| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 11:54
- Nahlásit
vlk.
.asi začnu chodit lulat za sedačky.
to se ty tvoji putzhunde uputzujou
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 11:57
- Nahlásit
PetraK
to se ty tvoji putzhunde uputzujou
... budu chodit jen tak málo aby to stíhali....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 12:01
- Nahlásit
PetraK
nebo hůř... třeba na hlavě
by si u toho musela dělat kotrmelce
vlk
bože vy máte přectavy co všechno může čéka potkat při močení.....asi začnu chodit lulat za sedačky.....
závan větru je možný i za sedačkama
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 12:05
- Nahlásit
brut
závan větru je možný i za sedačkama
... ty mně děsíš.... eště že jdu za chvíli do práce a tam si pěkně v závětří budu hejčkat svoji lopatu....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 12:08
- Nahlásit
vlk
ty mně děsíš.... eště že jdu za chvíli do práce a tam si pěkně v závětří budu hejčkat svoji lopatu....
a zároveň budeš lulat v butce a ne venku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 12:09
- Nahlásit
brut
závan větrů je možný
jistě, zvlášť pokud si dáš čočovou polifku a pak už je jedno esli si za sedačkou nebo kde
vlk
si pěkně v závětří
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 12:16
- Nahlásit
PetraK
jistě, zvlášť pokud si dáš čočovou polifku a pak už je jedno esli si za sedačkou nebo kde
nebo hrachovou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 12:21
- Nahlásit
brut
nebo hrachovou
jistě, na nábojích až tak nezáleží
hele mám normálně návyk na zázvorovej čaj doufám, že se to dá pít neomezeně. Miluju ten pocit, jak mi to prohřejvá makovici.
Víš, že to má být i na migrýnu? Jako že ne asi že by to léčilo dovyléčení, ale jako půdpůrně. prej.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 12:24
- Nahlásit
PetraK
jistě, na nábojích až tak nezáleží
to je fakt
mám normálně návyk na zázvorovej čaj doufám, že se to dá pít neomezeně. Miluju ten pocit, jak mi to prohřejvá makovici.
můžeš ho pít neomezeně, nevím o ničem, co by ti v tom bránilo
Víš, že to má být i na migrýnu? Jako že ne asi že by to léčilo dovyléčení, ale jako půdpůrně. prej.
jj, vím to, ale u mě to nefunguje, asi díky tomu, že na něj mám taky závislost
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 12:31
- Nahlásit
brut
můžeš ho pít neomezeně, nevím o ničem, co by ti v tom bránilo
okej, snad ze ze mě časem nestane zázvorovej kořen. Na tu zahumusenou makovici je to úúúúčasný, jak to tam funguje, krása.
nefunguje
aham, to je škoda
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 12:41
- Nahlásit
Nazdárek vespolek.
Vzdávám pokus dočíst vás.
Mohu si upustit nahromaděnou páru? Děkuji:
Práce nad hlavu a ještě se to všemožně komplikuje. Každý rok je prosinec měsíc, kdy je šílený množství práce, předloni a vloni už jsme dokonce pořádali školení i na Boží hod, jindy se to prostě nestíhá. Letos to vypadá, že toho bude ještě víc, tak to už fakt nevím.... A víte co? Skorotchán přišel s "vynikajícím" návrhem, že by se na firmě mohl v prosinci předělat hajzl a podlaha, páč nějakej jeho známej, kterej to bude dělat, má zrovna čas. On snad vůbec neuvažuje reálně!!! Tak jsem zvědavá, kolik úsilí budu muset vynaložit, abych mu to rozmluvila, páč to prostě v prosinci už dát nemůžeme...
Howgh.
Co jsem stihla přečíst, tak se tady poctivě kliká (to je dobře), Denyk má štrééézy (to je špatně) a Fifi mi neposlala kakáče (to je standart ).
Tak zas letím, nazdar sokolíci!!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 12:45
- Nahlásit
VerčaZ
Co jsem stihla přečíst, tak se tady poctivě kliká (to je dobře), Denyk má štrééézy (to je špatně) a Fifi mi neposlala kakáče (to je standart
první jedinec, kterej si udělál výcus sám za sebe
Skorotchán přišel s "vynikajícím" návrhem
noooo, tomu řikám nápad /myslim, že tohle trumfne jen tatík mé bývalé kolegyně, který se rozhodl předělávat futra den před štědrým dnem / přeju hodně sil , argumentů - zkus ten, že mu to tam prostě klidně počůráte - a štěstí.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 14:39
- Nahlásit
Tak jak vás čtu, tak erekce na slunci úspěšně pokračujou
chjooo, kdy už to bude končit?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 15:01
- Nahlásit
Vážení přátelé ano!
Přeju háskej víkend, pozitivní zážitky a hodně odpočinutí.
a......... ŽÁDNOU RŮŽOFKU KOLEM
pápá
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 15:10
- Nahlásit
Petrak
takovýdle prasárny? no, se podivej
http://www.youtube.com/watch?v=cL_qGMfbtAk
kdy?? kdy?? já abych stihla koupit tu vysočinu??
to stihnes neboj musis se ale zeptat fifiny jestli te pusti do baraku- jak nam neukazes pomeranc a nedoneses vysociny toa teda nevim nevim
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 15:52
- Nahlásit
Milé dámy, jsem zpět....
PetraK
snad ze ze mě časem nestane zázvorovej kořen. Na tu zahumusenou makovici je to úúúúčasný, jak to tam funguje, krása.
až budeš kořenem, tak dej včas vědět, abych si z teeb kousek odkrojila...do zásoby
Přeju háskej víkend, pozitivní zážitky a hodně odpočinutí.
a......... ŽÁDNOU RŮŽOFKU KOLEM
my tobě taky a hlavně odpočívej a nedělej blbosti, ať se zase nezhoršíš
VerčaZ
Vzdávám pokus dočíst vás.
Mohu si upustit nahromaděnou páru?
o nic jsi tu nepřišla ... upouštěj, tady upouští každej..teda páru samozřejmě, aby někoho nenapadlo něco jiného
Skorotchán přišel s "vynikajícím" návrhem, že by se na firmě mohl v prosinci předělat hajzl a podlaha, páč nějakej jeho známej, kterej to bude dělat, má zrovna čas. On snad vůbec neuvažuje reálně!!!
to zní šíleně .... myslím, že to bude těžký, vymluvit mu něco, co si vzal do hlavy
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 17:43 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
VerčaZ
jsem zvědavá, kolik úsilí budu muset vynaložit, abych mu to rozmluvila, páč to prostě v prosinci už dát nemůžeme...
Tos mi připomněla stav po povodni, kdy jsme s partnerem celkem vážně uvažovali na tím, že rodiče (zejména tátu ) zavřem na půdu nebo do sklepa a pustíme ho, až nebude co zkazit. Mamča pak argumentovala nějakym trapnym omezováním osobní svobody a zakázala nám to. Lituje dodnes .
brut
nedělej blbosti,
to je jako kdybys jí napsala choď pomalu, odpočívej a nerozčiluj se
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 19:41
- Nahlásit
Ich bin kaput, noch einmal -Ich bin kaput. Dovezte mě někdo prosím domů ....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 19:41
- Nahlásit
VerčaZ
kolik úsilí budu muset vynaložit, abych mu to rozmluvila,
já aosobně bych ho (ve svým nynějším stavu ) zabila na místě a pořídila koberec
vůbec nezávidím...nám už debilní období co se týká práce začalo a bude prakticky až do vánoc
ani se nepokoušim vás dočít....sem mrtvolák
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 19:42
- Nahlásit
Hyena
Ich bin kaput, noch einmal -Ich bin kaput. Dovezte mě někdo prosím domů
koukám že nejsem sama já se ted vrátila...já toože kaput
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 19:55
- Nahlásit
Hyena
Fajka
Kaputky, lity lity.
Neco aspon pro obveseleni, tralalalaaa.
http://www.youtube.com/watch?v=nD2JF7Bviz4
http://www.youtube.com/watch?v=jLG1ILNKQp0&feature =related
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 22:37 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
Fajka
je to na pytel a to mě zítra ještě čeká i pracovní dopoledne -heč
Fifi
díky,díky- soucit potěší
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 10:24
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Jsem zase spinkala jen chvíli... nějak mi to v poslední době nejde. Takže jsem taky mrtvolák a veliký.
Lituju všechny mrtvolky, které se tu nachází a doufám, že je to jen počasím a nebude to mít dlohodobé trvání.
Fajka
nám už debilní období co se týká práce začalo a bude prakticky až do vánoc
snad to nebude tak hrozný ...
kachna
to je jako kdybys jí napsala choď pomalu, odpočívej a nerozčiluj se
to je fááákt, by musela mít na nohou závaží, být svázaná a pod práškama, aby tohle dodržela
Hyena
to mě zítra ještě čeká i pracovní dopoledne -heč
doufám, že ti pracovní dopoledne klidně utíká a už se necítíš kaput, ale daleko, daleko líp
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 17:25 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
Zdravím, tak jsem z procesu i z venčení ... jde se svaliit k bedně a tupě zírat
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 18:57
- Nahlásit
Ramštaaaaaajn,
nikdá bych nevěřila že budu někdy Fáju litovat že je chudák bože ta holka (nikdá bych to do ní neřekla) má svatou trpělivost moentální oblíbená hra prcka je při chůzi na vodítku když se mu asi zdá že nebylo dlouho žádný vzrůůšo tak co udělá blbeček???
Hopíkýýýýýýý a jedním odražením a skokem přistane Fáje na zádech , pak na hlavě pak na zadku a to celé třeba 5krát dokola...ne nezabila ho Fája...je trpělivá jen mu naznačuje že je blbeček...asik ho zabiju já
jo a už umí zůstat v klidu přivázanej a neječet jak hysterka, povedlo se mě mu vysvětlit že příjdu jen když bude v klidu a tichůčko a on si k tomu přidal i zalehnutí a momentálně zkouší když zmlkne a zalehne jestli přiběhnu s odměnou
blbeček
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2011 16:08
- Nahlásit
Fajka
o a už umí zůstat v klidu přivázanej a neječet jak hysterka
je to šikulík
momentálně zkouší když zmlkne a zalehne jestli přiběhnu s odměnou
a navíc chytrej
Besinka občas dělá to, že finguje výpady za zvěří, když má pocit, že její poslušnost na procházce není dostatečně oceněná.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2011 16:09
- Nahlásit
Fajka
doktor z hor
Fája si určitě řiká "v příštím životě budu radši vod malička miloučká a hodňoučká, hlavně a´t mi zas nepoříděj TOHLE!!!"
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2011 16:24
- Nahlásit
Nazdarek pri sobotence preju, konecne nam dneska vrati tu ukradenou hodinu casu!
Fajka
si ho zive predstavuju, takhle trpela Dorota s malou Bazunou, furt ji hlodala, lezla po ni, preskakovala, zadna ucta k Sadlu proste a dycky to dovrsila svym vitacim ritualem - ona coby projev nejvyssi lasky hloda. Bud lidskou ruku nebo uchopi do svyho perdeliho brcka cumak druhyho psa a kous.
Hyjeno
Dnes je den D, kdy budete/nebo uz ste Fpr deli? Nebo az zitra? nebo pristi vikend? Mam nemce a nepamatuju si to, hledat to tu nehodlam.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2011 19:19
- Nahlásit
Fifi
F prdeli budeme zítra ....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2011 19:21
- Nahlásit
Hyena
To je hezke, bud tak nebo tak, budete tam. Drzim palce!
|