Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1809 . 1810 . 1811 . 1812 . 1813 . 1814 . 1815 . 1816 . 1817 . 1818 . 1819 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2012 21:48
- Nahlásit

PetraK
tak já nemám álojza.
Ale ja joo, od erin, malyho aj velkyho, vlastne sem slibovala posilani nenarocnych sukulentu i jinym, vlkovi? esli si dobre pamatuju? Tak muzu vykutat a zaslat, ale na velky lisovani to nebude, neb je alojz pripadne poslany este maly pivo.
co ste vyráběly vy?
Hodnoty pracovni! A cuzy bobky, po odcerveni.

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2012 21:49
- Nahlásit

Fifi
ve vybehu travnatem

Eire
děsně smrdí a podělaj celou zahradu...
nesmrdí, Michal dokonce říká, že smrdí míň než králíci
Fajka
Velký hlad trápí nááááás
no vyžrat Ešusku asi nepomůže
Eire
ten je dobrej
no já ho našla, když jsem hledala, co proti moučnivce a zjistila jsem, že můžu dát Lojzu, páč genciánovou violeť doma nemáme

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2012 21:59
- Nahlásit

PetraK
Ešivá pro miňjá , tak já nemám álojza.
to bylo spíš najdený náhodou a když tam bylo víno, hned jsem si na tebe vzpomněla. Užívám si cvígltrýbe růžový. Po roce abstynence

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2012 22:02
- Nahlásit

kachna_
Naahodou pipiny nase mely travnaty vybeh furt, asi byl na tech 5 velkej a nestihly to rozhrabat vse.
Užívám si cvígltrýbe růžový. Po roce abstynence
Whauu, tak na zdravi!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2012 22:16
- Nahlásit

Fifi
Tak muzu vykutat a zaslat, ale na velky lisovani to nebude, neb je alojz pripadne poslany este maly pivo.

no esli by šlo něco oddělit, tak bych byla ráda, ale....neposílala bych miminko počtou, šlo by to na Pecku??
Nerada trápi živý tvory a na počtu není někdy spoleh.

Hodnoty pracovni
A cuzy bobky, po odcerveni.

takže celej dne na houno

kachna_
když tam bylo víno, hned jsem si na tebe vzpomněla

: bože to je strašný

Užívám si cvígltrýbe růžový. Po roce abstynence

Jooooooooooooo!! Gratuluju!!!!!!!! A dobře jsi volila, užij si to

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2012 22:25
- Nahlásit

PetraK
šlo by to na Pecku??
Samo, ze slo, ideal.
celej dne na houno
Jo no uz druhej vikend, ikdyz jinym stylem.

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 08:34
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!

je zima, tak kapek zatopim po ránu.

Dámy - v mikrovlnné troubě lze vyrobit i míchaná vejce. bez tuku. Jen na talíři, takže odpadá zbytečné mytí pánve . Dnes tam budu vyrábět čočku. Jsem zvědavo.

Fifi

Samo, ze slo, ideal

tak jo, díkuju.

uz druhej vikend, ikdyz jinym stylem.

:

U poličky Fifi stála,

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 09:34
- Nahlásit

PetraK
v mikrovlnné troubě lze vyrobit i míchaná vejce.
no jde tam i umikrovlnit kuře. Jen, no, jen se nesmíš nechat ukolébat zlatavým povrchem, páč jinak se ti může stát, jako nám, že ho budeš muset na ten talíř nastrouhat
Je to jedna z těch oblíbených historek, jak jsem zakrojila do kuřete a ono se rozsypalo úplně stejně jako včera ten terminátor v tekutym dusíku. Jen se teda potom nespojilo zpátky, asi to s těma antibiotikama a hormonama nebude ještě tak strašný.

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 10:00
- Nahlásit

kachna_

jak je dneska kořalo po prvním tréninku ?

Jen se teda potom nespojilo zpátky,

šunt je to!!

asi to s těma antibiotikama a hormonama nebude ještě tak strašný.

no celý kuře bych si nelajsla , páč nevím, ešivá by se to propíklo pořádně, ale chci zkusit kostky z kuřete, tam se to dá snad ošéfovat, uvidíme. Každopádně mě baví děsně vždycky ten Brtnikuv údiv, kde jsem to jídlo vykouzlila.

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 10:25
- Nahlásit

Jo a jak tu mám teď rozdělanýho lojzu alojzu, tak jsem si s ním natřela ksicht a super
PetraK
jak je dneska kořalo po prvním tréninku ?
po tý jedný decce? Já to nemůžu přehánět kvůli kojení

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 10:29
- Nahlásit

kachna_

natřela ksicht a super

fááákt? jako že prostě nijak neředěný??

po tý jedný decce

no co člověk ví, když byl dlouho bez tréninku

Já to nemůžu přehánět kvůli kojení
kačka měla růžový sny, ne?

Hyena
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 10:47
- Nahlásit

Rumštááájn s Vámi, dámy

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 13:34
- Nahlásit

PetraK
jako že prostě nijak neředěný??
možná bych to naředila... kdyby mě to napadlo
kačka měla růžový sny, ne
no ale vyspala se do růžova
ne do růžovkova:

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 14:49
- Nahlásit

kachna_

ne do růžovkova:
fůůůůůůůůůj!
co mi ju sem tlačíš, dyž už v poledne vypadla?? sem tu samootinkááá, pěkně dneska hrajou

kdyby mě to napadlo
no když neslezl kožní derivát, jak je to asi fuck!

BENCÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ!!!
GIB MIR BENCÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝN!!
JÁÁÁÁÁÁ!

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 15:33
- Nahlásit

PetraK
co mi ju sem tlačíš
však to poslušně zčernalo

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 15:53
- Nahlásit

kachna_

zčernalo

nene furt žůžová

brut
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 16:57
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Tak jsem si tak trochu "zavařila " s rehabkou ... honějí mi tam ob den a tak vůbec nic nestíhám a jsem hrozně unavená. Ve zbytku času buď venčím nebo jezdím do Prděbrad

Ale musím říct, že pařátek se o fousek zlepšil .... už mi trne jen malíček a prsteníček, zápěstím hnu o 2 cm dopředu a dozadu, rotace je nemožná, páč zlomenina stále dělá paseku a sfiňa bolí. POdle všeho jsem si pařátek přisedla v rotaci, takže mně to ještě "chytilo" vazy a ty se prý regenerují nejdýl. Ale do léta bych měla mít ručku jako novou, což doufám, že bude o hodně dřív, jinak mi klepne,doma je šílený bordel.

Naši nepřizpůsobivý sousedi si pořídili děsně krásné, chlupaté a hravé štěňátko... bohužel černé barvy a v budoucí velikosti cca střeďák. Jen ho vůbec nehlídají, tak je tu velmi bezprizorní a obávám se, že časem na to doplatí, kor, když slečna majitelka se bojí jiných psů. Brut už teď prudí, jen Al si s ním krásně vyhrála, ovšem on pak od nás nechtěl odejít. Tak přemýšlím, co s ním udělat, aby se nedostal někam na pekáč či něco podobnýho...

Jo a mladej si dneska losoval z čeho bude dělat praktickoumaturu a světe div se, vylosoval si přesně to co chtěl - chíru. Takže už má jistotu, že odmaturuje z praktický. Teda jestli ho češtinářka puatí k maturitě, začala prý hrozně prudit a už dva lidi vědí, že mají smůlu a propadnou od ní, dalších osm to má prý na hraně..... Takže jen doufám, že nebudeme muset žádat komisionální přezkoušení. Mladej se učí a mimo drobných nesrovnalostí ( jako je třeba rozpoznávání stylů), ovládá literaturu, kterou mají od ledna neustále.

Zatím papa, jdu s plesnifcema ven, dokud je krásně, když se to od středy má změnit k horšímu

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 17:04 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Rrrumstajn vsem,
brut
vylosoval si přesně to co chtěl - chíru
Sem cetla "díru" ... uz mi sibe.
A to maj ale super, ze si losujou takhle predem. Na cestinu drzim palce, sak on to zvladne! Musi!
S rukou to je teda voserus maximus, ti povim Uz, aby se to srovnalo a nebolelo - a kotnik uz v pohode?
Edit - a trochu prirody, pri pondeli. Prekrasny fotky z netu:

Jeden nenapadnej cumacek.

brut
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 20:08
- Nahlásit

Fifi
ani se nedivím, sedíš zase u pc a děláš?

to maj ale super, ze si losujou takhle predem
jj, alespoň vědí, co je čeká a kdy. No a ti, co si nejsou jistí, tak mají poslední šanci tenhle týden něco pořešit Navíc je super, že funguje tzv "přísedící", kdy spolužáci jdou vypomáhat svým "kolegům", takže si vlastně můžou trochu pomáhat, alespoň psychicky a když jdou dřív než sami maturují, tak okouknou způsob a jsou pak klidnější

Na cestinu drzim palce, sak on to zvladne! Musi!
to je velká kaňka a je z toho strašně nešťastný. Hlavně je to o tom, že ona profesorka se veze po všech klucích a pár vybraných holkách a ti teď mají strach, aby je vůbec pustila nebo aby je "nezkoupala" při matuře. To jim moc klidu nepřidá ... holt jsem mu říkala, že se musí dokonale připravit a naučit, aby ho nemohla na ničem nachytat. Jenže on jak je z ní nervozní, tak to plete

S rukou to je teda voserus maximus, ti povim Uz, aby se to srovnalo a nebolelo - a kotnik uz v pohode?
mno, ruka je voser a to veliký Kotník je naštěstí ok, jen si ho občas pro jistotu motám, když venčím Bruta, aby mi zase nestrhl

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 21:29
- Nahlásit

brut
čus zrehabilitovaná

říct, že pařátek se o fousek zlepšil .... už mi trne jen malíček a prsteníček, zápěstím hnu o 2 cm dopředu a dozadu,

tak aspoň že tak, ostatní se dá postupně taky do pořádku už snad.

POdle všeho jsem si pařátek přisedla v rotaci

vylosoval si přesně to co chtěl - chíru

tak to je ale parádička!!! To jsem netůchala , že se taky losuje dopředu

Tak přemýšlím, co s ním udělat, aby se nedostal někam na pekáč či něco podobnýho...

no mě bohužel nenapadá nic

Fifi
Edit - a trochu prirody, pri pondeli.

oofšem to je pěkné, pěkné.

nad čim to sedíš????

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 21:37
- Nahlásit

Mikrolnné pokusy pokračují:

1) čočka lze v mikrovlnce uvařit
2) čočka v mikrovlnce uvařená jest též velmi dobrá, páč se zásadně nerozvaří

3) dokonce i mleté maso lze v mikrovlně opéct. tím pádem zítra máme špagáty s mletým a rajčatovou vomáčkou.
Hlady tedy opravdu nezemřeme.

4) začínán mě to bavit, tohle zjišťování, co všechno dokážu vytvořit.

Brtnik pravil, že už by ho nepřekvapilo ani jídlo o pěti chodech

brut
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 21:39
- Nahlásit

PetraK
čus zrehabilitovaná
čus ...vůbec nic nestíhám. Jsem nějaká vytížená, asi jsem si blbě naplánovala nejen rehabku, ale i kontroly Takže spím naprosto všude, když telefonuju, tak občas plácám blbosti atd.

tak aspoň že tak, ostatní se dá postupně taky do pořádku už snad.
doufám, tu ruku fakt už potřebuju, abych mohla dořešit spoustu věcí, které se mi tu nahromadily

tak to je ale parádička!!! To jsem netůchala , že se taky losuje dopředu
jj, je to paráda a losování je kvůli tomu, aby to bylo spravedlivé a byl čas na přípravu

no mě bohužel nenapadá nic
mě taky ne

brut
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 21:44
- Nahlásit

PetraK
Mikrolnné pokusy pokračují:
možná mám doma kuchařku s receptama a postupem .... jestli budeš chtít, tak se po ní podívám a jde v ní i velmi dobře péct buchty a koláče

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 21:50
- Nahlásit

PetraK
nad čim to sedíš????
Nad pc. Tak se ty pismenka uz slejvaj, ikdyz se clovek pres den jeste protahne i jinak. Co segra - dobry?
brut
Jenže on jak je z ní nervozní, tak to plete
Tohle je naprd, at si ji predstavi ve spodnim pradle nebo jak drepi na wc - je to taky jen clovek. Neco jak v Harry Potterovi ty strasaci nejvyssi - odrovnat ho v mysli a bude klid. Kdyz to bude mit nauceny, nesmi se nechat vynervit. A uprimne tenhle typ ucitelek nesnasim, ktery zaky stresi, misto aby je kor u matury a pred ni zklidnovaly.

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 21:58
- Nahlásit

brut
tak občas plácám blbosti

nějakou novinku, nemáš?

tu ruku fakt už potřebuju, abych mohla dořešit spoustu věcí

jo, to si dovedu představit, že to je na pikaču tohleto

možná mám doma kuchařku s receptama a postupem .... jestli budeš chtít, tak se po ní podívám

noooo, možná že i jo. Já jsem zatím vyrobila rizoto, míchaný vajíčka, tu čočku, teď maso, česnekovou poblifku, lepenici. O buchtě a koláči jsem už taky slyšela, ale asi na to bude muset bejt spešl nádoba si myslím, protože jak to v tom prostředku pracuje nejslabšejc (strááášný takhle napsaný ) , tak se obávám, že by se mi ta buchta asi nepropekla??? Uvažovala jsem nad ní, to ne, že ne. Ale já mám jen takovou tu obyč nádobu s pařákem , kterej když se vyndá, je z toho v podstatě kastrol či mísa.

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 22:08
- Nahlásit

PetraK
A hele, kdy bude kuchyn hotova? Esli ji vubec potrebujes, kdyz si vystacis s mikrovlnkou.

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 22:16
- Nahlásit

ech su hotoveeee ale doma.... máme radostnou náladu hlad a boooobika

byli jsme na služebce a pak na zastupitelstvu kuli tomu debilnímu sousedoj....jak se ukázalo je to pěknej gauner a nikdo na něj neřekl jediný dobrý slovo

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 22:31 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fifi
A hele, kdy bude kuchyn hotova?

to ví tetkon už asi jen Nadbůch páč........ tu dlažbu co jsme chtěli - nemají, lino co jsme si vybrali - jako že stlučená prkenná podlaha z palet - to prej zase není zátěžový....... takže zatim máme nový dvířka k lince, nalepený cihly na zdi, položenou ftěrku na podlaze a ....... tetkon prt.

, kdyz si vystacis s mikrovlnkou.

no Brtnik to specifikoval ešče jinak - krom těch pěti chodů by ho prej neudivilo, kdybych uměla uvařit i na žárofce

Esli ji vubec potrebujes,,

mluvíš jako Brtnik ešče navíc prej už sem si zvykla na malej prostor - páč vařim na ploše asi tak 30 x 30 cm - takže tu velkou linku nepotřebuju :.mad:

Fajka
kuli tomu debilnímu sousedoj....

jojojo, dobře to vypadá mám radost, mám radost.

máme radostnou náladu hlad a boooobika

a z tohodle mám ešče největčejší radost

musim hají milé dámy, sem vyřízená jak žádost, byli jsme s Hošikusem tři hodiny venku. Hráli jsme pozitivní hry na ovládání se a cvičili. Jednou sem ho nepozitivně málem nakopala do řiti, když se taky nepozitivně rozsoustředil a nevěděl, že se menuje jak se menuje

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Bře 2012 22:44
- Nahlásit

Fajka
máme radostnou náladu hlad a boooobika
to je nejhezci zprava na noc.
Taky jdu, uz na to nevidim, preju bre noci.

Hyena
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2012 08:51
- Nahlásit

[/i]Rumštááájn
Fajka
[i]máme radostnou náladu hlad a boooobika

to je prima
Jinak opět nestíhám. I když se přiznám,že jsem včera " hřešila" s koňouchem a čubís na vyjížďce. Lidi venku je kvečeru už tak nááádherný klid, ticho a nikde žáden člověk balzámek na nervy .

<< 1 ... 1809 . 1810 . 1811 . 1812 . 1813 . 1814 . 1815 . 1816 . 1817 . 1818 . 1819 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání