| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 14:39
- Nahlásit
PetraK
Fifi bude mít radost, že má takovou návštěvnost, aby jí ale nedošlo kafe??
si kuli nám bude taky mušet pořídít šoking doga jako vlk, aby se k ní furt někdo necoural
si ňák rychle změnila názor na to tunění kafe
a to já mám na něj názor pozitivní ale piju jenom s Mírou
fuuuuuuuuuj , ble.
no to mě taky napadá..ale co s tím mám dělat ?
Božkov je Božkov noo todle je něco jinýho made in lííídl
odpo jedu za ségrou do Kranknhauzu - zítra jí čeká operace, tak držte fšicí palce, ešče si nějaký pučte u sousedů, ať to dobře dopadne.
držíme všecky palce a i všecky packy !
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 15:04 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
šoking doga jako vlk
bože to zní hrozně tudleta kombinace
le piju jenom s Mírou
tak proto seš ten skoroapstinent, voni se tam tak často k vám nedostanou. Měla bys pít jenom s Brtnikem, to by ses možná napila častějš
le co s tím mám dělat ?
VY-LEJT!
držíme všecky palce a i všecky packy !
Díky , bude ráda, že na ní myslí tolikatě lidijů a skorolidijů neboli psůch. A taky náš pan učitel německý na ní myslí. páč se na závěr hodiny dnes ptal, jaké máme plány a opět se ptal zase jako první mně - já se dycky cuknu, nejde mi tak zhurta mluvit (nesměj se!! nejde! ) ale dneska sem obrtem pravila, že odpoledne jedu do toho kranknhauzu za sestrou co bude voperovaná. A řekla sem to celý dobře, tak mě pochválil a popřál sestře mnoho štěstí a zdraví. Dyby jí znal, bude rači sticha, páč by se jí bál! vona je na hošíčky jako péf!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 17:05
- Nahlásit
Fajka
pořídít šoking doga jako vlk, aby se k ní furt někdo necoural
Mam Kremylka, to staci!
PetraK
Palce mackam, segruse at to zvladne a dobre to dopadne!!!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 17:21
- Nahlásit
PetraK
se neptej se co sem četla
no dneska v rádiu hlásili, že královna vykonala před zraky přihlížejících p...
Mno, to .řehlídku přišlo pro můj mozek velmi pozdě
PetraK
držíme a březen byl určen jako měsíc zdravení, takže si ségra vybrala dobře
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 19:11
- Nahlásit
je tu n ěkde HYENA ?
nevim jestli ještě shání toho skoroovčouna pro ty známý,když ano at číhne do Troje,plís,něco bY se mohlo hodit..kdyžtak jí to vyřidte jo? dík
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2012 20:52
- Nahlásit
Fifi
Palce mackam, segruse at to zvladne a dobre to dopadne!!!
kachna_
držíme a březen byl určen jako měsíc zdravení, takže si ségra vybrala dobře to máš pravdu
díky , vona je statečná, děsně.Konečně jsem vyzvěděla co asi tak jí čeká, tak snad nebude nutné zajít do krajností - na 90%, ale to se uvidí, až tam vlezou. Byla tam děsně fajn sestřička, milá a profesionálka každým coulem se super přístupem k pacientům asi bych jí měla někde nechat vyslovit pochvalu před nastoupenou jednotkou - ale nevim , jak se jmenuje -škoda. Fakt byla děsně fajn.
Já sem uspořádala mejdan na balgóně - ségra má super pokoj s výhledem na Vltavu, lůůkcus . No tak jsme si udělali mejdlo na balgóně, každý sem nám přitáhla jednu flašku. Neperlivý bonaqui a pak jsem rozjela zábavu se spolupacoškama na pokoji, když jsem čekala na ségru až jí doklystýrujou, tak aby nebyla nuda, trochu jsem to rozhejbala. odjížděla jsem až skorem v půl osmý. Zejtra mám telefónní dozor nad nejmladším smradem, tak se má na co těšit škoda, že není pátek, udělala bych mu přepadofku
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 00:14
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Nestíhám, potřebuju dodělat nějaké resty, navíc jsem neustále po doktorech a rehabce. Zítra se tu objevím odpolko.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 08:24
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!
Už vás někdy pronásledovatl zajíc?? no! tak nás fčera večír jo nejdřív sem si myslela, že mám mžitky-páč se cosi skrytě pohybovalo v křoví za vedlejším barákem, no ale pak, když jsme poodešli, vylezl zajíc a normálně klíďo píďo si to hopkal za námi s Ešusem možná chtěl jít s námi dom
Letím děfčice
brut
Nestíhám,
uš to máme fšecky! Fajkytýda je silně přenosná
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 08:30 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Ramštaaaaj,
prošla sem si zahradu...to je děs to co se vobjevuje pod sněhem... stromky všecko dolámaný, skleník rozbitý sklo..všude myší dálníce čtyřproudofky, samej krtinec... ach jo
PetraK
uš to máme fšecky! Fajkytýda je silně přenosná
tssss sem nevěděla že jste tak náchylný ke každý krávovině
píďo si to hopkal za námi s Ešusem možná chtěl jít s námi dom
hledal vlka jako vlka..ne jako Vlka...a nenašel tak vzal za vděk Ešusem nooo
hele mě už to kolikrát leze ten ččézet pes na nervy že sem ani nelazu...načítá se to dvě hodiny..přispěvek to přidává další hodinu nemám na to nerva
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 08:42
- Nahlásit
Fajka
samej krtinec.
vo tom mi nemluf ani, páč to co bylo na záhonech (o trávníku nemluvim a o louce už vůbec ne :mad mi přivodilo smrt z nasrání
hledal vlka
no tak pak je to jedinej tvor na světě, kterej si přeje mít vlka
ččézet pes na nervy že sem ani nelazu.
neeeeeeee
a letim
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 10:29
- Nahlásit
PetraK
mi přivodilo smrt z nasrání
já ani nemluvim ...
neeeeeeee
no jooo nemám na to nervy...
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 11:16
- Nahlásit
Zdravím a probáhám
tož Rumštájjn skoropoledne
Fajkytýda se už asik stává chronickou
Davídkojc
díky za info,mrknu a vhodná zvířátka ihned přepošlu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 12:48
- Nahlásit
Fajka
já ani nemluvim
nemáš chastat uřícená tolik toho přechlazenýho vajčňáka, víč?
no jooo nemám na to nervy..
já tu sama ale nebudu!
Hyena
Fajkytýda se už asik stává chronickou
já už jsem část zpohlavkovala, za chvíli se vrhnu na tu druhou část.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 12:57
- Nahlásit
PetraK
nemáš chastat uřícená tolik toho přechlazenýho vajčňáka, víč
no to je jasný dyž ho mám vylejt ! asi si ze zoufalství koupim Božkov
já tu sama ale nebudu
bu bu bu... já taky ne
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 13:06 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
Božkov
Božkooof božkoooof pokaždeee ji-nak!
A vždy dobře.
Neboli ať griotka, vaječnák či rum,
vožere se s chutí klidně celej dům.
(ešče hudbu, k tomu!) a reklama je hotová
bu bu bu... já taky ne
já sem tu.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 14:08
- Nahlásit
PetraK
Božkooof božkoooof pokaždeee ji-nak!
A vždy dobře.
Neboli ať griotka, vaječnák či rum,
vožere se s chutí klidně celej dům.
seš střevo..tentokrát básnický
já sem tu.
já už též sme byli ve městě se socializovat... sem přespěla na nějakej mija projetk na přeýchovu psůch..jak mě viděl že du se psem hned mě přepadl nějakej klučina s kasičkou ..ukazoval samý lejstra razítka, na kasičce pečeť něco ve spolupráci s prahou..ale co já vim co..že jo takovejch razítek si můžu nechat udělat :-/ neměla sem čast to studovat... ale tak zas sem dostala modrýho plyšovýho psa..no nekup to
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 15:42
- Nahlásit
vlk
hmmm, tak to já dělám skoro pořád....ale dneska sem se konečně donutila vyčistit kus zahrady, opravit plot a upravit jednu skalku
na jedná straně uklidíš na druhý straně se psékové vyřádí a je to ještě horší než to bylo...
si dobrá u nás je pořád jěště dost sněhu a kde není je bláto takže se toho pořád ještě moc nedá krom toho musím stejnak dělat něco jinýho bo už mám na to jen tejden... práce na zahradě je pak vlastně za odměnu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 16:02
- Nahlásit
Fajka
seš střevo..tentokrát básnický
ne slepý
ale co já vim co..že jo takovejch razítek si můžu nechat udělat :-/ neměla sem čast to studovat
jo to můžou, je to na jejich svědomí, pokud podváděj, nebudou ho mít úplně čistý a to už je jejich boj........... Brtnik přišel tudle se zabičkou zelenou vod postiženejch
Fajka
vlk
hmmm, tak to já dělám skoro pořád....ale dneska sem se konečně donutila vyčistit kus zahrady, opravit plot a upravit jednu skalku
TY VADO TUTEN PŘÍSPĚVĚK VLKA VŮBEC NEVIDIM!!!! NIKDE asi sem fakt slepý střevo, ale nejni tu.
práce na zahradě je pak vlastně za odměnu
no někdo používá jako odměnu pamlsek, někdo balonek, hračku...... Fajfka v rámci pozitivna dřinu na zahradě
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 16:06
- Nahlásit
PetraK
Brtnik přišel tudle se zabičkou zelenou
černou neměli
VADO TUTEN PŘÍSPĚVĚK VLKA VŮBEC NEVIDIM!!!! NIKDE asi sem fakt slepý střevo, ale nejni tu.
hledej šmudlo !
používá jako odměnu pamlsek, někdo balonek, hračku...... Fajfka v rámci pozitivna dřinu na zahradě
to řikám furt že su dement
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 16:12
- Nahlásit
Fajka
Mi to tu nechce pustit.... a když se sem po hodině čekání propasíruju, tak zas hodinu čekám, než se mi odešle příspěvek....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 16:17
- Nahlásit
vlk
Mi to tu nechce pustit.... a když se sem po hodině čekání propasíruju, tak zas hodinu čekám, než se mi odešle příspěvek....
jo to mě právě dělá taky a někdy se mě sem proto ani nechce líst ani psát
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 16:18
- Nahlásit
Fajka
zvláštní, že to dělají jen některý fóry.... třeba "Tak při pátku" mi jde úpa v poho....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 16:20
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Konečně trocha klidu. Jsem zpět z rehabky a doufám, že do soboty budu mít čas k regeneraci
Fajka
taky se mi to načítá půl hodiny a zobrazení nic moc
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 16:26
- Nahlásit
brut
vlk
Fajka
já zkusím napsat na emila čézet psa, jestli se na to můžou podivat, ale........... tetkon už nestihám, tak večír.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 16:41
- Nahlásit
Fajka
u nás je pořád jěště dost sněhu a kde není je bláto takže se toho pořád ještě moc nedá
u nás už sníh není, i bláto docela vyschlo, takže lecos huš se dá.... hlavně ty díry v plotě byly prioritní, neb se mi šiby občas vypravili do vsi....
na jedná straně uklidíš na druhý straně se psékové vyřádí a je to ještě horší než to bylo
no to rači ani nevzpomínej, každej rok něco načančám a osadím kytičkama a každej rok to některej z čokelníků rozmetá a rozhrabe.... už i Arťuchin začíná škodit, včera okousal vrbičku a dneska zalehnul primulky....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 18:19
- Nahlásit
PetraK
Už vás někdy pronásledovatl zajíc??
Cos pila, vcera vecir?
Fajka
u nás je pořád jěště dost sněhu a kde není je bláto takže se toho pořád ještě moc nedá
Blee, zlata nizina, sice skuhrame brzo, ze jsou tu bahenni sracky, zatimco vy si uzivate snehu jeste. Co babofka, uz je jak ripa?
vlk
každej rok něco načančám a osadím kytičkama a každej rok to některej z čokelníků rozmetá a rozhrabe.... už i Arťuchin začíná škodit, včera okousal vrbičku a dneska zalehnul primulky....
Velky pes = velke skody. A me nejvic naprdlo loni, kdyz mi cuzy vyhrabaly krasnej libecek, neb kolem nej prosla asi mys. A taky mi oziraly hrasek - lusky tesne pred sberem. Takze zahonky zadny nevedem, max kyti venkovni v kvetinacich. A hezky mu rikas, nebyl Artuchin nakej hokejista?
A jinak zdravim vsechny ostatni, jsem moc znavene, ale zitra volnicko, relativni, krom cvakani. Takze tadaaa s cuzama aspon k Labicku vylitat s kamoskou. Kremyl zacina mit falesku a hnat ma stale rozhryzan, tak uvidim, esli pojede s nama neb pajda.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 18:56
- Nahlásit
Fifi
Velky pes = velke skody.
vona dokáže fest zaškodit i malá šiba, když je hodně snaživá....
libeček mi loni sežrali slimáci, takže letos ho mám preventivně v květináči....
A hezky mu rikas, nebyl Artuchin nakej hokejista?
jo, ten co každýho zmastí, Bigshock se začíná chovat podobně, navíc je to rusák, takže to chtělo ruský jméno....
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 19:51
- Nahlásit
brej večír,
zítra ráno se přesouvám vařiti kafíčko na rally do Valašskýho Meziříčí, tak se celá jako těšim tyhle akce mě ba
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 20:02
- Nahlásit
Fifi
Co babofka, uz je jak ripa
sim tě mě z ní už asi jebne dneska si pipina vymyslela že bude pajdat na zadní nohu pak ale zas když se rozešla tak dobrý tapkala neošizenou prochajdu ale jak si lehne a pak vstane tak pajdá ... no zejtra dem zkontrolovat vetku tak se na to mrkne..možná je to tím jak jí píchali včeličky..třeba něco natrefili ..a nebo se někde smekla..bo na tlapě sem nic nenašla... koukám že máme doma dvě pajdy.já Fáju a ty Křemýlka
to je fuurt něco ..už mě to zmáhá..vobdivu všechny co maj psů víc bo to muší bejt furt něco ..to by mě hráblo asi brzo
jináč mě volala kámoška že jsme se opět s Fájou nechutně zviditelnily, zase nás budou všichni akitáři milovat
už jsme zase v PPČ
Janiii
přesouvám vařiti kafíčko na rally do Valašskýho Meziříčí, tak se celá jako těšim
tak si to tam užij!! bé hezký počo tak to bé určo fajn !
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2012 20:11
- Nahlásit
Fajka
ale jak si lehne a pak vstane tak pajdá ...
Brrr, to mi hodne pripomina problemy s kolenem, co mela Dorota - urvany vazy - snad bude jen nejak natazena! Presne problemy pri lehani, vstavani, pak to rozhejbe a casem se to zhorsovalo. Esli je vetka zkusena, mohla by to poznat suplikovym jakymsi testem, esli ji to v koleni kinkla nebo ne. Jinak holt ortopeda, ale snad ji to prejde samo, kdyz bude mit klidovej rezim.
A hele, ja se trema cuzama - jako vyjimecne se neco vyskytne, tukam na hlavu, ale jinak je klid, perdele jsou takovy nejaky neznicitelny, ty de facto nebyly v zivote nemocny vazneji. Kremyl a jeho tlapy - to je bezny koloryt, skrabne se o neco a vyhloda si nervicek do packy jamu, kdyz je blba, tak je blba. Ji to ani neosetruju, jen obcas vybetadinuju a ona si to okousa dle sve libosti a do tydne je v poho.
že jsme se opět s Fájou nechutně zviditelnily,
Naval scana!!! Mediality jedny!
|