| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2012 10:14
- Nahlásit
Mathea
Pani, myslíme na vaší Dýdu líbeznou, a´t není bolestivá už! kontrolovali jí i břicho? jakože na pohmat? Nechcete na tu rentgenaci jít dřívějc? Dýdu je hodné, jistě by se nemuselo ani rentgenačně uspávat...třá má namožený zádíčko...pohlaďte ji za nás po bembeřičce zlatovlasé.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2012 10:18
- Nahlásit
Mathea
Tak se tu snazim nebulet, abych ji este nenervila, ale do telefonu s mamou sem nevydrzela
opatrně pani ! čék jim musí dodat sílu a energii
Aha tak nic..tak po držce nedostanu, už mě ten můj komment smázli
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2012 10:20
- Nahlásit
Mathea
Proste uvidime, treba plasim jen zbytecne a zejtra uz bude ok, dostane dalsi pigara, par dni bude mit klidovej rezim a pak to bude nejmin do 14 "uz zase skacu pres kaluze"...
JO!! držím palce, že to tak bude!! a je mi jasný, jak Ti je, zkus se k tomu postavit tak, že nebudeš ešče kasat kalhoty, dyž brodu ešče nevidět??? Zbytečně se nestíhuj, to můžeš až pozejtří. Vim, že to jde těžko, že se mi to radí, ale ......... pokud to bude zejtra lepší, tak ses devastovala zbytečně. Neboj Prťka, neboj!! JO?
Fajka
Měla sem včera něco podobnýho doma..ale večer už to bylo lepší, Fája už se i najedla a vrací se jí jiskra v oku
člověče - včera jak jsem koukala na ty fotky a porovnala je s jinejma... bylo to tam no. Byla úplně jiná, než jindy. Je pravda, že jí neznám teda v její melancho-pohárací náladičce .
Fajka
Mathea
drbu obě marodky.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2012 10:21
- Nahlásit
Fajka
Měla sem včera něco podobnýho doma..ale večer už to bylo lepší, Fája už se i najedla a vrací se jí jiskra v oku
Jo?? taky od patere?? Teda sem moc rada, ze je Fajusce uz lip, ja to tu nedocitala, na pismenka sem v noci uz nevidela
Za drzeni diky
Gerda
Diky moc Gerdicko. Bricho kontrolovali, ale to spis vypada, ze boli od tech zad, jak na nem stahuje svaly..A ona si bricho poslednich xlet od ty doby, co mela probelmy se zanetama, nenecha normalne prohmatat. Nicmene vetka rikala, ze na nem neshledava nic spatnyho. kdyz stoji, tak stoji nahrbena, zadni si dava vic pod sebe.. Rtg zvazim pripadne odpoledne, vetka rikala, ze po injekcich by se ji do 2 hodin mela znatelne ulevit, zatim teda furt lezi v jedny poloze.
Namozeny zado nema nejak mit z ceho, krome patku, jsme se o vikendu desne flakali, ani se nikde nekoupala. V patek litala 2 hodiny, hrabala, plovcila.. ale to by se asi projevilo driv nez vp ondelek vecer, ne?
bembeřičce zlatovlasé.
tohle ve me vyvolalo velmi zvlastni druh smichu, diky za to
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2012 10:21
- Nahlásit
Fajka
tu Kuba kubovatá
:
dneska se měla chuť si rýpnout do kynologických řad tak sem to udělala....bylo to silnější než já... určitě dostanu po držce..moc se na to těšim
kde??? okamžitě se udej!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2012 10:25
- Nahlásit
PetraK
člověče - včera jak jsem koukala na ty fotky a porovnala je s jinejma... bylo to tam no. Byla úplně jiná, než jindy. Je pravda, že jí neznám teda v její melancho-pohárací náladičce
jj to jo bylo to jiný než normál ale stejný jako když je jen v poháracím stavu v melancholický náladě proto mě to nepřišlo a krom toho vona je fakt pako, kdyby nazačila že nikam nechce, že se mnou nejde..zptáš se jí Fájo jdeš se mnou ? a ona prdka huuuu jooooo duuuuu....
a ted naposled jak si vykračovala za klukama že jsme jí ani nestačili se v ní pak vyznej nooo...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2012 10:27
- Nahlásit
Mathea
V patek litala 2 hodiny, hrabala, plovcila.. ale to by se asi projevilo driv nez vp ondelek vecer, ne?
třeba je to od toho, třeba to nejdřív bolelo míň a pak se to rozjelo-beru to podle sebe a svejch zad. Taky to není vždycky lup a hned to bolí - někdy jo, ale někdy se to plíží, plíží, vím, že to přinde a pak břink.
Pani nestíhujte se, stíhovat se začněte až pozejtří.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2012 10:28
- Nahlásit
Fajka
a ona prdka huuuu jooooo duuuuu.
no, páč čekala, že jí Hovadovec zase znásilní, tak se nediv potřála si dodat optimismu.
a ted naposled jak si vykračovala za klukama že jsme jí ani nestačil
no to to drala jako že fest, to je pravda.
Sedím tu a usmívám se, když si na ty výlety vzpomenu.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2012 10:30 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
PetraK
kde??? okamžitě se udej!
už to smázli sem si rejpla u jejich fotek..že mě je z nich smutno že chovaj akity jako slepice na zabahněmým dvorku, že množej na papírovejch psech štěňata bez PP a že další chovatelka jim prodá fenu i když tohle ví... a je to jen o tom aby se jí zbavila ...
a už to tam není..difný že jo ted asi budou štourat a hledat něco na mě můžou
Jináč v souvislosti s tím seminářem mě napadlo že možná má Fája ted problém protože po tý události s tou pyrenejkou to byl šok a stres a to tělo je fakt oslabený a tělo nemá sílu se bránit a infekce může proniknout... večer jdem na kontroulu tak uvidíme ale dneska mnohem lepší než včera !
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2012 10:35
- Nahlásit
PetraK
Nestihovat se snazim, to vis ze jo, ale uuplne jako to nejde no. Jdu vzit ven Balouse, ten se z toho jinak zblazni urcite.. Mamiii byla pryc a on jeste jako neee, to by neslo tohleto. Doufam, ze Douda bude rozumna a zustane lezet a nebude zarlit, ze nejde takyy.. by se z nich jeden pokakal
Fajka
ona prdka huuuu jooooo duuuuu....
Jsou to vsecko magoriiii..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2012 10:40
- Nahlásit
Fajka
.že mě je z nich smutno že chovaj akity jako slepice na zabahněmým dvorku, že množej na papírovejch psech štěňata bez PP a že další chovatelka jim prodá fenu i když tohle ví..
lidi jsou hrozný hovada!!! Pak má ten chov k něčemu vypadat,když jediná snaha je prodat, bez ohledu na to KAM! kdo je větší šmejd, ty který tak chovaj a nebo ta, která jim do těch podmínek prodá?? KURVÁÁÁÁÁÁ!
má Fája ted problém protože po tý události s tou prenejkou to byl šok a stres a to tělo je fakt oslabený a tělo nemá sílu se bránit a infekce může proniknout...
no může slušně bejt! a ono to vůbec i tak s tím asi bude souviset, to celý divný hárání - viz. to co jsme se spolu bavily.
ale dneska mnohem lepší než včera !
vona se pochlapí!!
Mathea
Doufam, ze Douda bude rozumna a zustane lezet a nebude zarlit
bude rozumná, neni to jednobuněčný Mastodont jako je Baloun (Hošikus, Jelito a jiné podobné exempláře), ví co je pro ní dobrý.
Nestihovat se snazim, to vis ze jo, ale uuplne jako to nejde no.
já vím, Zítra bude líp.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2012 10:49
- Nahlásit
Mathea
jsem spala asi 3 hodiny, do rana zadna zmena.. Ma bolavou bederni pater, dostala dve injekce - proti bolesti a Becka, zitra rano znovu a jestli nebude rapidne lepsi, tak rentgen..
Držím palce.... a doufám, že to nebude moc vážný. Snad bude stačit nějaký více zateplující režim, aby se takovéhle potíže Doudě už vyhly..... tohle skákavý počasí je na pikaču pro všechny starší tvory
Fajka
to klidně ůže souviset, jak píše Petras tím hodně těžkým zážitkem. lidi,c o si projdou pocitem, že jim jde o život, tak kolikrát náslděn " somatizujou"....hlavně, že se z toho dostává.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2012 11:16
- Nahlásit
Mathea
Nestihovat se snazim, to vis ze jo, ale uuplne jako to nejde no
chápu ! sem na tom podobně ...
PetraK
lidi jsou hrozný hovada!!! Pak má ten chov k něčemu vypadat,když jediná snaha je prodat, bez ohledu na to KAM! kdo je větší šmejd, ty který tak chovaj a nebo ta, která jim do těch podmínek prodá?? KURVÁÁÁÁÁÁ
jo mám na to stejnej názor..a myslím je vobojí je stejně šmejdský
Hyena
PetraK
no může slušně bejt! a ono to vůbec i tak s tím asi bude souviset, to celý divný hárání - viz. to co jsme se spolu bavily.
klidně ůže souviset, jak píše Petras tím hodně těžkým zážitkem. lidi,c o si projdou pocitem, že jim jde o život, tak kolikrát náslděn " somatizujou"....hlavně, že se z toho dostává
jj přesně , podle mě je to ono věřím tomu že je to spojené s tím zážitkem... ...protože tam jí o život fakt šlo a stres to byl i pro mě strašnej natož pro ní
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2012 11:22
- Nahlásit
Fajka
myslím je vobojí je stejně šmejdský
jo přesně, ty vado já bych to likvidovala z povrchu zemskýho!!! jedno jak druhý!!
jj přesně , podle mě je to ono
tak snad se to brzo srovná.
napadá mě ještě jedna věc........ že jak jsme tam byli první den a Ešátor tak vyváděl , že jí to celý prostě "uvolnilo" a spustilo stavidla, páč sice na ty joudopády byla taková pomalejší, ale zase na druhou stranu jela na pohodičku a o tý královce vůbec nemluvím, tam byla taková akčnější. Kdyby to byl čistě zdravotní problém, tak by na tý Královce byla mnohem přejetější, než na těch vodopádech, však vyrazila i za tenisákem, cestou zpátky si do mě párkrát drbla, prostě přišla mi tak jako uvolněná.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2012 11:24
- Nahlásit
PetraK
aaaa měla jste pravdu paní s tou Peckou ...su za neplatiče
budiš polehčující okolnost že jsem to právě zaplatila
tímto se Janiii převelice omlouvám a posílám omluvu i mamušce s Vašíkem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2012 11:26
- Nahlásit
Fajka
aaaa měla jste pravdu paní s tou Peckou
no já mám dycky pravdu, to se zeptej Brtnika, von to určitě rád potvrdí
sem ráda, že nejsu neplatič sama. Janiii se nevolmlouvej, prásknu jí, ta ešče neposlala ani přihlášku ale tak to je cajk, páč přihlášek tam maj díky mě a tobě zase nadbytek
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2012 11:29
- Nahlásit
PetraK
jak jsme tam byli první den a Ešátor tak vyváděl
Kdyby to byl čistě zdravotní problém, tak by na tý Královce byla mnohem přejetější, než na těch vodopádech, však vyrazila i za tenisákem, cestou zpátky si do mě párkrát drbla, prostě přišla mi tak jako uvolněná.
jo přesně !!! prostě strašně chtěla bejt tam s náma ťapkala statečně a dělala že se vůůůbec nic neděje a nic nechystá ...
prostě přišla mi tak jako uvolněná.
jo prostě nedávala žádnej výraznější signál něco nejni OK ...proto sem nechtěla dělat paniku, že se něco děje sem jednoznačně vyhodnotila až včera ráno a hned se jelo , dneska vo dost lepší tak doufám že to pruhatice překoná a vylíže se z toho bez ztráty kytičky...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2012 11:31
- Nahlásit
PetraK
mám dycky pravdu, to se zeptej Brtnika, von to určitě rád potvrdí
sem ráda, že nejsu neplatič sama. Janiii se nevolmlouvej, prásknu jí, ta ešče neposlala ani přihlášku ale tak to je cajk, páč přihlášek tam maj díky mě a tobě zase nadbytek
šiš my jsme všici hrozný jelita teda no uznejte že s tímto materiálem se do Evropy vstoupit nedá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2012 11:35 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fajka
dneska vo dost lepší tak doufám že to pruhatice překoná a vylíže se z toho bez ztráty kytičky...
ssssssst
královna fšech lesůch
a vrach úchylnejch vižlákůch to zmákne levou zadní
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2012 11:38
- Nahlásit
Fajka
no uznejte že s tímto materiálem se do Evropy vstoupit nedá
hele sme srce Evropy? Sme!Nikdo po nás nemůže teda chcít, abychom krom srdce Evropy byly ešče její mozek, to ať si veme na starosti někdo jinej . Hlavně ne ale Poláci, ty by ho zašmelili
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2012 11:41
- Nahlásit
PetraK
královna fšech lesůch a vrach úchylnejch vižlákůch to zmákne levou zadní
kujem doufám v též, ona nejni žádná třasořiťka aby se hned rozsypala takže ted bojuje a táhne něco jako Bruutíkovej tak doufám že i Doudička od Mathey na tom bude brzo výrazně lépe !
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2012 11:44
- Nahlásit
PetraK
hele sme srce Evropy? Sme!Nikdo po nás nemůže teda chcít, abychom krom srdce Evropy byly ešče její mozek, to ať si veme na starosti někdo jinej . Hlavně ne ale Poláci, ty by ho zašmelili
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2012 11:46
- Nahlásit
Fajka
doufám v též, ona nejni žádná třasořiťka aby se hned rozsypala takže ted bojuje a táhne něco jako Bruutíkovej tak doufám že i Doudička od Mathey na tom bude brzo výrazně lépe
možná se fšicí tří sejdou ne na kožnim ale v Poděbradech
ne já pevně věřím tomu, že to bude gůt
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2012 12:13
- Nahlásit
No, tak je to skoro 3 hodiny po injekcich, kdyz sem prisla domu a sla za ni nahoru, z pelechu se zvedla, ale nikam nesla, vrtela vocasem, pomazlily jsme se mirne a zas sebou svihla do svy polohy.. uvidim jeste pozdeji odpol, az se pujdem projit na curani, jak se ji bude chodit. Ted ji nechci zbytecne zvedat a tahat, jen at odpociva. A jdu vas docist.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2012 12:32
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Zjišťuju, že jedu na doraz .... jsem tak utahaná, že se mi ráno už ani nechce vstát z postele a otevřít očička.
Ale mám pozitivní zprávu.... Brůůůtíkovec dělá takové pokroky, že pokud mu dobře dopadne echo, tak bude dneska přeloženej z JIPky na normální pokoj a navíc mu vytáhli centrál a přestal kašlat
PetraK
zítra to moc nevidím,jsem utahaná a pojedu rovnou do špitálu. Ale až bude v lázních, tak v podstatě kdykoliv budu schopná. To už budu i odpočinutá...teda doufám
neumíte číst pani. To bych napsala že FajFka ! FajFka se válela. Takhle se válela enem pruhatice
tssss, to už neokecáš
na ja, ale tak Hošíček miluje nejen Fajku, ale i Fajfku , dyk kůli ní rozdrbal i pelíšek, zničil několikero krys a hraček..... jen aby se jí zavděčil, dyš se jí ty demolice líběj
no to já vím, že hošíček miluje obě Fajky ... naštěstí jim rozdává svou přízeň rozdílně
Hyena
si eště zapomněla na tu ránu v noci, kdy čuba zbuchla ode mě z pohovky a naprala to pod stůl
to je fáááááááááákt, to byla pecka jak hrom. Jenom jsem neviděla její výraz, páč musel být naprosto úžasný
Ona je vůbec v poslední době nějaká "kopytozní".
to odkoukala od Sviníííí, nééé?
tlapičky rovnou v cestě a pak se strááášně divilia, když jí valach na tu jednu packu šlápnul....
ještě že se jí nic nestalo ... to je pako pruhatý, fuj, bych z ní měla infááárkt
Fajka
fotky na rajčeti mám jen pár.. fotečky toho jež nechce býti na webu pošlu mailosem
prosííííím zaslati, abych viděla toho, kdo nechce býti spatřen a chce zůstat neviditelným Jinak fotečky jsou krásný a to opravdu moooc
šiš co je to tu zas za teorie
za to já nemůžu, to Ešuskáááááá
to su rád tak snad je to známka toho že se u nás nemá zas tak špatně
tssss, má se u vás výborně... je to fešáááák a moc se na něj zase těším
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2012 12:43
- Nahlásit
PetraK
jednobuněčný Mastodont jako je Baloun (Hošikus, Jelito a jiné podobné exempláře)
S Balounkem jsme potkali nasi kamosku, starou frbulku, co ja ne nej dycky protivna a on ji ma rad, dokonce micudku ji prenechava. Dyda byla rozumna, melas pravdu.
Hyena
Držím palce.... a doufám, že to nebude moc vážný. Snad bude stačit nějaký více zateplující režim, aby se takovéhle potíže Doudě už vyhly..... tohle skákavý počasí je na pikaču pro všechny starší tvory
Dekujem mnohokrate.. Ono je to tezky, do ted krom toho, ze ji vic prorostly jeji brejle a trochu se zklidnila (ale teda jen obcas) by ji nikdo proste tech skoro 9let fakt netipnul.. kor kdyz ji clovek vidi u vody, s aportkem, u hrabani jamicek, na kousani.. A ted si na me najednou vymysli ze jako pater, tak sem z toho fakt mimon. A kor ty predstavy typu - zadny dlouhy koupani, zadny velky aportovani, zadna studena voda.. to me proste fakt u ni desi.. videly jste ty fotky.. o tohle ji muset nejak pripravovat, tak nevim.. ble
Fajka
chápu ! sem na tom podobně ...
Taky moc drzime, drzime.. ale ty fotky jsou krasny, jak tam prohani Esusaka a tak a vubec.. je to prdolka krasna.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2012 12:49
- Nahlásit
Fifi
Tak jak, hadicka couha jak ma, vse v paratku?
sem to včera vůbec nestihla.... jsem totál odpadla a byla mrkef Ale jinak to vypadá fakt ok, což jsem moc ráda
PetraK
úhyl Brůtice no, co se divíš. Asi už jí vyprchalo z makovice lambrusco no
nene, to vy jste paní začala, já to jen rozvinula a lambrusko vyprchalo do rána.... vše ředím vodou, tak pak jsem jak koroptef
Bábýý, kam dete?
krásný fotečky..... hlavně mázlý vlk, krásně zapadá do krajiny
Mathea
moc a moc držím palečky, aby Dy bylo fajně a nic jí nebolelo, když dotala inijekce a hlavně, aby to bylo "jen" něco malého ( třeba nachlazení, to by jí stačilo teplíčko a bylo by dobře )
Proste uvidime, treba plasim jen zbytecne a zejtra uz bude ok, dostane dalsi pigara, par dni bude mit klidovej rezim a pak to bude nejmin do 14 "uz zase skacu pres kaluze"...
neblázni ... myslím, že klidně mohla prochladnout, je to stejnej magor jak ti moji dva a koupání v zimě jí dělá radost. Takže bych to brala tak a udržovala jí v teple. Však ona se z toho holka brzy vyhrabe
Fajka
Aha tak nic..tak po držce nedostanu, už mě ten můj komment smázli
to víš, to je dneska normáll, že tě smáznou a ani nevíš jak
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2012 12:59
- Nahlásit
Fajka
jsem si ani nevšimla, že je něco Fáje.... tak to držím palečky a určitě bude zase dobře. Ona ta psýcha s fyzičnem fakt souvisí a víc, než si kdo dovede představit.
Takže Vám holky budu držet palečky, aby obě Dámy byly ok a jedu za Brůůůůtíkovcem. Buďte tu hodné a pruhatku se zlatuší podrbte, aby jim bylo brzy úúplně nejlíp
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2012 13:32
- Nahlásit
Tak na 3 jedem pro jistotu na rentgeny, ja todle nevydrzim. Dy by se moc rada prekulila na bok, ale nejde ji to, pospava, zado ma prikryty dekou, aby je mela fakt v teplicku.. a moc nechce pit.
brut
Diky, diky.. a jasne, taky si rikam to vsecko, ale znas to.. A dokud neuslysim, ze na rentgenech je vse ok, tak to ve mne bude hrozne hlodati.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2012 13:34
- Nahlásit
Tak na 3 jedem pro jistotu na rentgeny, ja todle nevydrzim. Dy by se moc rada prekulila na bok, ale nejde ji to, pospava, zado ma prikryty dekou, aby je mela fakt v teplicku.. a moc nechce pit.
brut
Diky, diky.. a jasne, taky si rikam to vsecko, ale znas to.. A dokud neuslysim, ze na rentgenech je vse ok, tak to ve mne bude hrozne hlodati.
a jedu za Brůůůůtíkovcem.
Jsem rada, ze se kraaaasne uzdravuje!
|