Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1386 . 1387 . 1388 . 1389 . 1390 . 1391 . 1392 . 1393 . 1394 . 1395 . 1396 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 17:19
- Nahlásit

Hyena
tady nebyla řeč o mozečku- ale o procesech v opačné části těla
to spolu souvisí, alespoň u Al ... občas si myslím, že nepoužívá nic jinýho, než opačnou část těla k myšlení

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 17:33
- Nahlásit

Jsem unavene, tuze moc upracovane, ale dnesnim pracovnim nasazenim jsem si zajistila, ze zitra mam volnicko! Ze mate taky takovou radustku, jako ja, ze jo? Juchecheej!
denyk
Ruzovou Fifinu, jak te to jen napadlo, ty ses fakt slusna pakoslavka. Esuska mela urcite radost, takovyto plamenometeni a trhani do salatu - to je jeji projev naklonnosti, ona to jinak neumi.

Eire
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 18:35
- Nahlásit

Fifi

zitra mam volnicko! Ze mate taky takovou radustku, jako ja, ze jo? Juchecheej!

Hade jeden hadovatej

Teda léto furt nic a pak ryc,se potím jak kráva,potíte se taky tak ?

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 18:43
- Nahlásit

Eire
Taky tak, milostiva pani!!! Az mdlo mi bylo.

Eire
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 18:55
- Nahlásit

Fifi

Taky tak, milostiva pani!!! Az mdlo mi bylo.

To mě uklidnilo,děkuji za to předem,zadem,bokem a vůbec tak nějak všeobecně.

Naprostio nechápu,jak může ten můj šílenec už čtyry hodky sedět na traktoru a sekat a sekat,domů se chodí akorát napojit..je divnej

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 19:02
- Nahlásit

Eire
JE DIVNEJ. Souhlas. Asi nabiji baterky do doby ledovy.

Eire
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 19:15 - Změnil/a: Eire
- Nahlásit

Fifi

JE DIVNEJ. Souhlas.

A umanutej,paličatej ,však ho znáš.

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 19:20
- Nahlásit

Eire
No proste chlap, no. Ze ho zdravim, solarniho panela.

brut
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 19:21
- Nahlásit

Právě jsem plesnifcům dobalíčkovala masíčko a nacpala do mrazáku .... uff, jsem ráda, že to mám za sebou

Fifi
Jsem unavene, tuze moc upracovane, ale dnesnim pracovnim nasazenim jsem si zajistila, ze zitra mam volnicko
šikovná holka, moooooooc šikovná

Eire
Teda léto furt nic a pak ryc,se potím jak kráva,potíte se taky tak ?
mě je konečně teploučko a tak jsem ráda, ale je fakt, že líp je někde v lese nebo u vody než v rozpáleným městě

brut
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 19:23
- Nahlásit

Eire
ten můj šílenec už čtyry hodky sedět na traktoru a sekat a sekat,domů se chodí akorát napojit..je divnej
hergot, nedala jsi mu na záda solárko, aby jsi z toho alespoń měla nějaký užitek?

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 19:25
- Nahlásit

brut
mě je konečně teploučko
Dalsi divna, ze te taky placnu.
Zitra si teda ale teploucko preju, prochajda v borovicovym haji a este bysme si chteli zaplavat v pisakach!
plesnifcům dobalíčkovala masíčko a nacpala do mrazáku
Cos balickovala?

brut
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 19:29
- Nahlásit

Fifi
Dalsi divna, ze te taky placnu.
jak divná? Je léto, tak má být teploučko a svítit sluníčko a ne aby čék klepal kosu jak v zimě

Zitra si teda ale teploucko preju, prochajda v borovicovym haji a este bysme si chteli zaplavat v pisakach!
já chci jít brzy ráno s plesnifcema do lomu, pak už bych je nikam nedostala díky vedru

Cos balickovala?
krásné hovězí ...asi 15kg, minulý týden jsme vzali na zkoušku 10kg a super kvalita, takže jsme teď přiobjednali další.

Eire
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 20:02
- Nahlásit

Fifi

No proste chlap, no. Ze ho zdravim, solarniho panela.

Že je potěšen,a zda ti má taky udělat stejka,když je v tom...

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Srp 2011 21:40
- Nahlásit

Eire
Stejka nee, dekuji, jsem premasovana.
brut
krásné hovězí
Bude svickova? Odkudpa to beres?

denyk
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 06:19
- Nahlásit

Morgén,
u nás chvilková bouřka, samozřejmě že jsem zrovna v tu chvíli musela jít venčákovat
Tak ani nevím, co psát...měli jsem pěkné odpoledne, grilovačka, pívec...kámoška má zahrádku ve stínu, kde byl dříve rybník, takže v tom vedru ideální místečko
A má na zahradě hafo arónie, prý si mám přijít natrhat, já vím, je hodně zdravá, neděláte z toho někdo něco ?
A ještě jsem se chtěla zeptat-nesušíte některá v sušičce masiíko pro psy?
A to je vše...tadydádydadaaaa

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 08:56
- Nahlásit

RRRÁÁÁRARÁÁÁÁRÁÁÁRARÁÁÁÁRA
RA
RA
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN'!!!!!!!

KOOOUPAČKŮŮŮ BY TO CHTĚLO

já se zatim koupu jen tady v kanclu, je děsný vjědro, co bude odpolko radši nepřemejšlim. se upečem v autě.

Včera jsem trhla rekord. Jeli jsme na otočku na chalupu a já stihla posekat sama CELOU ZAHRADU!!!!!!! Je pravda, že sem stržená jak péro v hodinách, ale je to hotový, páč přijet tam po 14 dnech, musela bych to sekat mačetou. Brtnik mezitim položil zbytek dlažby a já dostala pochvalu před nastoupenou jednotkou, jak sem šikovná. Vůbec jsem nepočítala s tím, že bych to mohla zvládnout celý za tak krátkou dobu. To se ešče nikdá nikomu z nás nepodařilo.

denyk

arónie, prý si mám přijít natrhat, já vím, je hodně zdravá, neděláte z toho někdo něco ?

co to je?? to neznám??

esušíte některá v sušičce masiíko pro psy?
ne-e, páč si myslim, že by to bylo děsně neekonomický, páč se to musí sušit děsně dlouho.

brut

BRŮŮŮTICE, ODKUD MÁŠ MAŤO?

utíkat nebudu, páč se vás nebojím..

no to si řeknem pak, víme?

Eire

Hlavně,že si nebudete trhat křidýlka,
ne to nehrozí, páč já coby čert s hodností Braníka křidýlka nemám a Brůtice taky nejni zrovna anděl

Hyena
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 08:59
- Nahlásit

Guten morgen alle
Noční bouřka mi dost naštvala-s těmi teplotamil, co hlásiy na víkne a odpoledne to vidím na jihoamerickou džungli a tu fakt nerad
Eire
Naprostio nechápu,jak může ten můj šílenec už čtyry hodky sedět na traktoru a sekat a sekat,domů se chodí akorát napojit..je divnej
hele nevím, co má za traktor,ale kámoš mi vždycky tvrdil, že si v traktoru úžasně odpočine od celýho toho babince, co má doma. Fakt, je, že on mám traktor s klimatizací, cd přehrávačema a tak...

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 09:02
- Nahlásit

Hyena
vidím na jihoamerickou džungli a tu fakt nerad

jo přesně. fuj, fuj. Včera za tou sekajdou jsme myslela, že fakt scípnu. Do toho lítaly takový ty miniaturní mušky a štípaly jak kráááva. Vypadám jak muchomůůůůka bílááá

Hyena
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 09:10
- Nahlásit

PetraK
Vypadám jak muchomůůůůka bílááá
No když muchomůrky bílé, tak jedině do uší ...... nebo i do smaženice ???

brut
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 09:29
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Před chvílí mi přišla smska .... "Dárečky rozdány, Samson má čtyřlístek na krku a prý ho nebude sundavat, šňůrku má dost dlouhou, aby se schoval pod košili. Holčičky si je nacpaly do kapes a neustále na ně po očku koukaly, za chvíli je na krk budou chtít taky. Všichni svítí jak sluníčko a moc ti děkují" Tak tu sedím a koulejí si mi slzičky, protože tohle jsem ani nečekala, když jsem jim je vyráběla.

Fifi
Bude svickova? Odkudpa to beres?
z některých kousků by i šla, jak jsou pěkný. Nevím odkud, Brůůůtíkovec pro masíko jezdí k bratránkovi do Zdic a tomu to zase někdo vozí....

PetraK
KOOOUPAČKŮŮŮ BY TO CHTĚLO
lom čekáááááááááááááá

Jeli jsme na otočku na chalupu a já stihla posekat sama CELOU ZAHRADU!!!!!!!
sis nasadila vrtuli, jinak to není možný

Brtnik mezitim položil zbytek dlažby
takže už fakt chybí jen linka? Pašááácíííí

BRŮŮŮTICE, ODKUD MÁŠ MAŤO?
ze Zdic od M. bratránka a odkud on vůbec netuším...

no to si řeknem pak, víme?
toho bohdá nebude, abych před váma utíkala

já coby čert s hodností Braníka křidýlka nemám a Brůtice taky nejni zrovna anděl
máš pravdu Anděl nejsem, já sem Andílek

Hyena
s těmi teplotamil, co hlásiy na víkne a odpoledne to vidím na jihoamerickou džungli a tu fakt nerad
tady to zatím vypadá na další buřinu a to dost hnusnou ... máme černou oblohu, ale ke skleníku to má venku dost daleko, snad to tak vydrží

denyk
A ještě jsem se chtěla zeptat-nesušíte některá v sušičce masiíko pro psy?
ani náhodou ... já suším zásadně jabka a hrušky, pak bylinky... maso trvá moc dlouho a nejsem si jistá kvalitou

arónie, prý si mám přijít natrhat, já vím, je hodně zdravá, neděláte z toho někdo něco ?
co to je? Tohle neznám.....

PetraK
Vypadám jak muchomůůůůka bílááá
jak vypadá muchomůrka bílá v tvém podání?

Hyena
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 09:32
- Nahlásit

]brut
Před chvílí mi přišla smska .... "Dárečky rozdány, Samson má čtyřlístek na krku a prý ho nebude sundavat, šňůrku má dost dlouhou, aby se schoval pod košili. Holčičky si je nacpaly do kapes a neustále na ně po očku koukaly, za chvíli je na krk budou chtít taky. Všichni svítí jak sluníčko a moc ti děkují" Tak tu sedím a koulejí si mi slzičky, protože tohle jsem ani nečekala, když jsem jim je vyráběla.
To je fajn, že se povedlo
tady to zatím vypadá na další buřinu a to dost hnusnou ... máme černou oblohu, ale ke skleníku to má venku dost daleko, snad to tak vydrží

Hmm, tak nic moc zpráva- nejspíš budu moct dneska opět zapomenout na tréninko, bo jestli přijde plavák, bude jízdrána dobrá tak na urvání šlach Kuwa tento typ léta se mi jeví už značně příšerný.

brut
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 09:43
- Nahlásit

Hyena
To je fajn, že se povedlo
taky z toho mám velkou radost.... jsem netušila, že budou mít čtyřlístky takový úspěch

nic moc zpráva- nejspíš budu moct dneska opět zapomenout na tréninko, bo jestli přijde plavák, bude jízdrána dobrá tak na urvání šlach
tady už bouří a šíleně leje.... tma jak v noci, fakt hnus....

Kuwa tento typ léta se mi jeví už značně příšerný.
přesně tak....od neděle mají být týden tropy

denyk
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 09:53
- Nahlásit

Arónie http://www.ekozahrady.com/aronie.htm
brut
ty si ale moc hodná dušička, jak to tady tak čtu....
Paní HIPÍKOVATÁ chtěla jsem tě poprosit o mejlík
U nás taky deštný prales

brut
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 09:57
- Nahlásit

denyk
Arónie
to vypadá zajímavě .... jak chutnají,zkoušela jsi?

ty si ale moc hodná dušička, jak to tady tak čtu....
díky

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 10:02
- Nahlásit

Ramštááááááááááááááááááájn,
asik mě hrábne...děcka si zapoměli v kanclu hračku ptáčka plyšovýho který když se do něj klepne zpívá..ten malej blbeček si ho vzal a hraje si s ním..už půl hodiny tu ta ptíca vyřvává..ččim víc řve tím víc do něj buší, čím víc do něj buší tím víc ptíca řve
Kujva asi si pudu koupit čpunty do uší..a nebo se budu modlit že brzo dojdou baterky

JInak nic nestíhám natož něco dočítat... ale už se blízká na lepčí časy sklep bude hotov dnes a už se maká na zámkovce... a mě je to stejna fučík bo já dneska zařídím co je potřeba v práci odpoledne nakoupím azabalím aráno hurááá tradááá na tábor
bé veselo asik

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 10:06
- Nahlásit

brut

Všichni svítí jak sluníčko a moc ti děkují" Tak tu sedím a koulejí si mi slzičky, protože tohle jsem ani nečekala, když jsem jim je vyráběla.

to je hezký, prima

lom čekáááááááááááááá

příští týden??? doufám, že by to mohlo vyjít. moc nutně potřebuju vodu a plavat-

sis nasadila vrtuli, jinak to není možný

no hele nechápu to. Původně jsem vůbec sekat nechtěla, Představa byla, že si budu chodit zahradou s nůžkama a tu si šmiknu, tudle ostřihám.... jako že lááážo plážo. Pak jsem začla přemejšlet, cože jako za ten další tejden, jak ta tráva blbá bude vysoká. A vytáhla sekačku. S tim, že budu tak jako TROCHU sekat a co stihnu posekat to protě posekám. ...... No začla jsem, sekám, sekám, ještě tohle bych mohla posekat..... no kdybych posekala ještě tůdleto, to by ale byla paráda..... možná stihnu posekat i tohle??? no... tak to už přece kurnik dosekám celý, ne? jo jo dosekala . Louka teda ne, ta na mě čeká, ale posekala jsem to celý za necelý dvě hodiny

takže už fakt chybí jen linka?
no , ještě na jedný straně okopný dlažky na stěně, pak to vyspárovat. já budu malovat. Musím natřít okna a pak se pustíme do tý linky. Rozebrat, vydrhnout ten korpus a pak bude Brtnik montovat. Jo a ještě předtím natřít ty dřevěný dvířka na linku. to bude taky moje práce.

a a odkud on vůbec netuším..

hm a drze bych se příště přifařit asi nemohla? Platim hotově

toho bohdá nebude, abych před váma utíkala

háááhahááááá FÁÁÁJKOOOO SLYŠÍŠ TOOO?

já sem Andílek

hektofór roku

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 10:13
- Nahlásit

Fajka

ten malej blbeček si ho vzal a hraje si s ním..už půl hodiny tu ta ptíca vyřvává..ččim víc řve tím víc do něj buší, čím víc do něj buší tím víc ptíca řve

jo znám, ségřiný kluci to měli taky, Ešus se v tom vyžíval

azabalím aráno hurááá tradááá na tábor

užij si to a pozdravuj.

denyk
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 10:15
- Nahlásit

brut
tročku trpké, hrubší slupka, kterou je lepší vyplivnout.
Prý výborné jako náhrada brusinek, zavařované s jablky jako džem, na likéry, šťávy, buchty....
Když jsem ve zdravé výživě kupovala Rakytník řešetlákový mluvili jsme o arónii s pánem a řekl, že to máme teda na zahradě hotový poklad tak jsem myslela i na sušení do čeje, müsli...

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 10:16
- Nahlásit

denyk

Arónie

ty jo to je dobrý

denyk
Člen
# Zasláno: 19 Srp 2011 10:16
- Nahlásit

Fajka
si s ním..už půl hodiny tu ta ptíca vyřvává..ččim víc řve tím víc do něj buší, čím víc do něj buší tím víc ptíca řve
ten je otomiléééééj

<< 1 ... 1386 . 1387 . 1388 . 1389 . 1390 . 1391 . 1392 . 1393 . 1394 . 1395 . 1396 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání