Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1521 . 1522 . 1523 . 1524 . 1525 . 1526 . 1527 . 1528 . 1529 . 1530 . 1531 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 19:42
- Nahlásit

Fajka
To uz radsi duc duc a cerna ruze

kulala
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 19:46
- Nahlásit

brut
za chvíli bude klikat dvěma no dyk cim driv tim lip TAG Teach na ne

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 19:59
- Nahlásit

kulala
Mluv na brutici cesky, radsi, pls.
Nebo hod video, kde to bude jasne videt

brut
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 19:59
- Nahlásit

Fifi
To uz radsi duc duc a cerna ruze

kulala
no dyk cim driv tim lip TAG Teach na ne
jj, ale pochybuju, že mimčo bude souhlasit bez křiku

kulala
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 20:08 - Změnil/a: kulala
- Nahlásit

Fifi TAG teach nevim jestli vubec ceskej preklad ma

brut

http://www.youtube.com/watch?v=8Q4xQ83FI2s

tak tady to mate: TAGteach

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 20:15
- Nahlásit

kulala
Hezky, a pak ze to nejde, kachnooo vidis to, jo?? Idealne naklikat uz kachne v pupku!

brut
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 20:21
- Nahlásit

kulala
TAG teach nevim jestli vubec ceskej preklad ma
ještě, že jsi se nezeptala mě ... jsem ráda, když dám dohromady pozdrav a pár základních frází a slovíček. CHudák tetka Fifka z mého koktání a výslovnosti bude brzy šedivá

tak tady to mate
jůůů, to je pěkný ... základ bych řekla, že dělám stejně, ale se psem , mohla bych to vyzkoušet na harantííí, ovšem to by taky nemuseli večeřit či obědvat

kulala
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 20:55
- Nahlásit

brut
to by taky nemuseli večeřit či obědvat
tak nemusis to vztahovat jenom na zradlo ja myslim ze tyvka by byla taky mega motivace ne

Fifi
az prijedu tak to naklikam vsechno jestli nebudete poslouchat tak nebude zadny pifko a vysocinka a lemoon staropramen bude to jedna velka klikr party

Hyena
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 20:56
- Nahlásit

Brý rumštajní večír
Fifi- zachytla jsem něco o tvých vyskytnutinách- tak že vše nejlepší a hodně zdraví, pohody pro tebe i tvojí zvěř

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 21:03
- Nahlásit

kulala
Nevyhrozuj, nebo te sklapneme do lehatka a predtim ti dame cuchnout k caji, se umlatis sama pak. Ale az se dorazis, party to jiste bude!!
Hyena
Ooo dekuji, prouhati jedincove, vam drzim palce, at ste konecne fpr deli, je to tenhle vikend, ze?

brut
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 21:08
- Nahlásit

kulala
tak nemusis to vztahovat jenom na zradlo ja myslim ze tyvka by byla taky mega motivace ne
u dospěláků? Bohužel tývka nezabírá ... to spíš to jídlo

az prijedu tak to naklikam vsechno
bude to jedna velka klikr party
tak dej včas vědět, ať se taky můžem zůčastnit... teda z toho, cos tu psala nepiju vůbec nic a vysočinku klidně nechám psům

Hyena
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 21:10
- Nahlásit

Fifi
JJ- pro velký úspěch v nedělu další pokus
Asi za chvíli začnu přemýšlet o zápisu v Guinesovce- ten kdo má nejvíc neúspěšných pokusů na frpdelní jedničky

brut
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 21:15
- Nahlásit

Hyena
pro velký úspěch v nedělu další pokus
jůůů, tak to budeme držet mooooc palce, ať pruhatá udělá radost paničce, páč potom panička udělá radost pruhaté

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 21:16
- Nahlásit

Hyena
Hele, znam furu lidi, ktery na jedny zkousce proste NE a NE uspet, byla pro ne zakleta. Kdyz uz sli tak nejak do poctu a odevzdane, tak najednou prosli. Ale to vy mate este co dohanet, k podobnym borcum.

Hyena
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 21:28
- Nahlásit

Fifi
Ale to vy mate este co dohanet, k podobnym borcum.
Ovšem, teď si dala mémuz " zkouškovému " nový cíl
Btw. s dovolením jsem sem pozvala na pokec bezvadnou ženskou provozovatelku bezvadnej dog, zejména pana Břetislava -Dorotku

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 21:37
- Nahlásit

Hyena
teď si dala mémuz " zkouškovému " nový cíl
Sem to myslela jako povzbuzeni, vis? To tak nevyznelo??
Znama delala ZVV2 sedumkrat. Znamej ZVV1 dokonce 8x. kdysi davno - a dali to pak.
Dogouse ja moc oblibuju, ma taky pani Dorotka vzdy za pasem plinu? Tak se totiz jasne pozna majitel dogy. A ma ta bezvadna zenska bezvadny jmeno.
Ech, coz mi pripomina, ze zitra to je uz 5 mesicu bez slecny Sadla.

Hyena
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 21:40
- Nahlásit

Fifi
Ech, coz mi pripomina, ze zitra to je uz 5 mesicu bez slecny Sadla.
Jaj, to je mi líto
Jinak jako povzbuzení to vnímám... dneska je to oněco horší, bo ti každej pokus píšou do knížky Ale to se dá.
Nevím, zda Dorotka nosí plínu, ale doufám, že dorazí a pak se jí bude možno optat

kulala
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 21:48
- Nahlásit

brut
tak dej včas vědět, ať se taky můžem zůčastnit... teda z toho, cos tu psala nepiju vůbec nic a vysočinku klidně nechám psům

ja najdu neco co te motivuje neboj

Fifi
Nevyhrozuj, nebo te sklapneme do lehatka a predtim ti dame cuchnout k caji, se umlatis sama pak
to neni vyhruzka a znovu : caj vyhulime : D
ukazeme mathee pomeranc a bude to

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 21:58
- Nahlásit

kulala
caj vyhulime
Simte, tak to budes prvni asi, ktera si zahuli kakace. Tak si na nej privez papirky.

Hyena
dneska je to oněco horší, bo ti každej pokus píšou do knížky
Tak ja si psala knizku svou, kdysi, uspechy i neuspechy, tak esli to je ofiko ted nebo ne, to je jedno, hlavni, kdyz popises hodne stranek.
A lito ti to byt nemusi, ja to nemyslela jako nakou tesknou vzpominku, proste jen fakt.

Hyena
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 22:02
- Nahlásit

Fifi
No já už jsem tak nějak Hyenu pasovala na "trénikovýho čokla". Tak že jde o to, aby si ona užila a já získala co nejvíc zkušeností a zúročím je nejspíš až u další pruhatý... ale to nevadí- obě Hyeny a baví a o tom to je

brut
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 22:16
- Nahlásit

kulala
ja najdu neco co te motivuje neboj
tak to jsem zvědavá a těším se ... možná vezmu i tu Vysočinu

Nevyhrozuj, nebo te sklapneme do lehatka a predtim ti dame cuchnout k caji, se umlatis sama pak
to neni vyhruzka a znovu : caj vyhulime : D
ukazeme mathee pomeranc a bude to

ježííííš, co ste to tam dělaly? Hulit čaj, ukazovat pomeranče... to zavání ouhylností .. to my s Ešuskou poznáme na dálku

Fifi
kakáááááč vynikajícííííííí ... nejlepšejší je bez všech ochucovadel, mňáááám

kulala
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 22:21
- Nahlásit

brut
ježííííš, co ste to tam dělaly? Hulit čaj, ukazovat pomeranče... to zavání ouhylností
to vis my vam to reknem a vy to budete delat taky

Fifi
tak teda caj uvarime noooo kdyz jinak nedas

Hyena
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 22:25
- Nahlásit

kulala
Si piš, že to chcem dělat taky

brut
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 22:26
- Nahlásit

kulala
myslíš, že budeme za prasátka? Tak to néééé

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 22:29
- Nahlásit

brut
kakáááááč vynikajícííííííí ... nejlepšejší je bez všech ochucovadel, mňáááám
To jsem rado.
Akorat VercaZ az se ho docka, tak spustne fanfary, neb sem se na poctu opet nedostala.
kulala
Spravne, zadny takovy, to sou interni info.

brut
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 22:38
- Nahlásit

Fifi
To jsem rado.
proto ti to píšu, když jsem ti to jako správný sklerotik neřekla do founu

Akorat VercaZ az se ho docka, tak spustne fanfary, neb sem se na poctu opet nedostala.
ho bude mít pod stromeček, noooo

Spravne, zadny takovy, to sou interni info.
prozraď, ať tě nemusíme mučit, až se uvidíme... znáš to, indiánské mučeníčko se dostalo ik nám

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 22:47 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

brut
Nic neprozradim, co jednou alcatraz schvati, nikdy neprozradi.
Indiansky mucenicka na me nepusobej.
Proste normal akce, no s pridechem zahranicniho az Lendlovskeho pristupu k CJ a tak.
ho bude mít pod stromeček, noooo
To je fakt.

A ted Agata detekovala mys ve drevenem oblozeni v chodbe. To je trouble, neb se k ni nedostane. Ale jak sem si tu vylevala kdysi srdce s tou situaci bezSadlovitou, tak mi to jen potvrdila, normal huste zahucela na Kremyla, ze at se ji do tohodle nesere, ze je blbej tupik, co neumi usmrcovat krysy a krecky a proste at vypadne - a ona sla.

Hyena
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 22:54
- Nahlásit

Fifi
ze je blbej tupik, co neumi usmrcovat krysy a krecky a proste at vypadne - a ona sla.
a to je zase rozumná- ubezdušování hlodavců patří mezi základní psí dovednosti

Fifi
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 23:09
- Nahlásit

Hyena
ubezdušování hlodavců patří mezi základní psí dovednosti
No perdele fakt jednou stisknou a je to. Tupik, dokud se to hybe, tak to nahani, jakoze zjuuva, eksn. Ale pak se ji treba potkan dostane do tlamy, kdyz si ho nadehnala - a je v cudu, nevi, co s tim. To je takova ta drobna nuance, kdyz za sebe pisu ze rtw nema lovecky pudy a terieri ano - obe vemena lovi, ale jen jedno s tim opravdickym pudem. Perdele ulovi, stisk ihned smrtelnej. Tupik neco dozene a cumi.

brut
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2011 23:16
- Nahlásit

Fifi
Nic neprozradim, co jednou alcatraz schvati, nikdy neprozradi.
tsss, se prořekneš

Indiansky mucenicka na me nepusobej.
uvidíme, uslyšíme ...

To je fakt.
vidíš, času máš dost

ted Agata detekovala mys ve drevenem oblozeni v chodbe. To je trouble, neb se k ni nedostane
no jo, perdelice jsou na myšky odbornice ... ale u nás by taky nepřežila.. ovšem ne díky Svinííí, páč ta blbka jí jen pozoruje

jak sem si tu vylevala kdysi srdce s tou hierarchii bezSadlovite, tak mi to jen potvrdila, normal huste zahucela na Kremyla, ze at se ji do tohodle nesere, ze je blbej tupik, co neumi usmrcovat krysy a krecky a proste at vypadne - a ona sla.
bych řekla, že nemá za potřebí lovit myšky, když to za ní zvládnou jiné .. Křemýl je rozumný tupík

Tupik neco dozene a cumi.
je to prostě mazlík a ne zabiják

<< 1 ... 1521 . 1522 . 1523 . 1524 . 1525 . 1526 . 1527 . 1528 . 1529 . 1530 . 1531 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání