Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1791 . 1792 . 1793 . 1794 . 1795 . 1796 . 1797 . 1798 . 1799 . 1800 . 1801 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2012 15:54
- Nahlásit

Ebony
že se mi odesílá příspěvek půl hodiny
bohuzel, bejva to bezny kolorit/ryt. Nekdy se ti z prispevku udelaj aj sestercatka.

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2012 16:01
- Nahlásit

Janiii
davidkova renata
někdo mi řikla,že snad ted jezdí někam,což jsem zapomněla
jj jezdí teď do Břežan

Janiii
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2012 16:02 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

davidkova renata
prosim kontakt do mailu
já na něj nějakej telefon mam, ale nevim, estlivá je aktuální.já s nim mluvila naposled v Pyšelích, ale to už je pěkně dávno
díky!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2012 16:11
- Nahlásit

Janiii
snad ti to došlo..a kdyžtak do břežan chodí štětísek ne? pokud číslo nebé fachčit,určitě ho někde nachytáme.-))) tak dej pak vědět jaks pořídila

Janiii
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2012 16:20
- Nahlásit

davidkova renata
došlo, dík. to je v pohodě, neshánim ho nijak urgentně, spíš jsem chtěla pokecat

Alexa
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2012 16:25
- Nahlásit

Janiii
jestli máš fejs tak tam je

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2012 21:42
- Nahlásit

ahojte..su mrtvolnééééééé, ráno vstávám zase brzoooooooo a šupajdy do prahééé kde je 9°C a jaro a tu jsou 2°C a hnus fijalovej

Ešuska
moc moc moc kuju za babysitting , jo a nestihla sem Brtníkoj poděkovat, jak mě krásně vysvětlil kudy tudy vede cesta do Bavorova!!! Díky němu sem tam trefila naprosto v pohodě a keinen štréééééééééééz

[i]VerčaZ[i]
tyjo.... já sem úplně blbá jo ale dneska jsem měla pocit že si byla na tom semináři v prahé taky .....ale nejsem si tak uplně jistá bo já sem prostě dement a přijít se zeptat jestli to seš ty nebo néé mě přišlo blbý

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2012 21:45
- Nahlásit

Fajka
A jaky to bylo?? zajimavy?
A sem dokoukla fotky, Fajuse bez kosiku, krasa!

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2012 21:52
- Nahlásit

Fifi
Fajuse bez kosiku, krasa
děěěkuji no je to pusinka nooo a díky skvělým Ešušákům si mohla užívati naprosté volnosti a svobody i ve společnosti..byla fakt hodňoučká !

jaky to bylo?? zajimavy
jako na jednu stranu jo, ale ještě trošku čekám jestli to bude zejtra o levl vejš...zatím to bylo takový spíš filozofický a vědecký... a spousta věcí mě překvapila... něco co je zažitý a každej to bere jako pozitivní samozřejmost tak tady bylo vysvětlováno že je to naopak zdroj stresu...
ale je to asi jako vždycky, čéky si musí některý věci vyzobat a používat jen to co mu funguje a každej čék i pes je jinej takže si každej musí tu cestu najít sám...

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2012 21:59
- Nahlásit

Fajka
byla fakt hodňoučká !
Cudla prouhata, kdo by to byl rek.
zatím to bylo takový spíš filozofický a vědecký...
Ty budes moudraaaaa a vzdelanaaaaa, tyjo, pak nam udelej, plebsu neznalymu, pls vycuc, tra do emilu, ju?
čéky si musí některý věci vyzobat
tak tak.. http://www.youtube.com/watch?v=mo1mEhJ-CS4

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2012 22:00
- Nahlásit

Janiii
kde dělám chybu
že vůbec pečeš

jestli máš nějakou stračenku doma tak si jí pohlaď

brut

ještě posílám pozdravení statečným Brůůtíkovcům a du zapadnout do peří bo su mrkvolnéééé.
Bréééé noci přeji

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2012 22:04
- Nahlásit

Fifi
Cudla prouhata, kdo by to byl rek.
já neeee ale Ešuska to tvrdí vodjakživa !

budes moudraaaaa a vzdelanaaaaa, tyjo, pak nam udelej, plebsu neznalymu, pls vycuc, tra do emilu, ju?
no právě že sem se dověděla že to nebudu nikdá bo jak sem ve strsu furt umírej mě mozkový buňky.... teda ta jedna co tam byla.... no možná už ani nejni

jo jo dostali jsme si nějaký texty tak vám je naskenuju a pošlu ještě jsem zvědavá na ty praktický cvičení záftra..od nich možná čekám trochu víc...tak uvidíme..a du chrrr chrrr..

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2012 22:06 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

šiš už sem double tak rači du bo to blbne

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2012 22:36
- Nahlásit

Vrhla jsem se do aktualizace standardů na plivníkovi. Vymyslela jsem si takovou "lahůdku", že ke každému plemenu přidám odkazy na stránky, které o plemenu pojednávají. Dělám na tom týden a jsem u Č a žasnu, jakou hovadinu jsem si na sebe upletla. Jsem Kráááá - va.

Ebony
Člen
# Zasláno: 10 Bře 2012 23:24
- Nahlásit

http://www.youtube.com/watch?v=W1xrXpzYJDw

brut
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2012 09:00
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Koukám, že se tu včera chlastalo( že Fifinko) , léčilo ( Janiíííí) a dohledávaly se stránky, bohužel nefunkční

Jinak mě se krátký příspěvek odesílá relativně rychle, ale delší než dva řádky i půl hodiny , naštěstí mi nedělá šesterčata, na což je expert Fifka

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2012 09:07
- Nahlásit

brut
ahooj, byla jsi včera navštívit toho tvého rekonvalescenta? jak je mu?
já už snad dneska na chviličku vyrazím za Berni, ikdyž uplně dobře mi teda není

brut
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2012 09:09
- Nahlásit

Včera u nás byla Hyena a jely jsme se podívat na Brůůůtíkovce. Musím potvrdit, že vypadá celkem dobře. Je sice pod práškama, takže je unavený, ale na druhou stranu, už přešel 4x chodbu a neustále by se hýbal, jo a fakt nemá mimo kardia žádné hadičky. Jen to spaní na zádech mu dělá velký problém, což se mu nedivím, bych se zbláznila. Dneska odpolko tam jedu zase a vezu mu čistý pyžámko a Mundisal gel na afty, kterých má plnou pusu...asi z dýchací trubice

Fajka
takže zatím tam moc zajímavostí nehlásili nebo spíš to byly věci, které už znáš? Jsem zvědavá na dnešek....

brut
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2012 09:11
- Nahlásit

Janiii
už snad dneska na chviličku vyrazím za Berni, ikdyž uplně dobře mi teda není
tak to nepřežeň... u nás prší a vůbec nepochybuju, že je podobně hnusně u vás

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2012 09:22
- Nahlásit

brut
tady neprší, ale fouká, no jela bych autem, na procházku fakt nemam, a byla bych jen na zahradě a házela klacíky uvidím odpoledne. zatím pořád ležím

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2012 10:54
- Nahlásit

RRRR
RRRR
RRRR
RRRRRRRR
RRRRRRRR
RRRRRRRR
RRRRRRRR
RRRR
RRRR
RRRR

RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IŠ BYN CURÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝK!!!!!
vopakuku

IŠ BYN CURÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝK!!!

Naprosto genijální tejden!! Naprosto. Úžasný počasí - slunéčko sedmitečné, sněhu fakt habakůůůůk, sjezdofky prázdný, fronty žádný, dokonalá lýžovačka. Koleno vydrželo, Koláče neupadla, voservízovaný lyže fordily jako blázen. Lyžovat pomalu jsem se zase nenaučila, jen sem se skorem na sjezdofce poprala. A hned první den. Nebo takhle teda nepoprala, ale byla sem tak nasratá, že kdyby ten debil dělal problémy, tak to koupil. Páč to byl dement, kterej jezdí rychlejš, než umí ovládat lyže, vlál po sjezdofce a nejen že mi to narval přímo před lyže, ale ještě mě vzal hůlkama skorem do gezichtu, protože on MUSEL ZA JÍZDY MÁVAT NA SVOU CÉRU NA VLEKU!!! no ty vado!!! To sem bouchla jako Etna, zapíchla jsem to na fleku, sdělila mu, jestli ví že je ten..... no pánská přirozenina!!!!!! a jestli je normální!! Hovado vůbec nereagovalo, ani se nevotočilo, sjela jsem dolů, abych nezacláněla uprostřed sjezdofky a že si tam na něj počkám, jenže von zbaběle jel jinam. Tak to měl smůlu, vodpíchla jsem se, za jízdy sundavala brejle a rukavice a dojela si na něj a tam mu vyřvala díru do hlavy, kdyby se byl cukal, asi jsme se chytli, páč jsem měla fakt zatmíno, stihla jsem před tou hůlkou uhnout hlavou jen o fousek. Za jízdy. To by byla řacha jako kráva.No koupil to z plný, pak jen pípnul, promiňte, promiňte, tak jsem zařvala, že to je dost, že se omluvil a jela radši pryč, páč, to se mnou fakt mávalo.
Ale jináč- jsem si to prostě na sjezdovce dost maximálně užila, páč jsem tam byla fakt místama sama - jako že v určitejch momentech měl člověk tu sjezdovku pro sebe, než dojeli ostatní, páč přes oběd lidí moc nebylo. Takže jsem se ulýžovala a haxny tetkon kapek skuhraj. A taky horká griotka pod sjezdofkou byla moc fajn. no prostě takhle by to mohlo být vždycky. A DÍKUJEME FAJFKOVEJM ZA PRIMA VYCHÁZKOVÁNÍ. Fajfkuška je miláfek, fungáme bez košíčkově, i si pro procházce nenápadně přišla drcnout hlavou do ruky, čehož si nesmírně cením. Všechny prochajdy byly zér gůůůt. velmi zér gůt.
A zdravíme ČÍÍÍFA - včera to bylo taky zér gůt.

a jdu vás přečíst co ste tu provozovaly!!

Mathea
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2012 11:29
- Nahlásit

PetraK
VIITAAAAAJJJJ!

za jízdy sundavala brejle a rukavice a dojela si na něj
jako chapu, ze te nasral moc, ale ten popis je tak krasnej, ze se nejde nesmat

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2012 11:37
- Nahlásit

STE NORMÁLNÍ??? PÁR DNÍ TU NEJNI ČLOVĚK A VONI SESMOLEJ VOJNU A MÍR!!!

vlk

něco ve smyslu - počkej hajzle až tě přerostu.....

no jo, kdo si počká, ten se dočká!!! D

kachna_

žjooo! Lucijáška byla úplně nejúžasnější!!! a ku ceně gratuluju - doufám, že to byl Bob nebo Cácib, nebo tak něco?

Hele a ta papírová žabka je skvělá.

Holt... učitel

mělas ho zmlátit

Pes byl na vodítku, pes ho kous do ruky tak deset cenťáků pod rameno, má tam slušnou modřinu

no ty vado!! a co jako páníček?? omluva, vysvětlení , kontakt??

Kkdybyste někdo potřeboval, dejte vědět. Má "to" výšku tak 5cm a rozměry pekáče.

, možná bychom potřáli poličku pod kytku

chytly mě záda

a už lepčí?

Gerda

MARŮŮŮŠKA MODELKOU!! hlasuji co to jde.

Mathea
No, se ale ukaz ted.. kterej je kterej?

nooooooooo tak vlevo???

Fifi

prikladam dnesniho Kremylka.

supr portrétik, vypadá skvěle.

Hyena
něco černobílýo ohařovitýho-

francouz? nebo němec?

Janiii
klidový režim a lítá od plotu k plotu štěkast na kolemjdoucí, pak nemá kulhat

nemůž bejt f klidu, když má tolika práce , no jo, musíte jí vomezit.

Fajka

Ešus milákuje Fáju...Fája miluje špekatou Ešusku....Fája miluje i špekatýho Brtníka....
výsledek dnešní ramštajní návštěvy je že Fája si myslí, že Ešík je nadržený pako

tak to je slušný shrnutí
já to furt řikám, že ten pes je prostě magor.

Ešus předved nějakej zamilovanej výstup přišla pro vodměnu k Ešusce s výrazem..vidíííiš jak sem dobrá??? že sem ho nezabila

jo, byla ftipná, dost ftipná

nám včera večer vlezla do kurníku kuna...již nemáme komu nadávati...vzala si je šecky

ajo! to sme pak nějak zamluvily,
dala sama sobě na férovku do držky tak že sem téměř upadla k zemi...
ses ani nepochlubila, že sis hrála na Vašuta a pěsti ve tmě

Fajka
Gerda
pytliku, obdaříme vás také malým vzorkem
no mě rači snad ani ne

pytlikůch nejni nikdá dost

ty jo to se nedá, zatím jsem na straně 1792!!!!! ucházíte se se snad vo Pullitzerovu cenu, či co??

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2012 11:40
- Nahlásit

Mathea

VIITAAAAAJJJJ

no dyš voláš vitaj, tak kde je slivovica, no?

jako chapu, ze te nasral moc, ale ten popis je tak krasnej, ze se nejde nesmat

no blafly ve mě saze jako že hodně, fakt to bylo o fous, kdybych se neuhla, tak ta rána by byla hustá, debil jeden hovadskej. A von furt koukal dolu, viděl, že tam na něj čekám a je takovej posera, že tam nesjel, tak sem si já došla na něj

no aco trefila sem se, že je Balounek na tý fotce vlevo ?
jdu pokračovat ve čtení.

Janiii
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2012 11:44
- Nahlásit

PetraK
když to vezmeš od konce, tak se na nás naštveš a už nic dočítat nebudeš
a jináč vítej náčelnice

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2012 11:49
- Nahlásit

kachna_
Fifi
A co jí tak trochu vytočit?
Jasna paka!

CO TO JE??????????? CO!!! TO!! JE????

DŮRY HNUSNÝ

JÁ VÁS ZKAPALNIM

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2012 12:01
- Nahlásit

Eire
Nová kůchňa

CO TO JE??? CO TO JE???

Tak Eire taky uděláme pápá!!

Fifi

Ta te ZABIJEEE!

FŠECKY VÁS TU ZABIJU!!

Janiii
poblijón

eejch!! ono to tetkn řádí! tak doufám, že už je líp?

Fajka
ale proplouvali kolem sebe uplně v klidu pohodě bez sebemenšího problému

no aby ne, dyk už sou skorem jako manželé. dokonce ke kufru vod auta hošikus může přijít! To už je skorem jako svarba

......"Těma rukama bych nemáchala!" sem si tetkon vzpomněla :

Janiii
kachna_
kráááááása
kde jste to byli??

Vodopády na Jedlové
holky to je supr divoký místo, parádní výlet, jak v zimě - když se tam dá dosápat, tak v létě - kolisti tam nemůžou, skorem nikdo tam není ani když není sníh - je to taková vlčí stezka tomu říkám- Fajfka vlčice tam dokonale pasovala. A ještě jedno podobný místo - kousek od tamtud - to jsou zase Vodopády na Čermné - to je hodně podobný. DOPORUČUJU!!

brut
Hlásání dne: Brůůůtíkovec bude během dneška přeložen z intenzivky na JIPku, což znamená, že vše probíhá nad normál skvěle

BRŮŮŮŮŮŮŮŮ, BRŮŮŮŮŮŮ MÁM HROZNOU RADOST!!!!

Fajka
až ted toho rrrrrrrůůůůůžovýho jazyku

I ty Brute??

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2012 12:02
- Nahlásit

Janiii

když to vezmeš od konce, tak se na nás naštveš a už nic dočítat nebudeš

CHCEŠ TÍM SNAD NĚCO NAZNAČIT?? Poseróne?

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2012 12:15
- Nahlásit

Fajka
já sem celý víkend v řiti (pardon vfprahééé)

CO TO JE??????? ROZTRHNU TĚ JAKO HERINKA!!!! JÁ TI DÁM ŘIŤ!!! To se to vytahuje, když už sme vodjetý!!

tak tadyk jim vytuníme obýváček

Číííf může poreferovat, že do toho to má u nás daleko

Janiii

zameteme

ZBYTEČNÝ
PÁČ TO TU SMETU ČŮZY JEDNY

a růžový větry mi to nevygůůůglilo

di za růžofkou, ta ví víc než gůůgl

brut

Prý je ok, jen ho ještě tlumí

to je dobře
a
TEBE , TEBE UTLUMIM JÁ. pošlu na tě BUBÁKA!

brut

Fajka
hurááááá, tak ho pozdravuj a ještě chvíli at srůstá a pak už bé moc zasejc i táhnout
přesně to mám na mysli .... bude táhnout... do lázní

ešče že to nemůže číst, popraskaly by mu StaHi

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Bře 2012 12:23
- Nahlásit

brut

jeden kobereček:

jak je libo

<< 1 ... 1791 . 1792 . 1793 . 1794 . 1795 . 1796 . 1797 . 1798 . 1799 . 1800 . 1801 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání