Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1791 . 1792 . 1793 . 1794 . 1795 . 1796 . 1797 . 1798 . 1799 . 1800 . 1801 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2012 19:36
- Nahlásit

Hyena
vyřachla půl flašky vína

ty KE-CÁŠ'!!! Máš na Brůtici blahý alkehůlický flif

Janiii
občas leží stočená v klubíčku, najednou zakňučí a vyběhne - tak možná ji tam něco bolí
hmmm, co to může býti?

Fifi
, je zrejme, ze pipka je zpet

to sis fšimla velmi dobře

dneškem znovu otvíráme

Janiii
cooožeee? fifijová měla tak vycvičený slípky, že si nesly sesly????

a ty seš taky jemen'!!!

brut
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2012 22:05
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Sem byla za Brůůůtíkofcem a holila mu kousek fousů, protože mu na nich nedrží lepítka Chudák má tak poškrábaný krk, že ho to dráždí ke kašli, ale jinak chodí hezky rovně a je šikulka Jen se spaním má problémy, protože neumí spát na zádech a teď jinak spát nemůže ( bych na jeho místě už ani nevstala, protože moje záda potřebují spešl preclíkatou polohu).

Pozdravy vyřídím a pokud nenastane něco nepředvídatelného, tak to nejhorší má za sebou ( teda, ještě ho to bude dost bolet, až mu úplně vysadí opiáty, ale to už bude zase o fousek dál ). Takže můžete povolit palečky a všem Vám moc a moc děkuju

Hyena
a na vlastní oči sem viděla jak Brutice večír vyřachla půl flašky vína a ráno vstávala v 7 h a šla venčit!!!!!!!
tak to víno bylo Lambrusko, růžový a bylo fakt chuťově dobroučký, takže jsem si na náš večerní dámský dýchánek musela připít ...... ale ranní vstávání a venčení bylo vražedný. Takže jsem pak spokojeně usnula a chrupala další tři a půl hodiny

Dámy,žádná fotodokumentace není, nebyl tu nikdo, kdo by byl ochoten vzít do ruky foťák a fotit

PetraK
ty KE-CÁŠ'!!! Máš na Brůtici blahý alkehůlický flif
omyl, lambrusko je slabý a to snesu jednou za uherský rok

Mathea
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2012 22:46
- Nahlásit

brut
kdo by byl ochoten vzít do ruky foťák a fotit

Ochoten nebo spis schopen??

Takže můžete povolit palečky a všem Vám moc a moc děkuju Supeeeeer! Je to ftatefnej chlaaap a ty tuuuze ftatefna zenska!

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 00:27
- Nahlásit

Zdravstvujte..sem mrkvolné, plné dojmů ale hotofson, ted teprve potřebuju víkend na regeneraci

Koukám že Ešuska je back a řádně tu zatopila

brut
a pokud nenastane něco nepředvídatelného, tak to nejhorší má za sebou
to je dobře!! moc dobře ted už musí bejt jen líp a líp!

A něco pro tebe aby si mohla pokochat Sanďa mě včera nafotila moc hezký fotečky jelita
tak tu máš a kochej se

víc tu:
http://haguro.rajce.idnes.cz/Doktor_Srdcove_eso/#
vypadá jako chlapák a přitom je to takový tintítko

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 08:09
- Nahlásit

Fajka
No, hele, byla jsem to já. A včera zas. Já jsem si taky říkala, že jsi to určitě ty i když jsi tam neměla Fajku, takže identifikace byla pro mě náročnější než na tom dogtrekku, kde byla aspoň v autě a kde jsem věděla, že jsi přihlášená.
Promiň, vím, že vypadám jako dement, že jsem Tě zas neoslovila, ale já si nebyla úplně jistá a asi se ze mě stává vopravdovskej asociál neschopnej s kýmkoli "cizím" mluvit. Ale jednou, jednou to přijde. Zajímavý, že v práci tohle nemám, Jirka tvrdí, že je to proto, že jsem si prostě jistá v kramflecích, vím, co a jak a hlavně ty lidi ode mě něco chtějí.

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 08:10
- Nahlásit

Fajka
A jak se Ti to líbilo? Mně moc, moc, moc.

VerčaZ
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 08:13
- Nahlásit

A zapomněla jsem pozdravit. Tož dobré ráááááno děfčata a rááááááááááááááááááááámštajn.

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 08:26
- Nahlásit

RRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
RRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!

Ty vado co to je tudleto?? co to znamená?? Jak to že je pindělí???
Jak to , že nemožu bejt jako Hošíčci na sjézdofce??
Jak to, že nemám špuntlý uši, volume doprava a R+ na plný gule a nejedu dolů??
A místo toho tady sedim jako debil na židli, vůbec nevim co se děje a co mám jako dělat???????????????????? vůbec to tady neznám! vůbec se mi tu nelíbí!! A vůbec tu nechci bejt!! A vůbec se mi tady nebude líbit ešče víc, až se přivalí růžová hromada rosolu

HÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍL MIR!! HÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍLF MIR!!

A to jsem chytla depku už včera odpoledne. Byla sem Kinderschreckchen. Ani ven sem jít nechtěla, pak jsme vyrazili s Ešátorem, že jako na chvilku , páč je stejně Ešátor tuháč kempink (sem si trapně myslela, ale nebyl )no a skončilo to tak, že jsme náhodou potkali Ajšadlo Plašadlo a tudíž se vydali na hodinu a půl do polí.

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 08:32
- Nahlásit

brut

Sem byla za Brůůůtíkofcem a holila mu kousek fousů

...... Zavři voči Brouku a........fik!

a je šikulka

to je paráda moc ho pozdravuj

Jen se spaním má problémy, protože neumí spát na zádech a teď jinak spát nemůže

jo to se mu nedivím, chudákovi, já kdybych nemohla spát ve svý stabilizovaný poloze a točit se po posteli, tak to by mě natuty zničilo.

. Takže můžete povolit palečky a všem Vám moc a moc děkuj

není vůbec zač, ale ešče držet budu, ať nám pěkně a rychle srůstá

lambrusko je slabý

aha, aha, hm, hm, to říká má milá kolegyně novomatka taky,neboj. A už je z ní úspěšnej na lambrusku závislák kupuje to po bedýnkách

Lambrusko, růžový

RŮŽOV Ý??? RŮŽOVÝ??? NO STYĎ SE!!! Ať tě Tilda po poli honí

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 08:36 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka

ted teprve potřebuju víkend na regeneraci

máme přijet??

hele ten časák blbej si nakonec Čííííf nevodvezl!! A to jsem ho připravila na stůl!! Fšicí jsme vo něm věděli

supr dupr fotky!!

Jo já jsem ty naše zatím stáhla jen do počítače, zapomněla uložit na rajče, provedu dneska jo? A ty tvoje jsou někde rajčatový? - edit - už jsem si to našla,

Hyena
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 08:37
- Nahlásit

Rumštááájn
ale dneska se mi ani zdravti nechce..hnusný počasí, hnusný pondělí.... vybitý baterky už po ránu...do pátku daLEKO A TO JEŠTĚ VYHLÍDKA NA PRACOVNÍ NEDĚLU

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 08:43
- Nahlásit

Fajka

Hloubavá madam hloubá nad hloubkou, zdaliž ta je dostatečně hluboká

Kterak se hovado na atomy rozložilo....

Fena jako žilétka?

a plyšák u vodopádů

matunka
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 09:00
- Nahlásit

PetraK
Moc vám to dnes sluší paní.

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 09:28 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

matunka

ahojte pane, jak se oba daříte???

děkuji za lichotku, byla to šichta nahodit fasádu v půl sedmý ráno tak, abych vypadala jako trochučlověk

edit - ani nevim, esli sem vás tu ešče stihla, nebo ešivá už ste fůůč ?? vždycky to máte jen na okamih

nechávala jsem vám před časem vzkaz u hluchoněmého pánika, našel ste? Musela jsem vám napsat, že jste se hluboce mýlil tehdá.

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 09:29
- Nahlásit

Hyena

ale dneska se mi ani zdravti nechce..hnusný počasí, hnusný pondělí..

pani, tak dneska odpolko si dopřejte nicneděláního. Jen prostě hnijte, počkejte, až to přejde. Nelamte to přes kolínko.

brut
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 11:37
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Jsem měla jít ráno k rehabilitačnímu doktorovi, aby mi na tlapku určil cviky, ale dostihla mně migrénka Takže jdu až v pátek.

Mathea
Ochoten nebo spis schopen??
ochoten ... to víš, pruhatka se vyvalovala na koberci, plesnifcííí v pelíšku, Sviníííí za dveřma a nikdo jiný tu nebyl. No a my dvě skončily u pohádek a lambruska.

Supeeeeer! Je to ftatefnej chlaaap a ty tuuuze ftatefna zenska!
díík, jsem ráda, hlavně aby už to šlo jen k lepšímu, jsem moc utahaná a je to znát i na chuti něco doma dělat

Fajka
to je dobře!! moc dobře ted už musí bejt jen líp a líp!
ráno zněl v telefonu líp jak včera, takže bych řekla, že se to fakt každý den lepší ..... jen ten zeškrábaný krk mu hrozně vadí, prý zlatá angína

něco pro tebe aby si mohla pokochat Sanďa mě včera nafotila moc hezký fotečky jelita
tak tu máš a kochej se

jůůůů, jelito je fááákt jelito a krásný model. Musím říct, že mám pár favoritů mezi fotečkama ...ty jeho výrazy jsou úžasný, nadšení z něj přímo tryská

brut
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 11:59
- Nahlásit

PetraK
se nedif, flákáš se po horách, místo abys tu seděla a dělala bububu a pouštěla dusdusdusáky, takže teď to máš jako odměnu, že musíš pracovat

Zavři voči Brouku a........fik!
bych mu tak tím holítkem mohla fiknout centrál a nic jinýho

to je paráda moc ho pozdravuj
vyřídím, však mu to postupem času budeš moct říct sama osobně, ráčci a lom čekají na tvůj příchod

to se mu nedivím, chudákovi, já kdybych nemohla spát ve svý stabilizovaný poloze a točit se po posteli, tak to by mě natuty zničilo
přesně to jsem mu včera říkala , dneska si prý může zkusit lehnout tak napůl na bok, tak snad mu to pomůže .... Jsem zvědavá, jak se bude cítit

není vůbec zač, ale ešče držet budu, ať nám pěkně a rychle srůstá
ot jo, srůstat ještě chvíli bude... kostičku mu prý pěkně secvakali, tak doufám, že bude mít hrudník jako nový

hm, hm, to říká má milá kolegyně novomatka taky,neboj. A už je z ní úspěšnej na lambrusku závislák kupuje to po bedýnkách
já ho zase až tak namusím... má bublinky, takže občas jo, ale ne často. A když mám volit, tak to růžový, přijde mi chuťově nejjemnější

RŮŽOV Ý??? RŮŽOVÝ??? NO STYĎ SE!!! Ať tě Tilda po poli honí
tsss, v tomhle hnusu by někde zapadl.... výhoda toho, když jsem lehčí jak on

Madam, to jsou krásné fotečky a jak je tam Fája spokojená a zapadá do prostředí, jako by tam patřila ....skvělé. Však říkám, že je to zlatíčko

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 12:16
- Nahlásit

brut
fiknout centrál

jako že krční tepnu?? No .... bereš to zhusta

však mu to postupem času budeš moct říct sama osobně, ráčci a lom čekají na tvůj příchod

no tak to já předpokládám,ž e se uvidíme dřív než u lomu

dneska si prý může zkusit lehnout tak napůl na bok, tak snad mu to pomůže .... Jsem zvědavá, jak se bude cítit

tohle musí být fakt hrozný , myslím, že asi moc nespí, že pak už tak jako upadne do komatu, ale spánek to moc není, páč se zase i člověk budí........ no je to na pikaču

že bude mít hrudník jako nový

no to musí, páč jak by se jinak mohl dmout pýchou, ne?

takže občas jo,

to změníme

tsss, v tomhle hnusu by někde zapadl

no, kdo si počká, ten se dočká, šak taky neřikám, že Tě má honit hnedle tetkon. párkrát zafouká a pole budou suchý.

, to jsou krásné fotečky
viď? to jsou Fajfčiný, já naše dodám večer. Brtnik má jednu , která je bohužel, bohužel rozmazaná ve velkým rozlišení, ale je to hrozná škoda, páč Fajkýš je tam za vlčici.

je to zlatíčko

je zlatíčko, já to vím, proto jí taky majluju, skorem jako Ešus

brut
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 12:35
- Nahlásit

PetraK
jako že krční tepnu?? No .... bereš to zhusta
on má udělaný centrální vstup do krční žíly, aby ho nemuseli neustále napichovat, tak to je ta věc, které jsem se musela vyhnout při holení

no tak to já předpokládám,ž e se uvidíme dřív než u lomu
pojedeš do Poděbrad na návštěvu?

tohle musí být fakt hrozný , myslím, že asi moc nespí, že pak už tak jako upadne do komatu, ale spánek to moc není, páč se zase i člověk budí........ no je to na pikaču
popsala jsi to naprosto přesně... a když si vzal prášek na spaní, tak ve spojení s lékama protit bolesti asi usnul tvrději a nějak se hnul a bolelo ho to pak. Takže raději je bez prášku na spaní...

brut
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 12:42
- Nahlásit

mi to zmizelo a odeslalo se to

PetraK
no to musí, páč jak by se jinak mohl dmout pýchou, ne?
to je fakt, nemohl by ukazovat krásný hrudníček

to změníme
nemyslím, pokud mám chuť, tak si trošku dám, ale jinak si fakt vystačím s práškama a s čajíkama

kdo si počká, ten se dočká, šak taky neřikám, že Tě má honit hnedle tetkon. párkrát zafouká a pole budou suchý.
je starej, to do tý doby zapomene

to jsou Fajfčiný, já naše dodám večer. Brtnik má jednu , která je bohužel, bohužel rozmazaná ve velkým rozlišení, ale je to hrozná škoda, páč Fajkýš je tam za vlčici.
jsou moooc pěkný. Tak jí nedávej ve vlkým rozlišení, ale v menším, to na ukázku nevadí.....

zlatíčko, já to vím, proto jí taky majluju, skorem jako Ešus
taky za níc chodíš s těma směšnýma pohybama?

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 12:42
- Nahlásit

brut

udělaný centrální vstup do krční žíly,

jo takže jsem to pochopila dobře, jednou fik a hotofson

pojedeš do Poděbrad na návštěvu
to úplně neslibuju, abych nebyla za slibotechnu, páč to nejni ani tak vůbec na mě - tetkon kůchńa, pak už chalupa.ale myslím, že se rozhodně uvidíme dřív, než vytáhnu tukana

Takže raději je bez prášku na spaní..

. na jak dlouho to takhle ještě má?

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 12:48
- Nahlásit

brut

ukazovat krásný hrudníček

no, takže jen ať pěkně srůstá

ale jinak si fakt vystačím s práškama a s čajíkama

to zní naprosto, naprosto ešče hůř, než když je člověk alkehůlik

je starej

to nejni, a hlavně to nezapomenu JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

taky za níc chodíš s těma směšnýma pohybama

proto sem psala taky SKORO!!!
Nicméně Zrzavohubec je fakt pako střelený Fajka se válí po sněhu, von stojí nad ní a... tydlitydlitydlidáááááááááá!!! a už jede . Fajka vstane..... podivá se na něj, frkne, podivá se na mě a jde si pro ocenění za to , že toho jelimana nezavraždila (což bych se jí, popravdě, ani nedivila ). Dostane ten vůl někdy rozum????

brut
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 12:49
- Nahlásit

PetraK
jo takže jsem to pochopila dobře, jednou fik a hotofson
tak nějak, ale těma holítkama bych to pižlala ještě teď

to úplně neslibuju, abych nebyla za slibotechnu, páč to nejni ani tak vůbec na mě -
já vím, ale to by jsi tam byla s tukanem za nejlepčejší na "Kočkodromu", jak se prý říká místní promenádě

myslím, že se rozhodně uvidíme dřív, než vytáhnu tukana
v to doufám.... navíc se teď budu pohybovat po Práglu, páč mám zase nějaké kontroly, tak by jsme mohly spáchat kafíčko .... a nebo dokud Al nehárá, tak venčeníčko

na jak dlouho to takhle ještě má?
vůbec netuším, každý se hojí jinak.... pokud bych to brala podle mladýho, tak cca 14 dní, ale mladej byl v době růstu, kdy regenerace probíhá trochu jinak....

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 12:53
- Nahlásit

brut
ale těma holítkama

naja, musíš na to jako profík

ale to by jsi tam byla s tukanem za nejlepčejší na "Kočkodromu", jak se prý říká místní promenádě

týýý vole, to sem si neměla představovat

navíc se teď budu pohybovat po Práglu, páč mám zase nějaké kontroly, tak by jsme mohly spáchat kafíčko .... a nebo dokud Al nehárá, tak venčeníčko

beru obé! jen od 21. března jde ségra na operaci, zatím nevíme podrobnosti, co a jak, takže kolem tohoto data je to nejisté.

, tak cca 14 dní,

COOOOOOOOOOOOO?? ešče min 14. dní bude muset spát na zádech??? CHUDERA MALEJ

ŽE MU TY KULATÝ SUŠENKY POSÍLÁM HNED!

brut
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 12:56
- Nahlásit

PetraK
takže jen ať pěkně srůstá
jsem zvědavá, jak bude jizvička vypadat... mladej jí už skoro nemá znát

to zní naprosto, naprosto ešče hůř, než když je člověk alkehůlik
ježíííííš, mám pravdu

to nejni, a hlavně to nezapomenu JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
je starej a ty jsi sklerotik

proto sem psala taky SKORO!!!
tsss, to je teď ale výmluva

Fajka se válí po sněhu, von stojí nad ní a... tydlitydlitydlidáááááááááá!!! a už jede
sem nevěděla, že se Fajka taky válela ve sněhu, doufám, že jste jí vyfotili a ne jen Fáju , ale v tu chvíli chápu, že hošíček je exot, páč tohle se na Fajku nedělá.. kdyby Brtník, tak to bych chápala, ale pes

brut
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 13:02
- Nahlásit

PetraK
naja, musíš na to jako profík
tak motorofku bych s sebou do špitálu fakt netahala

týýý vole, to sem si neměla představovat
já tušila, že si to představíš

beru obé! jen od 21. března jde ségra na operaci, zatím nevíme podrobnosti, co a jak, takže kolem tohoto data je to nejisté
ok, vedu v patrnosti.... se domluvíme mejlíkem, ti napíšu, kdy budu přesně v Práglu a ty mi dáš vědět, jak to uvidíš s kafíčkem

COOOOOOOOOOOOO?? ešče min 14. dní bude muset spát na zádech??? CHUDERA MALEJ
ŽE MU TY KULATÝ SUŠENKY POSÍLÁM HNED!

vyřídím .... a to těch 14 dní klidně může být i dýl... záleží, jak se mu bude chytat chrupavka

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 13:05
- Nahlásit

brut

mladej jí už skoro nemá zná

můžou kucí soutěžit, kdo má hezčí, delší.... jizvu

ježíííííš

mám pravdu

nene, já mám pravdu, Brůtice, Brůtice

je starej a ty jsi sklerotik
a zase nemáš pravdu starej rozhodně nejni a zeptej se mojí mámy, jak je to s mojí pamětí, ona vždycky říká že: "Ty si pamatuješ, jen to co chceš !"

Což mi připomnělo včerejšek, kdy byla máma návštěvou a nějak se shodli s Brtnikem nad tím, že jsem prej hroznej spratek . A máma se na Brtnika tak jako vyčítavě podívala. A hned to slízla, hned, páč jí řikal: "No co na mě tak koukáš?? Tys to vychovala, tudleto! To já! Já ! mám na tebe takhle koukat!" a už se skorem prali, kdo za to může

tsss, to je teď ale výmluva

no majluju jí hodně, ale má to svoje hranice, u mě jo

e Fajka taky válela ve sněhu, doufám, že jste jí vyfotili a ne jen Fáju

neumíte číst pani. To bych napsala že FajFka ! FajFka se válela. Takhle se válela enem pruhatice

ale pes

na ja, ale tak Hošíček miluje nejen Fajku, ale i Fajfku , dyk kůli ní rozdrbal i pelíšek, zničil několikero krys a hraček..... jen aby se jí zavděčil, dyš se jí ty demolice líběj

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 13:14 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

brut

tak motorofku bych s sebou do špitálu fakt netahala

naděláš!!
si vem teda něco menčího

á tušila, že si to představíš

strašlivý ale, strašlivý zaplať nadbůch, že jsem ešče neměla to rizoto

ok, vedu v patrnosti..
a tenhle týden tu nic nemáš? EDIT - teda ve středu??

a to těch 14 dní klidně může být i dýl.

ach jo!! tak zase ale už je aspoň spravenej, no.

brut
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 13:31
- Nahlásit

PetraK
ozvu se večer, jdu nakoupit a pak jedu za marodem

Mějte se tu krásně a nezlobte

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2012 13:33
- Nahlásit

brut

Mějte se tu krásně a nezlobte

jasně mami a vlkoj taky nevotevřem

(teda našemu vlkoj jooo! tomu jo!)

a pozdravuj magora, teda pardon, maroda

<< 1 ... 1791 . 1792 . 1793 . 1794 . 1795 . 1796 . 1797 . 1798 . 1799 . 1800 . 1801 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání