Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1521 . 1522 . 1523 . 1524 . 1525 . 1526 . 1527 . 1528 . 1529 . 1530 . 1531 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
kulala
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 08:27
- Nahlásit

Fifi
pro toho psa to musi byt neuveritelnej zahul na mozkovnu.
aspon nebude doma vysirat a pude si lehnout nekam do kouta a da pokoj
myslim ze pro psa je ten klikr vysvobozenim- to uplne vidis jak se mu nad hlavou rozsviti zarovka" jooo? to chces? no to sem nevedel, no to mas rict hned" styl. Vzhledem k to mu ze pan nemuze nijak vyslovit povely-nebo je to proste jenom zakovy zamruceni (ja mu zerozumim ani slovo natoz pes) ale psovi je teprv 9mesicu takze tvarny material Oni maj ty kolie 2 davaj je k nam do hotelu a to je za trest(ty psy, ja sme se dicila ze s nima vubec muzou doma vydrzet..) ale ja sem az do ty doby nez si zabookoval tu hodinu nevedela ze sou voba hluchi - jak on tak jeho maznelka...pristi tyden poreferuju jesli plnili DU

Hyena
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 09:03
- Nahlásit

kulala
Tak s klikrem, to je zajímavý. S náma občas chodí kousat taky neslyšící holčina s australákem,a le tam je to o něco jednoudší, protože celkem dobře mluví a výborně odezírá. A psák je zlatíčko
Janii
tak tequilovou smršť ti závidím a hlavně- je jasný, že tady nejsem JEDINEJ ALKÁČ
A zbytku
BRÝ RUMŠTAJN

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 10:31
- Nahlásit

Rumštajn vespolek.
Právě jsem zplodila odpověď na inzerát nějakýmu Němci. Bylo to velmi náročný. Mám pocit, že se veškerý moje mozkový buňky připravujou na kojení (nevim, co jako chtěj dělat a byla bych jim upřímně vděčná, kdyby se věnovaly tomu, k čemu jsou primárně určený).
Jestli to se mnou takhle půjde dál a další stupeň budou zdrobnělinky, prosím někoho soudného o zavedení kurately.

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 10:51
- Nahlásit

RRRRR
RRRR
RRR
RRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
RRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!!!!!

YOOODLEYDÝÝÝ už jen 12 DNÍÍÍÍ!!! A ŠUP DO ERSTE RAJE

kulala

Hola hola Kulaláááá - jest velmi šikovná pani smekám a to jako že hluboce. A držím palce všem zúčastněným, páč je to dřina.

Hyena
neslyšící holčina s australákem,a

nevíš kolik je pesanovi??? Případně jak se jmenuje?? Říkám si jestli to není moje bývalá sousedka, kterou jsem se snažila nasměrovat. Je to dlouhovlasá blondýnka? Neslyšících s australákem moc asi nebude.

kachna_
Právě jsem zplodila odpověď na inzerát nějakýmu Němci

sííím tě, žes neřekla? my bychom to s Brtnikem už nějak zbastlili , když jsem donutila aji Emila, že poslal lístky, tak tuto bychom zmákli taky /ne, dělám si srandu, myslim, že moje veškerý buňky dvě mozkový se asi poslední dobou taky připavujou na kojení, páč jinak si nedovedu vysvětlit, že mi to učení nejde - včera katastróf!!)

stupeň budou zdrobnělinky,

neboj, dohlídneme na tebe, uděláš pěkně hačinky , zavřeš očičíčka a pak bude baci baci pánvičičkou litinovčičkovou do hlavišky.

brut
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 10:57
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Fůůůj, co to venku je za hnus? Mrholí a ještě ke všemu naši nepřizpůsobivci pálí nějaký hnus, takže to leží jak deka nad barákem...to je smrad

Já chci teploučko, sluníčko ... ale zase na druhou stranu, třeba nepřizpůsobivý haranti budou zalezlí a nebudou si kopat nám před barákem a vyřvávat jak někde na hřišti .... včera jsem vzala Bruta s Al a šla s nima ven, kde jsem Bruta pustila z vodítka a nechala ho mezi nima běhat. By jste nevěřily, jak rychle sebrali balon a zmizeli.
Ale nebaví mě to .... když jim řeknu, ať si jdou řvát před svůj barák a kopat též, tak jsou drzý a dělají naschvály. Platí na ně Brůtííkovec, který vyběhne ven, pak to pořeší s rodičema a je chvíli klid. Ale fakt jen chvíli, protože haranti si dělají co chtěj a jejich rodiče kolikrát o ničem nevědí. Ach jo...

Fajka
no tyjo... jsme mohli ušetřit to je fakt ....tak příště nooo
ale musíš vše zařídit co nejdřív, jinak všichni zmizej a bude po zásobách

třikrát sláva... snad bude čas udělat foto za světla, tak pošlu
jsem zvědavá a hlavně jsem za vás ráda, že konečně budete mít klid a čas na to, co jste do teď nestíhali

no to néééééééééééééééééééééééééééééé, tam MUŠÍ bejt čokoškáááááááá to je jednou jasný
já si to říkala ...ale na tu jsem ti receptík nedala... máš nějaký nebo ho chceš taky napsat?

Fifi
Tak si zamyky zajistete a holt uz vam tam nepolezou
by jsi musela vidět, jak to vypadá, když se staví Kááárlštejn, zamykat nelze .... jsou rádi, když zavřou vrátka

brut
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 11:11
- Nahlásit

kulala
diky budu se tesit , teda jestli ji nezabavi a pak ji dostanu az na konci skolniho roku
vůbec nemáš zač ....ale představ si, že byla poslední , asi se tak moc lidem líbila, že si jí pořizovali pro pobavení, jinak si to nedovedu představit

POchopila jsem dobře, že jsi někomu vysvětlovala klikr? Tvůj popis je pěkný a srozumitelný ( i přes několik aj slov). Můžu si ho vypůjčit a předat dál - svojí holce? Jesrtli budeš dávat vedět tetce Fifce, tak můžeš pokroky pána dát i sem... jsem na ně zvědavá. Jsem dočetla, že pán je hluchý a má kolii. O to víc, mě zajímá, jak postupují ... My někde s piraňou udělaly chybu a zasekly jsme se, což mě moc mrzí, protože by byla na klikr ideální. Na rozdíl od Bruta, který to má na háku a raději reaguje na klasické povely a různé pokyny.

Fifi
Staci obtocit treba toto kolem sloupku a branky, nebo ty levnejsi na klicek.
tohle by jim asi teď už stačilo, pokud dělníci nepůjdou jinudy neboo nepřelezou

kulala
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 11:16 - Změnil/a: kulala
- Nahlásit

Hyena
S náma občas chodí kousat taky neslyšící holčina s australákem,a le tam je to o něco jednoudší, protože celkem dobře mluví a výborně odezírá to jako klobouk dolu pani. ja mam problem ze pan skoro nemluvi (bez urazky slova sou jak kdyz houknes do trubky)a ac do emailu psal ze umi odezirat tak taky ne ee nebo mozna trochu. takze vsechno pisu na papir- ale docela to jde.
To holcina na psa mluvi?asi jo co?
ja sme po prvnich dvou pokusech o verbalni povel watch bylo naprosto jasny ze tudy cesta nevede...pes absolutne nechapal..no uprime ja taky ne.

PetraK dik. pockej tak za par tejdnu- budu mit jeste sedivejsi plys

brut
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 11:19
- Nahlásit

Hyena
S náma občas chodí kousat taky neslyšící holčina s australákem
s ovčákem nebo honákem?

jasný, že tady nejsem JEDINEJ ALKÁČ
neboj, je vás tu víc, jen některé to nevykřikují moc nahlas ... že Ešuskóóó

kachna_
Mám pocit, že se veškerý moje mozkový buňky připravujou na kojení (nevim, co jako chtěj dělat a byla bych jim upřímně vděčná, kdyby se věnovaly tomu, k čemu jsou primárně určený).
Jestli to se mnou takhle půjde dál a další stupeň budou zdrobnělinky, prosím někoho soudného o zavedení kurately.

ani nevíš, jak jsem ráda, že už tenhle stav mám za sebou ... děsný, šílený a hlavně naprosto depresivní
Ale neboj, to přejde brzy po porodu...to pak budeš pro změnu mít jen plínečky, kašičky, mlíčko ...

PetraK
už jen 12 DNÍÍÍÍ!!! A ŠUP DO ERSTE RAJE
panebože ještě 12 dní jí budeme poslouchat a pak brzo nanovo, páč mají další lístky

Jak ti je?

myslim, že moje veškerý buňky dvě mozkový se asi poslední dobou taky připavujou na kojení, páč jinak si nedovedu vysvětlit, že mi to učení nejde
až takhle? My jsme ale Štajnům ještě nenapsaly

dohlídneme na tebe, uděláš pěkně hačinky , zavřeš očičíčka a pak bude baci baci pánvičičkou litinovčičkovou do hlavišky
blbááááááááááááááááááááá...seš prostě blbáááááááááááááááá

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 11:37 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

brut
jasný, že tady nejsem JEDINEJ ALKÁČ
neboj, je vás tu víc, jen některé to nevykřikují moc nahlas ... že Ešuskóóó

zapomeň, já sem teď z obliga, nepožila jsem už jak dávno.

Jak ti je?

eh, čoveče ... nevim... páč... mě bolí v krku

až takhle?

v PŘENESENÝM slova smyslu, čůzo. Nehodlám bejt první matkou a babičkou zároveň , ale nechápu, kam mi zmizel mozek no

panebože ještě 12 dní jí budeme poslouchat a pak brzo nanovo, páč mají další lístky

RRRRRÁÁÁÁÁMMŠTÁÁÁÁJN

kulala
pockej tak za par tejdnu- budu mit jeste sedivejsi plys

já vím, nebude to sranda, už i jen proto, že člověk nestihne napsat na papír to, co chce hned teď říct a to co právě vidí - teda pro mě by to byl problém. ASi to bude chtít i domácí přípravu co? popřemýšlet předem na co a jak upozornit. Pro pána to bude taky šichta a čoklovi se uvaří mozkovna , ale až si na to najedou, až pochopí oba dva, půjde to suprově. Mám hrozně velkou radost, fakt. I když ani jednoho z vás neznám. Ale prostě je mi jasný, že jak se situace pro pániky a psy srovná tak je to bude bavit. budou mít radost z toho, že se konečně kurnik můžou domluvit.
a nepochybuju, že ty máš taky ZASLOUŽENOU radost viď??

edit - ženský - hm, tak jsem načíhla do soukromejch dramat no... to sou zase teda dramata, fakt komický.

brut
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 11:56
- Nahlásit

PetraK
zapomeň, já sem teď z obliga, nepožila jsem už jak dávno.
naposledy minulý týden o víkendu, že?

eh, čoveče ... nevim... páč... mě bolí v krku
to není vůbec dobrý

PŘENESENÝM slova smyslu, čůzo. Nehodlám bejt první matkou a babičkou zároveň , ale nechápu, kam mi zmizel mozek no
jakou babičkou, leda by jsi měla někde v záloze nějakého dospělého potomka A v PŘENESENÉM slova smyslu bych to zase až tak neviděla, páč pod slovem "přenesený" si každý může představit kde co

tak jsem načíhla do soukromejch dramat no... to sou zase teda dramata, fakt komický.
tohle naštěstí nesleduju

kulala
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 12:01
- Nahlásit

Brut pořizovali pro pobavení, jinak si to nedovedu představit
no to sme teda zvedava

PetraK
že ty máš taky ZASLOUŽENOU radost viď?? to mam pani halvne pro to ze sem mela docela obavu jako co budu delat kdyz pes nebude moznost a)zravej b)mit vubec naladu spolupracovat... a taky sem moc nevedla co cekat..ale vzhledem k tomu ze sem tu psa 2 x po tejdnu denne vencila tak sem vedela ze je rad za kazdy podrbani a vubec jakoukoliv pozornost..
ale docela me to mile prekvapilo.
dobry je ze u klikru stejne ze zacatku nerikas nic.Pan myslim ze byl dost frustrovan tim ze pes jakso nic nechape- proc -to bylo celkem jasny..Domaci pripravu to chce vzdycky- kdyz pride jednou za tejden a doma nebude nic delat tak nic nezlepsi ale to vypadal ze pochopil tak uvidime pristi tyden. A ja normalne hodiny planuju taky takze mu akorat na priste vytisknu naky body na ktery zapominal minule aby to mel na ocich to mu to taky ulehci
Psovi se mozecek pekne zavaril to ti povim parkrat si v klubovne i leh kdyz sem neco vysvetlovala- nezlychane dle pana pan byl taky zahlcen informacema nicmene na to ma ted tejden aby to probral doma vyzkousel a pristi tyden to trochu poposunem..ale jako fakt se s nim dobre pracuje a podle panovi reakce si myslim ze sam zasnul jak rychle byl pes schopen pochopit a vyresit sam co po nem zadame.. kazdopadne moc diky za podporu. potesi

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 12:11
- Nahlásit

kulala
nebude moznost a)zravej

jo to by bylo úplně pitomý, to si vůbec nedovedu představit, jak tuto řešit (nežravost a navíc třeba ještě nezájem o hračky... se blbě motivuje

dobry je ze u klikru stejne ze zacatku nerikas nic

jo přesně, to je skvělá výhoda- v tomhle případku obzvlášť, navíc jak si to pes "vymyslí" sám bude to dělat radši,

na priste vytisknu naky body na ktery zapominal minule aby to mel na ocich to mu to taky ulehci

jo, já když jsem tehdá komunikovala právě s tou sousedkou chvililinku, tak jsem si sepsala na papír pár bodů, který jsem si říkala, že jí dám, ona se pak odstěhovala teda, ale tak doufám, že se mi jí podařilo nasměrovat na cvičák - možná je to třeba i ta holčina od Hyeny. Jestli jo, tak skvělý.

a podle panovi reakce si myslim ze sam zasnul jak rychle byl pes schopen pochopit
no on člověk nestačí koukat, jak rychle to jde, když se komunikuje jasně a čitelně. Což klikr naprosto ještě zdokonaluje.

kazdopadne moc diky za podporu

já jsem jen lajka, takže obdivuju každýho, kdo to vybrousí až takhle, fakt smekám.

brut
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 12:11
- Nahlásit

kulala
no to sme teda zvedava
já si v tom občas listuju, když potřebuju "vzpruhu"

Dobře se mi čte, jak s klikrem funguje někdo postižený

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 12:14
- Nahlásit

brut
naposledy minulý týden o víkendu, že?

no tak to už ani náhodou. i když jsem s sebou měla ruma na groček, zavrhla jsem to.

to není vůbec dobrý

vim, ono je to vždycky ránoa večer.

jakou babičkou, leda by jsi měla někde

jako promiň,ale všechno má svý meze

tohle naštěstí nesleduju
no jo, sem měla absenci, říkala si, kouknu kde se co děje. sem neměla, no ašíbka se vloudila.

Hyena
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 12:16
- Nahlásit

kulala
PetraK
brut
Holčina skutečně zvládá mluvit. Jinak je černovlasá,,ca něco přes dvacet. Psák je australský ovčák.... pokuv´d by byl hoánk, píšu ACD ( to je diagnoza skoro jako ADHD)

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 12:20
- Nahlásit

Hyena

aha, tak to asi nebude sůseda, leda by si obarvila vlasy,taky má právě ovčáka.

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 12:38
- Nahlásit

No nejsem já vůůůůl...zabouchnu si dvééře vod kanclu zrovna dyž mám největší kalup sem ztracený případ
ale už jsme byli zachráněný
jinááááč ramštáááááááááááááááááááájn, nic nestíhám..tak zas letím

brut
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 12:40
- Nahlásit

PetraK
no tak to už ani náhodou. i když jsem s sebou měla ruma na groček, zavrhla jsem to.
dobře, bude to předminulý týden

vim, ono je to vždycky ránoa večer.
a co vykloktat?

jako promiň,ale všechno má svý meze
u tebe? Promiň, ale nemá

no jo, sem měla absenci, říkala si, kouknu kde se co děje. sem neměla, no ašíbka se vloudila.
zkus raději jiný pořad ... třá večerníček nebo něco podobnýho

Hyena
Psák je australský ovčák.... pokuv´d by byl hoánk, píšu ACD ( to je diagnoza skoro jako ADHD)
jj, sem zapomněla, že taky píšeš v diagnozách jako já

brut
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 12:41
- Nahlásit

Fajka
zabouchnu si dvééře vod kanclu zrovna dyž mám největší kalup sem ztracený případ
ale už jsme byli zachráněný

no jo, většinou se stává, že čék v největším kalupu blbne a zachránil tě kdo, Čííííf?

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 12:43
- Nahlásit

brut
že čék v největším kalupu blbne
no jo dyž ona mě vyrušila paní z vedlejšího kanclu v ten nejnevhodnější moment a dveře udělaly KLAP a bylo to v řiti

zachránil tě kdo, Čííííf
kdo jinej

brut
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 12:57
- Nahlásit

Fajka
jo dyž ona mě vyrušila paní z vedlejšího kanclu v ten nejnevhodnější moment a dveře udělaly KLAP a bylo to v řiti
to se stává

kdo jinej
je pašáááák, dostane kokínko

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 12:59
- Nahlásit

brut
to se stává
jo , mám z toho docela vítr pořád si ty klíče hlídám a snažím se je mít v kapse a vůbec já pří svojí zbrklosti se divím že se mě to dneska stalo poprvý

je pašáááák, dostane kokínko
jj

brut
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 13:03
- Nahlásit

Fajka
mám z toho docela vítr pořád si ty klíče hlídám a snažím se je mít v kapse a vůbec já pří svojí zbrklosti se divím že se mě to dneska stalo poprvý
hele, tohle ještě dopadlo dobře a nic se nestalo, což je skvělé..

jj
upečeš mu buchtu nebo mu koupíš čekuládku?

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 13:05
- Nahlásit

brut
hele, tohle ještě dopadlo dobře a nic se nestalo, což je skvělé..

jj horší jsou mzabouchnutý malý děti s votevřeným voknem a vařící hrnec na plynový plotně to mě je jasný

upečeš mu buchtu nebo mu koupíš čekuládku
ted sem mu objednala svíčkovou a pak se uvidí

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 13:28
- Nahlásit

enem AJNE GRÓSE DEBÍLE se večer opaří v klíně horkou meltou a v poledne druhýho dne na tom samým místě vařícím zeleným čajem. Sem hroznej omyl přírody

Hyena
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 13:56 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit

Fajka
Ty jo, tak z tohodle mám hrůzu já. Máme všechny vstupy na karty a ne všichni maj aktivovaný vstup všade. K nám do kanclu mám jen já a kolegyně, co není na celej úvazek. Tak že když si v některé dny zapomenu kartu a zabouchnu, tak su v řiti, du domů pěšky a v bačkorách a nepomůže mi ani svěcená voda

kulala
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 13:56
- Nahlásit

brut
POchopila jsem dobře, že jsi někomu vysvětlovala klikr? Tvůj popis je pěkný a srozumitelný ( i přes několik aj slov). Můžu si ho vypůjčit a předat dál - svojí holce?

jasne puc si co potrebujes klidne ti poslu mejlem postup na konkretni cviky nebo pomuzu sestavit neni problem

My někde s piraňou udělaly chybu a zasekly jsme se, což mě moc mrzí, protože by byla na klikr ideální.
co je za problem? trochu to rozved treba to rozseknem..

Na rozdíl od Bruta, který to má na háku a raději reaguje na klasické povely a různé pokyny.

..toto sem se snazila nekomu vysvetlit pred casem na jine diskuzi - klikr je pouze "marker" to znamena ze tim oznacujes chovani psa ktere pozadujesto treba pri free shaping tech technik vycviku je mnohem vic...klikr slouzi k uceni novych veci- tedy stejne jako pamlsky a podobne se jich postupne zbavujes az ti zustane pouze verbalni povel /nebo signal rukou..
docela me zajima co jsi udelala za chybu ze uz neklikas.. napis jestli s emuzu ptat teda

PetraKtak vo tom zadna pani- to je tezky i se slysicim psovodem motivovat psa kterej nema zajem ani vo jedno ani o druhy..

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 14:10 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

kulala
jasne puc si co potrebujes klidne ti poslu mejlem postup na konkretni cviky nebo pomuzu sestavit neni problem

kdybys posílala brůtovce, mohla bych poprosit o kopču? jak říkám, jsem lajka, ráda se dozvím dalši věci, případně zjistím, jestli jsem někde udělala / neudělala chybku

co je za problem? trochu to rozved treba to rozseknem

já si myslim, že Piraňa moc a moc chce ten pamlsek a dostává se do kolečka a že to chce dát tomu možná víc času a možná taky zmenšit atraktivitu odměny???, aby ten pes přišel na to, že nemůže takhle bláznit, ale vyzkoušet co se po něm požaduje. Je to jen můj odhad, kterej beru podle toho co Al dělala s balonkem u nás na zahradě (přinese k člověku, pustí a začne štěkat, nechce podat a řve jak prokopnutá, když jsem si sedla na bobek a v klidu čekala, tak ten debilní balon po nějaký době dovalila bez řevu - je pravda, že už mi tuhly nohy, jak jsem seděla na bobku )

to je tezky i se slysicim psovodem motivovat psa kterej nema zajem ani vo jedno ani o druhy..

todle by mě hrozně zajímalo, jak se to dělá, já zatím měla štěstí na žravce.

Hyena
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 14:17
- Nahlásit

brut
hele můžem Al s klikrem zkusit, až se k tobě dostanu. Nejsem extra odborník, ale Hyena je taky dost éro a od Katky Lerlový jsem dostala některý dobrý tipy. Tak třeba přijdem na to, v čem je problém.

brut
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2011 14:43
- Nahlásit

Právě mi přišla smska, že kamarádce od australáků ( má Brutovýho polobrášku) se dneska narodila holčička Natálka

Fajka
horší jsou mzabouchnutý malý děti s votevřeným voknem a vařící hrnec na plynový plotně to mě je jasný
nebo těhotná manželka a klíče v bezpečnostním zámku zevnitř.. o obojím by mohl vyprávět Brůůtíkovec

ted sem mu objednala svíčkovou a pak se uvidí
objednala svíčkovou? Si mu jí neuvařila za záchranu?

PetraK
AJNE GRÓSE DEBÍLE se večer opaří v klíně horkou meltou a v poledne druhýho dne na tom samým místě vařícím zeleným čajem. Sem hroznej omyl přírody
ty jsi vážně exot ... mi chceš mermomocí dokázat, že žádné robě nehrozí, viď? Ale prosím, ne takhle destruktivně ...

<< 1 ... 1521 . 1522 . 1523 . 1524 . 1525 . 1526 . 1527 . 1528 . 1529 . 1530 . 1531 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání