| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2011 20:00
- Nahlásit
Hyena
co vám přát, pani - snad, ať jste po zítřku v tý správný Fprdeli
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2011 22:34
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Sme dneska byli na Dušičkách .... od božího rána mlha, jak v Rákosníčkovi , ale pséci se proběhli, proskákali a to moje malý trdlo dokonce metalo salta, jak se hnalo za odměnou. Po cestě zpět jsme zavítali k Ešusům na apaluchu, abych zkontrolovala maroda a pak hurá domů.
Marod zdaleka není fit a je to na něm vidět , i když lítá jak pošuk stále. Bylo to moooc hezké zakončení dne.
Ešusko, díky za vynikající čajík, super posezení a hlavně kontrolu dodělané, nádherné kuchyně.
Jo a Al se stále Ešusovi moooc líbí, i když už nehárá, ale on jí ne, takže mu párkrát ukázala zoubky, když si neschovávala zadek
Hyena
zítra držím palce, ať jste holky FPr.... na jedničku
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 09:12 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Krásnou rumštajn neděli ve spolek a Hyeně držim palce .
Začala mi pít nadměrně samice po odstavu, tak jsem hodila dotaz na ifaunu, jaká vyšetření nechat dělat (veterináři se v králících moc nevyznají).
Myslíte, že se ten dotyčnej, co se zeptal, co je to "nadměrně" se hodně naštve, když mu odpovím, že to znamená "příliš"? Strašně bych chtěla, moc bych chtěla, jenže oni chovatelé mají zpravidla smysl pro humor asi tak stejný jako betonová deska .
Hmm, tak nic, mamča to nechce řešit, že se to prej možná upraví a nemá cenu do ní rvát další dryák. No snad má pravdu, že je to tím, že dostávala slabá ATB proti kokcidióze (bohužel to bez nich neumíme a holt 5 týdnů svého života jsou na antikokcidikách).
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 15:43
- Nahlásit
zdar všichni,
Berni měla dneska asi předčasnou oslavu narozenin - levý tchán jezdí pro pekárny a včera večer dědovi přivezl několik přepravek starého pečiva - nejen rohlíky, ale i šátečky, koblihy, ...
a co si myslíte??? dneska zůstaly na chvíli otevřený vrata do dílny, takže se Berni obsloužila
doufám, že jí po tom nic nebude, akorát furt chodila pít, nedivim se, koblihy s marmeládou asi způsobujou žízeň
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 16:44
- Nahlásit
Zdravicko,
tak jak Hyjenovic????
kachna_
jenže oni chovatelé mají zpravidla smysl pro humor asi tak stejný jako betonová deska .
A i ta nekdy ho ma vice....
Janiii
Mnoho-li toho sezrala?? Ji hlidej vecir, jak se na to nalohnila, tak aby se nevznesla do vysin. Kdypak bude mit narozky?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 16:55 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
Fifi
Mnoho-li toho sezrala??
to nevim jako půl přepravky to nebylo, ale jedna kobliha taky ne ...
Ji hlidej vecir, jak se na to nalohnila, tak aby se nevznesla do vysin
hlídat ji nemůžu, páč s ní nejsem ale babi s dědou ji snad zkouknou nepila najednou, spíš po troškách, asi to bylo fakt sladký no ... na druhou stranu si řikám, že je popelnice a sežere fakt všechno možný, tak že je snad žaludek zvyklej ...
Kdypak bude mit narozky?
8.listopadu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 16:58
- Nahlásit
Janiii
asi to bylo fakt sladký no ..
No hlavne asi suchy, vid. A tyhle prasozroutky maji misto strev pozink trupky, to jiste zvladne.
Oooo, tak to si pak hlavne musim vzpomenout poprat.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 17:00
- Nahlásit
A tyhle prasozroutky maji misto strev pozink trupky, to jiste zvladne
Fifi
jojo, snad to bude oká. ale to víš, jako správná hysterická matka hned vidim nafouknutí, a torzi a samý katastrófiše scéne
No hlavne asi suchy, vid
suchý to bylo fest - 4 dny starý koblihy marmeláda nezachrání ale tvrdý to ještě nebylo. tak snad to řádně žvejkala - jinak by se tim asi udusila. eště že to nezapíjela, když to žrala
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 17:02
- Nahlásit
a jinak samozřejmě očekávám zprávu od Hyjeny, zda jsou fpr nebo FPr ???
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2011 21:35
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Dneska jsme byli na chatičce vylít všechnu vodu ze sudů a v podstatě chatu zazimovat. Plesnifcíí byli v sedmém nebi, lítali jak střelení a hlavně si pochutnávali na všech kančích ho*nech
Hyena
halóó, jakpak jste paní dopadly... máte Fpr nebo nemáte Fpr?
kachna_
Strašně bych chtěla, moc bych chtěla, jenže oni chovatelé mají zpravidla smysl pro humor asi tak stejný jako betonová deska
se nediv... víš, jakou mají zodpovědnost?
Janiii
zůstaly na chvíli otevřený vrata do dílny, takže se Berni obsloužila
šikovná holkááááá, mooooooc šikovná ... přece nenechá koblihy zkazit, takhle je jistota, že ještě byly poživatelný
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 08:01
- Nahlásit
Rumštajnvespolek
snažíme se nechat opravit Renaulta, prosím o držení palcůch, aby to bylo co nejlevnější
Jsem se v sobotu pohádala s tátou. Hodně, aby mě ten zmetek - pardon, ale tomuhle přístupu se nedá jinak říct - potrestal, tak ještě dneska nemluví s mamčou (jo, protože se pohádal se mnou) a když jsem odjížděla, tak se ani nešel rozloučit s Luckou
A přitom kvůli takový kravině. Mně vadí, když Lucce dává zákazový povely, jejichž dodržování nevyžaduje, protože se mi tenhle přístup osvědčil u psů.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 08:53
- Nahlásit
R
RR
RRR
RRRR
RRRRR
RRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!!!!!!!! !!!!!
JOOODLEYDÝÝÝÝÝ UUUŽ JEN COOO? UŽ JEN
ÚTERÝ
STŘEDA
ČVRTÉK
PÁTEK
SOBOTA
A
JE TO HÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝR!!
Sem cípák, sem cípák, sem cípák, ale bojuju všema dostupnejma prostředkama.
Jsme měli o víkendíku Plesnivou náftěvu, sám velký Brůtikovec napekl /šichta na celou noc, řikal /, hošíček byl celý rozradostněn, že mu dorazila dámská návštěva, ovšem dámská návštěva už tak nadšená nebyla. I bylo jí to prt platný , nebohá Aluša . prima to bylo.
Mám částečně pouklízenou zahradu, zasazený tulipoše a zachráněný chryzantémy, který do jara zaručeně nevydržej .
a jdu číhnout, co ste tady vyráběly ve volném čase vy.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 08:55 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
brut
až budeš kořenem, tak dej včas vědět, abych si z teeb kousek odkrojila...do zásob
díky za info, že to s tím zázvorovým mejdanem, nemám přehánět.
my tobě taky
no tak to mi teda pak vysvětli, proč ste přivezli RŮŽOVÝ DORTY?
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 08:58
- Nahlásit
Krásné pracovní pondělní ráno fšem přeju, ramštajn vespolek.
Co Hyenka, jakpak dopadla?
brut
Dneska jsme byli na chatičce vylít všechnu vodu ze sudů a v podstatě chatu zazimovat.
Ááách jo, tohle je dycky děsně deprézivní, ta představa, že teplo, světlo a krásné dny budou zas až za hodně dlouho.
a hlavně si pochutnávali na všech kančích ho*nech
No vidíš, ušetříš za krmení
Janiii
dneska zůstaly na chvíli otevřený vrata do dílny, takže se Berni obsloužila
No vida, takže tady se taky ušetří za krmení Ber to z té lepší stránky, kdyby si nevzala a jen by tam seděla a koukala, tak by to eště vypadalo, že je bl.. ééch vlastně hloupacatá.
Fifi
Oooo, tak to si pak hlavne musim vzpomenout poprat
Fifijovko, na víc věcí si musiš vzpomenout!!! Schválně estli víš, na co narážím, snaž se, vzpomínej!!!!
kachna_
Jsem se v sobotu pohádala s tátou
A přitom kvůli takový kravině
Hele, ono to často zamrzí a vypadá to, že je to vlastně kvůli kravině, ale... Ono když člověk nad "kravinama" mává rukou, tak pak najednou zjistí, že to přerůstá únosnou mez a že je najednou z člověka voslík, ktertej jenom kejvá hlavičkou, aby byl v rodině klid a neřešili se "kraviny".
potrestal, tak ještě dneska nemluví s mamčou (jo, protože se pohádal se mnou) a když jsem odjížděla, tak se ani nešel rozloučit s Luckou
No, oni se někdy dospělý lidi chovají jako malý děti, akorát jim nemůže dát člověk na zadek. Tak přeju, ať to mamka a ty zvládnete a ať je to zas dobrý
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 09:06
- Nahlásit
Fajka
Hyena
Ich bin kaput, noch einmal -Ich bin kaput. Dovezte mě někdo prosím domů
koukám že nejsem sama já se ted vrátila...já toože kaput
už ste nekaput? už ste vobživly?
kachna_
brut
to je jako kdybys jí napsala choď pomalu, odpočívej a nerozčiluj s
náhodou, náááhodou, sem se nehonila - brzo sem chodila spát, dlouho spala, nelítala, chodila pomalu, ale NENI TO NIC PLATNÝ, KURNIK!! furt mi bolí f krku, už mi to séře.
Fajka
nám už debilní období co se týká práce začalo a bude prakticky až do vánoc
jako že se něco po... a nebo toho je až nad hlavu?
bože ta holka (nikdá bych to do ní neřekla) má svatou trpělivost
no!! dyk sem to furt řikala!! dyby neměla, tak totiž třeba Ešusa dávno sežrala i s ušima, víš
jo a už umí zůstat v klidu přivázanej a neječet jak hysterk
no a von je taky šikovnej pán. Pán dochtor, asi bude mít za chvíli diplom
kachna_
o "nadměrně" se hodně naštve, když mu odpovím, že to znamená "příliš"
škodááá, bylo by to ftipný, ale betonová deska by to asi neocenila
že její poslušnost na procházce není dostatečně oceněná.
no, u nás je teď v kurzu donášení. Brůtice je mi svědkem. Když chce Zrzavohubec něčeho dosáhnout - vzpomene si na to, že když něco najde na zemi, je pochválen a odměněn.... no...... tak co by nechodil chalupou a nenosil:
chňapku od kamen
sušící se ponožky
lžíci
chňapku, ponožky, lžíci........................
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 09:09
- Nahlásit
VerčaZ
o [i]Hyenka, jakpak dopadla? [/i]
taky si řikám, koukala jsem, jestli nepsala včera, že bych do svého elaborátu o víkendu ešče připsala oslavnou ódu nějakou, ale zatim nic. tak snad se zdůvěří.
tohle je dycky děsně deprézivní, ta představa
tak to votoč... řekni si že teď je čas klidu, rozsvícenejch svíček, tepla doma, teplýho ovocnýho čaje, medu a pohodičky na gauči. Co? nezní to takhle líp? . Já mám i tohle období ráda. jen mě sejří, že když přijdu dom, tak je tma a nedá se nic moc podnikat se psem
na co narážím
ešče chvíli si z ní budeš dělat čurinu a narazíš na pěst
|
brut
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 10:01
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Nechcete někdo moje spaní nespaní? Bych se ráda podělila... sem zase v noci strašila a ráno padla jak mrkef do peří, ovšem vzbudila mi nepřizpůsobivá dětská menšina řvoucí pod oknem
kachna_
snažíme se nechat opravit Renaulta, prosím o držení palcůch, aby to bylo co nejlevnější
držíme mooooc .... jen by jsme je měly taky držet, aby to byla poslední oprava
nemluví s mamčou (jo, protože se pohádal se mnou) a když jsem odjížděla, tak se ani nešel rozloučit s Luckou
moooc hodný dědeček ... občas by se s nima mělo zaklepat, aby se jim v hlavě srovnalo, to co si tam nahromadí za bordel...
Mně vadí, když Lucce dává zákazový povely, jejichž dodržování nevyžaduje, protože se mi tenhle přístup osvědčil u psů.
jenže on to evidentně u svého psa dělá takhle blbě, tak to pak nechápe u tebe a v kombinaci s Luckou už vůbec ne
PetraK
JOOODLEYDÝÝÝÝÝ UUUŽ JEN COOO? UŽ JEN
ÚTERÝ
STŘEDA
ČVRTÉK
PÁTEK
SOBOTA
A
JE TO HÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝR!!
už aby to bylo, jinak tu zešedivíme nebo ohluchneme
Sem cípák, sem cípák, sem cípák, ale bojuju všema dostupnejma prostředkama
hlavně to nepřežeň a odpočívej, relaxuj a necárej moc povenku, kor, když bude mlha a hnusoba!!!!
Plesnivou náftěvu, sám velký Brůtikovec napekl /šichta na celou noc, řikal /, hošíček byl celý rozradostněn, že mu dorazila dámská návštěva, ovšem dámská návštěva už tak nadšená nebyla. I bylo jí to prt platný , nebohá Aluša . prima to bylo.
dííky, nám se to taky moooc líbilo , dokonce i Al to zvládla, i když věřím, že zadek by si nejraději narvala do skříně či pod ní ... Ale zoubky má pěkný, viď?
Jo a mladej říkal, že ze začátku byl z Ešuska nejistej, ale pak se mu moooooc líbil , což je velká pochvala, páč on se psů bojí
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 10:32
- Nahlásit
Až na věky Rmuštajn
, tak jsem opět dopadly blbě...je to nějaký prokletý. V pátek šla na témže terénu jak víno a v neděli prd... respektive- zkoušková prd, když sjsem si chvilu po ní našlápla druhou, tak sice ze začátku nic moc, ale došla jí v pohodě celou.Už jsem to pro tento rok vzdala, začíná tam nejspíš už bejt u nás obou nějakej blok. půjdeme sice ještě 17.11., ale to spíš proto,aby si ze zkouškové atmosféry odnesla pohodu a neukončily jsem to nervama. Bojím se, že v neděli jsem tu svojí naštvanost úplně nezkorigovala. Halt to jsou prostě pruhatý.... asi si příště pořídím borderu
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 10:40
- Nahlásit
brut
tak to pak nechápe u tebe a v kombinaci s Luckou už vůbec ne
jo, já vim, je to na houby a nemá to řešení.
Kromě toho, že teda nedostane novou deku , páč mi mamča psala, že "Franta pořád nemluví, ani nejí, tak ať se přikrývá čím chce" (chtěla mu koupit nějakou novou příjemnou mikrovláknovou deku).
on se psů bojí
to musí bejt docela strašný, když si člověk uvědomí, kolikrát se setká se štěkavcem na volno a podobně.
jen by jsme je měly taky držet, aby to byla poslední oprava
no kéž by, ale ještě pár plánovaných oprav potřebuje galaxy. A když to vyjde, tak půjde pryč a místo ní se koupí něco novějšího (někomu, kdo míň jezdí, myslim ještě nadělá dost radosti a užitku, protože se vlastně začala poněkud sypat až po nějakejch 60 000 km).
PetraK
u nás je teď v kurzu donášení
nejdřív mě napadlo, že chodí bonzovat
A v pátek jedeme do Bílýho Kostela užívat si víkend s kamarádama
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 10:45
- Nahlásit
Hyena
, tak jsem opět dopadly blbě...
ejch pani, tak to mě hodně mrzí, zas ale víte co, je důležitější, že je zdravá. No jo já vim, zní to debilně asi, nic to nepořeší, ale určo, bys brala spíš podělanou zkoušku, než podělaný zdraví, tak to vem, že je to něco za něco, nevíš proč to tak má bejt, třá musíš bejt někdy někde na nějaký zkoušce z jakýhosi důvodu a kdybys to dala teď, nebyla bys tam.....
co?
brut
BRŮŮŮŮ, BRŮŮŮŮŮ, už jsi vzhůru? zavolám. Ani jsi mi to nemusela připomínat, co to jsem pro tebe chtěla a huž sem to zařídila. budu to mít.
hlavně to nepřežeň a odpočívej, relaxuj a necárej moc povenku, kor, když bude mlha a hnusoba!!!!
no šak joooo, dyk sem svědomitá tetkon. Piju čaje, kloktám Florsalminem, regeneruju co mi síly stačej .
Ale zoubky má pěkný, viď?
mě se neptej.... zepter se HOšíčka, ten ví víc než já - jo jsem ráda, že neřešil Bruta, když vystoupil z auta. Sem myslela, že bude třeba hlídat, nebo tak, ale prt.
Jo a mladej říkal, že ze začátku byl z Ešuska nejistej, ale pak se mu moooooc líbil, což je velká pochvala, páč on se psů bojí
jéééžiš marjááá, to mi nenapadlo!! vůbec, no to bych toho hovado zmlátila bejvala, když ho otravoval!! Proč mi to nikdo neřekl? |nechala jsem ho tam rejdit... ejch chudák Mlaďas.
už aby to bylo, jinak tu zešedivíme nebo ohluchneme
ááále prt, bez RAMŠTAJNŮ byste se tu unudily
hele včera při studiu slovníku Brtnik objevil, zajímavou věc. Taková ta vlnovka, co se ve slovníku používá jako základ slova, jo?? Víte jak se tomu řekne???????? TILDA , tak tetkon nevim teda, přece se můj další pes nebude menovat vlnofka?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 10:47
- Nahlásit
kachna_
bonzovat
to bude až další levl, zatím jenom lže .
do Bílýho Kostela
jejda!! Tak to si to tam užijte!!!!! bude vířifka?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 10:48
- Nahlásit
PetraK
díky za info, že to s tím zázvorovým mejdanem, nemám přehánět.
vůbec nemáš zač .. já si nebyla zase až tak jistá, tak jsem hledala v chytrých knihách
tak to mi teda pak vysvětli, proč ste přivezli RŮŽOVÝ DORTY?
aby jsi se trénovala na pondělí?
Brůtice je mi svědkem. Když chce Zrzavohubec něčeho dosáhnout - vzpomene si na to, že když něco najde na zemi, je pochválen a odměněn.... no...... tak co by nechodil chalupou a nenosil:
chňapku od kamen
sušící se ponožky
lžíci
chňapku, ponožky, lžíci........................
faktem je, že byl mooooc roztomilej, kor, když přinesl babiny fusku ... a ta lžíce, to byl super výkon, odměna a dones paničce
VerčaZ
, tohle je dycky děsně deprézivní, ta představa, že teplo, světlo a krásné dny budou zas až za hodně dlouho.
přesně tak ... ono se dá dojet na chatu i v zimě, ale není to ono ...
No vidíš, ušetříš za krmení
bych je roztrhla jak hady, oba dva... čuňata to sou
|
brut
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 11:17
- Nahlásit
Hyena
je to nějaký prokletý
takže ste fpr ... a ne FPR
Bojím se, že v neděli jsem tu svojí naštvanost úplně nezkorigovala. Halt to jsou prostě pruhatý....
nemyslím, že by jsi to nezkorigovala , ale pruhatá je holt pruhatá a ne bordera, Hyena má svojí hlavu a je to holka šikovná
kachna_
já vim, je to na houby a nemá to řešení.
bohužel
Kromě toho, že teda nedostane novou deku
jeho problém, bude muset vystačit s tou starou
to musí bejt docela strašný, když si člověk uvědomí, kolikrát se setká se štěkavcem na volno a podobně.
jj, proto ho bereme ke psům u nichž jsi jsme jistí, že nic nedělají , chodí s námi na výstavy atd. , díky tomu se jeho strach dostal pod jakoustakous kontrolu. Ovšem zásluha jeho matky to fakt není, protože ho pokousali psi, když byl s ní a ona to neřešila.
no kéž by, ale ještě pár plánovaných oprav potřebuje galaxy. A když to vyjde, tak půjde pryč a místo ní se koupí něco novějšího
budeme držet palce a to u obou autí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 11:17
- Nahlásit
brut
aby jsi se trénovala na pondělí?
blebleblebleeee, nechci zvracet, nechci zvracet,
. a ta lžíce, to byl super výkon, odměna a dones paničce
a ešče ke všemu je co? je hliníková! to je keců dycky, když má podat klíče, nebo třeba železnou lopatku, to je vyrvál, nejde to a nejde, furt to padá, čék aby čekal na klíče dvě hodiny.... ale co si vymyslí sám jako atrakci, to jde jak víno
omluva, musela jsem to típnout, dělalo se tady srocení davů
|
brut
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 11:25
- Nahlásit
PetraK
no šak joooo, dyk sem svědomitá tetkon. Piju čaje, kloktám Florsalminem, regeneruju co mi síly stačej .
šikovnááááá, pašááááák, dostaneš kokínko
mě se neptej.... zepter se HOšíčka, ten ví víc než já
mnooo, evidentně se mu zoubky tak moc nelíbily, pérdel byla lepčejší ( a uši)
jo jsem ráda, že neřešil Bruta, když vystoupil z auta. Sem myslela, že bude třeba hlídat, nebo tak, ale prt.
já zase byla překvapená, že Brut neřešil hošíčka, sem byla připravená na jeho vrčení a negativní reakci a když nic, tak jsem valila oči jak sůva
jéééžiš marjááá, to mi nenapadlo!! vůbec, no to bych toho hovado zmlátila bejvala, když ho otravoval!! Proč mi to nikdo neřekl? |nechala jsem ho tam rejdit... ejch chudák Mlaďas.
právě proto jsem nic neříkala ... on mladej ví, že by jsme ho k žádnému zlému psu nevzali a že si může být s námi jistý. Navíc jsme ho naučili, jak se má chovat a co má a nemá dělat... Zvládl to a byl na sebe pyšný a já z něj měla radost
ááále prt, bez RAMŠTAJNŮ byste se tu unudily
seš si tím jistá
Taková ta vlnovka, co se ve slovníku používá jako základ slova, jo?? Víte jak se tomu řekne???????? TILDA , tak tetkon nevim teda, přece se můj další pes nebude menovat vlnofka?
holt další pes bude Vlnofka ... moc zajímavý jméno
|
brut
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 11:30
- Nahlásit
PetraK
blebleblebleeee, nechci zvracet, nechci zvracet,
to nedělej, by se říďa mohl divit, co tam předvádíš
a ešče ke všemu je co? je hliníková!
přesně tak
omluva, musela jsem to típnout, dělalo se tady srocení davů
v klidu, pochopila jsem to
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 11:55
- Nahlásit
brut
dostaneš kokínko
nic, hubnu a hlavně čistim tělo, kokíno dej tlustkožce Růžofce
( a uši)
no nemusíte tetkon nějakou dobu čisti ušiska
já zase byla překvapená, že Brut neřešil hošíčka,
no však počkej, za chvílu už překvapený nebudem
Zvládl to a byl na sebe pyšný a já z něj měla radost
no to taky má bejt na co pyšnej, s takovým hovadem co furt rotuje, to na něj musel bejt asi kapek nářach . A víš co, já jsem si zase až te dodatečně uvědomila, že .......... vlastně Ešus vůbec žádnou jeho nejistotu nezaznamenal! bral ho jako že nooormoš čááu kámoši!
seš si tím jistá
NA-PROS-TO!!
holt další pes bude Vlnofka ... moc zajímavý jméno
no co, Brtnik furt ešče uvažuje nad tim, že by se pes mohl jmenovat Cole, což je pravda moc pěkný jméno, taky se mi to líbí, ale vyřvávej pak na cvičáku Koule! Ke mně! páč jako že jo pátým pádem voláme, takže.... zlatá Vlnofka
by se říďa mohl divit, co tam předvádíš
to je mi fučik už
u, pochopila jsem to
dík
O.T. KDE JE VLASTNĚ ČÍÍÍF? Vod tý doby, co má ten nablblej Kárlštej je tak namyšlenej, že s náma jako nemluví, či co ?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 12:02
- Nahlásit
Co myslíte, že jsem já krafka udělala? Omylem jsem přihodila k šátku na nošení, co se mi podařilo prodat modrý barvený, ještě nepraný, tričko .
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 12:10 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
kachna_
jako žes to nechtíc odeslala? novýmu majiteli? chápu dobře- dnes mi to moc nejde.
ale třeba se to dá zachránit nějak ešče? jako ty moje japkový bochté!
edit - a proč si prodávala ten šátek? copak ho nebudeš potřebovat pro mrnítko?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 12:15 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
PetraK
ako žes to nechtíc odeslala?
ne vyprala společně (nemůžu říct, že by mi v poslední době fungovala 2. signální nějak excelentně, nejen co se vyjadřovacích schopností týká)
proč si prodávala ten šátek? copak ho nebudeš potřebovat pro mrnítko?
protože mám lepší, co jsem si koupila, když jsem začala vázat na záda a Lucce pořídíme raději krosničku.
|