Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1800 . 1801 . 1802 . 1803 . 1804 . 1805 . 1806 . 1807 . 1808 . 1809 . 1810 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2012 08:01
- Nahlásit

Napipi vespolek
Při hledání inspirace jsem si vzpomněla na Nápady kuřete napipi

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2012 10:02
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!

Tak jako dneska je úúúplně debilní den, debilní proto, že já sama sem debil. Ne sem debilů král

kachna_

abletky spirulina+chlorella, mám se ti zeptat na název?

jojo, prosím tě, já teda hodlám právě do cholery jít, začnu víkendem, pro jistotu

nějakej ten mladej ječmen

jo o tom jsem taky četla, jen nevím, jestli to můžu tak kombinovat.

kuřete napipi

Kuře Napipi byla moje oblíbená knížka

brut

Brůůůůtíkovec je na normálním pokoji a vypadá dooost dobře.

no ty blaďo, jde to supr rychle, je čikovnej. A doktoři taky.

Pokud vše bude ok, tak ve čtvrtek putuje do lázní

uuuuuuuuuuž? no to je fofr

a já alespoň trochu sebraná, mám toho fakt až nad hlavu

jasně v pohodě

Mathea
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2012 10:44
- Nahlásit

Rrrrrrrrrranko
Hlasam, ze Dy je nove opichana, uz se tvari, ze je v uplnym oukejicku, zejtra ji do toho pelechu fakt budu muset povelovat drsnejsim zpusobem nez "Dy, jsi nemocinkana, bolej te zadicka, pamatujes? Pojd si tady udelat hajinky, ja te prikreju dekou (pouzivam vyraz dečítko, ale o tom nevite) a ty budes hezky spinkat a ani se nehnes, at se uzdravujes..." A tak ted spinka

Jinak dostala prasky na dalsich 6 dni, Cimalgex s tim, ze je setrnejsi nez Rimadyl.. Ke konci lecby uz muzem zacit chodit pomalinku na prochazky kratky a klidny, pak postupne navysovat zatez.. Ptala jsem se, jestli mam nejak kontrolovat jeji aktivitu. Tak prej je to zbytecny, ackoli se dost casto tyhle problemy rady vracej. Nicmene to prej velmi rychle kor u Dy vychytam, ze to na ni poznam hned na zacatku, pak staci na par dni klidovej rezim, rpipadne podporit mensima davkama Cimalgexu a bude to v pohode. Dementik muj chlupatej

Mathea
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2012 11:28
- Nahlásit

brut
Pokud vše bude ok, tak ve čtvrtek putuje do lázní
Tak to je rachot teda! Parada!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2012 11:51
- Nahlásit

Mathea

brý den plaché lanko

uz se tvari, ze je v uplnym oukejicku,
to je gůt, to je gůt zpráva, tak ať hásky hajinká pod dečíčkou a zádíčkům se uleví

my měli fčera historickej výstup s divadelní vložkou, heč! Brtnik, že střihne Magorovi drááápeček. no prní střihnutí ešče dobrý, druhý střihnutí jékot, jak když psa propíchli a...... protože ho Brtnik neinteligentně střihal na pelechu tak....jojo, tak se pelech stal velmi nebezpečným místem, kde pes o život može aji přijít .
proč jááá fásla jakovýhle jelito?

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2012 12:17 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

PetraK
odpověď:
Teď jí dávám spirulinu a chlorellu (od Favea s.r.o., Kopřivnice, Česká republika, www.favea.cz), ale moje oblíbená je Biospirulina (od Health Link s.r.o., Olomouc, Česká republika, www.healthlink.cz). Teď koupím zase Biospirulinu. Jestli to pomáhá, nebo jestli toho dávám přiměřeně nevím. A občas koupím Chlorellu japan (Olomouc).
Milča má nějakej imunitní problém, hodně se drbe a nemá žádnou srst na břiše. Řasy jí pomáhaj hodně, tak snad ti to taky pomůže a nejen že budeš mít krásně lesklou srst, zdravá kopyta, ale budeš mít i pěkně zarostlé bříško
tak se pelech stal velmi nebezpečným místem, kde pes o život može aji přijít
nevím proč, ale vzpomněla jsem si, čeká mě batočesání
Mathea a Brut
nechť je březen nejen měsíc knihy, ale i zdravení
Hledala jsem obrázek "zdravíme vlka" a našla toto:
"Zdravíme VLKA : oDD - nejlepší pokec o kolech a cyklistice"

Vlka ale asi zdravit netřeba, sežral ho kavkazan

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2012 12:26
- Nahlásit

kachna_

ale budeš mít i pěkně zarostlé bříško

tak na to, na to se těšim úplně nejvíc, čert vem zdravý kopyta, ale konečně mi zaroste pupek!!!!!

čeká mě batočesání

ááááááááá taky pošušňáníčko

"Zdravíme VLKA DD - nejlepší pokec o kolech a cyklistice"
Vlka ale asi zdravit netřeba, sežral ho kavkazan

ty seš neuvěřitelná stračena

a znovu a znovu a znovu musim příšerně poděkovat za ten odkaz na krmítko. máma se na tom slušně upíchla děsně jí to ba. K narozeninám tam asi budeme muset zajet

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2012 12:42
- Nahlásit

Mathea
Dobre ranko plache lanko! (sem malem napsala ploche...)
Dy, jsi nemocinkana, bolej te zadicka, pamatujes? Pojd si tady udelat hajinky, ja te prikreju dekou (pouzivam vyraz dečítko,
Neeeeeeee, dečítko!!! To boliii.
Dydytku posilam velepodrb a at nekravne, at kouka lezet a relaxovat!
kachna_
Zdravíme VLKA : oDD - nejlepší pokec o kolech a cyklistice"

vlk
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2012 13:14
- Nahlásit

vlk zdraví kachnu - URL

dale zdravíme všechny ostatní a kafkazan nás zatím ještě nesežral..... i když okousaní jsme fest....

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2012 13:22 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

vlk

vlku já zastřelim asi tebe!!! Klikla sem na ten odkaz a....... vybuchnul mi počitač. Sem měla volume doprava a nevěděla o tom. , mám proražený bubny

EDIT - KDE SOU KURNIK NOVÝ FOTKY MIDIDA?

vlk
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2012 13:28
- Nahlásit

PetraK
se blbě fotí..... buď leží nebo běží ke mně.... navíc tady furt chčije takže jdem jen čůrnout a domů..... jinak se hoved válí v bahně a pak vleze na gauč....

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2012 13:34
- Nahlásit

vlk

se blbě fotí....
no to nás ale vůbec nezajímá, nutně potřebujeme vědět jak vypadá povyrostlej midid , nutně.

válí v bahně a pak vleze na gauč....

takže je to prasca a ne midid?

vlk
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2012 13:47
- Nahlásit

PetraK
nutně potřebujeme vědět jak vypadá povyrostlej midid , nutně. ... něco málo jsem nedávno přihazovala na rajčo....

takže je to prasca a ne midid?
jojo...čunisko je to...a taky nebezpečný psisko...sme včera byli na očkování a málem k smrti ublemcal veta.....má huš 20 kil a je velkej jako naše Samyca....

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2012 13:55
- Nahlásit

vlk
my o vlku a vlk, místo toho, aby čekal za dvěřma, střílí kachny

vlk
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2012 14:02
- Nahlásit

kachna_
vlk, místo toho, aby čekal za dvěřma,
...vlk nečeká za dveřma...vlk nese domovníkovi psaní....

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2012 14:24
- Nahlásit

vlk

má huš 20 kil

ke-cáš!!????? ty vole to neni štěňátko to je slůůně

kachna_
vlk

my o vlku a vlk, místo toho, aby čekal za dvěřma, střílí kachny

..vlk nečeká za dveřma...vlk nese domovníkovi psaní.

jedna

i druhá

vlk
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2012 14:35
- Nahlásit

PetraK
..a čumím jako bejk

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2012 14:40
- Nahlásit

vlk

ešivá si taky tak nasr... jako ten co se proti nám rozeběhl na sousedovic pastvině tak mizim. a hodně rychle. tehdá jsem to taky dost rychle rvala prostorem, bez ohledu na to, že před sebou tlačim kolečko naložený do vrchu dřívím. Ešče že tam mají ohradník, ale nevěřila jsem, že to tu hroudu zastaví teda. jak jsem si tak dole říkala, že vůbec nemám tucha, jak to kolečko vytlačím do kopce na chalupu, tak jsem ten kopec dala ruck zuck .

vlk
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2012 14:43
- Nahlásit

PetraK
ešivá si taky tak nasr
nasraná nee, já nejsu nasírací, rozčilovat se, znamená mstít se na svém zdraví pro blbost druhých.....

no potkat někde takovou vobludu tak taky prchám a to i přes to, že jakýkoliv rychlejší pohyb je můj úhlavní nepřítel....

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2012 14:47
- Nahlásit

vlk

rozčilovat se, znamená mstít se na svém zdraví pro blbost druhých.....

jo to si v klidovým režimu říkám taky, pak ale přijde moment....... udělá se červená tma a........ už jedu , ešče, že nejsu chlap, byla bych primitif, takhle su enem magor

m a to i přes to, že jakýkoliv rychlejší pohyb je můj úhlavní nepřítel....

no to si piš, ty vado, byl - teda je - obří, obří oooolbřímí. A nekouká vůbec přívětivě. Pes ten nebyl v mžiku, já měla dost zpoždění kvůlivá tomu kolečku, ale........ zase sem ho tam nechtěla nechat, páč mi bylo jasný, že už se pro něj nikdá nevrátim

vlk
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2012 14:52
- Nahlásit

PetraK
jo to si v klidovým režimu říkám taky
tak já mám teda hodně dlouhej klidovej režim..... vydržím i když mě nasírá sto lidí....ale ten stoprvní to pak odsere za všechny.... navíc jsem zjistila, že usmívat se do gezichtu někomu, kdo se bytostně touží porafat, má velký psíchologický efekt.... čím já jsem klidnější a usměvavější, tím víc je soupeř nasranější a nervóznější, prdnou mu nervíky a v ten moment to projede.....
... to je úžasný pocit.....

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2012 15:05 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

vlk

nasranější a nervóznější, prdnou mu nervíky a v ten moment to projede.....
... to je úžasný pocit....

jo to máš pravdu, svatou. jsou vzácný okamžiky, kdy se mi to povede a je to pak gůůt pocit, ale moc těch okamžiků není , páč chytám hned z první . A pak jsou okamžiky jako na tej sjezdovce, kdy si myslím, že je lepčí, když se naseru ve vteřině, páč když nic jinýho, tak ten idiot už to příště myslím neudělá.

vlk
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2012 17:57
- Nahlásit

PetraK
že je lepčí, když se naseru ve vteřině,
....jojo, taky mám sem tam stav kdy exploduju protože sou situace, které vyžadujou okamžitý výbuch a to je pak Fukušima hadr.....

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2012 18:32
- Nahlásit

vlk
má huš 20 kil
Tyjo, a kolik toho tak denne sezere?
Fajfkaaa
Jak je babofce??? v pohode??

PetraK
pak ale přijde moment....... udělá se červená tma a........ už jedu
Tak cervenou tmu sem mela dneska. Kokot jakysi, valil na obchvatu ke kruhaku, kde mas zpomaleni na 40, tak asi o sto vic. A ja byla na kruhaku, este, ze koukam, esli davaj prednost - no zaslapnul to kretino na posledni chvili, chybelo par cm a astrenka by mela velky bebi, ja asi taky. Troubila sem ho, mavala na nej z okynka fuckace jak Mr Bean, v aute litali muzsky organy teda fest. Mel tendence vylizt z auta - dobre udelal, ze to neudelal.

vlk
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2012 18:40
- Nahlásit

Fifi
Tyjo, a kolik toho tak denne sezere?
...ráno tak 5-6 křídel nebo stehno....v poledne tak třetinu kilovky vetamix s vločkama a zeleninou a navečer taky tolik.... do toho sem tam piškot, když se mu něco povede....

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2012 18:47
- Nahlásit

vlk

Sem zvedava za pul roku.. rano kujatko, v poledne kilicko a vecer to samy..

vlk
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2012 18:53
- Nahlásit

Fifi
Sem zvedava za pul roku
za půl roku bude žerinkat jen 2x denně.... ráno pštrosa a večer nějakýho zlýho souseda.....

Janiii
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2012 19:57
- Nahlásit

musim vám říct, jaký mam teď pěkný rána ... asi jezdím vo trošku dřív (nebo pozdějc ), ale kousek od firmy potkávám denně pána, kterej venčí tři nááááádherný leonbergery to je vám po ránu tak krásnej pohled si spravim vočko vždycky

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2012 20:17
- Nahlásit

vlk

za půl roku bude žerinkat jen 2x denně.... ráno pštrosa a večer nějakýho zlýho souseda

ááá tomu řikám ušetřit na žrádle

Janiii

to je vám po ránu tak krásnej pohled

Fifi

Kokot jakysi, valil na obchvatu ke kruhaku, kde mas zpomaleni na 40, tak asi o sto vic.

ty vado mě trefuje i když jsem tam nebyla, nesnášim to

Jak je babofce???
zrovna sem taky říkala Brtnikoj, že se FAjfka neozývá, a že doufám, že je všechno O.Ká

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2012 20:23
- Nahlásit

Janiii
jaký mam teď pěkný rána ...

Ja mela ted malem peknej vecer, blbka, zapinam pracku a jak sem pritupla, tak sem nepustila vodu. Cerpadlo nastesti nezavareny.
PetraK
ty vado mě trefuje i když jsem tam nebyla, nesnášim to
ja sem nastesti naucena koukat vlevo, vpravo, pred i za sebe, v ocekavani podobnych idijotu... fakt nikdy nevis.

<< 1 ... 1800 . 1801 . 1802 . 1803 . 1804 . 1805 . 1806 . 1807 . 1808 . 1809 . 1810 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání