Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1809 . 1810 . 1811 . 1812 . 1813 . 1814 . 1815 . 1816 . 1817 . 1818 . 1819 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2012 16:25
- Nahlásit

Fajka

Kdepak, pred cvakanim do pc, ktery nema s cislama nic spolecnyho.
No kytinky sou festovni, udelaly takovy 4 novy patra, oproti puvodnimu stavu - viz foto. Ted jsou vyskove 2x takovy nejmin.

ale zas bé večer dýl světlo
No to bude, ale ja to nejak nezvladam, fyzicky, se budu rovnat mesic nejmin.

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2012 16:30
- Nahlásit

Fifi
cvakanim do pc, ktery nema s cislama nic spolecnyho
aha já myslela že jo ... ale jak se něco musí nutně tak to je jedno jestli čísla nebo písmenka prostě šecko jiný je důležitější a nebo se do toho ještě něco vleze

fyzicky, se budu rovnat mesic nejmin.
lity lity.. já tak max 2-3 dny ...

tjo ale to co ti tam raší kolem těch vodemě to nejsou vodnože to je nějaká skalnička ne?
to musí růst přímo u kořene...

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2012 16:36
- Nahlásit

Fifi
tyv*e ted sem posílala ve zkratce ten mail znovu na všecky a vrací se mě to jako nedoručitelný
nechápu... ... su z toho zmatená jak Goro v Tokiu

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2012 16:36
- Nahlásit

Fajka
To bylo foceny na podzim, co rasi kolem je jakejsi nezdolnej pisecnej sukulent, kteryho sem nabrala na zahrade s piskem, kdyz sem jim mixovala hlinu. Pres zimu ten prcek docela bujel, teplo mu nesvedcilo, ckej, sem ti kyti vyfotila ted, jdu je stahnout, at porovnas.

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2012 16:39
- Nahlásit

Fifi
bylo foceny na podzim,
achsuuuuuuu tak to joooo

kyti vyfotila ted, jdu je stahnout, at porovnas
jo tak jo to se těšim

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2012 16:44
- Nahlásit

Fajka
Odnoze fakt ma, smejda sukulentskyho si nevsimej.
Na podzim - po zime...

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2012 16:47
- Nahlásit

Fajka
ten mail znovu na všecky a vrací se mě to jako nedoručitelný
Asi zase trpajzlici stavkujou, smejdi se jiste nekde opalujou.

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2012 16:51
- Nahlásit

Fifi
Odnoze fakt ma, smejda sukulentskyho si nevsimej.
Na podzim - po zime..

no ty vole !!! ty néjsi stračena!!tys kozlice zahradnice přešikovná !!!

úúžasný!!!! tys jim musel a celou zimu zpívat !!!!
sim tě nechceš ty moje ..že bych ti je poslala na převýchovu dyž si taká šikovná !!

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2012 16:59
- Nahlásit

Fajka
tys jim musel a celou zimu zpívat !!!!
Ani ne, byly na parapetu nad topenim na jizni strane, takze mely Saharu, zalila sem tu a tam. Nezpivala sem, to by bidne zhynuly, radsi. Svy si nech, ty jsou uz moc velky, si je koukej zkrotit sama, ty prevychovo. A navic alole od Erin taky blazni, jak mala, tak velka, tem se zase libilo pres zimu chladnejsi stanoviste. Ale na co sem pysna, tak na jasmin, kterej mi presunem do baraku totalne opadal, vypadal jak mrtvolka. Co tyden sem suchy kerik zalejvala, az sem mu rekla, tak hochu, mas este tyden a pudes!! No a uz se taky sluni venku, obrazil a mozna aj nakvete.

Eninka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2012 17:04
- Nahlásit

PetraK

sežeň si celulojdový pravítko, nebo film. Zapal a strč do vnůtra a ucpi. Puch je to tak strašnej, že to vyžene i horníky v Austrálii

to by šlo, to není tak agresivní jak výbuch plynu v jeho chodbě,
akorát si říkám, jestli jenom nepopojde o kousek dál. Já se vždycky modlila, aby ke mně krtek nikdy nedorazil a on po letech dorazil. Mám všude podezdívku jako základy hluboko do zěmě, pod plotem, a nevěděla, jak dluboko je ochotnej se podkopat, spoléhala jsem na tuto překážku ale on asi vrtá daleko hlouběji, protože jinak se ke mně nemohl dostat. Jedině, že by mi ho hodil někdo přes plot naschvál

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2012 17:05
- Nahlásit

Fifi
Svy si nech, ty jsou uz moc velky, si je koukej zkrotit sama, ty prevychovo.
no na tebe nemám teda !!! za chvilu nás máte přichystej na ně brzo nějakej lavooor sou nádherný po tý zimě teda fakt !!! jsou vobě krásný ale dovolím si teda podotknout že ta pruhatá je samo hezčí

az sem mu rekla, tak hochu, mas este tyden a pudes
koukám ale že výchovný metoody máme podobný taky to tak dělám..ale né vždy se zadaří teda

No a uz se taky sluni venku, obrazil a mozna aj nakvete

no možná že ty moje už taky šoopnu někam ven když je tam takej pařák... at se drobátko vyluftujou

a ted se du vyluftovat já s jelitem...máme novou hru...hledej hledej píškůtek... smrádě malý čmuchá tak že to je slyšet přescelou zahradu

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2012 18:06
- Nahlásit

Fajka
už taky šoopnu někam ven když je tam takej pařák... at se drobátko vyluftujou
Jaja, to je dost, dedku, zes nas taky jednou vyvez - ja koukala na predpoved, pres noc ma byt ted este tak kolem 6-5, coz jde, at si zvykaj. Mraziky nehlasej, tak to snad venku prezijou.
přichystej na ně brzo nějakej lavooor
Sem na ne koukala, koreny jim este ven nelezou, tyhle maj asi rady spis tesnejsi garzonku, ne? Az kdyz bude ouvej, tak presadim, asi az na podzima. A tady jsou prekrasny cervanky. Dokonce spadlo par kapek - si uvedomuju, ze je vlastne hrozny sucho, uz tu tak mesic ani nekraplo, co roztal snih.

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2012 21:57
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!

a dneska zase koupeme

DNESKA TO BYL ZASE CO? ZASE ALBERTÍČKOVSKEJ LUXUUUUS. Nikdá by mě nenapadlo, že budu pobíhat v březnu po zahradě jen f tílku. Mám zas kus hotovej, Brtnik skorem dovyrobil kamínkovej obří záhon a Ešus , Ešus, ten si hrál na čmeláčka u myší díry . Nevěděla sem, že psi můžou bzučet Ešus teda může. Dyž myš nejde a nejde, Ešus bzučí a bzučí . Taky jsme si dneska oprášili náš loňský cvik s naklepáváním polštářku a jeho následným položením na židličku . Nezapomněl, nezapomněl , je šikovnej. O půl hoďky později koukám, že se řítí zrzavý torpédo.... hodí smyka u židle, popadne polštář a valí s ním kamsi zahradou..... šla jsem ho pozorovat. Stoupnul si za mámu u záhonu a jal se na sebe upozorňovat. Jenže máma už jaksi tak úplně nemá nejbystřejší sluch, tak prt. Zatřepal jí s polštářem za zády.... zas nic , tak vzal polštář a dal jí ho do kybliku s nářadím. to už jsem se tlemila na celý kolo, tak se uraženě urazil a šel pryč

Fifi
znate takovy ty situace, jak vite, ze neco MUSITE a tak vymejslite ruzny jiny cinnosti, abyste oddalili ten "mus" hnus?

jinak v podstatě nefunguju

ze nam dneska ukradnou hodinu, takze si nezapomente preridit hodinky v noci.

když si hodinky přeřídíš už tetkon, nic ti neukradnou - nebo Ti to tak nepřijde, prostě už teď je deset, no

Fajka

všimni si tý adresy pro Janiii - ta to dělá.
kachna_
budu mít oooobr šatnu.

tak ale teď obr závidím.

Eninka
akorát si říkám, jestli jenom nepopojde o kousek dál.

mno, když s tim Brtnik vyklidil celej činžák, čekám, že na krtka prtka to zabere. My to hodláme prubnout, jen si na to nikdo nikdy nevzpomene , starejch filmů máme habakůk, ale nikdo nemá volný ruce to uvést do praxe.

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2012 22:27
- Nahlásit

vypíchla sem si svoje voko!!!!!!!!!!!!!!!! docela to bolí. Nemůžu tudíž pověsit prádlo.

Jo a ženský - dnes jsem v mikrovlnce vyrobila lepenici a česnekovou poblifku . Nezemřeme hlady

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2012 22:39
- Nahlásit

PetraK
Nezemřeme hlady
ze ja uz tusim, co ti chtel Brtnik dat k narozkam? tu novou kuchnu?

když si hodinky přeřídíš už tetkon, nic ti neukradnou
To teda UKRADNOU!! Kradari hnusny. A jiste, ze uz mam vse prerizeny.

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2012 23:06
- Nahlásit

Fifi

ze ja uz tusim, co ti chtel Brtnik dat k narozkam? tu novou kuchnu?

no ale kdy teda bude ta sezóna??

Kradari hnusny.

no já sem v tomdle primitif,

cituju naši tydlevízi, kde právě řikali:

může (ona) nechat vykolejit vlak??

Může,nebo ho taky může proměnit v MLUVÍCÍ KACHNU'!!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2012 23:10
- Nahlásit

PetraK
no ale kdy teda bude ta sezóna??
Cert vi?
cituju naši tydlevízi, kde právě řikali:
Nespletla sis ji s Kostou?

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2012 23:19
- Nahlásit

Fifi
Cert vi?

tak já teda nevim vůbec nic

Nespletla sis ji s Kostou?

nene, řikal to takovej sympatickem hošíček tam. KOstižer už je pod plachtou, což kapek, ale opravdu jen kapek, ubralo na jeho užvaněnosti

Ségra má pravdu. My sme z toho psa uďály skoročlověka. To jelito zrzavý si pořídilo obcesi. Nemůže jít spinkat, když není vyčůranej a pomodlenej. Nemůže. Takže JE sice strašně unavenej, víka mu padaj, voči má jak baset, ale spát nebude. Bude se radši dožadovat venčení

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2012 08:47
- Nahlásit

Hele, našla jsem ti vnitro posilující alojzovitej přípravek s vínem!!!
Recept na posilující léčivý sirup z aloe pro vnitřní použití:
/upravený recept na základě receptu podle bylináře Pavla Váni/
250g gelu z listů aloe, 500g medu, 500ml kvalitního červeného vína, 100ml konzumního lihu
- vše důkladně promícháme a na několik dní uložíme v tmavé nádobě do chladu. Užíváme 3x denně 1 čajovou lžičku v době mezi jídly (1-2 hodiny před jídlem)
Důležité je dodržet doporučení, že tato kúra by se neměla užívat déle než po dobu 2 měsíců jednou za rok.

Janiii
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2012 18:35
- Nahlásit

všimni si tý adresy pro Janiii - ta to dělá.

co tu zas na mě svádíte, jen co člověk vytáhne paty za hranice všedních dní a středních čech???

lidi bylo to super, ale extra náročný. jdu padnout za vlast.

Eire
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2012 20:09
- Nahlásit

Fifi

Tys čikovná mičurinka ) taky vyrazím oleandry ven,ale tak za tři týdny..

kachna_

Jj ten je dobrej,taky budu muset udělat,aloíís je přerostlej jak sviň a ten druhej ještě víc a má moc a moc mimin.

Tak s těma slépkama nevím,všichni mě zrazujou,že děsně smrdí a podělaj celou zahradu...je fakt,že momentálně mám prioritnější starosti,ale připadá mi to přehraný.Že pět slépek mě neposrajdí celou zahradu,zvláště,když chci aby byly v ohrádce výběhové.

Tak a dobrou noc

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2012 20:21
- Nahlásit

Eire
Slepicek se neboj, kdyz jim budes co tyden kydat kurnicek, nezasmrdi nic a ve vybehu travnatem, oplocenem, at si srajdi dle libosti.
Ad Olinove a Alojzove - vsak ja je zase budu ocividne zase do baraku zandavat, ale aspon si taky uzily kyticky vikend slunny.

A huf, zdravim vsechny, ta hodina mi proste chybi, ne, ze ne.

Hyena
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2012 20:24
- Nahlásit

Rumštáááájn
poslušně hlásím, že sem nebyla u stánku s rumem, alébrž jsem chlastala s Bruticí lamrbusco a s jejím harnatem slivovicu
Ináč mi dědek čtvernohá chytá druhou mízu a bazvdory vedru řádí jak za mlada tímo si vysloužil odklad důchodu a další rok tréninků

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2012 20:56
- Nahlásit

RRRRRam štajn ..probíhám nestíhám..makám...

PS: Velký hlad trápí nááááás

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2012 20:58
- Nahlásit

Fajka
Velký hlad trápí nááááás
))))))) Johoo, to je dobre, tak hezky naplnte zaloudka, bre chuti preji!!
nestíhám..makám...
Lity lity, az moc ti rozumim.

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2012 21:18
- Nahlásit

Fifi
Pani, přectafte si, velká věc z sukulentářský fory - na Olina se roubujou pouštní růže!!! Máte je pěkný, květiny, to jako zas jo, dost vám v zimě nahnaly, Fyfynky mi skoro vůbec nerosotu, furt sou mrňavý, pročež nevim, jak jim poskytnouti lepšího...pošouvám je po slunku na stanoviště, ale nevim, jak je jim libo...nicméééně, pokud se zadaří, pokusim se provést roub na Olin, zkuste to taky, vám to pude, ste velkopěstitel, se toho úkonu obávám, že výsledek nebude žádnej stejně jako s baobabími seménky, nedělají již měsíc vůbec nic. Zato ovšem jedno jediné sémě adenijumové vytvoilo minirostlinku! )))

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2012 21:23
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!

dneska nekoupeme foukalo

ale bylo krásně. A já měla zasejc dva čokle. Vzali jsme si na celej den Macešku Frydrychu Falckou. Hošíček měl radost. Teda v kufru auta moc ne, páč von má rád tu větší osobní dištanc v malejch prostorách a Frydrycha ho zasedla Ostatně mě taky pak na židli zasedla. Myslela si asi že je papoušek, páč mi z klína vylezla až na rameno - nekecám, fakt že ne - a tam si sedla. Jak to dokázala nevím, ale seděla mi zadnicí na levým rameni . Měli s Hošíčkem hezký den, i když trochu se rozcházeli v názorech na co si budou hrát . Frydrycha si chtěla hrát na zápasníky Sumo a nebo na přetahovanou. Hošíček si chtěl hrát buď na STK a automechanika podvozků a nebo na taťku a mamku. . Měli trochu potíž . Ale pak se Hošikus uvolil a jako správný gentleman ustoupil, popadnul Mechače a honili se spolu. Ovšem podle jeho pravidel. Tzn. ten kdo má Mechače honí toho, co Mechače nemá . Je to trochu postavený na hlavu, ale když je to baví...

a co ste vyráběly vy?

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2012 21:27
- Nahlásit

Hyena
že sem nebyla u stánku s rumem

to je ale chyba, velká chyba. Brr vyměnit rum za lambrůsko! Aspoň tou slifkou si to kapek napravila

dědek čtvernohá chytá druhou mízu

jo vypadá to, že letošní start jara, je po koníkatý důchodce super sezóna.

Fajka

PS: Velký hlad trápí nááááás

tak ale to ste vyráběly velmi šikovný věci, velmi!!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2012 21:30
- Nahlásit

Gerda
na Olina se roubujou pouštní růže!!!
Jesis, nejsem zadnej takovyhle pochybny roubak, roubař? Nic nikam roubovat nehodlam.
jak jim poskytnouti lepšího...pošouvám je po slunku na stanoviště
Smarja, nesibuj s nima, nestarej se o ne, nestourej do nich.. Nech je na jednom miste a obcas zalej Tim neustalym menenim poloh je vysilujes, to vy kazdy maly dite
vytvoilo minirostlinku!
Bouchla sis sampano?
Preji mnoho pestitelskych uspechu a posilam velepohlazeni Maryji.

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2012 21:34
- Nahlásit

kachna_

to bylo pro koho? Ešivá pro miňjá , tak já nemám álojza.

<< 1 ... 1809 . 1810 . 1811 . 1812 . 1813 . 1814 . 1815 . 1816 . 1817 . 1818 . 1819 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání