Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1800 . 1801 . 1802 . 1803 . 1804 . 1805 . 1806 . 1807 . 1808 . 1809 . 1810 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Janiii
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2012 17:48
- Nahlásit

Fifi
Cuby v noci neblily, ale pro zmenu mely dozvuky ala srajda
a tak vylet byl nebo nebyl?

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2012 17:57
- Nahlásit

Nebyl. Vzala sem je jen tady po okoli, z nevyspani bych ani blbych 40 km tam a zpet nedojela.

brut
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2012 20:07
- Nahlásit

Zdravíme vespolek

Přijela jsem z Prděbrad a jsem unavená, páč jsme prošli půlku města

Hyena
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2012 20:14
- Nahlásit

Janiii
je mi líto...tohel prostě bolí..
brut
protože si nechci proti sobě poštvat hajnýho a lesáky

Jj, tyhle vztahy je dobré si hýčkat...máme to takhle v jedné honitbě, co tam jezdíme s koňmi....neřvali na nás, ani když jsme přijeli do končícího honu...ta pohoda za to stojí

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Bře 2012 21:30
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!

Dnes byl opět Albertí a vynikající den. Sem sice strhaná jak starej plagát, ale !!!Mám za sebou upravených šest záhonůch čili

najdi sedum rozdílůch??

aneb tedy včera, dnes.......... a zítra

páč takhle to bude za pár dní vypadat , jedny narcisky už maji dokonce tři skorem otevřený květy

bylo krásně, Brtnik vyráběl další obří kamínkový záhon, zase ubude sekáního trávy. Možná jsme tu sekačku vlastně nemuseli objednávat . Hošikus se válel po smetáku opět a pak sežral půlku pískacího Grilčáka nechápu!! Nikdy to nedělal, aby to co zdemoluje sežral!!!! Tak snad to projde v cajku??? Idiot pitomej.

Janiii

dneska nebyl dobrý den,

to je mi líto .
Eire má pravdu no.

Eire

že byl už ve čtvrtý trafice a trojku psích kusů už všichni vrátily....bééé bééé fnuky fnuk...

no hele, já bych to i mohla naskenovat a poslat v emilu, to není problém, jenže máme jen černobílej scanner, tam ty fotky budou úplně na prt , jestli jde jen o text, pošlu klidně.

kachna_
Zdálo se mi dneska vo tobě a asi i o Brtníkovi. Byli jsme na štajním konzertu

no tomu řikám sen!!! myslím, že Kačenka je nejmladší účastnice koncíku hele a ..... ten přístroj, co nám s Fajkou Tilda sebral, ten si tam někde neviděla????? :

břečet Kačenka hlady

na to křičení bacha, jak jsme právě my s Fajkou zjistily, je na to Tilda moc háklivej, když někdo dělá větší bordel než von

Fifi

Cuby v noci neblily, ale pro zmenu mely dozvuky ala srajda. Citim se po vikendu fakt fresh
Nebyl. Vzala sem je jen tady po okoli, z nevyspani bych ani blbych 40 km tam a zpet nedojela.

ááááááách jo, to mi mrzí pani. No hlavně, ať už je holkám ale brzo úplně dobře a všecky se vyspíte.

brut

Přijela jsem z Prděbrad a jsem unavená, páč jsme prošli půlku města

hm a nemáš kapek odpočívat jako??

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2012 12:41
- Nahlásit

my tu nejsme?
nikdo?
vůbec?

Fajfka nestíhá, Hyena taky ne, Brůtice spí, kachna_ je na štajním koncertu, Janiii v lihu, Fifina vytírá, Eire shání psí kusy a já debil su v práci, když je tak pěkně. Tak dneska neřvu, nebudu řvát sama na sebe ............ zas ale tradice je tradice tak jo:

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!

tak si aspoň pozvu úchyláky, ať tu nejsem sama :

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2012 12:50
- Nahlásit

PetraK
Fajfka nestíhá
ano paní prafdu díš.... a k tomu mám depičku a bolehlaf tak tu nechci vopruzovat a dělat některejm individujím radost

jediný co mě těšíže v sobotu jdem s jelitem trek , tak tam snad zabiju tělo a posílím ducha

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2012 12:59
- Nahlásit

Fajka
vopruzovat

poooď vopruzovat, poď! Já tu nechcu bejt sama .

těšíže v sobotu jdem s jelitem trek

uuuuuž??? No a kde a kolik?? a taky mi řekni, kdy Ti můžu zavolat, něco ti nutnýho musim říct ale nespěchá to.

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2012 13:06
- Nahlásit

PetraK

poooď vopruzovat, poď! Já tu nechcu bejt sama
jasně kdyý už jsme na ouhylný fooře

uuuuuž??? No a kde a kolik??
v subotu v nymburce a asi jen 25 km tak sem na něj zvědavá na prda jak se pochlapí a jestli bude táhnout von mě anebo se nepofajfčí a nebudu táhnout já jeho

kdy Ti můžu zavolat, něco ti nutnýho musim říct ale nespěchá to.

jestli to nejeni smrtelně důležítý a nepočká to tak hned a když tak až záftra.. ta hlava je děsná noo a rvát do se be další prášky se mě nece...

co dojčlandi už se pochlapili?

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2012 13:15
- Nahlásit

tyjo ted mě to posílalo příspěvek snad 5 minut

Hyena
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2012 13:17
- Nahlásit

Fajka
jediný co mě těšíže v sobotu jdem s jelitem trek , tak tam snad zabiju tělo a posílím ducha
Bledá závist, my vyrážíme až na velikonoční šlapky ..už mám absťák
PetraK
JJ, nesnídám, nesvačím, nesthnu to, nestačím.....

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2012 13:25
- Nahlásit

Fajka

když tak až záftra.

záftra, důležitý to je - si myslim (páč já vim šécko nejlíp ) ale rozhodně to nespěchá.

snad 5 minut

mi taky

co dojčlandi už se pochlapili?
jo vypadá to že jo, páč mám tady cedulku, ale tentokrát to poslali tak, že to odmítá pošta vydat jinýmu než jsem já tak tam nakonec stejnak musím jít . Možná posílaj zpátky prachy, tak to tak zajistili. Páč my jsme měli enem deset ojráků a neměli to v bedřichově kde rozměnit

a asi jen 25 km

JEN??? ty vole to je za hranicí mýho maxima umřela bych

bude táhnou

a když nebude táhnout,t ak halt potáhne, no

Hyena
JJ, nesnídám, nesvačím, nesthnu to, nestačím..

nový trendy nějaký asi

Hyena
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2012 13:51
- Nahlásit

PetraK
nový trendy nějaký asi
si piš..ale juž se tam nepíše o tom léčivém R.U.M. u,který může nastati večír

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2012 16:33
- Nahlásit

Hyena
velikonoční šlapky
já nevim, jestli je to úplně šťastnej termit, todleto
Vytáhla jsem po zimě šátek a moje záda jsou upřímně ráda, že větší dítě zkrátilo procházku

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2012 17:21
- Nahlásit

http://www.ifauna.cz/kralici/nemodforum/r/detail/1 224891/usni-srab
čeština je krásná

Janiii
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2012 17:29
- Nahlásit

brý vodpolůdne,
dneska jsem slamáková vdova, teď jsem dorazila od berunky, a plán je jasnej - vínko, noutbůůk, a nějakej film na dvd, a pohoda, klídek, nicnedělání

Eire
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2012 18:47
- Nahlásit

PetraK

jestli jde jen o text, pošlu klidně.

To by bylo dobrý,díkec. Frojdovic strýda je můj oblíbenec a čau čau je to nej nejposlednější plemeno,kerý bysem chtěla...jsem si myslela ještě před 13 lety)

kachna_

záda jsou upřímně ráda, že větší dítě zkrátilo procházku

Rozumná a k matce ohleduplná dcerka v čem byla navlečená a co měla na hlavě??

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2012 20:12
- Nahlásit

Vecer preju. Jsem utahana. bolehlav se mi tez nejaky zacina ozyvati. Cuzy uz jsou cajk, az na kretena Kremyla, kteryzto si vykousal predni polstarek. Mrazak jest naplnen falkovym masem, zase budou mit co zrati. Filcka od Mathey ma bebi, trpi naftovou inkontinenci.
kachna_
usni-srab

Hyena
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2012 20:31
- Nahlásit

kachna_
já nevim, jestli je to úplně šťastnej termit, todleto
na to zrubat si s dobrou kámoškou nohy kilpometry a játra rumem, je každej termit dobrej Navrch bych chtěla vidět borce, co by na mě šel s pomlázkou,když mám Hyenu u sebe. Ona prostě cokoliv, co i jen náznakem připomíná obrany milákuje

Hyena
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2012 20:33
- Nahlásit

Fifi
Filcka od Mathey ma bebi, trpi naftovou inkontinenci.
ježiš, to je mi líto..co mám svou vlastní filcku, trpím nadměrnou filcko empatijou akorát moje bumbá benzínek

Janiii
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2012 20:42
- Nahlásit

Filcka od Mathey ma bebi
to je mi líto..co mám svou vlastní filcku, trpím nadměrnou filcko empatijou
já se z vás tooooooo potooooo
rulandské bílé, výběr z hroznů - delikátní to záležitost!!! má jen jedinou chybu .... došlo

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2012 20:42
- Nahlásit

Hyena
Noo, sem se chtela optat, jak se jezdi ve zloutenkovy filcce? - spokojenost?
chtěla vidět borce, co by na mě šel s pomlázkou,
Podobne resim velikonoce i ja. S Kremylkem..

Co Brutice, se neozvala, uz je odpocata? a pacos se vzorne rehabilituje??

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2012 21:10
- Nahlásit

Co myslíte že je lepší? Takhle od pohledu?

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2012 21:11
- Nahlásit

jsou to obě krosny na nošení dětí

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2012 21:18
- Nahlásit

kachna_
Co se pohodli tyka, pro nosice, tak asi to sedy monstrum, vypada lehci nez cerveny monstrum. Pohodli ditete - v sedym muze davat nozkama pobidky nosicovi, rychleji, rychleji, v cervenym si je strci kam? pred sebe? V sedym mi prijde ta striska vymakanejsi, s vyhledem do stran aniz by ditko ofouklo...
Vubec tomu nerozumim, zase cerveny ma asi vic kapes a uloznyho prostoru? Kazdopadne litylity kazdyho, kdo se s tim s plnou nalozi potahne - ikdyz zada vypadaj vypolstrovany dobre.

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2012 21:29
- Nahlásit

Fifi
ta šedivá potvora stojí 1600, ale nikde na Netu na ní nejsou recenze . Ta červená je o litr dražší.
azdopadne litylity kazdyho, kdo se s tim s plnou nalozi potahne
ono to má (samotný) něco málo přes dvě kila

Fifi
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2012 21:43
- Nahlásit

kachna_
něco málo přes dvě kila
Obe? jenom? tak to bych netipla, kor ty tycky, u cerveny potvory. A ptala ses, co se na pohled vic libi - mne seda neb se mi zda lehci a tak nejak jednodussi. Ono to chce asi vyzkouset, ideal nazivo, taky jak to bude sedet na zadech a jak se to zmeni, kdyz tam posadis ditko...

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2012 21:43
- Nahlásit

Sem stihačka, sem suprstihačka!! Neuvěříte co sem fšecko stihla:
1) odpolední procourku s Hošikusem
2)utřít pracha
3) umejt fšecky boty
4)umejt komplet kópelku
4) umejt komplet butku
5) vyluxovat
6) vyprat a pověsit
7) vytřít
8) vyrobit toustovou večeři
a za devátý asi zemru ale máme to tu do zítra moc pěkný svíčky svítíjó, volejíček voní.... a já můžu jít spát

Musím pochválit Hošikusa - jednak teda páč jsme potkali ooooooo, ale fakt ooooooooooolbřímýho psa, a ČERNÝHO! ty sou max nebezpečný prej . Péf byl min. tak jako irčan velikej ale mohutnější - a bylo mu jen deset měsíců, takže se ešče dotvoří. Kříženec novofundlanďáčka a NO. Nechápu, jak to, že byl takhle obří. A hooooodnej. A Hošikus se teda bál a brblal, ale pak vedle něj fungoval - a svinsky si furt chodil s mrkáním pro špek s výrazem "Vidiš, jak dobrej a statečnej péf já sem?" a pak už mu to stejnak přišlo dlouho a vrazil mi hlavu do klína - což je jeho speciální žádost o odchod a že deme.
Ale hlavně byl šikovnej, protože jsem mu nechávala v trávě, takový víc přerostlý, hledat malinkatej klacíček. Třikrát ho hásky našel - teda dvakrát ho našel předpisově, jednou chtěl běžet za fešnou setřicí, tak jsem ho musela upomínat, že má práci, tak to nebylo předpisově, takže když se to zprůměřuje, hledal hásky

a co ste vyráběly vy, krom ušního sraba, rozbitý filcky, rozbitejch zad, popíjení alkehůlu a tak jako podobně?

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2012 21:44
- Nahlásit

Fifi
Kazdopadne litylity kazdyho, kdo se s tim s plnou nalozi potahne

náš kamarád s cérkou na Sněžku, pak na půl roku zemřel

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2012 21:47
- Nahlásit

kachna_

já s krosnou neporadím, cokoliv vyberu je průser u nás vybírá Brtnik.
Nedá se to někde ale půjčit|? že by sis to ozkoušela a pak se rozhodla?

JO A JAK TO, ŽE STE NIKDO NEVYLUŠTIL MOJI HÁDANKU NAJDI SEDUM ROZDÍLŮCH? NO?

<< 1 ... 1800 . 1801 . 1802 . 1803 . 1804 . 1805 . 1806 . 1807 . 1808 . 1809 . 1810 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání