| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 12:23
- Nahlásit
PetraK
nic, hubnu a hlavně čistim tělo, kokíno dej tlustkožce Růžofce
sem myslela, že ti přivezu masíčko, ale když ho odmítáš, tak holt budeš mít smůlu
no nemusíte tetkon nějakou dobu čisti ušiska
si měla vidět, jak jí pak Brut lustroval
no však počkej, za chvílu už překvapený nebudem
doufám, že se řešit vůbec nebudou a my budeme mít klííídek
no to taky má bejt na co pyšnej, s takovým hovadem co furt rotuje, to na něj musel bejt asi kapek nářach
on je zvyklej na plesnifce, takže mu to rotování zase až tak nevadí, spíš zpočátku nevěděl, jak se chvoat, ale rychle mu došlo, že stejně jako k plesnifcům
že .......... vlastně Ešus vůbec žádnou jeho nejistotu nezaznamenal! bral ho jako že nooormoš čááu kámoši
to je skvělýýýýý , však taky na tom pracujeme kolik let a jsem ráda, že se daří a s námi je fakt v pohodě
NA-PROS-TO!!
když to říkáš.....
Brtnik furt ešče uvažuje nad tim, že by se pes mohl jmenovat Cole, což je pravda moc pěkný jméno, taky se mi to líbí, ale vyřvávej pak na cvičáku Koule! Ke mně!
hele, furt lepší než když vyřváváš "Sviněěěěěě, Sviníííííí, ke mněěěěě. Dělééééj, kde sééééééééš, Sviněěěěěě"
to je mi fučik už
kdyby do toho šlápl, tak by ti to jedno nebylo
KDE JE VLASTNĚ ČÍÍÍF? Vod tý doby, co má ten nablblej Kárlštej je tak namyšlenej, že s náma jako nemluví, či co ?
Číííííf i Fajka jsou asi na nějaké věži a raděj se tam, co bude následovat po Kááárlštejnu ..... já bych to viděla na Křivoklááát
kachna_
Omylem jsem přihodila k šátku na nošení, co se mi podařilo prodat modrý barvený, ještě nepraný, tričko
ajajaj... dost blbý.. jakou to mělo barvu předtím a jakou teď?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 12:41
- Nahlásit
brut
ajajaj... dost blbý.. jakou to mělo barvu předtím a jakou teď?
a teď je tam pár modrejch šmouh, nabídnu jí stovku slevu, to snad bude stačit
brut
..... já bych to viděla na Křivoklááát
tohle, tady, už nikdy nepiš
|
brut
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 12:58
- Nahlásit
kachna_
teď je tam pár modrejch šmouh, nabídnu jí stovku slevu, to snad bude stačit
určitě, však to nevadí...důležitá je funkčnost a ne barva
tohle, tady, už nikdy nepiš
próóóč?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 13:07
- Nahlásit
kachna_
ne vyprala společně
aha, mě zmátlo tuto:
se mi podařilo prodat
a teď je tam pár modrejch šmouh, nabídnu jí stovku slevu, to snad bude stačit
a teď mi to konečně secvaklo , no to je pitomý, to chápu teda, bych byla nasss jako moc
protože mám lepší
a tak to joo,já už se lekla, že nebudeš šátkovat ,
brut
masíčko
bifťoura?? jo?? tak beru , když nebude s přílohou, tak moc nepřiberu
jak jí pak Brut lustroval
se nedivim, ,co mu má co nějakej cizí fšivák dělat do manželky
my budeme mít klííídek
jehehééé
rychle mu došlo, že stejně jako k plesnifcům
to je skvělýýýýý
no bral ho, že patří k vám, Vy = Alu, takže samý pozitiva a hlavně, mlaďas se choval jako že vo nic nego, takže co řešit, že?
když to říkáš..
jistě, bez
by vám tu bylo nevýslovně smutno
vyřváváš "Sviněěěěěě,
hm, tak při mým slovníku by mi tohle nevadilo Koule mi ale přijde žinantní
kdyby do toho šlápl, tak by ti to jedno nebylo
uuuž jo.
..... já bych to viděla na Křivoklááát
no to asi brzo už zestátněj fšecko, ne?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 13:08
- Nahlásit
brut
próóóč
to nevim,a le kachna je do křivoklátu nebezpečně blízko
|
brut
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 13:33
- Nahlásit
PetraK
bifťoura?? jo?? tak beru
nééé, kuře, biftek nejím
se nedivim, ,co mu má co nějakej cizí fšivák dělat do manželky
to je fakt, ale bylo to jen tak jemný, ona byla dost vrčící
ehehééé
trochu najivní představa, že?
bral ho, že patří k vám, Vy = Alu, takže samý pozitiva a hlavně, mlaďas se choval jako že vo nic nego, takže co řešit, že?
přesně tak...toho jsem u něj chtěla dosáhnout a je vidět, že se podařilo.
jistě, bez
by vám tu bylo nevýslovně smutno
speciálně mě, že jo?
hm, tak při mým slovníku by mi tohle nevadilo Koule mi ale přijde žinantní
ti nevím, v celkovém hodnocení zní Koulééé líp než Sviněěě
uuuž jo.
já vím
no to asi brzo už zestátněj fšecko, ne?
to je fáákt
to nevim,a le kachna je do křivoklátu nebezpečně blízko
se bojí, naše Kachýnka, že by se mohli s tím stavěním přiblížit k ní
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 13:55
- Nahlásit
brut
se bojí, naše Kachýnka, že by se mohli s tím stavěním přiblížit k ní
ani ne, jakmile skončej, můžou klidně začít u nás. Podlahy, stropy, střecha, koupelna, kuchyně můžou si vybrat . Ale jestli bych si teda mohla vybrat, líbilo by se mi něco takovýho
|
brut
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 13:58
- Nahlásit
kachna_
ani ne, jakmile skončej, můžou klidně začít u nás. Podlahy, stropy, střecha, koupelna, kuchyně můžou si vybrat . Ale jestli bych si teda mohla vybrat, líbilo by se mi něco takovýho
bych řekla, že se to hradu moc nepodobá ... musíš to brát tak, že někdo staví obyč dům a jiný rovnou kopii hradůůů
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 14:02
- Nahlásit
brut
nééé, kuře, biftek nejím
má to bejt pro mě, nebo pro tebe? co?
ale bylo to jen tak jemný,
von je totiž jemnostpán
rochu najivní představa, že
áno, trochek
speciálně mě, že jo
ano, páč co by sis počala bez kuldůry
a je vidět, že se podařilo.
to ano a dost dobře , gratuluju
ti nevím, v celkovém hodnocení zní Koulééé líp než Sviněěě
mně ne, nechci řvát před panelákem koule, koule. Beeru tu Vlnofku
já vím
séřu na ně na fšecky, je mi to fučik
to je fáákt
nenažranci to sou.
kachna_
. Ale jestli bych si teda mohla vybrat, líbilo by se mi něco takovýho
kachno, ty vole, ty nejsi teda troškař ale místo sis vybrala pěkně, jen co je pravda. Máš tam vířifku?? a co plot? nebudou ti utikat čokle? Ešče by měli dodělat plot, kurnik a králikárnu.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 14:04
- Nahlásit
ty jo, to je samej Karlštejn a Křivoklát..... mě by stačila taková menší roubená zemasnká usedlost. nemát e jí někdo náhodou volnou?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 14:18
- Nahlásit
PetraK
má to bejt pro mě, nebo pro tebe? co?
no, když už to budu dělat, tak pro všechny
von je totiž jemnostpán
jemnostpán, milostpán, maxipán a torpédko
áno, trochek
ano, páč co by sis počala bez kuldůry
speciálně bez dus, dus, dus bych se klidně obešla
to ano a dost dobře , gratuluju
myslím, že největší zásluhu mají plesnifcííí
mně ne, nechci řvát před panelákem koule, koule. Beeru tu Vlnofku
já myslela Sviníííííí
séřu na ně na fšecky, je mi to fučik
fučík ne, ale chápu tě .... hlavně se nenech rozhodit a jeď si po svým a v klídku, ať tě to nepoloží nebo místo dus, dus, dus, budeš mít pelíšek a horkej čaj
nenažranci to sou.
Hyena
mě by stačila taková menší roubená zemasnká usedlost. nemát e jí někdo náhodou volnou?
to bych brala taky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 14:28
- Nahlásit
brut
no, když už to budu dělat, tak pro všechny
HODNÁ SEM ALE BYLA JÁÁÁ! a já chci biftek, krvavej biftek. tak.
jemnostpán, milostpán, maxipán a torpédko
a hlavně ma-goooor
speciálně bez dus, dus, dus bych se klidně obešla
áále to nejni pravda, v podvědomí víš, že tato libá hudba jest ti hnacím motorem v šedém běhu života
mají plesnifcííí
tak jim taky bifťoura
á myslela Sviníííííí
ne, budu originální
jeď si po svým a v klídku, ať tě to nepoloží nebo místo dus, dus, dus, budeš mít pelíšek a horkej čaj
jo se snažim, dělám, že sem tu naprosto sama a neregáluju na nikoho a na nic. jen nevim, esli i todle nebude kontraproduktivní
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 14:35
- Nahlásit
brut
Hyena
mě by stačila taková menší roubená zemasnká usedlost. nemát e jí někdo náhodou volnou?
řekněte si taky Fajce, ne?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 15:00
- Nahlásit
kachna_
řekněte si taky Fajce, ne?
:
už nikdá sem Fajfka nepříde. Páč buďto se naséře, že sme z ní uďáli Bořka Stavitele (Brtnik má konkurenc! ) a nebo začne teda stavět a už nikdá nestihne nic
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 18:11
- Nahlásit
rychlé hlášení!!!
Berni je v pohodě teď jsme přijeli z veteriny s kocourem - očkování - při té příležitosti jsem vetce řekla že bulku u Berni kontroluju, ale řezat ji nenechám.
a teď jdem na véču a od osmi do kina na Muže v naději
konec hlášení, zítra přijdu na dýl!!! tak tu nezlobte!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 18:17
- Nahlásit
Bry vecir
Ste magorky zase spisovatelsky, kopirovaci.
Jsem to jen prolitnula, jdu krmit cuzy, rukaj si tlapkou na hodinky, tezko jim namluvit, ze je TEPRV po sesty.
Hyena
Sou to mrsky, proste jak jednou tohle prokleti proloupnete, pujde vam to samo a dal a do zavratnych vysin!
Janiii
při té příležitosti jsem vetce řekla že bulku u Berni kontroluju, ale řezat ji nenechám.
A priste si hlidejte pecivo stare, dobre, ze ji nic nebylo.
Kulaloooo
Co dnesni klikr lesson s hluchym panem? Jsem zvedava na detaily zase.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 18:48
- Nahlásit
Janiii
Berni je v pohodě
no tož t oje velmi hezké hlásání
Fifi
rukaj si tlapkou na hodinky
u nás už taky byly reklamace
Kulaloooo
Co dnesni klikr lesson s hluchym panem? Jsem zvedava na detaily zase
já taky!! a moc a něco mě napadlo, teda takhle něco mě napadlo a na něco jsem si vzpomněla, že psali v PPČ, když byl seriál jak vychovávat hluchého psa - že mu člověk svoje nadšení nemůže dát najevo hlasově, tak musí přidat na gestech, že ze z pohybů těla, rukou musí ten pes poznat, jak je páníček nadšenej, že něco udělal dobře. Což mi přijde moc důležitý. A pak mě v téhle souvislosti napadlo, že by bylo fajn, pro psa právě vytvořit i jednoznačnej pohyb, kterej by pro něj znamenal pochvalu - až opustěj klikání. Aby třeba ze vztaženejch rukou pes poznal, že jooooo, teď jsi to udělal dobře. Co myslíte?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 18:55
- Nahlásit
PetraK
pro psa právě vytvořit i jednoznačnej pohyb, kterej by pro něj znamenal pochvalu - až opustěj klikání.
A myslis, ze vubec budou opoustet? Dle myho to asi panovi zustane v ruce, klikaci vec.. Tezko chvalit gestama, treba az se posunou k dalsimu vycviku, krom zakladnich veci - napr pri aportu a tak. Si spis myslim, ze klik jim zustane a urco i vic rozpracujou tu rec tela.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 19:08
- Nahlásit
Fifi
A myslis, ze vubec budou opoustet?
no já nevim, ,mi tak jen napadlo, že třebas by pánovi nakonec postupem času, až se s psékem naučej oba co kterej povel znamená vyhovovala i píšťalka, kterou by mimochodem mohl dávat dost dobře právě i povely na dálku (a byly by vždy stejné, jednoznačné a psi obecně dobře reagují na hvízdání ) umožnilo by to i větší svobodu toho psa. No a pak by se hodilo psa pochválit "slovně" a ono si myslím že i pro ten vztah by bylo fajn, kdyby nejen slyšel přes klikr, že něco udělal dobře, ale že aji pánik se může radostí strhnout . Mi tak jen napadlo.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 19:16 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
PetraK
Nak se s casnejsim serem (šerem) seri (šeří) i lidem v hlavinkach (ne hlavnikach, edit ) driv, neprijde ti?
Tak jafne, to mas recht, ta pistalka.. a samo, ze asi rec tela je pro ne ta nejdulezittejsi, no uz sem kopu kutuluuu kulalu, aby dala report! Ja tomu prt rozumim.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 19:23
- Nahlásit
Fifi
Nak se s casnejsim serem (šerem) seri (šeří) i lidem v hlavinkach
co sem proved? sem napsala blbost? to já si jen tak nad tím přemýšlím. Ta píšťalka - třeba to kutululuuu i plánuje. Já jsem na ní zvyklá, protože má Ešus jinej akční rádius než třeba labrador, kterej se šmrdolí víc u člověka, ohaři jsou psí velkých rozloh , a ač umím pískat na hubu, tak v zimě mi to moc nejde, prsty se mi do huby strkat nechce, když je mám oslintaný od čokla, takže píšťalka. Zastvím ho s ní, přivolám, pošlu do stran, lehni na to taky máme (tam teda ale ne na nějakou obří vzádlenost, páč to jsem netrénovala), dá se to použít stejně jako huba a je to ještě lepší, páč to je furt a furt stejnej zvuk. Mohlo by se jim to hodit.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 19:38 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
PetraK
Já jsem na ní zvyklá, protože má Ešus jinej akční rádius
JJ, píš´talka je zlatá. Zkuste si pískat na hubu na koni v plným cvalu, když to čék má občas sám co udejchat No a strčit prsty do huby, to by v tu chvíli bylo tak poslední,co by čék stihnul, než by se válel po zemi Páč samozřejmě s otěžema si je tam nenarvete
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 19:39
- Nahlásit
Hyena
, píš´talka je zlatá.
seš ňáká hogofogo! já sem skromná a mám vobyč kovovou
Na píšťalku nedám dopustit
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 19:40
- Nahlásit
PetraK
Nicht, to nebylo na tebe.
Pistala je dobra vec, pokud ti k ni neprimrzne huba. A ste moc sikovni, taky mi tu nekde od Cilky este nekde lezi, to bude sodoma, krom klikru este pistala, boze, ceho sem se ja, stara svazarmovska fosilie dockala??? Sem hledala svuj prukaz, neb chci zacit jezdit kousek na cvicak zase a aby mi tam dali razitko a fuj, minuly hluboky stoleti v kolonce clenem od- .....
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 19:50
- Nahlásit
PetraK
A myslis, ze vubec budou opoustet? myslim ze ho opustej casem na povelech so sou nauceny ale na novy vecy a pokracovani ve vycviku ho bude stejne potrebovat. A nejsem si jista ze ho vubec opustej tak pistalaka by byla taky marker teda pokud bys ji nevyuzivala jenom k upoutani pozornosti.
pro psa právě vytvořit i jednoznačnej pohyb, kterej by pro něj znamenal pochvalu - až opustěj klikání
pohladit a zadny extravagantnosti pac pes pak skace az na hlavu
jednoznacnej pohyb sem dneska zacala ucit pro ukonceni cviku a volno
jinak pan se snazi doma poctive cvicil to bylo videt.
takze sme projeli sedni lehni watch chuzy navoditku. watch a sedni uz klikam po rucnim povelu - pes chape. lehni jeste neni tak stabilni takze ma ukol na pristi tyden. skakani se uklidnilo - pouze otocenim zady ke psu a kliknuti kdyz neprudi a sedi nebo stoji ale neskace..
s tou pistalkou nevim- jelikoz pan je opravdu handikepovan a ve vsi slusnosti kazde slovo zni jak kdyz hounes do trubky takze sem od jakkykliv slovnich povelu upustila pacpes neumi ani svoje jmeno...
a i na klikru se uklikava - tak ze treba klika 3x zasebou- takze sme dneska probrali koupi klikru kterej ma ten vystouplej cudel ze je na nem videt klikani.
zacali sme pomalu zustan dneska - nebo spise prodluzujeme sedni
pan vypadal moc spokojene porad mi ukaoval jednicku na prste - kdyz sem se ptala jeslti nekde naky problem je nebo neco nechape vsechno bylo za 1 tak sme vsichni happy
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 20:00
- Nahlásit
kulala
s tou pistalkou nevim- jelikoz pan je opravdu handikepovan
Takze by se treba i upiskaval? Kdyz ten zvuk neslysi, tak ze by to prehanel? Stejne jak s klikrem - jak pises, ze se uklikava.. ?
Te nechci chvalit, ale myslim, ze pana i psa to musi sakra bavit a ze budete happy i nadale! A konecne report.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 20:03
- Nahlásit
kulala
tak sme vsichni happy
jinak pan se snazi doma poctive cvicil to bylo videt.
ty jo skvělý!! skvělá
tak pistalaka by byla taky marker teda pokud bys ji nevyuzivala jenom k upoutani pozornosti
elikoz pan je opravdu handikepovan a ve vsi slusnosti kazde slovo zni jak kdyz hounes do trubky takze sem od jakkykliv slovnich povelu upustila pacpes neumi ani svoje jmeno...
no já jsem píšťalku nemyslela jako maker, jak náhražku klikru, ale právě jako náhražku slovních povelů! Místo ke mně! třeba 2x delší písknutí - pes by se naučil že krom příslušnýho povelu má přiběhnout i když pánik 2x zapíská, že když zapíská jednou dlouze, nebo zvedne-li ruku obojí znamená čekej... prostě místo huby píšťalka. Ešus taky vládne povely jak na hubu , tak na píšťalku.
to by jim oběma mohlo hodně pomoct, ne? až by se pes naučil na povely rukama, tak se pak naučí, i ty pískaný. víš jak to myslím?
a i na klikru se uklikava
na ja, to se poddá časem
zadny extravagantnosti pac pes pak skace az na hlavu
aha, aha
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 20:05
- Nahlásit
Fifi
kulala
Takze by se treba i upiskaval? Kdyz ten zvuk neslysi, tak ze by to prehanel? Stejne jak s klikrem - jak pises, ze se uklikava.. ?
ááha, tak to mi nenapadlo , no jo, člověk si to neumí ani trošinku představit asi.
ale zas za zeptání člověk nic nedá, třebas by mu tuto poroblém nedělalo?, třebas by to uvítal??
e nechci chvalit, ale myslim, ze pana i psa to musi sakra bavit a ze budete happy i nadale!
jo , Fifina má svatou pravdu
a já moc díky, je to pro mě zajímavý. A tady na czpsu už moc zajímavejch psích věcí teda není. c ož?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 20:13
- Nahlásit
PetraK
no jo, člověk si to neumí ani trošinku představit asi.
Taky si to neumim predstavit, to sou prave ty beznosti, co te ani nenapadnou - me by taky nenapadly, otazka, treba baterkou naklikat panicka, kdyz spravne klika? Kulalo - to je vyzva, co?? Me ted tak napadlo, v ramci toho, jak me stari svazarmovci ucili treba stopy a tak. Jemu asi dat nejaky znameni jiny dat nemuzes, vid? Takze pan klika psa a ty klikas svetylkem pana, ze klika dobre? Boze, to zni komplikovane..
A taky me to moc zajima, takhle live slyset reseni pro tak komplikovanej problem, v ramci pejskarskyho fora.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2011 20:17
- Nahlásit
Fifi
tak. Jemu asi dat nejaky znameni jiny dat nemuzes, vid? Takze pan klika psa a ty klikas svetylkem pana, ze klika dobre?
to je taky dobrej nápad!!
jdu bojovat s bacilama, tak zatím.
|