Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1809 . 1810 . 1811 . 1812 . 1813 . 1814 . 1815 . 1816 . 1817 . 1818 . 1819 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2012 12:08 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

jo a prosim vás............ budete mě mít rádi i ...... když budu ........ matkovrach????? Budete?? Asi mi brzo totiž rupnou nervy. Dneska jí zachánilo enem to, že byla v telefonu. Pospíchala jsem už k tomu doktorovi, na autobus, volala ségra z nemocnice, to jsem vzít musela, protože jsem potřebovala vědět co a jak bude, rychlá domluva, do toho další telefon..... prozvonění - máteř, v rychlosti jdu zavolat, jestli se něco děje a vona mi začne vykládat broskoviny, přes to, že jsem na ní hned v úvodu houkla, že musím už letět na autobus, jinak mi ujede.......... . No normálnímu člověku do secvakne do pěti vteřin a hovor ukončí, ne tak moje matka, která pokračuje, přes to,ž e na ní křičím, že už musím jít, ne ona mi to nutně potřebuje říct, přes to, že je fuck, esli mi to řekne až o 3 hod. později . BOhužel mi bylo žinantní třísknout jí s telefonem - na to sem nebyla dostatečně nasratá - takže co? autobus mi ujel. Díky tomu,že je úplně na hlavu. Máteř,ne autobus. Nechápu lidi, který, když jim řeknete nemůžu mluvit, nebo moment - pokračujou i nadále v otravování. To stejné teď předvedla kolegyně, kterou jsem taky málem tím pádem zabila. Proč nestačí říct normálně moment? proč musim kurva řičet do toho telefonu - můžeš hergot počkat?????????
mám infakrt dneska už podruhý

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2012 12:13
- Nahlásit

Ramštajn

PetraK
probíhám nestíhám máte maila pani !!! repláj dyžtak do mailu plííís

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2012 12:23
- Nahlásit

Fajka

repláj

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2012 12:32
- Nahlásit

GDE JE HYJENA?????

evidenční číslo: 593/2012
plemeno: kříženec německého ovčáka
popis: pes, 5,5 měsíce
srst: vlkošedá se znaky, delší
velikost: střední
nalezen: 22.03.2012
Praha 8,Karlín
charakteristika: Karanténa do 1.4.2012.
k odebrání: V Zámcích 56, Praha 8
telefon: 283 011 711, 233 554 242

jako to mi neřikej,že si ho nevemou??!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2012 14:14
- Nahlásit

davidkova renata

GDE JE HYJENA????? .

asi padla vysílením, a nebo je u stánku s rumem

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2012 14:48
- Nahlásit

PetraK
je u stánku s rumem
asi tam zažádala o azyl

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2012 15:04 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

kachna_

asi tam zažádala o azyl

Esipak u toho taky křičela jako bratranec Ibéér, dyš vjel do kostela:

"Azýýýýýýýýl azýýýýýýl!"
? no?

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2012 15:38
- Nahlásit

Kraaaasne tam bylo a je, perfektne sme se prosli, perdele se do Labicka norily az Ag malem odplavala smer Decin - proud je jeste poradnej.
Toz hezky vikend vsem preju!
Fajfkooo
Jak babofka na kontrole??
Brutice
Jen at synek pilne studuje, at odmaturuje - vis, co ma slibeny! Uz si mu o tom rekla?

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2012 15:39
- Nahlásit

Kraaaasne tam bylo a je, perfektne sme se prosli, perdele se do Labicka norily az Ag malem odplavala smer Decin - proud je jeste poradnej.
Toz hezky vikend vsem preju!
Fajfkooo
Jak babofka na kontrole??
Brutice
Jen at synek pilne studuje, at odmaturuje - vis, co ma slibeny! Uz si mu o tom rekla?

Eire
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2012 15:43
- Nahlásit

Fifi

Tsss taky musíš se zviditelňovat furt

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2012 15:58
- Nahlásit

Eire
Muzu ja snad za to? Uz me to zacina srat Nacita se to hodinu a pak bud nic nebo zase dubl.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2012 17:30
- Nahlásit

uš zamítli hyjeně politickej azyl u rumovýho stánku?????

Eire
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2012 17:40
- Nahlásit

davidkova renata

uš zamítli hyjeně politickej azyl u rumovýho stánku?????

Coveče nevím,ale když tě tu tak vidím ....kotková už našla toho svým přítelem zašantročenýho DJ?

Eninka
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2012 18:12
- Nahlásit

ahoj holky, chtěla jsem se vás zeptat...bavily jste se nedávno o krtkovi, myslím o tom, co otravuje na zahradě a ne a ne se
odstěhovat. Nemáte někdo nějakou radu nebo zkušenost, jak se
krtka zbavit? Akorát teda metody s benzínem do díry a zapálení,
puštění plynu a škrtnutí sirkou fakt praktikovat nedokážu, a čekat na něho hodiny v místě, kde naposledy vrtal taky nemám
trpělivost. Je ještě nějaká jiná možnost? Kdyby ste věděly,
napište mi prosím na Eninku. Díky moc

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2012 18:17
- Nahlásit

Eninka
Nevim o navodu jak na krtka, aby tento zustal ziv. Po zime jsou vyhladly a hledaj hmyzaky fest, taky mam zrytou zahradecku. Max existujou nejaky pasti na krtky, tady to mas i s navodem: http://pasti.cz/pasti-na-krtky-13/past-na-krtky-hr abose-a-hryzce-trubkova-23.html

Eninka
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2012 18:25
- Nahlásit

Fifi

to jsem vůbec netušila, že existujou i pasti na krtky, já to
určitě zkusím, akorát mám obavu, aby to holky nevyhrabaly ze
země, ale tip je to super. Já právě něchci krtka zabíjet, ale
odstěhovat někam ven... Ježky taky imrvére vynáším mimo zahradu, akorát ty ježčí potvůrky se mi dom vracej a psiska
je honí a štěkají na ně, kutálí s nima a tak. Ale jeden ježek byl
dobrej hrdina, mlaďoch to byl a ten se nikdy před nima neschoval, ale prskal na ně a bojoval jak čert. Psí hrdinky čučely,
co si to jako dovoluje a on nad nima vyhrál, že ho přestaly otravovat.

Eire
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2012 18:25
- Nahlásit

Eninka

Krtek je indikátorem bujného života v půdě, kde se vyskytuje. Živí se totiž živočichy, kteří svým okusováním kořenů rostlin škodí na našich zahradách a polích. Jediná věc, kterou škodí na zahradě krtek mohou být jeho chodby, které mohou kořeny odříznout od výživné půdy. Tyto škody jsou však minimální oproti škodám, které mohou napáchat například slimáci či hmyz, a proto bychom si měli rozmyslet zda krtka ze zahrady vyhostíme či nikoli.

http://video.google.com/videoplay?docid=6041195880 26816292

Eninka
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2012 18:29
- Nahlásit

Eire

například slimáci či hmyz, a proto bychom si měli rozmyslet zda krtka ze zahrady vyhostíme či nikoli

krtci žerou i slimáky?
tak to bych ho tady radši asi aji nechala bydlet a vrtat dál.
Mám asi jen jednoho, protože toho zase tolik nenavrtal, prozatím....

Eire
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2012 18:33
- Nahlásit

Eninka

krtci žerou i slimáky?

Tak jejich vajíčka určitě..vše souvisí se vším...

brut
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2012 18:37
- Nahlásit

Fifi
jj, řekla.. povídal, že další sen si nenechá ujít. Takže udělá vše proto, aby odmaturoval .. se obávám, že nakonec skončí úplně jinde, než původně plánoval

Jinak já opravdu celý den relaxuju .... a telefonuju kvůli speciálu
Zítra jedu do Prděbrad s nejmladším, aby viděl tátu

Eninka
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2012 18:43
- Nahlásit

Eire

já jsem houby kolchozník, jahodu, rajče a pod. vypěstuju ale
s živočichama mám zkušenosti na bodu mrazu, vajíčka slimáků
jsem našla právě v místech, kde začal vrtat. Teda snad to jsou
od slimáků, protože vypadaj jak antiperle - velikostně

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2012 18:57
- Nahlásit

Eire
Ano, me krtiny na zahrade nevadi, ale cubky irituji a obcas z nich vyrobi krater. Tak jen hlinou krater zahrabu, udelam bububu a za cas se krtkouch prestehuje o zahradu dal, kor az se zacne sekat. Tedy jestli bude jeste co sekat.

brut
Jinak já opravdu celý den relaxuju
Taak je sikovna!
A mladas at se teda snazi, vetsi cilovou motivaci si v ramci jeho uchylek nedovedu predstavit.

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2012 18:58 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Dabl

brut
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2012 19:05
- Nahlásit

Fifi
Taak je sikovna!
já už jsem byla tak utahaná, že jsem to cítila, takže dnešek jsem omítla cokoli dělat a užila si klidu, spaní a řešení odložených restíků

mladas at se teda snazi, vetsi cilovou motivaci si v ramci jeho uchylek nedovedu predstavit.
neboj, před chvílí mluvil o tom, že jeden sen se mu splnil, tak teď ještě ten druhý

brut
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2012 20:40
- Nahlásit

Holky, vzpomínáte si na tu holčinu, co se ptala na výchovu červené australandy? Tak už jí nemá a červenka putuje po vlastech českých Jsem naštvaná ....

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2012 21:01 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

brut
červenka putuje po vlastech českých
tak snad najde někoho lepšího

Jinak se mi dneska povedlo nadvakrát vyvenčit psiska, jenom Lucka byla zklamaná, páč se neměla komu pochlubit, že venčí bebíska. Vzala jsem totiž v první várce Cira a Bebinku navolno a ve druhé Batůžka a Máju a k tomu vychytrale Bebinku na vodítku a nechala jí véct Lucku. Přesněji, Bebinka vedla Lucinku (obojek měla Beska).
Joooo a v neděli budu mít - chvíle napětí (prosím, zavřete oči) - šatnu . Se na ní těšim už půl roku. Jsem si jí vymyslela, abych nemusela skládat ani trička, všechno bude viset na ramínkách.

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2012 23:56
- Nahlásit

Jsme doma, ségra uložená, stihla jsem navařit - k večeři dneska poblifku a na zítra vývar a kuře. Dobře bylo. Jestli pro něco miluju Brtnika, tak že umí udělat čurinu i když není jednomu nejlíp. Sice se ségra nemůže smát, ale řehtala se jako pitomá. A hádeje , kdo byl zase cíl? To nikdo neuhádne......bylo to opět Koláče jednou ho zabiju

Eire
Krtek je indikátorem bujného života v půdě, kde se vyskytuje

škoda, že ten idiot neinidikuje trochu ohleduplnějš. Máme jich plnou zahradu , záhony v pr.....
Hele nevim esli žere zrovinka vajíčka těch šmejdů španěláckejch, kdyby jo, nebylo by jich tu tolik. Jestli žere vajíčka některejch slimáků, tak těch místních, na španěláky myslim kašle , bohužel.

Eninka
Nemáte někdo nějakou radu nebo zkušenost, jak se
krtka zbavit?

sežeň si celulojdový pravítko, nebo film. Zapal a strč do vnůtra a ucpi. Puch je to tak strašnej, že to vyžene i horníky v Austrálii

kachna_
Joooo a v neděli budu mít - chvíle napětí (prosím, zavřete oči) - šatnu

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO JOOOOOOOOOOOO ŠATNA JE NEJVÍC NEJDŮLEŽITĚJŠÍ PROSTOR V DOMĚ, krom teda záchodu, to je fakt GRA-TU-LU-JU

Jinak se mi dneska povedlo nadvakrát vyvenčit psiska

Áááááá už máš kondičku

komu pochlubit, že venčí bebíska

na ja, tak musí venčit častějš

brut

červenka putuje po vlastech českých Jsem naštvaná

a...... viš, že se ti nedivím?

užila si klidu, spaní a řešení odložených restíků

moc, moc, moc dobře

Fifi

to je dobře,že sis užila. jak Křemýkatý nožky?
Ešus už taky plul. I když on už plul po několikáté, prvně na Silvestra, pak někdy v lednu, v únoru a teď nedávno taky,ale vyhnal ho labuťák

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2012 00:51
- Nahlásit

PetraK
ŠATNA JE NEJVÍC NEJDŮLEŽITĚJŠÍ PROSTOR V DOMĚ
no a až bude opravenej barák, budu mít oooobr šatnu. Páč jsme se s Michalem dohodli, že bysme měli mít v baráku místnost aspoň nějakejch 12m2, kdyby jsme se museli postarat o nějakýho rodiče
Áááááá už máš kondičku
Teď budu muset začít cvičit s nářadím - rejčem

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2012 15:02 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Bry den, cacorky, tam je krasne a clovek by mel cvakat... znate takovy ty situace, jak vite, ze neco MUSITE a tak vymejslite ruzny jiny cinnosti, abyste oddalili ten "mus" hnus? takze mam presazenyho obr Olina od Erin, ma velkej bejvak ted, ostatni letni kvetena je tez z domu vynesena - Fajkoo, ty od tebe krasne povyrostly!! (myslis, ze je uz muzu nechat venku i pres noc? ) a sluni se prvne letos venku, osmikanej serik atd.
Jo a pekne me stve, ze nam dneska ukradnou hodinu, takze si nezapomente preridit hodinky v noci.

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2012 16:19
- Nahlásit

Fifi
Díííííky pani !

vite, ze neco MUSITE a tak vymejslite ruzny jiny cinnosti, abyste oddalili ten "mus" hnus?
jo to už dělám víc jak dva týdny a tímto prchám před daňovým přiznáním který mě stejnak čeká a nikdo ho za mě neudělá

Před čím utíká Fifina? taky daňový?

Fajkoo, ty od tebe krasne povyrostly
mě ne...to bé tím že sem je nezalejvala skoro

pekne me stve, ze nam dneska ukradnou hodinu, takze si nezapomente preridit hodinky v noci.
ajooooooooooooooooooooooooo ale zas bé večer dýl světlo

<< 1 ... 1809 . 1810 . 1811 . 1812 . 1813 . 1814 . 1815 . 1816 . 1817 . 1818 . 1819 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání