Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1386 . 1387 . 1388 . 1389 . 1390 . 1391 . 1392 . 1393 . 1394 . 1395 . 1396 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 11:55
- Nahlásit

brut

aninemusíš, vos je všude hafo ... a já na ně mám alergii
esli sou někde cestou k lomu, můžem spojit dvě mouchy do jedný rány koupání a inštruktáž, jak naložit s vosama

i zaděláváš zbytečně na průser

třeba ne, třeba nee, ešče chvíli počkám. a pak... nechci bejt nemocná,když je venku tak pěkně

řijď k nám, tady se vaří minimálně pro šest dospělejch .

já vim, to by mi asi švihlo ale, páč to navíc znamená vařit každej den, páč to na dva dny rozhodně asi neuvaříš, pokud nevaříš ve vojenskejch kaserólech

já ne, ale ty jo.

jo já sem magor, ale ne magor pečící. V takovým vjědru to po mně nemůže nikdo chtít

dej vědět.

dám neboj

by ho v tomhle vedru radostí nešvihlo ....

doufám, že ne, taky půjdem plouti, tak se kapek zchladí.

DYK SEM PSALA, ŽE TEN ČVRTEK ASI JOO, ALE EŠČE TO NEODBOUCHNU NA 100%.

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 11:57
- Nahlásit

Hyena

já vezmu flašku alakhůlu a blílý hadry a budeme tě socializovat

ty vole!! tak ale teď si mě rozbila já si totiž představila, jak by po flašce alkehůlu taková socializačka asi tak vypadala poooooooooooooooooomoooooooooooct, ty vole to je náááářez. Jehehééééééhehehehehehééééé, tři vožralý duchové v bílejch lajntuchách se potácej prostorem pomoct!!

Hyena
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 12:04
- Nahlásit

PetraK
tři vožralý duchové v bílejch lajntuchách se potácej prostorem pomoct!!
No vidíš a tahle vzpomínka by se ti vybavila vždycky, kdyby si vlezla do špitálu......

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 12:07
- Nahlásit

Hyena

No vidíš a tahle vzpomínka by se ti vybavila vždycky, kdyby si vlezla do špitálu......

hele ale to by zase hrozila internace v Bohnicích pak, páč já mám fakt hrozně moc bujnou fantazii a voni by asi nepochápli, proč se po příchodu do ordinace složim na lino a tečou mi slzy smíchu a ukazuju si na doktora se setřičkou

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 12:09
- Nahlásit

Hyena
hmm, jenom nevim, co by jako dělala třeba se zlomenou nohou na psychiatrii , živě vidim, jak Ešuska vchází do Motola a stižena záchvatem smíchu se, opory nemajíc, kácí na zem. Ihned přibíhají dva statní ošetřovatelé, které se snaží odehnat s tím, že Brtník šel jen zaplatit manipulační poplatek...
Něco nevysvětlíš

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 12:11
- Nahlásit

kachna_

živě vidim, jak Ešuska vchází do Motola a stižena záchvatem smíchu se, opory nemajíc, kácí na zem. Ihned přibíhají dva statní ošetřovatelé, které se snaží odehnat s tím, že Brtník šel jen zaplatit manipulační poplatek...

: co mi lezeš do hlavy??

vystihla jsi to naprosto přesně, já si to taky tak nějak malovala

něco nevysvětlíš

ne to fakt ne,

našla si co jsem Ti psala?

brut
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 12:26
- Nahlásit

PetraK
ty taky
už se zase vrací

brut
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 12:38
- Nahlásit

Hyena
Brutofka mi dá avízo, až budeš mět přirazit k ní- já vezmu flašku alkahůlu a bílý hadry a budeme tě socializovat
dobrej nápad ... v tu chvíli by jí ani nevadila případná bouřka

PetraK
esli sou někde cestou k lomu, můžem spojit dvě mouchy do jedný rány koupání a inštruktáž, jak naložit s vosama
sem ráda, že o žádných nevím.... bych se jim vyhýbala obloukem

třeba nee, ešče chvíli počkám. a pak... nechci bejt nemocná,když je venku tak pěkně
tobě je jedno, jestli je venku pěkně nebo ne, ty by jsi tohle říkala, i kdyby lilo a byla zima

to by mi asi švihlo ale, páč to navíc znamená vařit každej den, páč to na dva dny rozhodně asi neuvaříš, pokud nevaříš ve vojenskejch kaserólech
ááále, časem se naučíš vařit i do zásoby do mrazáku, aby jsi měla něco po ruce, kdyby náhodou jsi nevařila .... a zase až tak velký kastroly nemám. Potřebuju jeden velkej dokoupit

jo já sem magor, ale ne magor pečící. V takovým vjědru to po mně nemůže nikdo chtít
když myslíš....

doufám, že ne, taky půjdem plouti, tak se kapek zchladí
tak to pak jo.... bude potřebovat ochladit mozeček

DYK SEM PSALA
sem mejlík četla až po dopsání tady

tři vožralý duchové v bílejch lajntuchách se potácej prostorem pomoct!!
myslím, že by to byla pro naše méně přizpůsobivý konečná, páč tohle by už zaručeně nevydejchali
Jo a pláště máme doma.... mimo jiné

brut
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 12:46
- Nahlásit

PetraK
kachna_
moc vám děkuju sem zase mokrá, páč jsem se akorát, při čtení vašich příspěvků, chtěla napít a polila jsem se, budu navíc potřebovat pemprzy, páč tohle nejde ustát ....
Jste stračeny, obě dvě.... teď budu mít tuhle představu pokaždý, když půjdu k doktorovi .... doufám, že mě v Bohnicích obě navštívíte

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 12:53
- Nahlásit

brut

už se zase vrací

ach jo, ty brejle, ty brejle už asi budu potřebovat.....

případná bouřka

nebo vyndavání třísky

že o žádných nevím..

no tak to asi budeš muset přijet s Alu k nám /ne že bych měla něco proti Brůtikovi, ale při týdle výuce by byl asi kontraproduktivním élementem /
no a nebo Alu nalož do vlaku, vona ráda cestuje, a já si jí v Milostíně vyzvednu, tím pádem se vyhneme komplikací s tvojí alergií

, ty by jsi tohle říkala, i kdyby lilo a byla zima

myslíš?? ale asi ne, kdyby lilo, tak co bych se nepovalovala v peřinách, teď by to ale bylo mrhání časem.

.. a zase až tak velký kastroly nemám

a jak to teda děláš?? Já jsem tetkon třebas tu fazolovou poblifku vařila ve dvou kastrolech což je pakárna .

bude potřebovat ochladit mozeček
no, mozeček.... mozeček...... ten snad ani tak tolik ne. prasák starej

sem mejlík četla až po dopsání tady

sem myslela, že sem to psala i tu?? nebo ne?

myslím, že by to byla pro naše méně přizpůsobivý konečná

by nastal hromadnej exodus

Jo a pláště máme doma..

že mě to neudivuje

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 12:54
- Nahlásit

brut

. doufám, že mě v Bohnicích obě navštívíte

jistě, a když budeš hodná, nebudeš kousat personál a spapáš fšecko, vemem tě aji vyvenčit.

Hyena
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 13:06
- Nahlásit

PetraK
jistě, a když budeš hodná, nebudeš kousat personál a spapáš fšecko, vemem tě aji vyvenčit.
No to se ještě neví- pokud budeš brát nesvéprávnou na procházku, tak neseš zodpovědnost

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 13:08 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

PetraK Janiii
S takovým tím, kdo se chová jako debil ve společnosti, tak v ní nebude. A bude v ní,až se bude chovat jako normální. Takže zavrčíš na mě? - a jeď na místo, ale mastí!

Tohle zabralo vždycky na všechny naše psy, když prudili... až na Žofku...

Třeba Hipík, teď o víkendu byl kvůli žvanci hnusnej na Rozinku, dostal pohlavek a padal za dveře.
Izolace, případně ignorování, byly nejúčinnější prostředky, když si na mě, zejména v pubertě, otevřel hubu.

U Žofky to bylo jinak, ta se pak jakoby odstřihla od smečky, stáhla se do sebe, ztratila jěště víc půdu pod nohama a byla pak protivná tuplem.

Jasně, že u nás byla nějaká specifická situace atd., ale když mě všechny osvědčený výchovný metody, který až doposud u mých psů fungovaly, selhaly, založila jsem tady téma a pomohlo mi, co napsaly ženský, který mají doma teroše.
Našla jsem tam společné jmenovatele, platné asi u většiny teriérů a zjistila, v čem dělám největší chyby...

Třeba tam Janii najde informaci, která bude užitečná i jí. Linknu to rovnou na místo, od kterého to může být pro ni zajímavé... (Je tam i hodně balastu... jak už to tak chodí..)

...Tak mi prosím poraďte, jak na toho magůrka celkově jít, aby byla víc v klidu, ale přitom natolik u země, aby se nesnažila "uchopit moc"...
http://www.cz-pes.cz/diskuse/1_11782_2.html#19

Teď s půlročním odstupem můžu potvrdit, že nám pár rad opravdu pomohlo..

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 13:08
- Nahlásit

Hyena
tak neseš zodpovědnost

chceš jako říct, že dyž brůtici veme rapl a kousne průchozí bábu Xy do lýtka, že s ní budu muset na veterinu a zajistit potvrzení, že nemá steklinu?
Tak nic, pude jen po areálu. na flexině, ať má trochu rozběh.

brut
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 13:20
- Nahlásit

PetraK
ach jo, ty brejle, ty brejle už asi budu potřebovat.....
na sovy?

nebo vyndavání třísky
toje fáááááááááááááákt

no tak to asi budeš muset přijet s Alu k nám /ne že bych měla něco proti Brůtikovi, ale při týdle výuce by byl asi kontraproduktivním élementem
si myslím, že by byl vůbec elementem.. na ubezdušení , neříkej dvakrát nebo fakt s Al přijedeme

Alu nalož do vlaku, vona ráda cestuje, a já si jí v Milostíně vyzvednu, tím pádem se vyhneme komplikací s tvojí alergií
ona by sama nejela, páč bez paničky je smutná....se zeptej Hyeny, jak se včera tvářila, když jsme odjížděly

myslíš?? ale asi ne, kdyby lilo, tak co bych se nepovalovala v peřinách
hahaha ... by si musela nutně něco vyřídit, zařídit, odjet na apaluchu, nakoupit či něco podobnýo..... říkala bys to stejnak

jak to teda děláš?? Já jsem tetkon třebas tu fazolovou poblifku vařila ve dvou kastrolech což je pakárna .
záleží na tom, jakou dělám poblífku ... pokud vývar, tak ten musím v ooobr hrnci, pokud normální poblífku, tak mi stačí střední velikost. Ono je to i tím, že poblífka u nás většinou nezbývá a dělám jí cíleně na jedno jídlo.

mozeček.... mozeček...... ten snad ani tak tolik ne. prasák starej
tak mozeček nebo kuličky, to máš vcelku jedno

sem myslela, že sem to psala i tu?? nebo ne
ne

by nastal hromadnej exodus
a byl by konečně klid

že mě to neudivuje
viď?

ti nevím, jestli to až takhle zvládnu.... možná by mi stačilo, kdyby jsi mi upekla něco dobrého, třá podle toho receptu, co mi furt dlužíš

Hyena
No to se ještě neví- pokud budeš brát nesvéprávnou na procházku, tak neseš zodpovědnost
i ty Brute?

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 13:20
- Nahlásit

Tohle zabralo vždycky na všechny psy, když prudily... až na Žofk
já vim, já vim, četla jsem to. Jenže si právě myslím, že u Žofky je to trochu jinak, tuto je rozmachaneček, kterej má první poslední, je si jistej........... ačkoliv kurnik, teď mi došlo- jsem blbá, ten prvníí chlap ho mydlil. To jsem si neuvědomila. Ale zas na druhou stranu, je to taková nejklidnější cesta, jak s tím raploušem v ten moment naložit? Však nejde o hodiny, je to spíš jen ukázání toho, že když se chová nevhodně, tak halt konec srandy, místo a basta. A půjdeš k nám, až tě zavolám?. Spíš je to taková nenásilná demonstrace toho, že to půjde podle toho co řeknu já a ne co řekne von??? Já nevím, no? Přemýšlím si tak nahlas.

Určitě je důležitý to přepínání do normálna. Takže po korekci nejsem tři hodiny na čokla nasratá, ale přehodím do normálního modu,ale jede se to co řeknu já.

Blbý je, že jsou v tom děti. Taky nikdo nevíme ale, jakej má pes životní rytmus, jestli je nevychovanej, nebo vychovávanej je a něco se vymklo....

Hyena
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 13:24
- Nahlásit

PetraK
chceš jako říct, že dyž brůtici veme rapl a kousne průchozí bábu Xy do lýtka, že s ní budu muset na veterinu a zajistit potvrzení, že nemá steklinu
No bať, musíme jim říct, že ji bez potvrzení o očkování a mezinárodního očkováku ven nevezmem. A místo flexiny dostane betelnej náhubek
brut
i ty Brute?
Haf

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 13:27
- Nahlásit

brut
na sovy?

ne , na všechno, páč sem četla... už zase zvrací místo už se zase vrací

fáááááááááááááákt

neříkej dvakrát nebo fakt s Al přijedeme

klidně přijeď. Není problém.

se zeptej Hyeny, jak se včera tvářila, když jsme odjížděly

. by si musela nutně něco vyřídit, zařídit, odjet na apaluchu, nakoupit či něco podobnýo..

to je hnůůůůůsný takgle mě vodhalit jak sochu Stalina

Ono je to i tím, že poblífka u nás většinou nezbývá a dělám jí cíleně na jedno jídlo.

to jo, ale to vostatní? Musíš mít prostě velký hrnce, si to jinak neumim představit. mi včera ta polifka při míchání vyskakovala z hrnce

tak mozeček nebo kuličky, to máš vcelku jedno

jo, tak to v jeho případku zcela bez debat

ne

ne?? esli ty nekecáš, pudu se podivat.

a byl by konečně klid

a tak jo, domluvíme to s Hyenou a uděláme socializační párty u vás na chodniku

, co mi furt dlužíš

už až na věky, ámen

Brute

nevolej si Brůta na pomoc srabe!

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 13:29 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Hyena
ostane betelnej náhubek

ty vado, tohle jsou nebezpečný debaty, sem si unešená vlatní ftipností při vkládání obrázku frkla kafe do klábosnice

brut
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 13:30
- Nahlásit

PetraK
chceš jako říct, že dyž brůtici veme rapl a kousne průchozí bábu Xy do lýtka, že s ní budu muset na veterinu a zajistit potvrzení, že nemá steklinu?
až tak šílená nehodlám být

Tak nic, pude jen po areálu. na flexině, ať má trochu rozběh
ty jsi hodná... za to ti nepočůrám boty

Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 13:31 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

PetraK
že s ní budu muset na veterinu a zajistit potvrzení, že nemá steklinu?

To fakt není sranda, jednou jsem v parku v noci od sebe dostávala Hipíka a cizího psa. A tak blbě, že mě cizí pes rafnul do ruky. Neměla jsem doma žádnou dezinfekci ani obvaz, tak jsem zašla na blízkou pohotovost, aby mě ránu vyčistili a obvázali.

Tam mě sdělili, že musím mít potvrzení o tom, že pes nemá vzteklinu, jinak mě neošetří. Snažila jsem se jim vysvětlit, že to není možné, psa a jeho majitele neznám a že šlo o běžný konflikt mezi psy. Mám prý zavolat měšťáky, aby psa vypátrali. Bez potvrzení mi ruku odmítli i minimálně ošetřit .
Kafkárna jak prase, poslala jsem je krátce a jasně někam .

Pak jsem si zavolala tágo a jela jsem si do lékárny s nonstop provozem pro dezinfekci, obvaz a flastr...

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 13:32
- Nahlásit

brut

za to ti nepočůrám boty

tomu sama snad nevěříš!! dyk ty seš kříženec mezi cicternou a pojízdným průtokáčem!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 13:34
- Nahlásit

Tam mě sdělili, že musím mít potvrzení o tom, že pes nemá vzteklinu,

co kecaj!! šmejdi!! co to je za hovadinu!! Nesmějí odmítnout ošetření, ty ale PAK musíš doložit to potvrzení. Navíc to ani není možné ho doložit dřív než být ošetřena, to je neproveditelný. Kreténi líný, potřebovali výmluvu.
Fuj už podruhý sem se dneska naštvala .

brut
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 13:39
- Nahlásit

Hyena
bez potvrzení o očkování a mezinárodního očkováku ven nevezmem. A místo flexiny dostane betelnej náhubek
mezinárodní očkovák bude průšvih... nemááááááááááááááám .... já nebudu mít flexinu a ještě mi nasadíte náhubek? Tak to vám ty boty fakt počůrám ... oběma

PetraK
na všechno, páč sem četla... už zase zvrací

klidně přijeď. Není problém.
ok, se domluvíme

to je hnůůůůůsný takgle mě vodhalit jak sochu Stalina
no šak tě známe, nééééééééééééé

to jo, ale to vostatní? Musíš mít prostě velký hrnce, si to jinak neumim představit. mi včera ta polifka při míchání vyskakovala z hrnce
mno, malý hrnce nepoužívám skorem vůbec... mimo nějakých jídel jako je krupicová kaše

tak to v jeho případku zcela bez debat

esli ty nekecáš, pudu se podivat
klííííííííííííííďo

domluvíme to s Hyenou a uděláme socializační párty u vás na chodniku
beru všema deseti

už až na věky, ámen
já vím, když ani jedna si nemůžeme vzpomenout o jaký vlastně šlo

nevolej si Brůta na pomoc srabe!
on by mi pomohl moc rád ... by tě ulízal k smrti, pitomec

tohle jsou nebezpečný debaty, sem si unešená vlatní ftipností při vkládání obrázku frkla kafe do klábosnice
dobře ti tak, alespoň nejsem sama za prasátko

Hyena
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 13:41
- Nahlásit

brut
Tak to vám ty boty fakt počůrám ... oběma
hele, ale jako fénečce se ti bude dělat podstatně hůř než hošíčkům

brut
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 13:43
- Nahlásit

mě cizí pes rafnul do ruky. Neměla jsem doma žádnou dezinfekci ani obvaz, tak jsem zašla na blízkou pohotovost, aby mě ránu vyčistili a obvázali
hmmm, tohle je na prd, když je to cizí pes

Tam mě sdělili, že musím mít potvrzení o tom, že pes nemá vzteklinu, jinak mě neošetří.
Bez potvrzení mi ruku odmítli i minimálně ošetřit
to nemůžou... ošetřit musí,ale potvrzení po tobě vyžadovali správně, jen s tím, že jsi ho měla donést svý doktorce

PetraK
ty seš kříženec mezi cicternou a pojízdným průtokáčem!!
tssss, to není pravda... jen občas potřebuju kadibutku a pemprzy, ale za to většinou můžeš ty, takže buď ráda, že jsem ti ty boty ještě nepočůrala

brut
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 13:46
- Nahlásit

Hyena
jako fénečce se ti bude dělat podstatně hůř než hošíčkům
okouknu grif od Bruta, když se tada uráčí nohu zvednout, páč to je moc práce navíc

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 13:48
- Nahlásit

brut

Tak to vám ty boty fakt počůrám

tak s tim by se počitalo tak jako i předem, pudem v galoších, ne Hyeno?

domluvíme

nééééééééééééé

no ale nemusej mě znát fšicí vostatní

, malý hrnce nepoužívám skorem vůbec.

jo myslela sem si to. A bramborovej salát zaděláváš ve vaně , že jo?

klííííííííííííííďo

hm, máš pravdu přecetkyně, nepsala

beru všema deseti

nemůžeme vzpomenout o jaký vlastně šlo

ale štve mě co, páč jich moc zase neni, aleee tetkon mě napadlo esli to nejni takový to jakobylinecký těsto, co se rozmatlá po plechu a na to se naleje mazlavajz z másla, mletejch ořechu a mamrdľádi???? to by mohlo bejt myslim vono!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co???? neřiká ti to něco o čem jsme spolu hovoříly?

. by tě ulízal k smrti, pitomec

a pak by mi poscal tu druhou nohu, cos mi nepočůrala ty, že?

dobře ti tak

si dobřá duše, tys tak přející

Hyena
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 14:07
- Nahlásit

PetraK
tak s tim by se počitalo tak jako i předem, pudem v galoších, ne Hyeno?
Se ví, vezmem si pro jistotu tahle, ne?

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2011 14:13
- Nahlásit

PetraK
pudem v galoších,

stačej návleky

četla jsem, já se budu snažit dorazit jindy.

<< 1 ... 1386 . 1387 . 1388 . 1389 . 1390 . 1391 . 1392 . 1393 . 1394 . 1395 . 1396 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání