Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1800 . 1801 . 1802 . 1803 . 1804 . 1805 . 1806 . 1807 . 1808 . 1809 . 1810 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2012 15:59 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Zemru zemru zemru
Právě jsem s dítětem byla na Harasově a zpět (kilometr a kousek jedna cesta, převýšení 100 m). Narozdíl od svěžího a čilého dítěte já po zimě umírám, a to nás ještě s Luckou a Káťou táhnul špic. Bessynka chtěla taky táhnout, přesněji být tažena, ale neměla vodítko, tak měla smůlu.
Ale - tam je kráááásně

brut
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2012 20:31
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Jsem byla v Prděbradech, tentokrát autíčkem a odvezli jsme s kamarádem Brůůůtíkovcovi všechny věci. Konečně tam nebude jak bezďák

brut
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2012 20:37
- Nahlásit

Fajka
co jsi to sem dala za šílený kola? To je tak pro magory nebo zdatné šílence ... třá pro Ešusku nebo pro mojí mladou, která by brala toho medvídka Pů

kachna_
já ti nevím, asi bych do tý polský nešla. Nějak nevěřím, že bude dobrá kvalita a že se to někde nerozpáře

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2012 20:57
- Nahlásit

brut
Hola hoj, hezke zpravy z Prdebrad, jak se hoji? A ty si fakt nemas cas odpocinout, vid?
kachna_
Je blby, ze ji nemuzes ozkouset. A nektery polsky veci fungaji skvele, jiny se za chvili rozpadnou - tezko rict, jak tomu bude u tohodle.
a to nás ještě s Luckou a Káťou táhnul špic. Bessynka chtěla taky táhnout, přesněji být tažena, ale neměla vodítko, tak měla smůlu.
Ale - tam je kráááásně

Ano, bylo, a ja dneska pres den zavrena v praci a ze slunicka sem mela co? PRD! Takze lepe byti špicem tažená, nežli v praci zavřená.

brut
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2012 21:23
- Nahlásit

Fifi
hezke zpravy z Prdebrad, jak se hoji
skvěle.... všechny jizvy má vyloupané mimo jedné maličké po kanyle , baští tak, že se vrátí vykrmený Běhá jak čečetka a to i do schodů

ty si fakt nemas cas odpocinout, vid?
nějak to stále nejde , zítra jdu do Motola, ve čtvrtek na rehabku .... a v pátek odpadnu

Takze lepe byti špicem tažená, nežli v praci zavřená.
krásně se ti to rýmuje

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2012 21:27
- Nahlásit

Brruuuuuutice náááám opravila pičitačéééééééééééééé ooooooooooooo adonáááááááj hip hip huráááá Bruuutice foooreeeveeeeer!!!!

brut
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2012 21:30
- Nahlásit

Fajka
Brruuuuuutice náááám opravila pičitačéééééééééééééé
jááááá? Vůůůbec nééé, to Číííf, já jen plnila instrukce

Funguje to i z domova nebo s tím bude muset Číííf něco ještě dělat?

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2012 21:40
- Nahlásit

brut
Funguje to i z domova
no právěže už to funguujééééééé

jááááá
jsně že týýýýýý!!!!!
dííííííííííííííík

brut
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2012 21:43
- Nahlásit

Fajka
no právěže už to funguujééééééé
supééér, to mám radost

jsně že týýýýýý!!!!!
já nééé, to Číííf

dííííííííííííííík
vůbec není za co

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2012 21:47
- Nahlásit

brut
supééér, to mám radost
my téééž dííky moc si prostě nejšiškovnější Bruutice jakou znáááám

brut
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2012 21:58
- Nahlásit

Fajka
my téééž dííky moc
se nedivím , bych měla taky radost

prostě nejšiškovnější Bruutice jakou znáááám
neblázni, však jsem nic neudělala

Co jelítko, jak se učí? Jsem ráda, že je Fajce o hodně líp a doufám, že to bude už napořád

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2012 22:06
- Nahlásit

brut
neblázni, však jsem nic neudělala
jo jo udělala , minimálně si byla narozdíl od asi 5 lidí na telefonu a u internetu

Co jelítko, jak se učí
jelítko se učí hezky, konečně pochopil slalom mezi nohama...tak si tak civčíme různý kravinky pro sebe abych mu zaměstnala makovici ..jináč je ale na tečku na mezi kukadla bo začal děsně ale děsně puberťačit ve srovnání s ním je Fajuška hodná, milá roztomilá a vychovaná holčička .. nikdy bych nevěřila že todle jednou napíšu

že je Fajce o hodně líp a doufám, že to bude už napořád
díky už jí zase poznávám už je to zase ona dneska už zase řádila s jelitem tak snad fakt to alespon prozatím dobře dopadne

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2012 22:08
- Nahlásit

jupí, už i Ešuska může chovat drůbež

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2012 22:10
- Nahlásit

kachna_

mám spíš strach aby nechtěla pochovávat kachny nebo kachnu ..jednu

brut
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2012 22:28
- Nahlásit

Fajka
jo jo udělala , minimálně si byla narozdíl od asi 5 lidí na telefonu a u internetu
tak to byla velká náhoda, protože jsem potřebovala něco dodělat na speciál, abych to nejpozději zítra odeslala.... a díky tomu, že zítra zase nic neudělám, tak jsem využila dřívějšího příjezdu domů

jelítko se učí hezky, konečně pochopil slalom mezi nohama
pašááák

jináč je ale na tečku na mezi kukadla bo začal děsně ale děsně puberťačit ve srovnání s ním je Fajuška hodná, milá roztomilá a vychovaná holčička
a jééééje, to vypadá na velké badabadabum

nikdy bych nevěřila že todle jednou napíšu
neboj, nejsi v tom sama.... já si to kolikrát říkám ještě dneska ( teda pokud nejde o psy v černé barvě )
Al pro změnu vymyslela, jak zamstnat Bruta ... roztahává větve,nechce ho k nim pustit a děsně u toho řve

dneska už zase řádila s jelitem tak snad fakt to alespon prozatím dobře dopadne
uff, ale příště to hlídej, já jsem fakt od doby s Denčou úplně posedlá hlídáním falešky

kachna
tys blbááááááááááááááááááááááááááááááááááááá a to naprosto

Fajka
mám spíš strach aby nechtěla pochovávat kachny nebo kachnu ..jednu
ona nepochovává, ale pálí

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2012 22:29
- Nahlásit

tak přátelé byla jsem u lékařské vědy, nejsem tedy na nic alergická, ale držku mám furt hroznou a víte co?? tomu neuvěříte - víte že by to moch bejt demodex?? no jako fakt, kdo má akné, nebo růžofku má demodex prej, rači chci akné, nechci růžofku

jo a u nás maji výprodej, takže mám dvě černý sportovací potprdy za............ 100 káčé dohromady, a dvoje supr černý a koskovaný pančochy za devadesát káče - tomu řikám nákupka

kachna_
upí, už i Ešuska může chovat drůbež

ty si fakt puncovaná stračena

Narozdíl od svěžího a čilého dítěte

nestresuj se zbytečně, ty hajzlíci sou dycky svěží, budou svěžejší než ty i když budeš mít kondičku jak Messner, víš? Moc dobře si pamatuju náročnej a pěší výlet do žoloo s dvěma malinkatejma smradama, kdy my jsme pak odpadli, a ty šmejdi malý byli auf furt

Fajka
nechtěla pochovávat kachny

ne nechci pochovávat, já chcu chovat, jednu dvě, aby mi žraly šlimejše, ale Brtnik mi ju nechce dovolit

brut
to je skvělácký, že se Brůtofec tak dobře srůstá, to ho budeš moct brzo zapřáhnout ab y mohl táhnout

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2012 22:31
- Nahlásit

Fajka
t ve srovnání s ním je Fajuška hodná, milá roztomilá a vychovaná holčička

ne vona je taková i bez srovnání s nim, nepomlouvej ju furt pupika pruhatýho, nebo tě bonznu.

(sem jí vokazovala jedný kolegyni z účtárny v majetku bobrmana a byla z ní naprosto unešená. )

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2012 22:38
- Nahlásit

brut
a jééééje, to vypadá na velké badabadabum
jj bude... bo jináč mě z něj hrábne...
hned jak roztaje debilní sních tak mu proženu pérka..v sobotu trek, začnem stopovat a pořádně chodit, aby ho přešli roupy
unavenej péf=hodnej péf

pro změnu vymyslela, jak zamstnat Bruta ... roztahává větve,nechce ho k nim pustit a děsně u toho řve
šiš kote, ta má taky dobrý úlety

uff, ale příště to hlídej, já jsem fakt od doby s Denčou úplně posedlá hlídáním falešky
jj vím, ono je to všecko složitější, prostě všecko má svůj čas a já myslím že ted ještě není ta chvíle, cejtím to tak že by to nebylo fér...je to trošku složitější... ale mám pocit že Fája je o to víc přítulnější než kdy byla... hlavně ke mě a třeba vetka jí může hladit po hlavě bez koše a ještě jí u toho líže ruce... dokáže bejt i hodně vděčná když jí někdo pomůže ...

ona nepochovává, ale pálí
tak já chtěla zůstat štýýlová dyž už je Kachnička ta chovatelka a hovořila o chovu

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2012 22:49
- Nahlásit

PetraK
má demodex prej, rači chci akné, nechci růžofku
náhodou bedla nejni špatná někdy k sežrání

maji výprodej, takže mám dvě černý sportovací potprdy za............ 100 káčé dohromady, a dvoje supr černý a koskovaný pančochy za devadesát káče - tomu řikám nákupka
jo a já dnesa chtěla nějaký sportovnější kahoty a prd milá lejdy muším záftra do města..zas budu trpět

bez srovnání s nim, nepomlouvej ju furt pupika pruhatýho, nebo tě bonznu
ne né nebudu, šak už jí nějakou dobu špitám do ouška že ja moje nej akita

sem jí vokazovala jedný kolegyni z účtárny v majetku bobrmana a byla z ní naprosto unešená
jo jo na vobrázku je z ní unešenejch hodně lidí lajf už je to horší

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2012 22:49
- Nahlásit

Fajka
štýýlová

píše se STEELová, dyš už teda

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2012 22:51
- Nahlásit

PetraK
píše se STEELová, dyš už teda
šišlavý to píšou takle !

a co kroužkovanej Brtníkus? su mocinky rád že to konečně dobře dopadlo

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2012 22:54
- Nahlásit

Fajka

no tak ty si zajdi taky k Fifině na poličku pohladit Stračenu

to nesnášim, miluju naopak náhodný nákupy

šak už jí nějakou dobu špitám do ouška že ja moje nej akita

a to voni maji rádi, my máme ráno dycky s Ešusem hovory Há. Von se přišmrdolí a já mu vyprávim do plachťákůch (pravidelně střídá levý a pravý, asi aby jim to nepřišlo líto ) jak moc je úžasnej hošíček, jak moc je šikovnej a milůvanej a vůbec nejlepčí péf ve vesmíru a přilehlim vokolí ), naprosto to miluje - stojí , voči vykulený a pak mi navoplátku začne funět do vokouch

lajf už je to horší

nevědi, neuměj vocenit .

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2012 22:58
- Nahlásit

Fajka
šišlavý to píšou takle
tak si příště nandej zuby, dyš mluvíš ve společnosti

a co kroužkovanej Brtníkus?

je z něj Blažena - neboli je blaženej

konečně dobře dopadlo

hele v pohodě, já sem s tim počítala od začátku že to napoprvní nevyjde. Já neumim vybírat obecně. Natož třeba věci na sebe - neznám svou velikost, nemám odhad, no a natooož potom pro jiný, takže by mě překvapilo, kdyby to klaplo napoprvní. Když něco vyberu dopadne to jako s naším zájezdem na Šumák, kde sem vybrala ubytování v oblasti, kde měli epydémyji žloutenky (a neřekli nám vo tom )

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2012 23:03 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

PetraK
zajdi taky k Fifině na poličku pohladit Stračenu
takhle pozdě slušnej čék na návštěvy nechodí

rádi, my máme ráno dycky s Ešusem hovory Há.
jéééé tak tohle já dělám naopak před spaním aby se jim dobře usínalo

příště nandej zuby, dyš mluvíš ve společnosti
si je šetřim

z něj Blažena - neboli je blaženej
tak vodě mě Blážu pozdravuj !

sem s tim počítala od začátku že to napoprvní nevyjde
šmááááánkote já s tím teda nepočítala tak sem stoho byla drobet nesvá... ale su to frajeři že aj drobáky poslali

kde sem vybrala ubytování v oblasti, kde měli epydémyji žloutenky (a neřekli nám vo tom
jo a kulhafka byla loni v Jizerkách že jo...

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2012 23:12 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka

takhle pozdě slušnej čék na návštěvy nechodí
no slušnej ne, to máš pravdu, ale ty si úhyl, tak se nežinýruj - stejnak je vzhůru

jéééé tak tohle já dělám naopak před spaním

nooo, to by mi asi nevyšlo -budit dřevorubce je mi žinantní za mými zády kdosi pilně pilí dřevo

šetřim
spořifko

tak vodě mě Blážu pozdravuj

ráno, páč tetkon už taky pílí dříví

ale su to frajeři že aj drobáky poslali

no to bezpochyby, taky jim musim naspat - edit ne naspat, ale NAPSAT

jo a kulhafka byla loni v Jizerkách že jo

a už mazej k tej Fifině :

a já musim do péři, záftra mám germánštinu vstávám brzo, tak ať aspoň předstírám, že mi to myslí,

dooobrou

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2012 23:29
- Nahlásit

Nemam sil vas docitat, jen koukam, ze tu zase bude fronta k policce?? Zacnu vybirat vstupny!! Cuzy!!
Jinak filcka od mathey mela jen prdlou hadicku. Tak se hlidejte, at vam taky naky veci neprdnou, dulezity pro funkcnost. Naky nervy, to jsou tenky spagatky, ty se ztrati, ale takovej hltaan treba! - ten mi privezlo Falko, normalne metrovej hltan susenej, vypadalo to jak Krakonosova hul. Krasne se to nechalo srolovat do velikosti rucni ala teleskopicky obusek, jen se pak uz nevymrstoval. Cuzam nevim, jak chutnal, neb ho jeste nedostaly, krzeva ten vikend zajimaci - jo a znamy cokle taky nakonec blili! Takze fakt blba varka usi. A uz nevim, co bych psala. Tak snad, CEST PRACI!

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2012 07:45 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Guten morgeeen, liiiiber Kindrrrrrrrrr, habt Ihr guuut geschláááfen? I ch ziemlich gut, und hab Hunger und muss aaarbeiten und ich habe keine Lust!

To byla německá konzervace určená hlavně pro Ešusku aby nevyšla ze cviku!

PetraK
jo a kulhafka byla loni v Jizerkách že jo
takže příště bacha na slintafku !

taky jim musim naspat - edit ne naspat, ale NAPSAT
co to zas je za návrhy ? jak je to hošík a germánskej tak se prostě neudržíš že jo !

Fifi
Jinak filcka od mathey mela jen prdlou hadicku. Tak se hlidejte, at vam taky naky veci neprdnou
a co dělat dyž jsme prdlý celý jakože komplet?

CEST PRACI
čest soudružko! du na to !

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2012 10:18
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!

Jo a sem vám zapomněla říct, že jsem včera při venčení málem dopadla jako Brůtice , neb Hošikus si hodil na hlavu hroznýho hemra a děsně ho to rozčilovalo. zrovinka běhal a jak von dělá fšecko najednou (po kom to ten čokl kurnik má??? ) tak běžel a zároveň si předníma packama toho hemráka snažil sundat vypadal jako klokan, dyš má tanec svatýho víta to sem si poplákla

Fajka

Guten morgeeen, liiiiber Kindrrrrrrrrr, habt Ihr guuut geschláááfen? I ch ziemlich gut, und hab Hunger und muss aaarbeiten und ich habe keine Lust!

Lust habe ich immer (Entschuldigung - meine Pubertät hat erwachen )

hlavně pro Ešusku aby nevyšla ze cviku!

danke sér. Heute habe ich Deutsch Kurz gehabt, Wie immer wir haben viel Spass, Herr Lehrer hat wieder geweint

takže příště bacha na slintafku !

tu má právě Ešátor,

jak je to hošík a germánskej tak se prostě neudržíš že jo

to ne, to ne mein Herz brennt nur für den einzigen

dyž jsme prdlý celý jakože komplet?

neptej, se neptej se co sem četla a nebo jo zeptej se
četla sem, ... dyž sme si prdly jako že komplet.... (durch).......... pomooooct

Fifi

Tak se hlidejte, at vam taky naky veci neprdnou, !

neměla sem čočovou

Tak snad, CEST PRACI!

V ŠEST V PRÁCI, V ŠEST!

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2012 14:22
- Nahlásit

Sem si dala kebabík v tortilce...mňáááám
hned mám zas o chlup lepšejší náladu
ještě si dám kafe ale bez tunidla jo a dostala sem tunidlo..tak sem jako byla nadšená jenže je nějaký difný..bo když ho naleju do kafe tak pak v hrnku plavou navrchu mastný tukový voka takže zas nějaká imitace či náhražky

PetraK
neptej, se neptej se co sem četla a nebo jo zeptej se
četla sem, ... dyž sme si prdly jako že komplet.... (durch)..........

bože bože.... ty si taky stračena

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2012 14:35
- Nahlásit

Fajka

.. ty si taky stračena

Fifi bude mít radost, že má takovou návštěvnost, aby jí ale nedošlo kafe??

no ale podivej se na to , náhodou to se tak dá snadno přečíst, takhle zrána, po hodině germánštiny........ne?

ještě si dám kafe ale bez tunidla
dostala sem tunidlo
když ho naleju do kafe

si ňák rychle změnila názor na to tunění kafe

mastný tukový voka takže zas nějaká imitace či náhražky

fuuuuuuuuuj , ble.

odpo jedu za ségrou do Kranknhauzu - zítra jí čeká operace, tak držte fšicí palce, ešče si nějaký pučte u sousedů, ať to dobře dopadne.

<< 1 ... 1800 . 1801 . 1802 . 1803 . 1804 . 1805 . 1806 . 1807 . 1808 . 1809 . 1810 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání