez znalosti faktu, že fábie může jet na dvojku! 75 km/h
Asi nebudu dneska klidně spát

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2012 22:29
- Nahlásit

kachna_
že fábie může jet na dvojku! 75 km/h
Auu, toto neslysel? Nebo blbe zaradil?

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2012 22:30
- Nahlásit

velkodarovaci darujou v leze
sem chtěla bejt taky darovací ale krzvá ty moje hormonální problémy nemužu a ted tou borelkou už vůbec ne-e ..ach jo...a lidi co jsou zdravý jako řípy na to dlabou ..ach jo ..

PetraK
ceš udělat radost?
Dokýš dostal plyšovýho slona... nejdřív ukous jazyk..pak jedno voko , druhý voko, vykuchal hlavu...to celé asi tak za 2 minuty

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2012 22:32
- Nahlásit

kachna_
faktu, že fábie může jet na dvojku! 75 km/h
šikovnej
znám i takový co se snažili ve stovce na dálnici zařadit zpátečku

vyjímečně sem to nebyla já

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2012 22:37
- Nahlásit

Fajka
nejdřív ukous jazyk..pak jedno voko , druhý voko, vykuchal hlavu..
Pitva mimozemstana. Esli voka a jazyky a napln hlavy nepolykal, mel bezva zabavu, na 2 minutky, presne ala cuzy, tem se nevyplati nic kupovat. Ja dostanu jednou za par mesicu tasku hracek vyrazenych, se kteryma si uz znamy psiska nehraji - a to mas videt, dycky hulakam "Steedry vecer nastal, koleduu prichystal" - vysypu jim to na dvorek sakumrdum a to je srumec. Kremyl chce vse pro sebe, nestiha to kontolovat, perdele chytre odnaseji nej kusy do dalky a pak jdou chrtit dalsi. a stejne se z ty tasky vyprofiluje JEDNA nejzajimavejsi, kterou chtej vsechny a nenapadne si ji navzajem kradou pak este mnoho tydnu..

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2012 22:44
- Nahlásit

Fifi
jen tise omdlit.

to už jsem zvládla kolikrát.... třá když mi brali kref, já s sebou flákla, když jsem se probrala, byl tam na odběr akorát takovej starej pán - dochtor a povidaj si se sestřičkou... tak vodkad to dneska vememe?? a prdla mu to do ruky...... a už sem zase ležela, páč sem se na to podivala

A ampule teda sou jen naky preventivni?

ampule sou zvídavý, chtěla bych vědět, proč se tělo bouří - viz ten můj gezicht, doufám, že mám "jen" zahumusený tělo a stačí se pročistit.

Schwarzemberk, tak nezlob, slechticno, ty Kuhto! ,

no já sem malinko víc na východ
neusinas, mluvis pomerne srozumitelne..
ešče jo, sem si vycídila chrup a že se pudu mýti a to mě probralo nějako.

Ja to o sobe vim, Kremyl je spokojen

že jí zdravím hlodafku

kachna_

, že bych klidně mohla žít bez znalosti faktu, že fábie může jet na dvojku! 75 km/h

tvůj táta je skorem tak dobrej řidič jako já. Můžeš klidně žít i se znalostí faktu, že s fábijí se dá jet i se zataženou ruční brzdou
Fajka

tos neznala?

ne todle kucí nespívaj spívaj jiný věci

těšíš se ??? Těšíššš?

...a lidi co jsou zdravý jako řípy na to dlabou

Ričinky ne!! Ten chodí dávat pravidelně - a tůchám, že z něj čepujou rovnou plzeň a božkof

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2012 22:48
- Nahlásit

Fajka
...to celé asi tak za 2 minuty

jojo, pánbůch trestá do .......jo, do deseti měsícůch

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2012 22:51
- Nahlásit

Fifi
Ja dostanu jednou za par mesicu tasku hracek vyrazenych,

mi to připomnělo jak Hošíkus coby mládě dostal u ségry megaobří krabici s hračkama všeho možnýho druhu. Moc toho bylo. Měl ten den plný tlapy práce , sedřel se jak konik. Nejdřív všechny hračky dekapitoval, pak jim postupně oderval končetiny, vypitval je jak Brůtice a ve výsledku to na malinkatým dvorečku vypadalo jak Mexickej masakr motorovou pilou, všude ležely hlavy, oudy, rozervaný těla.....

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2012 22:53
- Nahlásit

Fifi
"Steedry vecer nastal, koleduu prichystal" - vysypu jim to na dvorek sakumrdum a to je srumec
pohlad prosim tě stračnku jo ?!

já nic nekupovala on to dostal darem ... on 2 minuty kuchá já půlhodiny uklízim

Kremyl chce vse pro sebe, nestiha to kontolovat, perdele chytre odnaseji nej kusy do dalky a pak jdou chrtit dalsi. a stejne se z ty tasky vyprofiluje JEDNA nejzajimavejsi, kterou chtej vsechny a nenapadne si ji navzajem kradou pak este mnoho tydnu..

to by chtělo natočit !!!

PetraK
todle kucí nespívaj spívaj jiný věci
měli by rozšířit repertoáááár

chodí dávat pravidelně - a tůchám, že z něj čepujou rovnou plzeň a božkof
jo tak to by si u něj měli udělat do papírů poznámku že kref vhodná obzvláště pro Hyenku

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2012 22:58
- Nahlásit

Fajka
to by chtělo natočit !!!

to je fakt já úplně vidim neščastnýho Křemíla, jak pobíhá, jak tetka po rynku

do papírů poznámku že kref vhodná obzvláště pro Hyenku
voni už tam maj v kolonce mě

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2012 23:00
- Nahlásit

PetraK
já úplně vidim neščastnýho Křemíla, jak pobíhá, jak tetka po rynku
v očích zoufalství ..voni mě to berooooooooou

voni už tam maj v kolonce mě
no to bé Ričínek asi trochek vyždímanej

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2012 23:02
- Nahlásit

PetraK
ampule sou zvídavý
Tak snad vyzvedujou, zes zcela prastena a zdrava a proste se jen tu a tam vosypes, no. A segra dobry??
Fajka
to by chtělo natočit !!!
Tusim, ze po vanocnich darcich se bude delat probirka, tak pak zkusim natocit, jenze fotak to moc nestiha, co se kamerovani tyka.
jo tak to by si u něj měli udělat do papírů poznámku že kref vhodná obzvláště pro Hyenku
obzvlaste znavenou po nakym silenym treku.

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2012 23:08 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka
v očích zoufalství ..voni mě to berooooooooou

jo...... a já to nestiháááááááám

vyždímanej

no jo, mám velkou spotřebu

Fifi
Tak snad vyzvedujou, zes zcela prastena a zdrava a proste se jen tu a tam vosypes, no.

snad jo, budou me tetkon zkoumat , se uvidí. ale když vono teď už to není jen o vosypání, já to tam mám furt a horší a už mě to štve hodně.

Ségra to má za sebou, chvílu sem s ní mluvila. Možná ju pustěji už zítra , dobrý ne?

Fifi
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2012 23:15
- Nahlásit

PetraK
budou me tetkon zkoumat
To se mas, se mi dycky libi, jak pacient nekolikrat temer umre, nez Housovi svitne "ten pohled", jak mu secvakne, ze vlastne vubec neumira a ma jen skrkavky v oku, vrozenou zatajenou chorobu, tasemnicku v noze atd.
Jdou dve leprátka do školy.
"To sem zvědav, co nám dneska odpadne".
Tak preji hodne uspechu ve zkoumani a segra teda super, ze je vse ok!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2012 23:23
- Nahlásit

PetraK
Ségra to má za sebou, chvílu sem s ní mluvila. Možná ju pustěji už zítra , dobrý ne?super ! kdyby byl problém tak by ju nepustili když je to OK tak pude! dobrá zpráva

du.. upadnout do peřin..sem ješče větší mrkev než ta na vobrázku !
Brou!

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Bře 2012 23:33
- Nahlásit

Fifi

jak pacient nekolikrat temer umre

tak jednou už to mám za sebou dneska...

nez Housovi svitne "ten pohled

apropooooo Hous. Děcka pozorte!! HOUS VČERA ŘÍDIL TAXÍKA, KTEREJ MĚ POUŠTĚL NA PŘECHODU! Asi má nějakej šolich, seriál asi moc nenese

To sem zvědav, co nám dneska odpadne".

si blbá jak Křemyl

segra teda super, ze je vse ok!!!

dík,

Fajka

kdyby byl problém tak by ju nepustili když je to OK tak pude! dobrá zpráva

no v to doufám, ale známe naše zdravotnictví, potřebujou volný lůžko tak šup s pacošem dom, že má zlomenou páteř a nemá ešče brnění ? no co nám po tom, ne??? To si nevymýšlím, to je realita, když si moje kolegyně rozbila tělo při bouračce.

Brou

brou jdu taktéž

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2012 07:53 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Rumštajnvespolek
PetraK
HOUS VČERA ŘÍDIL TAXÍKA, KTEREJ MĚ POUŠTĚL NA PŘECHODU! Asi má nějakej šolich, seriál asi moc nenese
no to buď ráda, že neviděl tu tvojí vyrážku, páč by tě srazil, jenom aby tě moh kurýrovat
To si nevymýšlím, to je realita
to je děs
Ale naštěstí, aspoň, jsem to nikde jinde neslyšela, takže snad je to dost výjimečný.
potřebujou volný lůžko
jinak teda doufám, že si nevezmou čeští politici příklad z pana doktora Vlárského, který sloužil, neblahé paměti v Chuchli a eliminoval svou neschopností důchodce a nebudou produkovat takové doktory cíleně.
á to tam mám furt a horší a už mě to štve hodně.
když už bereš ten olej na kopyta a srst, tak mamča Milče ty chorobný místa stříká avejodinem, aby si je nerozkousala do krve

Můžeš klidně žít i se znalostí faktu, že s fábijí se dá jet i se zataženou ruční brzdou
kdyby jen fábií - renaultem kangoo, fordem galaxy, škodou 120
No on je to takovej ten klasickej vzteklej řidič co bliká, troubí, předjíždí, nechá se vyprovokovat, všichni všechno dělaj jenom jemu naschvál, navíc je fakt nevyježděnej. Ještě, že jezdí tak málo, nechtěla bych ho potkat na silnici.
Jooo, ale mám nový boty.
Moc se mi líbily, ale bála jsem se je objednat přes Internet a včera jsem je sehnala na výstavě zemědělské techniky . A jsou skvělý. Moje široká placatá kachní končetina v nich vypadá dokonce normálně

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2012 10:22
- Nahlásit

Dobre rano, v klidecku kaficko dopijim a za chvili vyrazka na protapku. Je tam kraaaaaasne! Tak jsem jen chtela pozdravit pracujici lid.
kachna_
Botky vypadaj skvele, jsou pohodlny? Me tam zaujaly tyhle:

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2012 10:22 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

uz to zase dela dvojcatka
Jo a Kremylek nikam nejde, ma parat az moc do zivyho cili smolicek.

brut
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2012 10:44
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Jsem konečně doma a relaxuju. Nějak se mi chce strašně spát. Asi se natáhnu a dám si hodinový šlofíček, páč mladá právě odchází a než se vrátí synek z praxe,tak to bude akorát.

Jinak byl mladej včera v IKEMu koukat na operaci srdce a to přímo na profesora Pirka a byl tím tak nadšen, že mi to vyprávěl třičtvrtě hodiny do telefonu. Je pozvaný znovu a hodlá to samozřejmě využít.
Říkal, že se mnohému přiučil a hodně si už dovede představit. Tak snad i odmaturuje bez potíží, když toho tolik viděl a bylo mu vysvětleno odborníky. Teda čeština a angličtina, to je něco jiného, ale pokud z nich proleze, tak budu spokojená a řešit to nehodlám.

Jinak Brůůůtííkovec se včera v podvečer vydal na procházku a dal 11km za hodinu a třičtvrtě .... ma-goooor.

No a jinak doma nic jiného není... jen že čekám, kdy se rozhárá Al, protože na ní jsou závislé velikonoce v chatě. Zatím se k tomu nemá, tak uvidíme

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2012 11:44 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!
!

je tam krásně skorem na koupání........

Tak sem se nechala odvzorkovat. A ráno jsme si dali s Hošíčkem příjemnou ranní klidnou procházku, kdy jsme si i cvíčo-hráli na betonové kostce, kde jsme cvičili "ťapičky". jelimán nebyl štonc pochopit, že nemá ani obíhat, ani vyskakovat nahoru, leč tam dát jen přední tlapky hrozně ho to rozčilovalo a plival kolem sebe jak steklej velbloud zas. Pak k nám přivlál pán s RR na flexině, celkem nechápu, že si někdo lajsne takovýdleho obřího psa, kterej navíc na Ešátora vyjížděl jak sviňa, vzpínal se mu na to navijáku. , že si to lajsne ho na tom mít, páč to prdne, ani neví jak . Milej rýžbejk se jmenoval Arčí.... "zajímavý", že to už je druhej rýžbej, co jde po psech a jmenuje se takhle. A včera večer jsem zas potkali na flexině vepřadora kterýžto je taky psonapadací (díky němuž Ešus tak nějak nerad labradory),a mlátil se tam na tom navijáku, zatimco mu pániček vysvětloval, že " Ne!Ne! nepudeš se prát!" jojo máme to u nás občas zajímací

kachna_

no to buď ráda, že neviděl tu tvojí vyrážku, páč by tě srazil, jenom aby tě moh kurýrova

zajdi prosím, k Fifině

jinak teda doufám, že si nevezmou čeští politici příklad z pana doktora Vlárského, který sloužil, neblahé paměti v Chuchli a eliminoval svou neschopností důchodce a nebudou produkovat takové doktory cíleně

no..... takže ti nemám říkat, že vyšlo nařízení zrušit v ČR hospice, co? jen ať lidi chcípaj jako dobytek v LDnkách

když už bereš ten olej na kopyta a srst, tak mamča Milče ty chorobný místa stříká avejodinem, aby si je nerozkousala do krve

olej sem zatim vzala enem dvakrát, takže kopyta furt ešče při starým

- renaultem kangoo, fordem galaxy, škodou 120

co ty auta nevydržej

navíc je fakt nevyježděnej.

no to by se teda neměli potkat s mým fotrem tenje navrch ešče slepej - nechápu svědomí doktora, kterej mu ten řidičák ještě povoluje

Jooo, ale mám nový boty.

doooobrý , dobrý!!! A pohodlný musej bejt.

Jen teda Fifina našla lepčí barvu

Fifi

jsem jen chtela pozdravit pracujici lid.

kterej s tebou tim pádem ale nemluví, páč si ho nasrala :
užij si krásného dne.

ma parat az moc do zivyho cili smolicek.
áááááááách jo

brut

Jsem konečně doma a relaxuju

ŠI-KOV-NÁ

v IKEMu koukat na operaci srdce

Už sem vomdlela, jen sem si to představila

a to přímo na profesora Pirka a byl tím tak nadšen, že mi to vyprávěl třičtvrtě hodiny do telefonu.

joo, tak on byl u profíků se nedivím, že je v rauši.

ma-goooor

ale ŠI-KOV-NEJ MAGOOOR.

<< 1 ... 1809 . 1810 . 1811 . 1812 . 1813 . 1814 . 1815 . 1816 . 1817 . 1818 . 1819 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání