| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2012 14:23 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Mathea
Ted ji nechci zbytecne zvedat a tahat, jen at odpociva
toď rozumné. Páč když to vezmu podle sebe, tak pokud se to nerozchodí, člověk se nechce ani hejbat.
starou frbulku, co ja ne nej dycky protivna a on ji ma rad,
jo, jako bych to viděla, odkud sakra tohle jenom znám??
A kor ty predstavy typu - zadny dlouhy koupani, zadny velky aportovani, zadna studena voda.. to me proste fakt u ni desi.
prestaň si to kurnik malovat dopředu, copa tebe nikdá nebolely záda???? Bolí to až čéku tečou slzy. A taky pak zas dělám bordel a žiju normálně.
brut
Brůůůtíkovec dělá takové pokroky, že pokud mu dobře dopadne echo, tak bude dneska přeloženej z JIPky na normální pokoj a navíc mu vytáhli centrál a přestal kašla
juché, tak teď už snad budeš moct vypnout a odpočinout tělu a hlavně důši.
zítra to moc nevidím,jsem utahaná a pojedu rovnou do špitálu
jasnifka. beru v potaz, je to nesmysl se přetáčet.
naštěstí jim rozdává svou přízeň rozdílně
za to já nemůžu, to Ešuskáááááá
lež! máš krátkýnohy!!
koroptef
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2012 14:44
- Nahlásit
PetraK
tak pokud se to nerozchodí, člověk se nechce ani hejbat.
Vsak.. a to jeste ze mam Fifinu, pac sem s ni volala a mela spasnej napad, kam me s cubou umistit, aby nemusela po schodech.. me ani mamu to nenapadlo, pac sme obe roury, ale ted uz si lebedime v mamky loznici
jo, jako bych to viděla, odkud sakra tohle jenom znám??
To jako faaakt netusim
prestaň si to kurnik malovat dopředu, copa tebe nikdá nebolely záda???? Bolí to až čéku tečou slzy. A taky pak zas dělám bordel a žiju normálně.
A no jo, ja vim, ja vim... ale to je moje Dyyyyyyyyyyyyyyy proste, to je pak mooc tezky si udrzet chladnou hlavu. Kazdopadne za chvili pro JISTOTU proste jedem na rentgen, pac jako ja sem v nervu, kdyz nevim, jestli tam neco je ci neni ci tak.. A jak sem v nervu, tak ona na me hledi... no a dal uz to asi vsichni znate.. Tak pak podam reporta
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2012 15:33
- Nahlásit
Mathea
to jeste ze mam Fifinu, pac sem s ni volala a mela spasnej napad, kam me s cubou umistit, aby nemusela po schodech
VIVAT FIFIJOFKA!!! páč to je nápad k nezaplacení
ale to je moje Dyyyyyyyyyyyyyyy proste, to je pak mooc tezky si udrzet chladnou hlavu.
já vím, vím. byla bych na tom stejně, ale prostě okřikovat tě budu, páč aby ses uklidnila trochu.
Tak pak podam reporta
držim držím držím
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2012 16:33
- Nahlásit
MA PATER JAKO MLADICEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!! )))))))) Zadny zmeny, zadna artroza, niiiiiif, takze to cely je jen svalovyho puvodu!! Sry, ze sem debil, ale holt ve spojeni s tim, ze starne, tak to pak ve cloveku vsecko preskoci... ALE JE V OUKEJICKUUUUU! ))) Teda mame tyden klid na luzku dukladnej, fakt jakoze uplnej, ale to nejak zvladnem.. zejtra jeste na pigara a kdyz to bude ok, tak pak uz je prasky. Ale proste hlavne, ze tam nejsou na pateri zadny hnusickove
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2012 17:08
- Nahlásit
Mathea
MA PATER JAKO MLADICEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2012 17:12
- Nahlásit
Mathea
Zadny zmeny, zadna artroza, niiiiiif, takze to cely je jen svalovyho puvodu!!
Sem to rikala!!! Proste ma husu, krysa. eee, teda heksnsus.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2012 17:44
- Nahlásit
Mathea
člověk než vyleze z roboty a stihne vás dočíst, tak už jsi tu i s výsledkama ...
Bernidlo mělo taky podobný problémy, už dvakrát, taky najednou z ničeho nic nevstala, nechtěla chodit (jen ta žravost jí zůstala vždy za kždých okolností ) skládala se na zem jak šraňky - položila přední nohy a pak jí prdel prostě upadla n zem ...takže jsme po injekcích na rtg skončili taky, Berunka má teda nějakej výrustek na berední páteři, ale nic s tím dělat nebudeme - a je to už tak dva roky? myslim. občas ji to pozlobí, ale jinak je ok. tak vidíš, jak jste dopadli dobře ale chápu, že to vyděsí brrr
jinak hlásím, že naše kulhadlo je snad definitivně OKÁ - dokud se zas nesmekne na bahně, což v našem terénu na stavbě fakt neni problém
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2012 19:09
- Nahlásit
Janiii
člověk než vyleze z roboty a stihne vás dočíst, tak už jsi tu i s výsledkama ...
Promin, priste na tebe pockam
Fuj, vyrustci jsou hnus, ale hlavne, ze ji to celkove nejak neomezuje a snad se to neozyva casteji, nez by bylo zahodno
což v našem terénu na stavbě fakt neni problém
Tady to vsude vypada jak na stavbe tedka.. hlavne ze uz nekulze teda.. pravilo plache lanko ))
A Dy hreje na zadickach raselinovej polctarek pod dekou.. Akorat ja sem mirne nervni, pac u mamky v loznici jaksi nemam uplne klid a soukromi Teda jako ne ze bych si dovolila ji vyhanet od pocitace, kdyz pracuje, ale ja jsem na to svoje soukromi tak deeesne vysazena..
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2012 19:21
- Nahlásit
Fajka
proto sem nechtěla dělat paniku, že se něco děje sem jednoznačně vyhodnotila až včera ráno a hned se jelo , dneska vo dost lepší tak doufám že to pruhatice překoná a vylíže se z toho bez ztráty kytičky...
A co ji teda je? nebo bylo?? Nejak sem vubec nic nezachytila.. Sem pri tom trinactym nejak tupa.
Brut
Brůůůtíkovec dělá takové pokroky, že pokud mu dobře dopadne echo, tak bude dneska přeloženej z JIPky na normální pokoj a navíc mu vytáhli centrál a přestal kašla
Hezkyy!! Pasak, doufam, ze uz se povaluje na zadech v normal pokoji u tv a taaak.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2012 19:32
- Nahlásit
Fifi
A co ji teda je? nebo bylo?? Nejak sem vubec nic nezachytila.. Sem pri tom trinactym nejak tupa.
to jsme dvě, tak doufám, že nám to Fajkýšová objasní
pravilo plache lanko
Mathea
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2012 20:17
- Nahlásit
nechafá mě pééééf
Janiii
Fifi
nejste tupý ! sem to sem ani nestihla napsat
měla divný hárání, krátký skoro nic pak tejden pauza a pak začala zase krvácet... byla normální jen zpomalená jako dycky po hárání ale v celku žádnej velkej rozdíl od toho na co jsem zvyklá...no a v pondělí když vyžahla najednou skoro dvě misky vody sem jí hned popadla a jela k vetce... no takže včera dostala včeličky a večer už to bylo lepší už a dneska už z ní měla vetka radost protože byla o hodně lepší
kdyby jste slyšely jak Fája zdravila když přišla do ordinace! vetka měla slzy na krajíčku !
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2012 20:27
- Nahlásit
Fajka
měla divný hárání,
Ty hele, ale vo tom sem ti tu psala uz drivejs, jak vonela psum, ikdyz tys rikala, ze uz musi byt za zenitem. Delala sono, vetka?? Mne to zavani zanetem, delohy. Kor s tim pitim nadmernym. A to nechci byt spatnym prorokem, jen mam zkusenosti. Tak drzim palce, at to vcelicky rozeženou a neni to hlubsi, nedejboze uzavreny.
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2012 20:36
- Nahlásit
Dobrý večer vespolek
Mathea
Bezva,bezva a následně pochva,pochva,když jsem četla o zádíčkách,zatrnulo mě.Uff dobře to dopadlo.
kachníí
Díky za mejla a cenné rady
Brut
Paní,máte muže nezmara a to je moc dobře.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2012 20:38
- Nahlásit
Fifi
jak vonela psum, ikdyz tys rikala, ze uz musi byt za zenitem.
jo ale tohle měla už od mala, u ní to bylo normální
Mne to zavani zanetem, delohy. Kor s tim pitim nadmernym
nooo bohužel máš pravdu no ale uzavřený to nejni...
vím že když se to nepodchytí nebo nepovede zastavit je nutná kastrace vím to ale nechce se mě do toho zkoušíme to rozohnat. Je pod bedlivým dozorem, když to nepůjde jináč tak se nedá nic dělat ale spíš si myslím že se to ted stalo tím oslabeným tělem a imunitou po tom šoku z pyrenejkou...
pokud zjistím jen sebemenší změnu zpátky k horšímu tak nebude jiný zbytí
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2012 20:45
- Nahlásit
Fajka
nooo bohužel máš pravdu no
Ja nerada mivam pravdu, v takovych pripadech.. ale treba prave Dydy mela zanetu otevrenych par, lecenych antb a stejne to skoncilo na kudle, ono fakt neni v takovych pripadech moc nac cekat. Vim, ze dozor bedlivy urco babofka ma, jen bych prave necekala na to "az nebude zbyti" a sla s cubou rovnou, kdyz je ok. Stenda neplanujes, nez cekat na komplikace.. Asi to neni, cos chtela slyset - ale takhle to zase beru ja, z pohledu Sadla a uzavreny pyometry ve starsim veku, kdy malem umrela.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2012 20:45
- Nahlásit
Mathea
MA PATER JAKO MLADICEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!)))))))) Zadny zmeny, zadna artroza, niiiiiif, takze to cely je jen svalovyho puvodu!!
Noooo, tak prosim, to je ale velká krásnou, Doudel tě krááásně převezla, má bod...ale taky z tebe mohla vyšomrat něco moooc drahýho...škoda, že nechtěla kabelku, tě řikám, že by jí dostala aji s podpisem Vujtóna! Gratulujeme s Maryjí velice...i když ta teď chytla jednu po čuni, páč řikala, že by tu kabelku chtěla místo Doudelky, pročež se šla poradit k mámě, jesi vypadá líp, když kulhá na zadní nebo na přední.
Podrbejte to zvíře mladistvé ještě třikrát.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2012 20:49
- Nahlásit
Fifi
Asi to neni, cos chtela slyset - ale takhle to zase beru ja, z pohledu Sadla a uzavreny pyometry ve starsim veku, kdy malem umrela
jj vím to a myslím na to riziko kudy chodím
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2012 20:57
- Nahlásit
Fajka
Má tetka Fifijofka pravdu,mám bohužel za poslední rok zkušenost s oběma variantama a rozhodně bych to nerozháněla ATB,stejně se to vrátí (
|
Janiii
Člen |
- Nahlásit
Fajka
achjo pani, nezávidim tohle rozhodování ... hlavně ať je Bábofce brzo dobře!!!!!!!!
|
Fifi
Člen |
- Nahlásit
Fajka
Ona zrovna Dy zvladla tu kastraci uplne s prehledem, my na nerv a ona za dva dny uz nechtela nosit ruzove pyzamko a skakala pres kreslo. Takze, jen jde o to, abyste se vy, lidijove, na to pripravili psychicky a pes to zvladne naprosto v poho. Ja se taky chystam na Ag, s jejima uzlikama v ceciku a psychickyma vykyvama totalnima, zpusobenyma hormonama... Proste, jen muj pohled na vec. A velky pohlazeni, prouhaty.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2012 21:01
- Nahlásit
Mathea
MA PATER JAKO MLADICEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!)))))))) Zadny zmeny, zadna artroza, niiiiiif, takze to cely je jen svalovyho puvodu!!
JUCHAJDÁÁÁÁÁ
Dyk to Koláče řikala!!!!! Dneska bude Mathea spinkat jako to nemluvně
Jsem slyšela až sem ten butrák co spadnul
JO A LIDIJOVÉ - HÉÉČ HÉÉÉČ, JÁ SEM DNESKA VIDĚLA MALÝ KÁÁÁČE, KÁÁČE. Jest to velmi milé stvoření. pohodářka , furt se dásní - páč zubit se pochopitelně nemá ešče čim . Lucijášce jsem kapek rozšířila nechtíc zásobu nevhodných slov obě jsou naprosto boží, měli by je vokazovat jako inspiraci, páč to jsou nejhodnější děti co znám
kachna_
díkec moc za ten olej a za dovoz.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2012 21:06
- Nahlásit
Janiii
jinak hlásím, že naše kulhadlo je snad definitivně OKÁ
tak se nám to všechno úspěšně hojí, tak se mi to líbí
Mathea
ale ja jsem na to svoje soukromi tak deeesne vysazena..
naprosto, naprosto rozumím
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2012 21:38
- Nahlásit
Fajka
Se teda taky pridam, ac nerada k tomuhle.. Zanety jsou svine a dycky se vracej. Ja tehdy ve sve blahe nevedomosti nechala DY nakrejt, to jediny nam pomohlo se jich na necely 3 roky zbavit.. a stejne se vratil. Predtim to bylo snad 2x nebo 3x, nezavisle na harani behem 3/4 roku. Ten posledni mela tesne pred haranim.. a po nem sla hnedka pod kudlu. A pani, muzu ti rict, ze se mi od ty doby hrozne moc ulevilo, ze uz nemusim furt kontrolovat vytoky a desit se.. Ono pak fakt nevis, kdy to feena muze zase postihnout a jsi akorat v nervu.. a stejne se to vrati, s tim musis pocitat... Toliko moje zkusenosti no.
Eire, Gerda, Esuska
Dikes babizny Jsem rada, ze se "pochva, pochva" zacina sirit mezi obyvatelstvo
Gerda
Doudel tě krááásně převezla, má bod...ale taky z tebe mohla vyšomrat něco moooc drahýho...škoda, že nechtěla kabelku, tě řikám, že by jí dostala aji s podpisem Vujtóna! Gratulujeme s Maryjí velice...i když ta teď chytla jednu po čuni, páč řikala, že by tu kabelku chtěla místo Doudelky, pročež se šla poradit k mámě, jesi vypadá líp, když kulhá na zadní nebo na přední.
No to si jako pis Ale holt ted uz ji tak maximalne necham zaramovat jeji rentgeeny Ale je moc sikovna stonaci, jakmile ji poslu na misto a prikreju zada dekou, uz se ani nehne
Maryji rekni, at neblazni, ze dneska je to vsecko samej padelek, at chce radsi neco velkyho na zup, ze to dostane klidanko i bez kulhankovani )
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2012 21:46
- Nahlásit
PetraK
JÁ SEM DNESKA VIDĚLA MALÝ KÁÁÁČE, KÁÁČE. Jest to velmi milé stvoření. pohodářka , furt se dásní
Jee, zavidim, sak kachna matka jiny potomky neumi delat! a prej "dásní" - pod si pohladit stracenku...
Lucijášce jsem kapek rozšířila nechtíc zásobu nevhodných slov
Sis, tak co pribylo k čepici, overalku?? bojim, bojim..
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2012 21:52
- Nahlásit
Fajka
ač tě nerada děsím, tak my rozháněli tak dlouho až to čuba nerozchodila, je fakt že byla stará, měla slabý srdce a tak....ale po injekcích to taky vypadalo, že dobrý....
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2012 21:54
- Nahlásit
PetraK
díkec moc za ten olej a za dovoz.
Není zač, ráda jsem tě viděla
Mamča dává Milče nějaký tabletky spirulina+chlorella, mám se ti zeptat na název? (je to lidský) anebo kamarád používá nějakej ten mladej ječmen a fakt mu to moc svědčí.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2012 22:30
- Nahlásit
Brůůůůtíkovec je na normálním pokoji a vypadá dooost dobře. Jsem ráda, že to nejhorší snad bude za námi. Pokud vše bude ok, tak ve čtvrtek putuje do lázní
Mathea
to jsem ráda, že Dýýýýý nemá žádné potíže s páteří a že bolesti jsou "jen" svalové. Je to holka šikulkáááá
PetraK
juché, tak teď už snad budeš moct vypnout a odpočinout tělu a hlavně důši.
až bude v lázních tak si odpočinu
jasnifka. beru v potaz, je to nesmysl se přetáčet.
ozvu se hned, jak bude v lázních a já alespoň trochu sebraná, mám toho fakt až nad hlavu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2012 22:32
- Nahlásit
PetraK
lež! máš krátkýnohy!!
nene, týýýý jsi si začaláááááá
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2012 22:44
- Nahlásit
Fajka
Vzpomeň si na Denynku, ta měla podobný příznaky a i kdyby jsme přijeli dřív, tak by pomohla kastrace, ale ne inijekce nám řekl vet.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2012 00:15
- Nahlásit
kuře stokrát jinak
vymejšlíme nový kuře na web
|