Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1800 . 1801 . 1802 . 1803 . 1804 . 1805 . 1806 . 1807 . 1808 . 1809 . 1810 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2012 20:03
- Nahlásit

Eire
Takže to co jsem Ti chtěla dneska hodit domů jako překvápko zůstalo doma v škatulce na stole.Vzpoměla jsem si až v hradcovi královým
Ono mozna jen dobre, bysme vas misto chlebem a soli privitali savlovym tancem.
A co ste vyschuzovali?
PetraK
Máme enem obyč mikrovlnku, esipak nám to spolu vyjde???
Pokud ti nevyjde rizoto vstric z mikrovlny... to sem sama zvedava, esli se zadari.

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2012 20:03
- Nahlásit

Hyena
ano , vychází

tak supr gurgle beru, myslím, že to bude fajn věc.

prosim tě a dohlídni na brůtici, ať mi nesežere jazyk , který navíc - jak mi tvrdila skloréza jedna - ani prej doma vůbec nemá.

Eire
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2012 20:05
- Nahlásit

PetraK

Tys byla dnes pracovité Píp

sluší jim po Jedna je Doňa Poblíta, druhá je Doňa Poserýta a ta třetí??

Frančeska Vykulená a proč? No proč? No protože Chozéé nepřijel

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2012 20:10
- Nahlásit

Fifi
Pokud ti nevyjde rizoto vstric z mikrovlny... to sem sama zvedava, esli se zadari.

HO - TO - VO!!!! a skvělý!!! Povidlo se!!!!!!!
sem co??? co sem???

SEM NEJŠIKOVNĚJŠÍ KOLÁČE!!!!!!!!!!!!!!

Postup následující - do takovýho toho pařníku či jak se ten xindl menuje, co je přímo jen do mikrovlnky ( umělohmotná nádoba s vyndavacím pařákem na ohřívání knedlikůch třeba, kterej jsem vyndala) jsem dala na dno trošinku olivovýho oleje a nakrájenýho špíčku, prdla na tři minutky pod pokličkou mikrovlnkovou do tróby, pak přihodila nasekanou cibuli, taky asi na dvě-tři minutky, pak nasypala vypranou rýžu (jen lehce ocezenou, aby tam bylo kapek vody) a dala to na dvě minutky zase troubovat, pak jsem tam malila nějako vody a dala troubovat na deset minut, pak jsem tam přihodila mroženou zeleninu a dala troubovat na pět-šest minut. Hotofson a vynikající, fakt že jo jsme zachránění. Nebudem jíst furt tousty, budem jíst furt jen rizoto

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2012 20:12
- Nahlásit

PetraK
Jsou neuzený, paní v krámku jich právě vždycky koupí jen pár, aby je neměla dlouho
Ja prave tyhle uzeny veci vubec cuzam nekupuju, dostala sem je darem. Danajskym. U reznika mivaj obcas suseny, cerstvy, ne uzeny a po tech jim nikdy nic nebylo. Inu, doufejmez, Skritek si vecere jen tak dobnul, ale zatim se nic nevratilo ze zaludku ani od jedny. Chjo.

dohlídni na brůtici, ať mi nesežere jazyk
ech.

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2012 20:16
- Nahlásit

Eire
Tys byla dnes pracovité

no to jsem byla, páč víte co lidi?? Ten záhon byl totiž - to jsem vám zapomněla říct a zdůraznit - jedna obří krtina. nebo takhle bylo tam šest obřích, ale fakt obřích krtin , tzn, skorem po celým záhonu musela jsem pracovat opatrně jako archolog, páč všechny byly v místech, kde jsou cibuloviny a já neměla tucha co s tím, abych ten záhon a kytky nezničila. Ale povidlo se, mám z toho fakt radost, protože to vypadlo víc než beznadějně.

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2012 20:17
- Nahlásit

Fifi
. U reznika mivaj obcas suseny, cerstvy, ne uzeny

no, právě. tak snad se holky seberou rychle a zítra můžou vyrazit na prochajdu.

ech

vona je děsně nenažraná, to nevíš???

Eire
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2012 20:19
- Nahlásit

PetraK

Ten záhon byl totiž - to jsem vám zapomněla říct a zdůraznit - jedna obří krtina.

Jo tagle,paninka to měla předrytýý,tak to se pak maká

dala troubovat na pět-šest minut. Hotofson a vynikající, fakt že jo

Pochva,pochva

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2012 20:24
- Nahlásit

Eire
Jo tagle,paninka to měla předrytýý,tak to se pak maká

tak tetkon si mě dost nasrala
ten záhon vypadal naprosto příšerně, říkala jsem si, že to nedám dohromady asi nikdy. Ale povidlo se to celkem myslím slušně. Blbý je, že jak to ten hájzl přeryl, tak vyndal nahoru, tu horší zem - ona takhle je tam děsná, páč je to pod obrovskou břízou, každej rok tam dodávám novou vrstvu hlíny, letos tam toho asi přijde hodně.

A jak jsem byla před zimou nemocná a nestihla zahradu vůbec zazimovat natož shrabat listí, tak toho tam je teda všude megatuny!!!!!!!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2012 20:27
- Nahlásit

a tohle na mě čeká zítra:

brut
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2012 20:31
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Koukám, že Ešuska řádila na apaluše a my jeli navštívit naší chatičku, dát si jedno lesní venčeníčko než se milostivá plesnifka rozhárá.
No a povedlo se mi Bruta odvolat od muflonů,za kterýma se rozběhl a na zapískání se zastavil a po zařvání se vrátil zpět. Byl mooooc hodný chlapeček a tak jsem měla radost. Al se ani nerozběhla...asi usoudila, že jsou moc daleko

Po návratu z procházky si plesnifcí s Fredym hráli před chatou. Najednou Brut vystřelil jak raketa a kamarádka už jen na něj řvala, aby se vrátil. Jsem vyběhla z chaty, zjistila, že přijela ségra s Balčou a kamarádkou, která má psa. Ani jedna si svá psiska nehlídla, takže Brit se roběhl rovnou k chatě a Brutovi pod čumák. Co se dělo nikdo z nás neviděl, ale Brit nemá ani škrábaneček a Brut hrdě vyšel zpoza dříví. Myslím, že to skončilo "napomenutím" a podřízením. Al pro jistotu ještě sprdla Balču a já ségru a její kámošku Jestli mi něco vadí, tak jsou to tyhle dvě, když jsou pospolu a psi jim lítají kdo ví kde po lese Sice vím, že oba jsou lovečáci a Balča je navíc blbá, ale to neznamená, že se nemůžou pustit po stopě a něco neuhnat Já Bruta i Al pouštím od sebe jen na pár metrů a pak zastavuju nebo odvolávám či něco podobnýho, ale nikdy je nespouštím z očí. Tyhle dvě kolikrát ani nevědí, kde psy mají. Odmítám s nima venčit, protože si nechci proti sobě poštvat hajnýho a lesáky

brut
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2012 20:35
- Nahlásit

Fifi
holky budou mít něco podobnýho, co měl Brut a Balča.... podle mých zkušeností je nejlepší aby hodně pily a pokud by to mělo trvat dýl než do zítřejšího večera, tak se domluvit s vetem, co jim dát na doplnění minerálů a dalších nezbytností
Brut to tenkrát měl hrozně hnusný a Balče bylo brzy dobře ....

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2012 20:44
- Nahlásit

brut
Jee, taky vyletik na apaluchu byl.
Segra s kamoskou jsou teda trubky poradny, nechat tam litat cokle na volno.
podle mých zkušeností je nejlepší aby hodně pily a pokud by to mělo trvat dýl než do zítřejšího večera, t
Oni lemtaj a vodu nevyblijou, nastesti, ted uz hulaka venku Skritek na kocku za plotem, tak snad to bude ok. Ale teda bleble.

PetraK
tohle na mě čeká zítra:
Udupat kvitecka?

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2012 21:11 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

JO šénský, v psích kusách píšou o našem oblíbeným strejdovi Froujdovi. Nejvíc to asi bude zajímat ERIN - páč on měl čauku - a je zajímací porovnat jak plemeno vypadalo tehdá a jak dneska.

brut
No a povedlo se mi Bruta odvolat od muflonů,za kterýma se rozběhl a na zapískání se zastavil a po zařvání se vrátil zpět

šikovný, šikovný oba.

Ani jedna si svá psiska nehlídla, takže Brit se roběhl rovnou k chatě a Brutovi pod čumák
no pěkný tohle miluju

Tyhle dvě kolikrát ani nevědí, kde psy mají.

a tohle taky miluju

Fifi
Udupat kvitecka?
nikoliv - i když je to teda šichta nic nezašlápnout , ale musím vybrat fšecko listí, okopat co půjde, nevykopat přitom nic , a odplevelit. Je to můj oblíbený jarní záhon, řikám mu záhon pokladůch a překvapení. Páč je to čistě z jarních cibulovin. Vždycky tam něco zakopu, zapomenu kde co a kam a na jaře sem překvapená . A mám radost, páč mi na jednom ze záhonů po dvou letech!!! kdy už jsem nečekala nic, začly vylejzati modrý tulipánové. Měli je tehdy ve výprodeji, tak jsem si je v hodně pozdním podzimu koupila a zkusila, esli se ešče něco podaří. Vypadalo to že ne a letos lezooooooou! sem zvědavá, jestli fakt budou modrý, nebo ešivá je země zase přebarví.

brut
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2012 21:12
- Nahlásit

Fifi
Jee, taky vyletik na apaluchu byl.
jj a představ si, že venku ve stínu bylo 19°C a uvnitř jen 5°C..... jsem myslela, že zmrznu, když jsem tam otevřela

Segra s kamoskou jsou teda trubky poradny, nechat tam litat cokle na volno.
já vím, vadí mi to, protože s hajným jsem zadobře a pokud se něco stane, tak zpřísní pravidla venčení , takhle mám dovoleno venčit bez vodítek, ale jen pod podmínkou, že si psy ohlídám a v krizových místech je mám uvázaný. Což mi přijde logický a opravdu dodržuju pravidla. Hajný to ví, protože mně několikrát se psama potkal a nejen on. Navíc ví, že jsou honáci, takže i tam mám výhodu. Jenže tyhle dvě a pak další dva ( ale ti mají prcky, kteří nevidí přes křovíčko) to všechno zkazí díky tomu, že jim psi rotují všude možně a oni je prostě nehlídají

Oni lemtaj a vodu nevyblijou, nastesti, ted uz hulaka venku Skritek na kocku za plotem, tak snad to bude ok. Ale teda bleble.
tak to vypadá docela dobře a pokud se nic nesemele, tak budou do zítra ok. Buď ráda, že se z toho dostávaj tak rychle.... já už od té doby nedávám nic sušeného nebo uzeného. Za ty potíže, co měl Brut, mi to nestojí .....

brut
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2012 21:26
- Nahlásit

PetraK
šikovný, šikovný oba.
jsem byla na něj moc pyšná, protože jsem já ani nic neviděla..... až o chloupek později a to už byl u mně

no pěkný tohle miluju
myslím, že to bylo naposledy, co tak rychle vlítl směrem k chatě .... jednou už to zkusil a byl jen vyhnán. Od té chvíle si dával pozor, ale dneska to přehnal, takže bude už naštěstí pokaždé opatrný. Příště by to mohlo pro něj dopadnout hůř, pokud by se do toho přidala Al

a tohle taky miluju
já obzvlášť, protože je to chovná obora a tím jsou jasně daný pravidla.... podle nich tam psi nesmí být vůbec na volno( ale hajný je nechává být, do doby než některý něco provede)

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2012 21:52
- Nahlásit

brut
protože je to chovná obora a tím jsou jasně daný pravidla.... podle nich tam psi nesmí být vůbec na volno

pro tohle přesně "miluju" čecháčky - pro nerespektování naprosto ničeho a pak ešče řvou jak prorvaný Slapy, když jim někdo šlápne na kuří oko. Se omlouvám, je to tvoje ségra, ale prostě......

JO a dneska to do nás málem narvala slepice v obřím bavoráku motala se po dálnici jak hajzl při povodni. Když jsme je pak předjeli, tak to asi nevydejchal holohlavec vedle ní, řekl, jí ať na to šlápne, tak vona na to šlápla asi...... a nějak si nás nevšimla a když byla na naší úrovni, hodlala se zařadit do pravýho pruhu !!!!!!!! Ještě, že je Brtnik pevných nervů a pln předvídavosti, takže to hbitě stáhnul doprava, páč si jí hlídal a nestalo se nic.

brut
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2012 22:02
- Nahlásit

PetraK
Se omlouvám, je to tvoje ségra, ale prostě......
však já taky řvu jak ty prorvaný Slapy ( jen doufám, že se to nikdy nestane, by jsme měli po chatičce) a je jedno, jestli je to ségra nebo ne

dneska to do nás málem narvala slepice v obřím bavoráku
kráva blbá.... ještě, že je Brtník šikulka, ho pozdravuj

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2012 22:09
- Nahlásit

Tak je zatim - tuk tuk po dietni veceri klid, zadny bliti. Ale zensky, kdybyste ty blitky videly, to normalne sem si rikala, ze maj misto zaludku streva, hnedy, smradlavy fujtajbly, i jak hovno to vypadalo a smrdelo, blebleble. Jdu chrnet, mam dost co cvakat a misto toho sem zombie nevyspala, prismahla od slunicka a hepcaa od kocicek.
Pokud bude v noci klid, vubec se netesim na vyletik.
PetraK
a když byla na naší úrovni, hodlala se zařadit do pravýho pruhu !!!!!!!!
Huuf, este, ze tak - lidi sou jak magori. A bacha na heen heeeeeen motorkare, zase litaj jak urvany ze retezu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2012 22:24
- Nahlásit

Fifi
Tak je zatim - tuk tuk po dietni veceri klid, ,
to zní sér gůt

ze maj misto zaludku streva, hnedy, smradlavy fujtajbly, i jak hovno to vypadalo a smrdelo, blebleble.

no ty bláho, fuj chudery nebohý.

prismahla od slunicka a

hepčá od kočiček nejsem ale přismahnutá sem asi taky.

Huuf, este, ze tak
no já sem v tom autě málem cípla na infarkt, pak sem začla gestikulovat - to mě Brtnik napomínal a křičet - to se mi smál von byl f klidu

A bacha na heen heeeeeen motorkare, zase litaj jak urvany ze retezu.

jojo, dneska už se rojili, stejně jako byčiglisti.

brut
ještě, že je Brtník šikulka, ho pozdravuj

jojo, je fakt dobrej, počítal s tím.

však já taky řvu jak ty prorvaný Slapy

no je mi to jasný, ale tak přeci jen je to jiný, když si člověk vynadá sourozenci sám, než když na něj hudruje někdo jinej

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2012 22:26
- Nahlásit

jehehééé asi máme v předsíni lesního dělníka pracujícího v plném výkonu, páč tam někdo šííííleně piluje dříví zrzavec je totál tuháč.

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2012 22:31
- Nahlásit

Cuzicky vyvenkany, blitka se skutecne zatim nekonala, ani uz tak zoufale nehledaj stebla rasici travy.
Ale to sem este musim flusnout, kdyz sem se motala po zahrade, tak prisla dve devcata, mlada, krasna. Kremyl na ne pres brichobol velmi jecel - a ja nevim, uz zdali mi bylo jasny, vo co gou, Kremyl tyhle lidi nesnasi. Taky ze jo, dostalo se mi krasne pozvanky, ze na mne nekdo ceka.. Jezis!! Slusne sem podekovala a rikam - holky, je krasne, proc nejdete nekam k Labi se slunit anebo randit? Holciny rychle utekly, bez odpovedi.

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2012 22:41
- Nahlásit

Fifi

ze na mne nekdo ceka.

na mě furt někdo čeká, takže tim by mě nevoslnily

škoda jich, škoda jich .

blitka se skutecne zatim nekonala,

tak ať se všecky pořádně vychrápete a jste zítra odpočatý,

Kremyl na ne pres brichobol velmi jecel -

vona je taky blásen

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2012 22:43
- Nahlásit

http://www.youtube.com/watch?v=nYd6DTegkrU

noc je ešče mladáá

Eire
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2012 11:39
- Nahlásit

PetraK

strejdovi Froujdovi. Nejvíc to asi bude zajímat ERIN - páč on měl čauku - a je zajímací porovnat jak plemeno vypadalo tehdá a jak dneska.

Zajímá to víš že jo.Teda starý typy čauek znám,ale že ho měl i Frojdovic strýda to ne!Jenže Žanek mi hlásí ,že byl už ve čtvrtý trafice a trojku psích kusů už všichni vrátily....bééé bééé fnuky fnuk...

Taky jsem myslala,že frknu do tróby kus flaxy a na sporhelt kastról krumplí a von gold bulva kemo,prej bramboráčky chcou všichni....

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2012 11:53
- Nahlásit

Rumštajn
PetraK
Zdálo se mi dneska vo tobě a asi i o Brtníkovi. Byli jsme na štajním konzertu (jak jinak) a měli jsme tam i Kačenku. ňákej chlap s jizvou kolem celý hlavy mi ukrad lístky , ale já jsem se nedala
Pak začli hrát štajni (myslim že rózenróta) a všichni se chytili a dělali v rytmu hada. My ne, páč začala břečet Kačenka hlady. Pak už jsem musela vstát, páč Kačenka řvala i reálně

Janiii
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2012 16:54
- Nahlásit

dneska nebyl dobrý den, ani sluníčko nepomohlo. odpoledne přišli tchánovci, mají ty ovčáky, a s Kimem jsme se loučili přijela veterinářka a nechali ho uspat. už se moc trápil, nemohl chodit, kňučel ...

Eire
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2012 16:58
- Nahlásit

Janiii

dneska nebyl dobrý den,

Ale ta dušička psí,kterou už všechno moc bolelo,obtěžovalo DNES ucítila úlevu a volnost od bolesti.
Vím jak to bolí,ale je to součást života...

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2012 17:04
- Nahlásit

Janiii
dneska nebyl dobrý den, ani sluníčko nepomohlo mají ty ovčáky, a s Kimem jsme se loučili

to je mě moc líto

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2012 17:39
- Nahlásit

Janiii
chjo, ale uz ho nic neboli... dobre udelali.

Cuby v noci neblily, ale pro zmenu mely dozvuky ala srajda. Citim se po vikendu fakt fresh.

<< 1 ... 1800 . 1801 . 1802 . 1803 . 1804 . 1805 . 1806 . 1807 . 1808 . 1809 . 1810 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání