| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 20:05
- Nahlásit
Fifi
videt bude
to doporučuju, protože je fakt nutný, vidět je, jen slyšet je v tu chvíli "poloviční" zážitek
už jsi na nich někdy byla? nebo je znáš jen z tv?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 20:07
- Nahlásit
Janiii
Nebyla, jen tv, tytrupka a tak, ale tesim se
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 20:10
- Nahlásit
Fifi
Ahoj paní,páč na to zejtra 100% zapomenu,tak ti už teď přeju všecičko nejlepčí k přirozeninám. (doufám,že sem se v datumu nesekla a essi jo,tak sorry)
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 20:14
- Nahlásit
Jebloň
Oooo pani, mlceti zlato. Dekuji, nesekla, mile stirovate kolegyni tez preju, ale to si este necham - u tebe mam este cas. Ale hodi se obrazek od Montyjovaty, uz predem.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 20:15
- Nahlásit
Fifi
tak to se těším na referát po koncíku páč hlavně pán Škorpík je prostě talent vod pánaboha, a nejen muzikálně, ale taky komedijálně
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 20:16
- Nahlásit
Fifi
Dekuji, nesekla, mile stirovate kolegyni tez preju, ale to si este necham - u tebe mam este cas.
jj,eště fur jedu čtvrtý gumy.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 20:19
- Nahlásit
Jebloň
A jak si darite jinak? Co Tedicek, je v poho? Styvyho si davala onehdy vedle na soltyje, je k nepoznani.
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 20:22
- Nahlásit
Fifi
A jak si darite jinak? Co Tedicek, je v poho? Styvyho si davala onehdy vedle na soltyje, je k nepoznani.
Jj,klepu na všechno,všichni jsou v pohodě,Cecilka dokonce omládla,úplně neuvěřitelně,pere se s omladinou a dokonce ke hře sama vyzívá a Tedík je držák,podle prognozy doktorů už přesluhuje.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 20:27
- Nahlásit
Jebloň
Jen at hosicek presluhuje, este hoodne dlouze! tak podrbkani vsem cokloidum, hudlanec Matyskovi s Mauglim a pozdravuj Jezefca A vlastne este na Terku a Nacicka bych malem zapomela.
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 20:29
- Nahlásit
Fifi
Jen at hosicek presluhuje, este hoodne dlouze!
Já doufám.
tak podrbkani vsem cokloidum, hudlanec Matyskovi s Mauglim a pozdravuj Jezefca A vlastne este na Terku a Nacicka bych malem zapomela.
A eště potkanice a hadi. .....vyřídím všem a taky posíláme podrbání.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 20:30
- Nahlásit
Bože ta dýně je děsnááááááá
|
Jebloň
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 20:31
- Nahlásit
Fajka
Je to skvělý,mám inspirci pro příští rok,letos sme byli soft.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 20:34
- Nahlásit
Jebloň
jé hezkááá ta blicí je ale strašnááááááááá
já letos nestíháááám tak budu hořet jen normálně a nee fdýni
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 20:39
- Nahlásit
Brý večír
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 20:40
- Nahlásit
Hyena
nápodobně
je u vás taky tak příšerně?? tady funí meluzína a mrholí že ani hafušáci nechtěli bejt venku a prchali domů
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 20:46
- Nahlásit
Tady zatím ne... je jen hnusně depresivně šediov, ale sucho. Tak doufám, že to vydrží, zejtra chci jít na stopičky Jo a to hnusno si pěkně u sebe na severu laskavě nechte
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 20:52
- Nahlásit
Fajka
Tady fici, fest, v podvecir se spustilo mrdloleni a pak rany, sem vylitla, esli bourka?? A oni jen na protejsim poli zacli sklizet repu a ten stroj s velkou rukou to sypal na valnik, a sypal a sypal, az byla na valniku velehromada a ten pak vyjel a lituju kazdyho vozidla, co pojede za/vedle nej, protoze to by nebylo, aby mu naka repicka neupadla.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 20:56
- Nahlásit
Hyena
Jo a to hnusno si pěkně u sebe na severu laskavě nechte
no tak my si ho teda laskavě necháme no..ale jen do víkendu bo to má bejt u nás na horách už slunečno zas
Fifi
ten pak vyjel a lituju kazdyho vozidla, co pojede za/vedle nej, protoze to by nebylo, aby mu naka repicka neupadla
jo to se dycky docela bavím v tuhle dobu protože kolikrát tolik řepy co je nasypáno kolem prudších zatáček se jen tak nevidí asi by to chtělo hlídku hosporádnosti, třá by si Drtikol dal požooor
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 21:01
- Nahlásit
Ábend,
jsem se natlemila u blijící dýně
Podloohý době...takže Fifijáková moc díky, po tom všem co teď prožívám, je to relax
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 21:05
- Nahlásit
kulala
tak to s ni zkus po zradle za naky extra kousky par kliku v klidu
HÉÉÉJ jak prosté milý Votsne!!!!!!
BRŮTICE, do toho bych šla!!! když klikat tak po žrádle (teda pak ale ne nějaký velký hovadinky, to je jasný)
zkusím, spíš si myslím, že to bude v tu chvíli nastejno ... bude hysterčit, ale za pokus to stojí...
takhle ne-e, musíš k tomu přistoupit tak, že to vyjde, ne že to nevyjde. jak říkáš čas máš, tak si vyhraď hoďku hásky jen na to, ať vás nic neruší a do toho
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 21:10
- Nahlásit
Fifi
kulala
ja se pak podelim o dalsi hodinu pristi tyden
Na to jsem zvedava.
já taky, děsně. a děsně mě mrzí, že to nemůžu vidět v přímým přenosu
Hyena
na stopičky
brej večír RAAMŠTAJN si zapomněla , hele k těm stopičkám, něco mi napadlo - esli by nefungovalo jí před tou zkouškou prostě stopičky vysadit, aby se na ní těšila? blbost?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 21:15
- Nahlásit
denyk
když to záftra vyjde, cinkla bych a byla bych hrozně zase sprostá, jo?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 21:19
- Nahlásit
PetraK
zase sprostá, jo?
už nemusíš (bejt sprostá) už jsem sama.... (tak nevím, kterýho smajla použít)
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 21:29
- Nahlásit
PetraK
BRŮTICE, do toho bych šla!!! když klikat tak po žrádle (teda pak ale ne nějaký velký hovadinky, to je jasný)
neboj, vyzkouším a to hned dneska večer. Alespoň se proberu, se mi opět chce strašně spát... ach jo
takhle ne-e, musíš k tomu přistoupit tak, že to vyjde, ne že to nevyjde. jak říkáš čas máš, tak si vyhraď hoďku hásky jen na to, ať vás nic neruší a do toho
hoďku ne, zkusím to jednou, dvakrát a pak to zase utnu, abych jí zbytečně nevytáčela do vejvrtky. Si dovedeš představit, jak i po žrádle bude "hladová"
a děsně mě mrzí, že to nemůžu vidět v přímým přenosu
to b\ch taky ráda, ale holt bydlíme o "kousek" vedle, takže máme smolíčka pacholíčka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 21:29
- Nahlásit
denyk
už
už ?? taky nevim, kterj xicht sem teď dát. Jak je na duši?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 21:31
- Nahlásit
denyk
Jak je na duši?
svěř se tetce Maruši , chtěla dodat
jsi na fb?
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 21:31
- Nahlásit
Fifi ta dyne blici je megahusta
zkusím, spíš si myslím, že to bude v tu chvíli nastejno ... bude hysterčit, ale za pokus to stojí.
musis se pozitivne namotivovat- proste to pude!! doufamz e necoz toho klapne a pohnes se z mista
PetraK me napdlo ze si poridim kameru na zaznamy ale je to dost neprofesionalni vuci tem lidem
nevahej a toc
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 21:32
- Nahlásit
PetraK
brej večír RAAMŠTAJN si zapomněla , hele k těm stopičkám, něco mi napadlo - esli by nefungovalo jí před tou zkouškou prostě stopičky vysadit, aby se na ní těšila? blbost?
Dřív jsem to takhle dělala... teď to zkusíme jinak
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 21:32
- Nahlásit
brut
hoďku ne, zkusím to jednou, dvakrát
no sem taky nemyslela tejrat jí hodinu, ale abys měla tu hodinu volnou, aby tě nic nerušilo,
bude "hladová"
to asi úplně ne, i když von Ešus taky dokáže bejt bezednej.... teď mě ještě napadá.... možná ne hned po tý večeři- víš jak je to u lidí, až po dvaceti minutách poznáš, že už jsi najedená, tak možná trochu s odstupem po tom krmení, páč hned po jídle bude natutu ešče "nedožraná"
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 21:33
- Nahlásit
PetraK
Jak je na duši?
no jako Džekyl a Hajd
brut
jsem
ale asik to za chvíli zabalím....
|