| Autor |
Zpráva |
kulala
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 14:44
- Nahlásit
PetraK
todle by mě hrozně zajímalo, jak se to dělá, já zatím měla štěstí na žravce musis prijit na to co psa motivuje v prvni rade.. a kdyz se nad tim zamyslis ze zakladni potreby k preziti a zachovani druhu sou jenom voda jidlo a sex tak myslim ze kdyz proste pes dostane zradlo pro vycviku - princip nic neni v zivote za darmo tak pokud nema nakej problem zdravotni nebo tak tak za dva dny budes mit food drive jako blazen
klido si puc co chces me to nevadi nebo ti poslu mejlem co chces vedet..
moc nerozumim tomu popisu s Piranou. ale myslim ze je problem v tom ze se klika malo- myslim ve smyslu ze pes neni dostatecne odmeneovan tudiz je frustrovan apak jeste pokud prechazis na klikr tak trva nakou dobu nez pes pochopi ze mu nebudes hned ukazovat diktovat nebo ho tlacit do naky pozice ale ze se musi snazit sam...
zacala bych znova treba jenom tim(pokud vi co klikr znamena) uplne basic shaping- treba zkus krabici- poloz na zem krabici a mysli si treba ze chces aby do ni pes prednima nohama stoup.
tak zacnes tim ze nekde v neutralnim prostredi (vem si hodne malejch plamsku) poloz krabici na zem - klikej za jakekoliv kouknuti smerem na krabici, pohyb, naznak pohybu ke krabici nebo kdyz se ji dotkne - 2 min max pak krabici seber a vecer to zkus znova nebo treba za hodinu.. nesmi to dojit nikdy tak daleko ze stojis pes stoji dlouhou dobu a neklikas (to je spatne- a z toho je pak ta frustrace)pokud se ti tohle stane tak prestat. za 10 min zkusit znova a odmenovat jeste mensi sekvenece -treba jenom to ze posune packu o cm smerem ke krabici...
dela se max 10!!! opakovani (kliknuti ) v jedne session a pak je pauza treba jenom 5 min- to je treba si uvedomit..a nezapomenout odstranit objekt- sebrat krabici aby s ni pes nemel zadnej kontakt v prestavakach
ale Piranu sem nevidela tak nemuzu rict co je presne za problem-ale podle toho co tak pises mi to tak pride...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 14:46
- Nahlásit
Hyena
Máme všechny vstupy na karty a ne všichni maj aktivovaný vstup všade. K nám do kanclu mám jen já a kolegyně, co není na celej úvazek. Tak že když si v některé dny zapomenu kartu a zabouchnu, tak su v řiti, du domů pěšky a v bačkorách a nepomůže mi ani svěcená voda
děsná představa.... karty nerada, sem sklerotik a myslím, že bych v bačkorách chodila pravidelně
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 14:56
- Nahlásit
kulala
jasne puc si co potrebujes klidne ti poslu mejlem postup na konkretni cviky nebo pomuzu sestavit neni problem
skvělýý... já klikr miluju, moc mě pomohl v začátcích, kdy na sebe Al nechtěla nechat sáhnout.
co je za problem? trochu to rozved treba to rozseknem..
problém je v tom, že Al chce tak moc pamlsek, který po kliknutí dostává, že prostě nereaguje na klikr,ale vyžaduje tu dobrůtku. Zkoušela jsem pamlsky vyměnit za míček, který miluje, ale nepomohlo to. Někde jsem musela udělat chybu, ale netuším kde...
klikr je pouze "marker" to znamena ze tim oznacujes chovani psa ktere pozadujesto treba pri free shaping tech technik vycviku je mnohem vic...klikr slouzi k uceni novych veci- tedy stejne jako pamlsky a podobne se jich postupne zbavujes az ti zustane pouze verbalni povel /nebo signal rukou..
jj, tomu rozumím a chápu to. Jen s Brut je trochu svodomyslnější povaha a je naučený na klasické učení povelů. Vyhovuje mu to, tak to nehrotím a snažím se s ním cvičit stejně
docela me zajima co jsi udelala za chybu ze uz neklikas.. napis jestli s emuzu ptat teda
ptát se samozřejmě můžeš, ale vůbec nechápu, kde jsem chybu udělala...
PetraK
jj, velmi dobře jsi popsala piraňu a její přístup ke všemu novému. Prostě tak moc chce odměnu ať ve formě pamlsku nebo balonku, že se dostává do hysteráku ...
Hyena
můžem Al s klikrem zkusit, až se k tobě dostanu. Nejsem extra odborník, ale Hyena je taky dost éro a od Katky Lerlový jsem dostala některý dobrý tipy. Tak třeba přijdem na to, v čem je problém
budu moc ráda, protože Al je na klikr ideál a má v sobě úžasný potenciál, který bych chtěla prohloubit, ale zasekly jsme se a nevím jak dál ....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 14:59
- Nahlásit
kulala
myslím, že chybu jsem v začátku neudělala, vše fungovalo a ona se učila, jenže najednou začala blbnout a odměny si "vynucovat" a přestala tím pádem reagovat na klikr, ale i na povely, které zná a umí. Prostě hysterčí a vynucuje si pamlsek nebo balonek ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 15:15
- Nahlásit
kulala
tak myslim ze kdyz proste pes dostane zradlo pro vycviku - princip nic neni v zivote za darmo tak pokud nema nakej problem zdravotni nebo tak tak za dva dny budes mit food drive jako blazen
jo myslela jsem si to tak, páč podle mě halt jiná cesta není. díky.
moc nerozumim tomu popisu s Piranou. ale myslim ze je problem v tom ze se klika malo-
tak já přesně nevím, jak brut kliká, enem sem vycházela z toho, co Piraňa / Al předvedla u nás na chalupě, chce, chce, chce a mozek nezapne tak se musí počkat - dlouho - až ten mozek zapne a nedat jí to co chce, když vyšiluje
jak píše brut:
jenže najednou začala blbnout a odměny si "vynucovat"
no brut právě jsi to odhalila myslím sama - to je to, že si vynucuje, takže jí prostě v klidu ukázat, že já si počkám, až přestaneš blbnout - a že to teda trvat bude - a uděláš něco normálně, pak ti kliknu a dočkáš se odměny. ale chtělo by to ukázat na nějakým novým triku.
ale to je jen můj nápad, vycházející z toho, že když prostě blbla a řvala s tím míčkem, tak se prostě toho hození nedočkala, dokud mi ho nedovalila, seděla jsem tam a nedělala vůbec nic a v klidu čekala, když chtěla míček hodit, musela nejdřív udělat to co jsem chtěla.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 15:28
- Nahlásit
PetraK
právě jsi to odhalila myslím sama - to je to, že si vynucuje, takže jí prostě v klidu ukázat, že já si počkám, až přestaneš blbnout - a že to teda trvat bude - a uděláš něco normálně, pak ti kliknu a dočkáš se odměny. ale chtělo by to ukázat na nějakým novým triku.
nevím, jestli by to na novém triku šlo...ona většinou po prvním kliknutí začne předvádět všechny cviky, které zná a nemyslí u toho, prostě nevnímá. A když sedím a nic nedělám, tak řve jak prokoplá a "vynucuje" si to čím dál víc. Někde jsem udělala chybu, ale netuším kde. Asi bych potřebovala, aby Al viděl někdo z venku, kdo odhadne, co se jí v hlavě děje a najde způsob, jak nám pomoct ze začarovaného kruhu.
Bruta neřeším... ten je osobnost, která nerada žádnou změnu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 15:39
- Nahlásit
brut
A když sedím a nic nedělám, tak řve jak prokoplá a "vynucuje" si to čím dál víc
no asi prostě musíš vydržet víc, aby poznala, že touhle cestou se nikam nedostane. Má ráda lézt na židle viď? tak co zkusit nějakej trik se židlí? vzít židli, klikr a začít učit třeba cvik "Přední tlapky na židli". Dát si závazek soc.prc, že prostě tentokrát jí to nevyjde. a připravit se na to, že budeš čekat,až jí to dojde.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 15:55
- Nahlásit
PetraK
asi prostě musíš vydržet víc, aby poznala, že touhle cestou se nikam nedostane
no jo, ale to bude hoooodně těžkej a dlouhej den
Má ráda lézt na židle viď? tak co zkusit nějakej trik se židlí? vzít židli, klikr a začít učit třeba cvik "Přední tlapky na židli".
jj, jak jde o výšky , tak to je v sedmém nebi, potfora bláznivá ...
Dát si závazek soc.prc, že prostě tentokrát jí to nevyjde. a připravit se na to, že budeš čekat,až jí to dojde.
ti nevím, abch mezitím nezešedivěla, nezblbla ještě víc a navíc mi nevyřašily fousy....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 16:00
- Nahlásit
brut
ale to bude hoooodně těžkej a dlouhej den
to jo, pamatuješ si co jsem ti vyprávěla o tý agilitní známý a jejím psékovi? No ta taky málem vyseděla vejce, dinosauří vejce
navíc mi nevyřašily fousy
no co mohla by sis holit ornamenty
zkus to přes tu židli. a pochopitelně o samotě, když doma nebude Brut, a ni v jiný místnosti, když tak magoří. Jak ukázhala na chalupě , když chce uklidní se. musíš jen vydržet víc než ona, neustoupit. v klidu a v klidu a v klidu nedělat vůbec nic. a asi když chválit, tak klidnějším hlasem, ne takový to nadšený, aby se nevytáčela víc, ale hásky brumendo, jaak je ššššikovná.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 16:07
- Nahlásit
PetraK
musíš jen vydržet víc než ona, neustoupit. v klidu a v klidu a v klidu nedělat vůbec nic. a asi když chválit, tak klidnějším hlasem, ne takový to nadšený, aby se nevytáčela víc, ale hásky brumendo, jaak je ššššikovná.
přesně tohle sem taky řešila s Dokýšem...pochválila sem ho jak Fajušu (radostný hlas jásající s cílem namotivovat znuděnou akitu) a málem mě vyrazil zuby jak vystřelil, a rušilo ho to od koncetrace... tak házky pijánko lehoučká tichoučkááá pochvalááá šiiiiikuláááááááá...
a taky byl naučenej že když se jde ven vytočil se do nejvyššíích otáček a řval a ječel a lítal a štěkal..dneska už ví že nedostané obojek dokud nezavře hubu a nesedne na zadék, že nedostane vodítko dokud bude poskakovat a ječeeet.. atd atd..
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 16:11
- Nahlásit
Fajka
taky byl naučenej že když se jde ven vytočil se do nejvyššíích otáček a řval a ječel a lítal a štěkal..
já bych ty moje mrchy za tohle zabila. Jenže oni se hecujou navzájem.
Hele, znamená to, že provize je 10% z ceny na přihlášce, že jo?
(dřív bylo 20, tak se ptám pro jistotu)
Prodej zvířat bude realizován pouze prostřednictvím výstavní kanceláře. Prodejní cena musí být uvedena
v přihlášce. Prodávající obdrží 100% z ceny uvedené v přihlášce. Kromě v katalogu uvedené prodejní
ceny zaplatí kupující výstavnímu výboru 10% provizi.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 16:12
- Nahlásit
Fajka
jo intonace v pochvale je hrozně důležitá, sem tetkon taky chytrá jak rádio , to nejni z mojí hlavy. Já taky dřívějc právě jásala a jásala. Ale ono je to jak u čeho, nejen jak u kterýho psa ale taky jak u kterýho cviku.
.dneska už ví že nedostané obojek dokud nezavře hubu a nesedne na zadék, že nedostane vodítko dokud bude poskakovat a ječeeet..
no je to o výdrži. kdo halt víc vydrží
už to budete mít za sebou? já jen jestli stihneš ten koncert
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 16:22
- Nahlásit
kachna_
nooo to chápu to bych taky nevěděla co s tím u nás je dobrý že Fája na něj přenáší svůj klid a rozvahu a on zas jí trochu rozrychluje
Hele, znamená to, že provize je 10% z ceny na přihlášce, že jo pokud mě moje šílená mozková buňak nemýlí tak bych řekla že jo
PetraK
jo intonace v pochvale je hrozně důležitá, sem tetkon taky chytrá jak rádio , to nejni z mojí hlavy. Já taky dřívějc právě jásala a jásala. Ale ono je to jak u čeho, nejen jak u kterýho psa ale taky jak u kterýho cviku.
jj přesně..když lehne rozhodně nemůžu jásat bo v tu chvíli skáčejak pominutej že to lehni už pochopil a umí
už to budete mít za sebou? já jen jestli stihneš ten koncert tyjo janii včera psala že jo, no jo oni tu jsou i bilbooordi, bože jak já bych šla ráda ale nende toooo
Edit...šiš myslíš 4TET nebo Ramštajn já huž nehím kerá byje..NIC nestíhááááám
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 16:23
- Nahlásit
PetraK
pamatuješ si co jsem ti vyprávěla o tý agilitní známý a jejím psékovi? No ta taky málem vyseděla vejce, dinosauří vejce
pamatuju ... budu mít teda doma dinosaura
no co mohla by sis holit ornamenty
třá štajní znaky?
zkus to přes tu židli. a pochopitelně o samotě, když doma nebude Brut, a ni v jiný místnosti, když tak magoří. Jak ukázhala na chalupě , když chce uklidní se.
možná s někým jiným a ne se mnou .... ale zkusím to, uvidíme, jestli se podaří prolomit "hysterák"
asi když chválit, tak klidnějším hlasem, ne takový to nadšený, aby se nevytáčela víc, ale hásky brumendo, jaak je ššššikovná
i to zkusím, jen se obávám, že bude trochu zklamaná
Fajka
přesně tohle sem taky řešila s Dokýšem...
vypadá to podobně, to je fakt... ale ona tohle dělá jen na klikr a to ještě po prvním kliknutí ... je to prostě moje trůůůpka
kachna_
u nás tohle vyvolává Brut... je tak natěšenej, že se vytáčí a snaží se strhnout Al. Ona se uklidnit dá, on moc ne... lítá jak pošuk, řve a nevydrží v klidu sedět dýl jk tři vteřiny. Musím hodně zařvat, tvářit se jak bubák a pak se teprve zklidní, ovšem jen o fousek
PetraK
už to budete mít za sebou? já jen jestli stihneš ten koncert
to zní, jak kdyby měla rodit... tobě ten pobyt doma leze na mozek , jinak si to neumím vysvětlit ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 16:26
- Nahlásit
Fajka
Edit...šiš myslíš 4TET nebo Ramštajn
PRO-BO-HA!!! PRO-BO-HAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! jak se může takhle blbě ptát, jak se může takhle blbě jako ptát?????
bo v tu chvíli skáčejak pominutej že to lehni už pochopil a umí
no jistěže. no nutno vybalancovati, šak já sem taky radostná a hopíkuju, když se mi něco povede, takže to bych taky v klidu nebyla
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 16:30
- Nahlásit
brut
budu mít teda doma dinosaura
a přej si ať je to sameček, ti byli výrazně menší než holčičky
třá štajní znaky?
no. třebas ten jejich kříž ten by ti na levý tváři dost jako slušel
možná s někým jiným a ne se mnou .... ale zkusím to, uvidíme, jestli se podaří prolomit "hysterák"
jo to je určitě problém, budeš to mít horší, ale tak prostě ona musí příjít na to, žes změnila pravidla hry a pokud chce hrát, musí jet podle nich, prostě se párkrát vopotíš, ale vona to veme, proč by se teď namáhala, když vždycky povolíš. Buď v klidu, tady vůbec o nic nejde.
bude trochu zklamaná
nebude. já jí taky chválila potichoučku a klidně
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 16:34
- Nahlásit
brut
zní, jak kdyby měla rodit...
a ona Fajfka rodit nebude?? Co mám teda dělat s tou sadou dudlikůch?
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 16:37
- Nahlásit
brut
problém je v tom, že Al chce tak moc pamlsek, který po kliknutí dostává, že prostě nereaguje na klikr,ale vyžaduje tu dobrůtku. Zkoušela jsem pamlsky vyměnit za míček, který miluje, ale nepomohlo to. Někde jsem musela udělat chybu, ale netuším kde... [b][/b]
no ja teda nemuzu moc soudit jelikoz sem to nevidela
tim ze neraguje na klikr- myslis presne co? jako ze jeste nez zacnesklikat tak pes uz dela veletoce a jeci? nebo si odmenu vynucuje porad?
me napada akorat toto- ze pokud zacne vnucovat cokoliv jakmile vytahnes klikr tak bych ho zase dala do kapsy a asla prych a v okamziku kdy zmlkne bych ji klikla a hodila mlsku mozna by teba bylo dobry klikat nahodne- tak ze se nemuze dostat do tranzu kuli tomu ze mas v kapse sunku a vidi te jit s klikrem a klikat treba za to ze je ticho a neprudi nebo jiny podobny kazdodenni ukony
ale mozna sem to spatne pochopila , moc nerozumim tomu popisu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 17:58
- Nahlásit
PetraK
přej si ať je to sameček, ti byli výrazně menší než holčičky
já raději holčičky, přece jen chlapečci jsou víc tvrdohlavý a navíc jim občas chybí mozková buňka
třebas ten jejich kříž ten by ti na levý tváři dost jako slušel
proč zrovna na levý?
jo to je určitě problém, budeš to mít horší, ale tak prostě ona musí příjít na to, žes změnila pravidla hry a pokud chce hrát, musí jet podle nich,
aha, takže budeme hrát hru "kdo z koho"
Buď v klidu, tady vůbec o nic nejde
to říká ten pravej papiňák , ale máš pravdu, o nic nejde a klid je potřeba, jen nevím, jestli to moje momentální rozpoložení k tomu nezdaru nepřispívá
nebude. já jí taky chválila potichoučku a klidně
ale když jí budu jen chválit bez odměn, tak se zase vztekne...
ona Fajfka rodit nebude?? Co mám teda dělat s tou sadou dudlikůch?
Fajfka ne, ale ty jo ... takže dudlíky si schovej, budeš je potřebovat
kulala
tim ze neraguje na klikr- myslis presne co? jako ze jeste nez zacnesklikat tak pes uz dela veletoce a jeci? nebo si odmenu vynucuje porad?
jj, to je přesně ono ... první kliknutí je dobrý, pak jak dostane odměnu, tak začne ječet, dělat veletoče, ječí a pořád si vynucuje pamlsek. Zkoušela jsem kliknout, když se zklidnila, ale dostala se zase do stejného stavu hysterie jako před tím.
me napada akorat toto-
takže cikcak klikat přes den a jen jednou. Aby nevěděla, kdy to přijde a odbouralo se to hysterčení po pamlsku....
Nene, pochopila jsi to dobře. Ona k nám přišla ze smečky, kde nedostávala pořádně nažrat a tak je neustále hladová a pro kus bašty by se roztrhla. Jenže to samé dělá s balonkem... holt je to moje malá,nenažraná potfůrka.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 18:08
- Nahlásit
brut
holčičky
na ja, jak myslíš, ale jsou opravdu výrazně větší než kucí
občas chybí mozková buňka
občas jo??
proč zrovna na levý
ti nevim, asi nějaký podvědomý levičácký sklony? uh
budeme hrát hru "kdo z koho"
no chvilku jo, než pochopí pravidla
říká ten pravej papiňák
jo já vim , no , jeenže, bez toho to prostě nepůjde, nesmíš to uspěchat, prostě si říct, že tady klidně budeš sedět, dokud to nevysedíš, a udělat si na to spešl čas.
ale když jí budu jen chválit bez odměn, tak se zase vztekne...
ne, bez odměn ne, klikneš, potichu a klidně pochválíš a pak jí tu odměnu dáš ,
ale ty jo
vo tom nic nevim.
kurnik blbne mi psaní na foru!! sem jediná?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 18:22
- Nahlásit
PetraK
na ja, jak myslíš, ale jsou opravdu výrazně větší než kucí
se bude hodit k Brutíčkovi
občas jo??
pravda, neustále
ti nevim, asi nějaký podvědomý levičácký sklony? uh
nebo to bude tím, že mám levou stranu blbou, tak se to na ní ztratí?
no chvilku jo, než pochopí pravidla
doufám, že pochopí, jinak fakt budeme mít dinosaura
jo já vim , no
za to my joooooo
bez toho to prostě nepůjde, nesmíš to uspěchat, prostě si říct, že tady klidně budeš sedět, dokud to nevysedíš, a udělat si na to spešl čas
tak toho mám dost a nikam neuteče
bez odměn ne, klikneš, potichu a klidně pochválíš a pak jí tu odměnu dáš
zkusím, spíš si myslím, že to bude v tu chvíli nastejno ... bude hysterčit, ale za pokus to stojí...
vo tom nic nevim
já o Fajfce taky ne a to jsem s ní včera mluvila
kurnik blbne mi psaní na foru!! sem jediná?
občas mě to blbne též ...
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 18:29
- Nahlásit
brut j, to je přesně ono ... první kliknutí je dobrý, pak jak dostane odměnu, tak začne ječet
tak bych teda pak zkusila klikat jenom jednou a nahodne a pak treba za tyden tohoto random klikani za vecy co se ti libi - kdyz by byla v pohode tak treba klikni dvakrat- myslim treba nekde lezi tak kliknout hodit pamlsek aby se musela zvednout- a druhy kliknuti treba za to ze se na tebe podiva- nebo si sedne nebo cokoliv a to delat nahodne- nekdy kliknout jenom za jednu vec a pa nic a nekdy za dve a zas bych to dala treba tejden uplne nahodne aby nemohla predvidat kdy budes klikat a tim padem se nedostavala do faze kdy je silena a mozek vypnul...takhle bych to resila ja a nebo zkus neco co nikdy nevidela jako tu krabici nebo zidli potom casem aby se naucila myslet v klidu. taky ch se koukla kdy klikas - protoze -bez urazky to myslim je dost mozny ze ten zloek vteriny je dost rohodujici kor u psa s takovouhle motivaci...
anebo jeste kdyz ma jo takovouhle zraci motivaci tak to s ni zkus po zradle za naky extra kousky par kliku v klidu
ale urco se obrn trpelivosti ale to uz petraK taky rikala
kazdopadne me mocinky zajima jak to vyresis tak mi to sme kdyz tak placni- vymenime info
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 18:49
- Nahlásit
Fifi
nechala jsem se strhnout, a 29.12. je koncert v Práglu můj si to nadělim pod stromeček, a eště jsem druhej lístek pořídila kamarádce k narozeninám a k vánocům
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 19:01
- Nahlásit
hele, dělám žampijounovou pizzu a teď jsem vtipně zjistila, že nákup šunky skončil ve stádiu plánování.
Mám tam dát buřta nebo jenom ty žampijouny, co bude lepší?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 19:18
- Nahlásit
kulala
taky ch se koukla kdy klikas - protoze -bez urazky to myslim je dost mozny ze ten zloek vteriny je dost rohodujici kor u psa s takovouhle motivaci...
jj, to klidně může být, že jsem "zpožděná" a ona se pak vytáčí...Navíc vůbec o urážce nemůže být řeč. Jsem ráda za každou radu, protože si myslím, že by díky pamlskům a balonku byla na učení ideál.
kusila klikat jenom jednou a nahodne a pak treba za tyden tohoto random klikani za vecy co se ti libi - kdyz by byla v pohode tak treba klikni dvakrat- myslim treba nekde lezi tak kliknout hodit pamlsek aby se musela zvednout- a druhy kliknuti treba za to ze se na tebe podiva- nebo si sedne nebo cokoliv a to delat nahodne- nekdy kliknout jenom za jednu vec a pa nic a nekdy za dve a zas bych to dala treba tejden uplne nahodne aby nemohla predvidat kdy budes klikat a tim padem se nedostavala do faze kdy je silena a mozek vypnul
ok, zkusím to podle tvé rady a uvidíme jak bude reagovat
jeste kdyz ma jo takovouhle zraci motivaci tak to s ni zkus po zradle za naky extra kousky par kliku v klidu
i to když tak vyzkouším, když nebude fungovat klikání přes den jednou za týden ...
kazdopadne me mocinky zajima jak to vyresis tak mi to sme kdyz tak placni- vymenime info
já to teď úplně nechala být, vše jsem jí učila klasickým způsobem, takže si vezmu klikr ... určitě sem dám veškeré info o našem problému
Janiii
nechala jsem se strhnout, a 29.12. je koncert v Práglu můj
spíš k Silvestru
kachna_
Mám tam dát buřta nebo jenom ty žampijouny, co bude lepší?
můžeš obojí
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 19:19
- Nahlásit
kachna_
Burty na pizze jsou ble, podestel zampijonum cibuli, brokolici nebo cdd (co dum da).
Jinak zdravim, hezky ste se rozepsaly, klikacky. Tomu ja nerozumim, tak se nezucastnim.
Janiii
29.12. je koncert v Práglu můj
Hezky, ja nebo kamoska zitra listky vyzvedavame, jupiii.
|
kulala
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 19:22
- Nahlásit
brut napis jak si dopadla ja se pak podelim o dalsi hodinu pristi tyden
doufam ze to pujde jako ta prvni hodina jinak to bude... mam scvrkly sedy plys a na nohy mi tahne
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 19:30
- Nahlásit
kulala
napis jak si dopadla ja se pak podelim o dalsi hodinu pristi tyden
ve chvíli, kdy to vyzkouším, tak sem dám info , na tvůj příští týden se těším, informací není nikdy dost a občas i drobná rada dokáže rozetnout pořádně utažený uzel
doufam ze to pujde jako ta prvni hodina jinak to bude... mam scvrkly sedy plys a na nohy mi tahne
určitě to půjde a nohy ti zůstanou v teploučku
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 19:41
- Nahlásit
Fifi
máme 2x první řadu a 2x druhou řadu kolegyni jsem dopřála tu první řadu, ona je ještě neviděla, já jdu na ně počtvrtý, tak se spokojím s tou druhou
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 19:48
- Nahlásit
Janiii
My sestou na kraji stredu, ale v aldisu se dobre sedi a videt bude
kulala
ja se pak podelim o dalsi hodinu pristi tyden
Na to jsem zvedava.
|