| Autor |
Zpráva |
Hyena
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2012 19:50
- Nahlásit
brut
si eště zapomněla na tu ránu v noci, kdy čuba zbuchla ode mě z pohovky a naprala to pod stůl
Ona je vůbec v poslední době nějaká "kopytozní". Dneska ta blbka, která celej svůj život tráví mezi koňma, zůstala ležet u vchodu z boxu,když jsem vyváděla koně, tlapičky rovnou v cestě a pak se strááášně divilia, když jí valach na tu jednu packu šlápnul....naštěstí je bosej a měl vysoko nastlanou slámu,tak že se jí nic nestalo. Ale je to fakt dement.....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2012 19:51
- Nahlásit
Ramštááááááááááájn,
nesnídám nesvačím, sem v řiti
VerčaZ
No, hele, byla jsem to já. A včera zas. Já jsem si taky říkalaze mě stává vopravdovskej asociál neschopnej s kýmkoli "cizím" mluvit. Ale jednou, jednou to přijde
sem na tom upá stejně
byla mě tam povědomá ještě jedna holčina tu sem se osmělila voslovit a trefila sem ji sem jí bez jejiích čivaf nemohla poznat a taky byla ostříhaná , noo a pak sem si řikala že nemůžu bejt tak dobrá abych uhádla ještě tebae, sem byla přesvědčená že ti je někdo moc podobnej
hele jo..dotřetice všeho dobrýho !!! a nebo hlaš kam jedeš abych na to byla připravená co Nymburk ?
PetraK
hele ten časák blbej si nakonec Čííííf nevodvezl!! A to jsem ho připravila na stůl!! Fšicí jsme vo něm věděli
sem ráda že sem u toho nebyla a niní to na mě
fotky na rajčeti mám jen pár.. fotečky toho jež nechce býti na webu pošlu mailosem
neumíte číst pani. To bych napsala že FajFka ! FajFka se válela. Takhle se válela enem pruhatice
šiš co je to tu zas za teorie
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2012 19:55
- Nahlásit
brut
jůůůů, jelito je fááákt jelito a krásný model. Musím říct, že mám pár favoritů mezi fotečkama ...ty jeho výrazy jsou úžasný, nadšení z něj přímo tryská
to su rád tak snad je to známka toho že se u nás nemá zas tak špatně
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2012 19:55
- Nahlásit
PetraK
hele, bylo by pro tebe reálný, zajet si zejtra na anděla pro ten ojl?
Musím zítra do prahé, ale jak máme špatný turbo, tak se mi moc nechce až k tobě do práce
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2012 21:01
- Nahlásit
Fajka
fotečky toho jež nechce býti na webu pošlu mailosem
Jaaaaaaaaaa chci takyyyyyy!!!
Spolu s vycucem vikendovym, co te tam zaujalo a taaaaaak, toz az nebudes v riti a budes mit chvilku se nadychnout a neco naklapat..
brut
ozvu se večer
Tak jak, hadicka couha jak ma, vse v paratku?
kachna_
ale jak máme špatný turbo
Zase mate auto v hajzlu? Nebo tryskac soukromy zlobi?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2012 21:18
- Nahlásit
Fifi
Zase mate auto v hajzlu?
jo jo
az nebudes v riti a budes mit chvilku se nadychnout
tipuju to tak na červenec
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2012 21:18
- Nahlásit
Fajka
máte pani emila. a díky moc.
sem ráda že sem u toho nebyla a niní to na mě
já vim, jako s tou mastičkou
pošlu mailosem
dík, jááá si počkám. A za chvíli hodím na rajče ty naše.
šiš co je to tu zas za teorie
úhyl Brůtice no, co se divíš. Asi už jí vyprchalo z makovice lambrusco no
kachna_
no já myslím, že by to jít mohlo. Takhle teď od stolu, pokud se nic nevybetlí. Máš představu v kolik?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2012 21:19
- Nahlásit
Fifi
já taky čekám na fotečky od Fajkýšový, ale má toho asi tolik jak sněhu
jdu chrnět osoby, tak tu nezlobte, nějak mě ten pracovní den zmohl
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2012 21:19
- Nahlásit
kachna_
Zase mate auto v hajzlu?
jo jo
fakt? Já myslela, že sem si to špatně vyložila .
vy máte na ty auta fakt smolikof
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2012 21:26
- Nahlásit
PetraK
Máš představu v kolik?
buď kolem desátý nebo kolem jedný, druhý,
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2012 21:37
- Nahlásit
Bábýý, kam dete?
pak že v Čechách nésó vlci (ale je to dementně mázlý no
je tam prostě krásně
pusinkůů (to byl Brtnik jako nafest blízko )
kachna_
desátá by možná šla - ale enem na otočku, což je mi blbý. Sem si tetkon uvědomila, že jaksijsem na něco zapomněla /první den v práci :-/ /
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2012 22:04
- Nahlásit
PetraK
(ale je to dementně mázlý no
Je to kraaasne mazly, upa fakt vlllk, ja uz ho vidim!!
A baby, kam dete - sorac, ale ty ses na vejsku jak ta zavej.
kachna_
Zase mate auto v hajzlu?
jo jo
Echjo. Na vas opravdu nekdo trvale plive autickovy choroby.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2012 22:12
- Nahlásit
Fifi
ale ty ses na vejsku jak ta zavej
tohle co? tohle NE-SLY-ŠIM!!
upa fakt vlllk
viď že jo?
Ono to místo je takový hodně divoký, už když jsem tam byla poprvní, nazvala jsem si to vlčí stezka , fakt tam prostě chyběj jen vlci při lovu jelena. Takhle pod sněhem to tolik nevynikne, je to celistvý, ale když sleze, je to drsoňský. Mám to tam moc oblibovaný. A Fajkýš se tam prostě dokonale hodila.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2012 22:29
- Nahlásit
PetraK
Takhle pod sněhem to tolik nevynikne, je to celistvý, ale když sleze, je to drsoňský
Ne, dle myho to je videt aj pod snehem, taky mam rada takovyhle mista. Mam par takovych tajnych, musime se tam letos podivat. A halt zavej vyssi trpaslika, no co nadelas.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2012 22:40 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
A halt zavej vyssi trpaslika, no co nadelas.
nenadělám nic, dyš neslyšim
aj pod snehem,
počkej až pohledám ty bez sněhu. enem nevim kde je mám hledat a je moc a nejvíc hodin.
ale našla jsem tudleto
...... a takhle se seznamovali .pooooď , poď, zab mě!
a
berany berany duc!
Mam par takovych tajnych, musime se tam letos podivat.
jojo tajný místa! mám je ráda
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2012 22:43
- Nahlásit
Pozdravení všem přítomným!
PetraK
A na tebe mám dotaz ohledně té kníračku. U kníračky.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2012 22:52
- Nahlásit
Vlčáčková
už hotovo - ale to asi už víš, já to mám jen děsně pomalý tetkon.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2012 22:53
- Nahlásit
PetraK
berany berany duc!
To este mela kosik? Nebo utocila bez na jeho muzstvi??
dyš neslyšim
Ale cist umis.
tajný místa! mám je ráda
Ja moc moc, mam tu tri pamatny stromy pobliz, s kouskem louky kolem, toho stroma bys zrovna ty obejmula na 30x? abys ho obesla, trpaslo? + dalsi mistecka, lesnaty, za kteryma musime povyjet..
a je moc a nejvíc hodin.
A jo!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2012 22:56
- Nahlásit
Fifi
To este mela kosik?
jojo měla tehdá před dvěma rokama košíček - prej to bylo rajcovní, pravil Hošíček a naprosto jásal nad jejím drýýýve
Ale cist umis
ne, sem anALFAbeta
,
mam tu tri pamatny stromy pobliz, s kouskem louky kolem
kde, kde? Milujeme s Brtnikem starý stromy, moc. A já navíc mám hrozně ráda osamocený stromy ve volný krajině.
obejmula na 30x? abys ho obesla, trpaslo?
ať tě taky Tilda po poli honí....... du ho najít!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2012 22:58
- Nahlásit
Fifi
obejmula na 30x? abys ho obesla, trpaslo?
ať tě taky Tilda po poli honí....... du ho najít!
A jo!!
ten čas někdo KRADE!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2012 23:07
- Nahlásit
PetraK
To tak, prozradim a pak bude trpaslo sedet pod stromem, az tam prijedu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2012 23:10 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Jehehéééé Hošíčci maj mauzoléjum už sou jako Vladimir Iljič bože to sou jemeni
pak bude trpaslo sedet pod stromem
no a v ruce bude mít plyšovou stračenu aby jí mohlo předat do správných rukou - a nebudou to ruce krále Miroslava
edit: mám problém - asi se začínám drbat po Habánech TO MÁM ALE VELKEJ PROBLÉM!!!!!!! KURVA TO JE MEGA PROBLÉM!!!!!!!!!!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2012 23:15
- Nahlásit
PetraK
mám problém - asi se začínám drbat po Habánech TO MÁM ALE VELKEJ PROBLÉM!!!!!!!
no tak já teda zkusim zejtra dorazit i s ojlem až k tobě, no, páč tohle je akutní...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2012 23:17 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
kachna_
no tak já teda zkusim zejtra dorazit i s ojlem až k tobě, no, páč tohle je akutní...
si blbá, taky dostaneš jednu stračenu.
jak tak přemejšlím, i v ty dvě hodiny by to šlo, ale zas by to bylo na otáčení - neboli chvilku pokec na ulici.
edit - si tak myslim, že volej nevolej, ten to drbání asi nepořeší. Problém bude f tom, že bych ty Habány musela přestat pít!! a to je ten mega problém
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2012 02:48 - Změnil/a: Mathea
- Nahlásit
Koukam, ze Fifi zas uzmula prvni prispevek na kulaty strane.. jeste aby ne, kdyz si furt duplikuje pispevky.. teda duplikuje.. sestiplikuje? Pardon, ve 3 rano mi to moc nemysli..
Nemuzu spat, pac Dy je od vecera spatne, sice veceri jeste sezrala, ale uz s ni neco bylo, nicmene pred hodinou odmitla vylizt na postel, takze jsem chytla mirnou paniku a rano jedem na veterinu, i kdyby se uz tvarila, ze ji nic neni, protoze tohle se mi nelibi.. Neco ji boli a ja nevim co, na pohmat na nic nereaguje, ale treba hmatam blbe. nicmene cucim na filmy a hrozne moc bych vam vsem, mejm milejm dusim, chtela doporucit snimek Intouchables, jestli jeste nekdo z vas nevidel. Jednak se hodne nasmejete, druhak ma svoje nepopiratelny kouzlo. Az se dovalime od vetky, napisu co a jak. Sice jsme se s Fifajzem shodly, ze moji milovany Dyde nic bejt nemuze, ale jeste chci, aby mi to samy rekla vetka.
Tak dobre rano vsem.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2012 09:47
- Nahlásit
Tak jsem spala asi 3 hodiny, do rana zadna zmena.. Ma bolavou bederni pater, dostala dve injekce - proti bolesti a Becka, zitra rano znovu a jestli nebude rapidne lepsi, tak rentgen.. do prdele prace, snad to nebude nic tahlyho, vetsiho Lezi tu vedle postele na matracce, schoulena, nebozatko moje delam separe od tanka Balouse, takze je jeste k tomu nestastnej von.. no proste k posr... Ja chci zdravou Lejdy DY!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2012 09:50
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!
Dnes je skoro krásný den Alberti. ale vůbec mě to tu neba, neba, nebavíííí. A víte co? Nikdá nepochopím, proč maj lidijové neposlušný čokle navolno. Navrch když jedno z nich je háravá fena zrovna rádodajka. Dneska ráno bylo při venčení veselo tím pádem. Páč se potkala jedna venčička s rozháranou józefpšící, Ani oboječek neměla - józepfšice. Natož vodítko. Doprovázel jí stejně "poslušnej" její synek. Ani oboječek neměl. Natož vodítko. No a potkali se s venčičkou v majetku voříška, stejně "poslušného" jako ti dva. ani oboječek neměl. Natož vodítko. zajímavý to bylo. Byla jsem nezřízenej hrdobec na Hošíkuse, kterýmuž jsem položila ruku na obojek, řekla:"Poď ty vole, stejně je malá! Že to řeknu Fajfce! a Ajše! a Ejbině, a Nátáliji Orejro, žes přesedlal na velikost maxi S!" A von šel, páč ta hamba mu za to nestála . No a vostatní tam chytaj ešče asi tetkon
Mathea
jak je prďole dneska??? Co říkala vetka?PODEJ PROSÍM PAK HLÁSÁNÍ, JO? Je mi jasný, že noc nebyla - teda vlastně byla - růžová. Tak držím palčáky.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2012 10:00
- Nahlásit
Mathea
a než se mi to uložilo, tys už tady!
Ma bolavou bederni pater, dostala dve injekce - proti bolesti a Becka, zitra rano znovu a jestli nebude rapidne lepsi, tak rentgen.. do prdele prace, snad to nebude nic tahlyho, vetsiho
já držím moc palce, ať se to srovná - nemohla nastydnout někde?? Něco jako "mrtvej ocásek" to je?
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2012 10:06
- Nahlásit
PetraK
nemohla nastydnout někde?? Něco jako "mrtvej ocásek" to je?
Mrtvej ocas to neni, nastydnout teoreticky mohla, ale tezko rict no Teplotu nema, vcera zrala, ale list cinana si pak uz nevzala, coz je taky spatne, pac ten milakuje. Lezi furt v jedny poloze - s hlavou z matracky a na "poloboku".. ale ani nekvikne. ja proste nevim Ale mam strach, pac co sem tak pochytila kolem sebe, tak problemy s pateri se u psu dost casto tahnou, nebo z toho je nejakej pruser.. Tak se tu snazim nebulet, abych ji este nenervila, ale do telefonu s mamou sem nevydrzela.
Proste uvidime, treba plasim jen zbytecne a zejtra uz bude ok, dostane dalsi pigara, par dni bude mit klidovej rezim a pak to bude nejmin do 14 "uz zase skacu pres kaluze"...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2012 10:13
- Nahlásit
Ramštááááááááááájn,
tu Kuba kubovatá dneska se měla chuť si rýpnout do kynologických řad tak sem to udělala....bylo to silnější než já... určitě dostanu po držce..moc se na to těšim
Mathea
Lezi tu vedle postele na matracce, schoulena, nebozatko moje
chúďa!! držím palčáky aby se jí ulevilo a bylo líp !
Měla sem včera něco podobnýho doma..ale večer už to bylo lepší, Fája už se i najedla a vrací se jí jiskra v oku
|