| Autor |
Zpráva |
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 17:56
- Nahlásit
Fifi
Co starickove, jak ti snasi tyhle teplotni vykyvy?
V pohodě , chvilku jsou na zahradě a když je jim vedro, zalezou do baráku, kde je chládek.
Jinak Causticum už i Toni bere přes týden, a zdá se mi, že je víc v pohodě. Je pohyblivější a veselejší...
JA!
Hm Hm... no, vzhledem k tomu, že jsem to samozřejmě JÁ, velkoryse ti to nebudu brát...
|
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 18:16
- Nahlásit
Fifi
která z nás je větší diktátor...
vzhledem k tomu, že jsem to samozřejmě JÁ
I když..... kdyby mě teď bylo 12, tak bych nejspíš byla anarchista
No to je kombinace... Diktátor se srdcem anarchisty . Hergot, přesně tohle jsem říkala o máti... .
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 18:30
- Nahlásit
Diktátor se srdcem anarchisty
Potes. Se te snad este zacnu bat?
i Toni bere přes týden, a zdá se mi, že je víc v pohodě. Je pohyblivější a veselejší..
Super!
A hele, grilwomenky, cim cistite grily? Rošty jako, na kterych se grilazuje masicko, burticky, zampijonky, bramburky, rybisky...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 20:20
- Nahlásit
Paní prostřela ubrus na auto a položila tam mísu s načančanejma chlebíčkama a nabídla všem okolo, včetně pankáčů, kteří stáli vedle. Ti jí zas na oplátku nabídli špeka... Bylo to fajn , zůstali jsme tam skoro do rána. Nikdo nikoho neurážel a ani když bylo později
bohužel lidi hodně rychle zapomínaj a dnes se honěj jn za prachama a záviděj si
PetraK
když mi nabízel dvě zelený karty do států.
uf amíci...fakt není o co stát, to by byla pro mě poslední štace...raději si budu budovat místo na slunci tady....stačí mi málo 1x1metr jak zpívá Jarek Nohavica...
mezi těma íkvoněma zbláznila
no proto nejdřív reaguju pak dočítám
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 20:21
- Nahlásit
Jinak jak jsme tak dneska vzpomínaly, tuhle písničku jsem jako poslední nechala zahrát mámě ....nee, není depresivní..
krásná...určitě se ještě potkáte....
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 20:23
- Nahlásit
Fifi
cim cistite grily?
Codi-m a drátěnkou...chystáš něco velkého na víkend, že bych jako přece jen udělala křekvápko
|
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 20:29 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Ufff, tak jsem po společný procházce vzala jěště Žofku sebou na nákup. Nedávno jsem tu jinde nadávala na nechávání psů volně pobíhat bez dozoru. Teď jsme potkali hodně lidí se psy na procházce, Žofi byla roztomilá a společenská... Ovšem taky jsme potkali jednu kočičku na vodítku. EEeeeeh, naštěstí jsem jí zaregistrovala dřív než Žofka, ale bylo to vo fous a ze selanky by byl horror...
Taky jsem dost přehodnotila svou potřebu vysvětlovat - zvlášť dětem. Potkala jsem asi sedmihlavou partičku holčiček od 5 do 11. Zjistila jsem, že stručnými a jasnými odpověďmi si ušetřím čas a nervy
Rozhovor probíhal nějak takhle:
První tenký hlásek: Šááárkoooo, dáš nám pro maminku jednu cigaretu?
Já: Pro maminku? Kecáš...
Sbor tenkých ukřivděných hlásků: Nenene, my opravdu chceme cigaretu pro maminku...
Já: Ne
Druhý tenký hlásek: A vypálíš nám nějakej film?
Já: A jakej?
Třetí tenký hlásek: Třeba Hostel?
Já: Ne
Čtvrtý tenký hlásek: A Buffy zabíječku upírů?
Já: No dobře, zejtra se stav..
Tohle holčičí komando je velice schopný . Už mi 2x bleskově vypátralo Žofku a Rózu, než jsem přišla na to, kudy buchtičky zdrhaj. Stačil jeden telefon, holčičky zorganizovaly pátrací skupiny a za pět minut po nahlášení úprku, už jsem měla obě psí holky na zahradě
Nicméně, i když vím, že děti jsou krvežíznivý příšerky, tak filmy jako Hostel, jim prostě nevysmahnu...
|
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 20:32
- Nahlásit
denyk
krásná...určitě se ještě potkáte....
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 20:36 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
máš svatou trpělivost s dětma...já jsem na ně ehm slušně řečeno...nehezká
příklad:
můžem si pohladit pejska ?
ne je nemocný
tak proč s ním chodíte ven ???
o pár měsíců později:
můžem si pohladit pejska?
ne kouše.
ale nevypadá.
nevypadá, ale kouše....mazej za mámou
Buki: vrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tak ale je zas super, že se můžeš na komando spolehnout, když ti čtyřnožci zdrhnou....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 20:39
- Nahlásit
denyk
Codi-m a drátěnkou.
Co je to Codi-m? Nechystam zadny prekvapko, kdyz tys to odpiskala, tak uz nekam poficim. Jen nam posledne krupaly oharky v zubech a to mne jiz znechutilo.
Ovšem taky jsme potkali jednu kočičku na vodítku. EEeeeeh, naštěstí jsem jí zaregistrovala dřív než Žofka,
Ja kdysi takhle v dobach davno minulych coby ditko nepochapla, ze si holcicka muze vencit venku morcatko, a bez voditka, jen si tak sedela v jetelicku a psik se sel podivat, co tam dela. Nastesti na nej stihla hodit kosik, nez ho nebostik perdel zahlodnul.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 20:43 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
Fifi
jsem ti psala přijéď jsem to myslela vážně a nebo se můžem sejít na neutrální půdě někde v půli cesty a vykóřit dýmku míru
Tadyk máš CODI-ho
http://cistici-prostredky.beststore.cz/cz/e-shop/3 5915/c1356-cistici-prostredky/codi-energic-odmasto vac-napln.html
|
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 20:47
- Nahlásit
denyk
máš svatou trpělivost s dětma...já jsem na ně ehm slušně řečeno...nehezká
Ty nejsi nehezká, jsi málo stručná... . Stačí "Ne" a "vrrrrrrrr"
tak ale je zas super, že se můžeš na komando spolehnout, když ti čtyřnožci zdrhnou....
To teda jo, a navíc mí psi se k dětem chovaj pěkně. Ovšem přeci jenom jsem musela vysvětlovat, proč si nepřeju, aby strkaly prstíčky skrz plaňky plotu. Mé "Ne" fungovalo jenom když jsem byla v dohledu.
Ovšem argument: "Hipík už špatně vidí, splete si tvý prstíčky s párečkama a sní ti je", zabral. Sice byly holčičky trochu bledý a vykulený, ale už pacičky skrz plot nestrkaj
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 20:50
- Nahlásit
denyk
Aha, energicky pan Koudy - zkusim nekde sehnat. No ja to nejak neprozivam, ze bych po kazdy grilazi drzhla grilovaci rost, to to ani omylem. Neco se opali plamenem samo pred grilazi, neco po vychladnuti z nej ozerou psiska. Jen holt ta dvouleta patina uz zacala mit navrch nad chuti pokrmu.
můžem si pohladit pejska ?
Zajimavy, u Kremylka se nikdy nikdo nezeptal. Asi je nemocny.
|
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 20:55
- Nahlásit
Fifi denyk
a vykóřit dýmku míru
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 21:07
- Nahlásit
Sice byly holčičky trochu bledý a vykulený, ale už pacičky skrz plot nestrkaj
Sikovny diktator. Ja mela podobny problemy u sousedovic dcerky (objevila se tu parkrat) a se jevila byt skutecne malym diktatorem, koze na uvazu provadela neco jako poslusnost, karala ji za absenci ocniho kontaktu, na Kremylka jecela pres plot "LEHNIII!!! Nevsimej si meee, kdyz ja tebe taky neee!! " atp. Vzala jsem ji na prochazku s Ag, ze spratecka se vyklubala po prednasce docela fajna holcina, ktera jen netusila, jak se ke psum chovat. A to maji dva doma.
denyk
nebo se můžem sejít na neutrální půdě někde v půli cesty a vykóřit dýmku míru
Ne, ne, uz mam v planu neco jinyho. Kdo pozde...
|
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 21:20 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Fifi
se jevila byt skutecne malym diktatorem, koze na uvazu provadela neco jako poslusnost, karala ji za absenci ocniho kontaktu, na Kremylka jecela pres plot "LEHNIII!!! Nevsimej si meee, kdyz ja tebe taky neee!! "
Jeeee, tak malý panovačný, uječený holčičky blbě vydejchávám, ani vlastně nemusej bejt tak malý...
A to maji dva doma.
A není to "celá maminka"?
ze spratecka se vyklubala po prednasce docela fajna holcina, ktera jen netusila, jak se ke psum chovat
To je fajn
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 21:29
- Nahlásit
není to "celá maminka"?
To nevim, ta se u nich este nemihla. Holcicce sem asi preplnila neurony furou info a trikama, na me pak septala pres plot "juu, ono to funga"... Ono maloktery decko je samo o sobe zly, spis jen neznaly. Teda ja byla zly decko, sem trhala moucham kridla a ucila jezka plavat.
|
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 21:32 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Fifi
Zajimavy, u Kremylka se nikdy nikdo nezeptal.
Jěště v Praze jsem kamarádila s rotvajlerkou Bětuškou. Když byla štěně, vytáhla jsem jí v parku klacek zapíchnutej v horním patře. Od té doby ke mě vždycky nadšeně přilítla, i když už byla velká, a nakrucovala se mezi mými chodidly jak štěndo a chtěla hróóózně moc mazlit. Chodila hodně navolno i po ulici.
Vrácím se z nákupu, běží ke mě rotvajler. Já v domění, že je to Bětka ho začnu muchlovat a zaslechnu temný zabručení, všimnu si uší dozadu. Hned jsem dala pomalu zpátečku. Byla to úplně cizí fenka, kterou ke mě přitáhla vůně nákupu. Její pán mi říkal, že hlazení od cizích lidí fakt nesnáší... U mě naštěstí byla trpělivá a ovládla se... A já si připadala jak debil, kterej dělá to, co sám nesnáší...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 21:46
- Nahlásit
Sikovna fenecka, ze s tebou mela trpelivost. A moje nervy by vytekly, kdyby se takhle rozebehl muj rotvajlericek nerudny ke komukoliv, to by pak asi bylo badabum velky.
|
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 21:52 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Fifi
kdyby se takhle rozebehl muj rotvajlericek nerudny ke komukoliv, to by pak asi bylo badabum velky
Fenka byla šikovná, pán trochu blbej, protože byl dost daleko, aby v případě nějakýho konfliktu mohl zasáhnout, a přeci jenom ulice to byla poměrně frekventovaná... Za debila jsem ale byla i já... Pán neříkal nic, jen vypadal, že to s ním šlehne...
Ale po Bětušce se mi stejská , vyrostlo z ní obrovský tele. Lidi se jí dost báli, zvlášť, když běžela s obrovskou kostí s cárama masa, kterou dostala od řezníka, v hubě...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 22:05
- Nahlásit
Fifi
uz mam v planu neco jinyho
jasný dělám si perdel...potřebuju nemyslet na to na co myslím ale tím nemyslím víkend ale dnešek no to jsem zas vyplodila hovadinu jdu radši do pelechu.
Dobrou
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 22:07
- Nahlásit
Jsem po mamince hyperprotektiv a predvidac spatnych scenaru. takze presne vim, ze se neco stane "bacha, at ti cokl neprevrati ten pullitr do notase", "je dost oleje v aute? - zasrouvovals to vicko, kdyz si to dolejval?" "ten zachod spatne odtejka" "kotel netahne moc dobre" a blabla, cloveku uz prijde, ze to privolava, ale ne, to jen ti zcela podvedome jedou v hlave veci... Nejhorsi, ze ma vetsinou pravdu.
dyž běžela s obrovskou kostí s cárama masa, kterou dostala od řezníka, v hubě...
Si jako nelehla a hned na miste nezhltala?? zadny vorechove se ji na to neveseli? Zlata Betuska, ti povim.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 22:08
- Nahlásit
Fifi
sem trhala moucham kridla a ucila jezka plavat.
tak mouchy proběhly i u mě....navíc jsem si s kámošem vyráběla kuše ( s tenkýma hřebíkama) a stříleli jsme na skalce do malejch žabiček bych si nafackovala za to ešče teď.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 22:10
- Nahlásit
denyk
potřebuju nemyslet na to na co myslím ale tím nemyslím víkend ale dnešek
Je to zajimavy prekladatelsky orisek. Krasnou dobrou a pohlad vrrrrrcaka zrzavyho.
|
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 22:13
- Nahlásit
Fifi
Si jako nelehla a hned na miste nezhltala?? zadny vorechove se ji na to neveseli? Zlata Betuska, ti povim
Nene, hrdě a zvesela klusala s krvavým hnátem v hubě... Myslím, že i vořeši se jí radši vyhnuli...
Ke mě takhle jednou přilítla, tak jsem se k ní radši moc vřele neměla, aby si nemyslela, že jí chci kost vzít, ale obr Bětka hodila záda mezi mýma nohama i s kostí v tlamě, koulela vočima a mrskala vocasem
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 22:13
- Nahlásit
denyk
navíc jsem si s kámošem vyráběla kuše ( s tenkýma hřebíkama) a stříleli jsme na skalce do malejch žabiček
Tos byla o level vys jak ja, jezka sem ucila plavat ve vane, kde z nej delaly piiing hopsasaaa blechy. Sem ho chtela jako umyt a zachranit, aby ho neco neprejelo. Kdyz prisla mama z prace, tak bylo dlouho ticho - coz byl pruser. Pak nabrala dech a jezour jel zpatky pred panelak. Takze prezil, coz asi maly zabicky proklaty tenkyma hrebikama nedaly, nebo jo? Tjo, ste byli strasny spratkove, este si na to kuš primo vyrobit! To ja jen flusala z verzatilky zaslintanej toaletak.
|
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 22:19 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Fifi
Jsem po mamince hyperprotektiv a predvidac spatnych scenaru.
Tak to já skoro naopak... Na druhou stranu, když mě začne mrazit v zátylku nad nějakou hypotetickou situací nebo třeba výjimečně pocítím prudký odpor k člověku, kterého ani neznám, tak vím, že bude dobré svůj instinkt poslechnout...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 22:25
- Nahlásit
Njn, tahnu si svou karu predvidavosti a neni to jednoduchy. Ale to mluvim o beznych vecech, proste je prece JASNY, ze to ten cokl muze vylejt, ze... S lidma se clovek kolikrat sekne, prudky odpor je jasny behem 2 vterin. Nekdy instinkt zklame a pak se jen divis a ziras.
|
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 22:33 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Fifi
S lidma se clovek kolikrat sekne, prudky odpor je jasny behem 2 vterin. Nekdy instinkt zklame a pak se jen divis a ziras.
Tak ona ta škála je hodně široká, to, že mi někdo moc nesedne, ěště nic moc neznamená... Ale když cítím, že mě brněj špičky prstů a jsem vnitřně celá ve střehu, vím, že jde do tuhýho a musím si dát bacha...
|
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 22:37 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Fifi
Vlastně mě instinkt zatím nezklamal. Spíš jsem dřív podobný pocity občas vytěsňovala, protože - "to přece není možný, aby..." atd.
|