| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 23:18
- Nahlásit
Dámy, jdu venčit a pak spinkat...držte mi palce, ať celou noc prochrupu
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 23:25
- Nahlásit
Fifi
No perdele fakt jednou stisknou a je to.
Ty jo hazardérky- to Hyena stiskne, rychle pustí a znovu rychle stiskne- dává si sakra bacha, aby pokud, to neklekne na první zkus neodostala záhlod do jazyka Pak po ujištění, že je to bezduché, nastává fáze požírání- vše samozřemě v hodně rychlém sledu. Zvládá to i během tahaná na treku
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 23:34 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Hyena
neodostala záhlod do jazyka Pak po ujištění, že je to bezduché, nastává fáze požírání- vše samozřemě v hodně rychlém sledu.
Jakej zahlod do jazyka? Asi to hyjena nestiskava napoprvne dostatecne. A pozirat mrtvoly, proc by to perdele delaly, je bavii jen to zasmrtit a coby spravni nasgulove si s mrtvolkou pak hrat nozickama. Na tom treku ji dej nekdy nazrat, esli se chudak mala musi krmit takhle rychle sledove.
edit:
A este na dobrou noc posilam zde jiz probehle videjicko, hovada ctyrnohy, nemuzou srsat treba jak kolibrikove??!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 07:54
- Nahlásit
Brý tro....to je zas den...na pikaču
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 08:51 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RR
RRR
RRRR
RRRRR
RRRRRR
RRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!
UUUUUŽ JEN DESET DESEEEEEEEEEET DNÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!
Fifi
To uz radsi duc duc a cerna ruze
jak je ctěná libost:
http://www.youtube.com/watch?v=2eD6lYff7cs
(toto ofšem nejni duc duc, neb velmi lyrická pjéseňka)
Jo a nemaje zvonku u branky.. dneska jsem zakoupila toto
asi bychom taky na apaluchu měli něco pořídi, aby si zase "soused" nepořídil žinfárkt, když se nečekán zhmotní na pozemku, když se opaluju ale já mám v plánu pořídit si tam kolejnici a k tomu tyč a do toho se bude třískat ............ než to někdo ukradne a vodveze do sběru
Křemýl je rozumný tupík - souhlasim s Brůticí. Křemýl je rozmilý rozumný /někdy i rozumuprostý - viz akce s Bajutky/ tupík milený
kulala
no asi tak 1200 km
COŽE? Kulala nejni zdejší? OKAMŽITĚ SE PROSÍM PŘESTĚHUJ
http://www.youtube.com/watch?v=8Q4xQ83FI2s
tak tady to mate: TAGteach
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉJCH no ty vado!
brut
od rána se neustále otáčí a furt sleduje moje ruce, jesli náhodou nemám něco v nich
no tak paráda, jsem zvědavá na pokračování,
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 08:54
- Nahlásit
Fifi
hovada ctyrnohy, nemuzou srsat treba jak kolibrikove??!
mnooo a to ešče nikdo nenatočil Macešku Frydrychu Falckou. Ta pije jako prase, a je schopná z jedný misky vytopit troje sousedy a v předsíni vyrobit Mácháč
Fajka
...to je zas den...na pikač
was ist denn Los?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 09:20 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
sim vásssss kdo ví essi maj záfra na slovači taky svátek???????????????????????????????????????????? ????
Enyky Denyky Plííííííííííííííííííííííííííííííís
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 09:23
- Nahlásit
Fajka
http://www.prague-tourism.eu/info/statni-svatky-sl ovensko-2011.htm
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 09:26
- Nahlásit
kachna_
tááákže není...
dííííky kachničko...zlatá zlatááá !!!!
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 09:51
- Nahlásit
Fifi
Tupik neco dozene a cumi
tak to pani se asi bdues muset prijet podivat!! este ted ju vidim jak na zahrade systematicky skube a porcuje slepici a ted zacala jeste norovat
PetraK
neboj je to v planu ;)
v mezicase je prej klikr party u Fifiny az dorazim bude s ehulit caj,sklapavat do lehatka a ukazovat pomerance dotoho jeste klikat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 10:02
- Nahlásit
Fajka
sim vásssss kdo ví essi maj záfra na slovači taky svátek???????????????????????????????????????????? ????
Enyky Denyky Plííííííííííííííííííííííííííííííís
Ešče že nemá svátek podle našeho kalendáře!!
kulala
neboj je to v planu ;).
fakt?? no to by bylo primissima
v mezicase je prej klikr party u Fifiny az dorazim
kdy?? kdy?? já abych stihla koupit tu vysočinu??
ukazovat pomerance
takovýdle prasárny?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 10:42
- Nahlásit
Brý pozdní rumštajn.....
Fakt sou asi erekce na slunci, bo včerejšek fakt stál za to ..... Ldi blbnou na kvadrát. Bohužel dneska následoval odliv energie a bya jsem sakraráda, že jsem se dokopala do procesu. Nejradši bych sebrala čokla a odjela na tři neděle někam do chalupy v Beskydech...
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 10:50
- Nahlásit
rumštajn na věčné časy....
Hyena
a odjela na tři neděle někam do chalupy v Beskydech...
nejni vo co stát už třetí den tu fučí vichřice, včera šel Pinďa čůrat a jak zvednul nožku tak zafučelo a najednou stál chudák jen na předních nohách a zadek mu vlál v luftě.....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 10:59
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Trochu líp jsem spala .... tentokrát jsem byla vzhůru jen 2,5hod
Klikr jsem včera nezkoušela, piraňa byla celou dobu připravená na to, že něco bude a "lustrovala" ruce, kapsy atd.
Takže ho vyzkouším dneska při procházce
Hyena
to Hyena stiskne, rychle pustí a znovu rychle stiskne- dává si sakra bacha, aby pokud, to neklekne na první zkus neodostala záhlod do jazyka
Hyena není zabiják ... plesnifci mají vše na jedno stisknutí a Denynka svého času též. Denča myšky baštila pokaždý, plesnifci jak kdy... Naštěstí se s nima nedostávají zase až tak moc do styku..
Fajka
to je zas den...na pikaču
copak se děje?
PetraK
UUUUUŽ JEN DESET DESEEEEEEEEEET DNÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!
já mám v plánu pořídit si tam kolejnici a k tomu tyč a do toho se bude třískat ............ než to někdo ukradne a vodveze do sběru
kolik tam máte cikorek? Ty se alespoň u nás specializují na kolejnice a dráty
je zdejší, jen trochu víc vzdálená, ale o kousek... ne o moc
no tak paráda, jsem zvědavá na pokračování,
já taky, dneska už se zase chová normálně
kulala
neboj je to v planu ;)
časem, že?
bude s ehulit caj,sklapavat do lehatka a ukazovat pomerance dotoho jeste klikat
týýý joooo, to bude mega párty, sem na ní zvědavá a těšííím se
PetraK
takovýdle prasárny?
to už jsem psala včéra
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 11:03 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
brut
Klikr jsem včera nezkoušela, piraňa byla celou dobu připravená na to, že něco bude a "lustrovala" ruce, kapsy atd.
Takže ho vyzkouším dneska při procházce
dneska už se zase chová normálně
To je strašný, jak jí to musí v tý hlavičce šrotovat
vlk
včera šel Pinďa čůrat a jak zvednul nožku tak zafučelo a najednou stál chudák jen na předních nohách a zadek mu vlál v luftě.....
Pinďovi ulít pinďa
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 11:05
- Nahlásit
Hyena
Bohužel dneska následoval odliv energie a bya jsem sakraráda, že jsem se dokopala do procesu.
to bude tím hnusným počasím ... v Práglu taky prší, ne?
Nejradši bych sebrala čokla a odjela na tři neděle někam do chalupy v Beskydech...
chalupu v Beskydech ti nabídnout nemůžu, ale pokud by jsi chtěla, tak jednu chatičku v lese kousek od Práglu ti nabídnout můžu
vlk
včera šel Pinďa čůrat a jak zvednul nožku tak zafučelo a najednou stál chudák jen na předních nohách a zadek mu vlál v luftě.....
chudák malej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 11:05
- Nahlásit
Hyena
aspoň něco:
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 11:11
- Nahlásit
brut
Trochu líp jsem spala ..
juché!!
Hele možná pro tebe něco budu mít, ale musím si ověřit funkčnost, připomeň mi CD ano?
kolik tam máte cikorek?
no ve vedlejší vesnici, vím, že občas kolem chalupy projdou i s dětma, ale tak zatím se nikdy nic - Zaťukávám že jsou slušní - však já vim, že by to tam nemuselo mít dlouhýho trvání, a to bez ohledu na barvu pleti, než jsme chalupu měli úplně v rukou a než doproběhlo řízení, tak jí místní dost vyrabovali, ale myslim, že to byli ti co maj bílou kůži, aby to tam všechno nerozebrali, dohodli jsme se s prodejcem, že tam budem jezdit ještě před prodejem, aby se to zabezpečilo
ale o kousek.
kousek sem , kousek tam
.kachna_
vlk
Pinďovi ulít pinďa
ste blbý. A vlk je navíc nejblbější s těma svejma ftipama v Pátku
seš hrozně nebezpečná pro techniku
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 11:12
- Nahlásit
kachna_
To je strašný, jak jí to musí v tý hlavičce šrotovat
jj, vůbec jí ale neuškodí, když se bude soustředit na něco jiného než na blbosti
Pinďovi ulít pinďa
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 11:12
- Nahlásit
kachna_
Pinďovi ulít pinďa
... no chvíli se tak i tvářil. ale je to dobrý pinďa mu zůstal....
brut
chudák malej
no jo, docela ho to vylekalo....jak dopad na všechny čtyři, hnedkaj pelášil do chalupy....
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 11:14
- Nahlásit
PetraK
seš hrozně nebezpečná pro techniku
tady je víc takovejch.... na monitoru i v klávesnici mám zaschlý zbytky mnoha jídel a nápojů....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 11:17
- Nahlásit
vlk
to dobrý pinďa mu zůstal
no aspoň něco z celý tý sestavy
na monitoru i v klávesnici mám zaschlý zbytky mnoha jídel a nápojů....
že jo? zásoby na horší časy??
já tetkon ešče k tomu přidávám hřmotný kašel znějící jak když jezdíš tvrdým rohlikem po železný roletě
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 11:18
- Nahlásit
PetraK
Hele možná pro tebe něco budu mít, ale musím si ověřit funkčnost, připomeň mi CD ano?
ano, prosím
ve vedlejší vesnici, vím, že občas kolem chalupy projdou i s dětma, ale tak zatím se nikdy nic - Zaťukávám že jsou slušní - však já vim, že by to tam nemuselo mít dlouhýho trvání, a to bez ohledu na barvu pleti,
jj, rozebírání budov je bez ohledu na barvu pleti
dohodli jsme se s prodejcem, že tam budem jezdit ještě před prodejem, aby se to zabezpečilo
tomu rozumím
kousek sem , kousek tam
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 11:24
- Nahlásit
vlk
docela ho to vylekalo....jak dopad na všechny čtyři, hnedkaj pelášil do chalupy....
se mu nedivím, pelášil by každý, kor, kdyby se při čůrání najednou ocitl v jiné poloze než je běžné ....
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 11:26
- Nahlásit
PetraK
že jo? zásoby na horší časy??
no vony se šiby vobčas vyhoupnou na židli na humejou to.... URL
já tetkon ešče k tomu přidávám hřmotný kašel znějící jak když jezdíš tvrdým rohlikem po železný roletě
něco podobnýho mám celou zimu.... naštěstí to s prvním jarním slunečním paprskem ustává....
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 11:28
- Nahlásit
brut
pelášil by každý, kor, kdyby se při čůrání najednou ocitl v jiné poloze než je běžné
ano, to by vyděsilo i mne.....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 11:43
- Nahlásit
vlk
se nedivím, skončit třá na všech čtyřech
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 11:46
- Nahlásit
brut
vlk
se nedivím, skončit třá na všech čtyře
nebo hůř... třeba na hlavě
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 11:48
- Nahlásit
brut
PetraK
se nedivím, skončit třá na všech čtyřech
nebo hůř... třeba na hlavě
.... bože vy máte přectavy co všechno může čéka potkat při močení.....asi začnu chodit lulat za sedačky.....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 11:50
- Nahlásit
vlk
se šiby vobčas vyhoupnou na židli na humejou to..
éééjch ty se máš!! Máš putzhunden!! já mám jen prasehunde okno od balkonových dveří jest neprůhledné
|