| Autor |
Zpráva |
Hyena
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 22:14
- Nahlásit
PetraK
Fajka
no tyjo tak to už bude fakt vážný
to víš, alkehůl je metla lidstva
Ale zametat se děvčata musí
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 22:21
- Nahlásit
Hyena
jo a já byla dneska v obchoďáku a metlu sem si chtěla a zapoměla koupit musim záftra nějakou sehnat snad to klapne bo v sobotu večer se zřežu jak zákon káže...jestli se toho teda dožiju
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 22:22
- Nahlásit
Fajka
koukám že to byl geniální nápat bo takhle zabijem vícero much jednou ranou
budeme mít konečně jinej pozdraf
tyjo to sem zas nějak prošvihla
no jo, ona to tu skrývá do delších příspěfků, aby nebyla až tak za ouhyla
Püp je ještě ouhylnější než jsme všici doufali a to nadávala Brtníkoj že běhal zahalen ručníkem jenže on se zahalil ale Püp se chce vodhalit
si měla vidět, jak to oba v sobotu líčili Brůůůtíkovcovi, nevím, co z toho jejich vyprávění pochopil, ale já zase byla mrtvá smíchy
Hyena
to je fakt, kor, když psi přelínávaj, to je zase všude chlupů
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 22:24
- Nahlásit
Fajka
já byla dneska v obchoďáku a metlu sem si chtěla a zapoměla koupit
myslíš ten tvůj tlamolep, co piješ?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 22:25
- Nahlásit
brut
jo, ona to tu skrývá do delších příspěfků, aby nebyla až tak za ouhyla
je to skrytej ouhyla
co z toho jejich vyprávění pochopil, ale já zase byla mrtvá smíchy
no to si dovedu představit
myslíš ten tvůj tlamolep, co piješ
mě to staaačíííí
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 22:29
- Nahlásit
Fajka
brut
je to skrytej ouhyla
A tak o tom snad nikdo už nepochybuje, ne? Jinak dobrou a hezké sny
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 22:35
- Nahlásit
Fajka
je to skrytej ouhyla
přesně tak... to maskuje, ale nedaří se jí to, umíme rozšifrovávat
no to si dovedu představit
se mi zase celá situace vybavila a málem jsem zase brečela smíchy
mě to staaačíííí
, ale víš, co tady doporučujou? R.U.M. - bum
Hyena
A tak o tom snad nikdo už nepochybuje, ne?
... nepochybuje, ale občas se to musí těm, co to čtou a nepřispívají ozřejmit, kor, když přijdou později a neznají souvislosti ... co by jsme pro ně neudělaly
Přeji Vám všem hezké sny a dobrou noc... jdu venčit piraňu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 07:17
- Nahlásit
ramštáááááááááájn..su difnééééé..koupím si hnědou barvu vobarvim a je z teho černá...koupim si tu stejnou hnědou za nějaký ten měsíc vobarvim a je z teho červená .....
doufám že příště to nebude ani zelený ani modrý
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 07:56
- Nahlásit
Brý rumštajn
Fajka
koupím si hnědou barvu vobarvim a je z teho černá...koupim si tu stejnou hnědou za nějaký ten měsíc vobarvim a je z teho červená .....
Juž je to tady nákaza od Kachny zmutovala - nebudeme se rozpadat,a le měnit barvy ...... kam sem to vlezla..hilfe!
brut
nepochybuje, ale občas se to musí těm, co to čtou a nepřispívají ozřejmit, kor, když přijdou později a neznají souvislosti ... co by jsme pro ně neudělaly
Ale to je zasejc hezké pani, že myslíte i na kolemjdoucí
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 08:05
- Nahlásit
Hyena
Juž je to tady nákaza od Kachny zmutovala- nebudeme se rozpadat,a le měnit barvy
takže Kachna za všechno může
Existuje nějakej postřik na Kachny?
|
VerčaZ
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 08:09 - Změnil/a: VerčaZ
- Nahlásit
PetraK
že VerčaZ moc pije, je to normální kořala, vůbec neví co mluví!! Mluví z ní chlast!!! to je hrozný jak ty lidi dneska hrozně chlastaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a já nemůůůůůžuůůůůů
Náhodou, právě si čtu knížku o závislostech od Nešpora a co se závislosti na alkoholu týče, vykazuju pouze jen některé příznaky Zato jsem dle příznaků už od mala pravděpodobně závislá na kokainu a pervitinu
Fajka
e VerčaZ moc pije, je to normální kořala, vůbec neví co mluví!! Mluví z ní chlast!!! to je hrozný jak ty lidi dneska hrozně chlastaj!
no tak to potom chlastá i Fifijová dyž tvrdí že umíš čůrat do mušle??? no to je ouroveň tady..jen tu čék chvíli není tak tutaj takový orgije
No tak, snad věříš spíš mě a Fifijovce, né? Dyk se na Ešusku podívej - je furt eště zblbá z tej choroby, co se do ní pustila a stejnak má teď hlavně jen ty svoje hořící chlapce.
kachna_
jsem jediná, kdo čet předkožku?
Ne, nejsi jediná
Edit: Ješiš, úplně jsem zapoměla pozdraviti - Dobré krásné ráno a rumštajník ve spolek
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 09:06
- Nahlásit
Fajka
takže Kachna za všechno může
Bezesporu- najít jasného viníka přináší úlevu a stmeluje to kolektiv
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 10:26 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁRARÁÁÁÁÁÁ
RRR
R
RRR
R
RRRRR
RRR
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!
NŮR DRAJ TÁÁGEN UND ES IST DÁÁÁÁÁ!!!!!!
brut
když chceš ukazovat holej zadek
Já? tys to byla kdo mě naváděl, ať du navostro, já řikala že nechcí, páč by mi pak kejchala zadnice
Hyena
Fajka
brut
je to skrytej ouhyla
A tak o tom snad nikdo už nepochybuje, ne
omyl milý Wotsni, brůtice se snaží skrzevá mou malou osobu prodrat svý úhylný sklony.
Hyena
Fajka
koupím si hnědou barvu vobarvim a je z teho černá...koupim si tu stejnou hnědou za nějaký ten měsíc vobarvim a je z teho červená .....
Juž je to tady nákaza od Kachny zmutovala
nezmutovala, šak Kachna má furt problémy s barvením, ne? už od samýho začátku co se do teho položila
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 11:18
- Nahlásit
žádám důrazně zde přítomné, aby mi opakovaně připomněly / li ŽE SI BEZODKLADNĚ MUSÍM ASI NECHAT VYROBIT BRULE.
Přišla mi emilem jakási nabídka na slevu a píšou tam
jen za 299 Kč
80 minut plivání v sauně pro 1-4 osoby!
eeeeeeee????
no jistě, že čumim blbě, naprosto blbě, píšou totiž:
80 minut v privátní sauně pro 1-4 osoby!
pláču tady, pláču, sama sem se odrovnala, bože já sem tak, ale tak blbá!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 11:21
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Sme tu měli exekůtory na bývalýho obyvatele baráčku... naštěstí byla paní milá, příjemná a rozumná, takže jsem jí opět podepsala prohlášení, že zde nebydlí a ani tu nemá věci.
Fajka
já su taky difnááááá..... barva, která se má během tří čtyř mytí zmizet, mi drží přes půl roku a to i přes koupání v moři Ale zase, když budeš mít hlavičku zelenou nebo modrou, tak budeš snadno rozeznatelná
Hyena
nákaza od Kachny zmutovala- nebudeme se rozpadat,a le měnit barvy
budeme mimozemšťáncíííí
Ale to je zasejc hezké pani, že myslíte i na kolemjdoucí
to já jsu moooc hodná a kolemjdoucím ráda poskytnu info, aby byli v obraze
VerčaZ
Ne, nejsi jediná
dalšíííííí
PetraK
Já? tys to byla kdo mě naváděl, ať du navostro, já řikala že nechcí, páč by mi pak kejchala zadnice
sem tě nenaváděla, ale jen konstatovala a to je rozdíl
omyl milý Wotsni, brůtice se snaží skrzevá mou malou osobu prodrat svý úhylný sklony.
nikdo zde nepochybuje o tvém ouhylství, tak to nesváděj na mojí maličkost a smiř se stím, že seš ouhyla prvního stupně a nikdo jinej téhož dosáhnout nemůže
nezmutovala, šak Kachna má furt problémy s barvením, ne? už od samýho začátku co se do teho položila
to je fáááákt, kachna od začátku barví tak, že to má jinou barvu nebo alespoň odstín než chtěla
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 11:23
- Nahlásit
PetraK
jen za 299 Kč
80 minut plivání v sauně pro 1-4 osoby!
ty si fááááááááááááááááááákt blbáááááááááááááááááááá ..... pláču tu téééééž při představě plivání 4 osob v sauně
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 11:26
- Nahlásit
brut
ty si fááááááááááááááááááákt blbáááááááááááááááááááá ..... pláču tu téééééž při představě plivání 4 osob v sauně
jehehéé, no!" děsná představa ale víš co, já fakt nejdřív netušila, že blbě čtu. Páč když si lidi můžou objednávat jako zážitkovej dárek drbání zad, tak sem si řikala... že halt lidi už sou fakt hodně divný, když je baví flusat v sauně, třeba nějakej novej národní sport, co já vim
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 11:54
- Nahlásit
PetraK
jehehéé, no!" děsná představa
přesně tak... moje představivost se rozjela na plné obrátky
Si v tuhle chvíli říkám, že jsem ráda, že se mi v sauně dělá blbě, páč při vstupu do ní, bych se natuty umlátila smíchy... pokaždý bych si vzpomněla na tvé plivání
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 12:05
- Nahlásit
Rumštajnvespolek
brut
to je fáááákt, kachna od začátku barví tak, že to má jinou barvu nebo alespoň odstín než chtěla
náhodou, naposled jsem chtěla modrou a měla jsem modrou. Pravda jinde než jsem chtěla, ale co.
PetraK
plivání v sauně pro 1-4 osoby!
bléééééééé . Bože, člověk by neměl mít představivost.
při vstupu do ní, bych se natuty umlátila smíchy...
Myslim, že mi bude stačit potkat nějakou vyšlou saunistku v bazénu na Mělníku.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 12:09
- Nahlásit
kachna_
vyšlou saunistku v bazénu na Mělník
a co teprve dyš půjdou čtyři
no ale já to fakt, fakt prostě četla a díky tomu drbání na zádech za sedum stováků, sem si ponejprv myslela, že je to realita
brut
no já tam naštěstí taky nechodím
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 13:17
- Nahlásit
kachna_
náhodou, naposled jsem chtěla modrou a měla jsem modrou. Pravda jinde než jsem chtěla, ale co.
tomu říkám ... pokroooook
Bože, člověk by neměl mít představivost
viď? Pak nemůže jít ani do sauny ...
Myslim, že mi bude stačit potkat nějakou vyšlou saunistku v bazénu na Mělníku
ježííííš, to mě nenapadlo ... nesmím k nám do bazénu, taky si občas s nějakou míjíme
PetraK
a co teprve dyš půjdou čtyři
tak to se rovnou utopím, páč to nebudu schopná vydejchat
no já tam naštěstí taky nechodím
dobře děláš, děvenko .... kdo ví, ce se tam provozuje za orgije
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 13:23
- Nahlásit
brut
Bože, člověk by neměl mít představivost
viď? Pak nemůže jít ani do sauny ...
Naopak, s představivostí si saunu naopak pořádně užiješ... i bez následného plivání.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 13:43
- Nahlásit
Hyena
Naopak, s představivostí si saunu naopak pořádně užiješ... i bez následného plivání.
se mnou si spíš užijou ti ostatní ... kolabuju, takže na plivání by ani nedošlo
Ale máš pravdu, když si představím saunu.. v ní několik lidiček... nééééééééééééééééééééé , raději si budu představovat Svinííí ve sprcháči
Ešuskóó, Svinííí se mnou ráno mluvila... ale jen do doby, než jsem jí začala vyčesávat. Teď už je zase schovaná za mrazákem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 13:48
- Nahlásit
Hyena
brut
. i bez následného plivání.
. kolabuju, takže na plivání by ani nedošlo
a co s sebou vzít příště velblouda? plivání zaručeno
brut
Svinííí se mnou ráno mluvila.
sem chtěla napsat... FŠEHO DO ČASU
ale vidím.....Teď už je zase schovaná za mrazákem .... že nemusim
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 14:03
- Nahlásit
PetraK
co s sebou vzít příště velblouda? plivání zaručeno
když si vzpomenu na ty chudáky v Tunisku , tak snad raději budu plivat sama ... než zkolabuju
sem chtěla napsat... FŠEHO DO ČASU
ale vidím.....Teď už je zase schovaná za mrazákem .... že nemusim
nevím, co se jí nelíbí na vyčesávání. By měla být ráda, že jí zbavím všech chlupů ...drbu se po nich já nebo ona? Já, tak by mi měla být vděčná a ne se schovávat
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 14:43 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Jo jinak jsem dneska bezdětná, vyměnila jsem Lucku za auto . Michal dostal na výběr, jestli chce auto a odvézt dítě k babičce, nebo jet MHD (finančně to prosím vyjde takřka nastejno ), tak si vybral Lucku a auto.
A to malé stvoření uvnitř se rozhodlo, že nebude spolupracovat už od předzačátku a otočilo se, takže jestli si to ještě nerozmyslí, tak asi přijde na svět zadkem napřed
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 14:56
- Nahlásit
kachna_
jsem dneska bezdětná, vyměnila jsem Lucku za auto
správně děláš... jen aby se neporouchala u ní převodovka či startér popř. jiná "drobnost" a neměli jste doma torpédo místo holčičky
malé stvoření uvnitř se rozhodlo, že nebude spolupracovat už od předzačátku a otočilo se, takže jestli si to ještě nerozmyslí, tak asi přijde na svět zadkem napřed
juj, tak to doufám, že se otočí ... kolik má času? Minulý týden rodila kamarádka holčičku zadečkem napřed a prý to zvládly bez komplikací. Ale porod jí vyvolávali myslím o týden dřív, aby holčina nebyla moc veliká...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 15:03 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
brut
kolik má času?
6 tejdnů, s tim, že chodíme plavat, koukala jsem na doporučený cviky, ale to mi přijde, že bude mít stejnej efekt skoro jako autosugesce.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 15:09
- Nahlásit
kachna_
6 tejdnů, s tim, že chodíme plavat,
to by mohlo pomoct... oni se občas takhle blbě před koncem otočí a pak se vrátí zpět...
koukala jsem na doporučený cviky, ale to mi přijde, že bude mít stejnej efekt skoro jako autosugesce.
máš cviky z Vojtovy metody nebo něco jiného?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 15:09
- Nahlásit
kachna_
yměnila jsem Lucku za auto
to zní v tvým případku dost nebezpečně esli jí selžou brzdy, tak chudák Michal
tak asi přijde na svět zadkem napřed
má vlastní názor, no! no ale snad si to ešče rozmyslí teda, čas ešče má.
děj mu nějaký varování, aby se lek.
brut
? Já, tak by mi měla být vděčná a ne se schováva
esi češeš jako já, tak se jí nedivim
|