Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1377 . 1378 . 1379 . 1380 . 1381 . 1382 . 1383 . 1384 . 1385 . 1386 . 1387 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 12:46
- Nahlásit

PetraK
Krasny fotky, Esus okavidne ve stresicku, ziif, bleee, co to jeee, mamii, pod uz pryyc (teda zase mu tlamka silne zesedivela). A Brtnik byl fakt takovej zjihlej.

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 12:54
- Nahlásit

PetraK

Všechno nejlepší k svátku, přeju

Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 13:06
- Nahlásit

PetraK

A tady jěště ke zpříjemnění pracovního černý pivo

brut
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 13:14
- Nahlásit

PetraK
můžeš mi ty videa sesumírovat a hodit s komentáři na emila? ať se na to časem taky můžu podívat?
není problém .... pošlu ti je mejlíkem

no práááávě, no prááááááávě, juchéééé
nebooooj, sem měla na uších sluchátka a řvalo mi tam něco jinýho

to jest pravda. Díky
prosííííííííííííííím

denyk
to máš pravdu, to mi chybí víc jak slunce...začínám zjišťovat, že jsem moc ráda sama...
hmmm, myslím, že to tu máme nastavené všechny stejně.... bohužel

Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 13:31
- Nahlásit

PetraK

zhledem k tomu, že mě včera náměstek šel zavražit poté, co jsem pravila, že jsou od sebe s mou kolegyní k nerozeznání, řek, že sem se tim pádem podruhý narodila

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 13:36 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

brut
hmmm, myslím, že to tu máme nastavené všechny stejně.... bohužel
Já nevim, co si pamatuju po povodni u nás byli všichni taky hodnější, teda až na pár výjimek.
Strašně moc lidí nám pomáhalo (rodiče mýho kamaráda, tátovi kamarádi z modelklubu, moji kamarádi, mamčina tehdejší šéfová, dokonce i tátova sestra, králíkáři). Spolužáka ze základky jsem potkala, jak někomu jel pomoct. Spíš je to o tom, že relativní přepych, co tu máme, budí zdání, že tý pomoci neni zapotřebí (edit. pomoci i ve smyslu vlídnýho slova, úsměvu)

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 14:10 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Všechno nejlepší k svátku, přeju

Hipííííkuuu Hipíkuuu vypěstovala jsi tu nejkrásnější růži !!

díkuju

brut

nebooooj, sem měla na uších sluchátka a řvalo mi tam něco jinýho

nevěřim, nééévěřiiim. Sedělas a zjihle poslouchala a řikala si: Ach bóže, ach bóže jak já mohla bejt tak hloupá a tvrdit vo tomdle že se to nedá poslouchat. Ztracený roky to byly!! Do konce života už si nic jinýho nepustim

Fifi

tlamka silne zesedivela

hrozně moc, viď? Já nevim, čim to je, ale koukala jsem, že u zrzavejch to tak někdy bývá. Občas si řikám, že třeba ze štrézu?? z těch vos?? esli mu to nepřidá?? co člověk ví. Ze mě ale rozhodně nešedivý!!!

A Brtnik byl fakt takovej zjihlej

žejo, žejo no jo voni si ho mrchy vochočily jak srnku občas si říkám, že kdyby byla bejvala některá v tu chvilku volná........ co jeden ví??

Hele ho hošíka Beskydskýho

a tuto, tuto je fotka kterou naprosto miluju . je neuvěřitelně vyvedená a to přes to, že byla focená jen telefonem. A není to podzim, je to prvního srpna cestou na Velký Javorník přes Malý Javorník

jááá chci zpááátkyy

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 14:11
- Nahlásit

kachna_

Já nevim, co si pamatuju po povodni u nás byli všichni taky hodnější, teda až na pár výjimek.

to jo, tohle většinou umíme. Mrzí mě, že se umíme takhle chovat jen když je průser. A to ještě poslední dobou takových lidí i ubejvá (jestli je to tím, že těch katastrof přibejvá a lidi si na to postupně zvykají???, nevím).
A štve mě, že to umíme jen a jen když je průser.

Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 14:37
- Nahlásit

PetraK
A štve mě, že to umíme jen a jen když je průser.

jo.... a pak, když se zas začne normálně fungovat, přijde na lámání chleba, a je to v hajzlu ... nojo...

Nesnáším oslavy Silvestra, už vůbec nechodím na ulici a tak. Ale krásnej Silvestr byl v 89 na Václaváku. My tam šli s (ne)přítelem a kamarádama. Kluci měli batohy nacpaný flaškama.
Vedle nás byl starší, konzervativní pár. Paní prostřela ubrus na auto a položila tam mísu s načančanejma chlebíčkama a nabídla všem okolo, včetně pankáčů, kteří stáli vedle. Ti jí zas na oplátku nabídli špeka... Bylo to fajn , zůstali jsme tam skoro do rána. Nikdo nikoho neurážel a ani když bylo později dost vožralejch, nezaregistrovala jsem jediný incident... zvláštní...

brut
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 14:46
- Nahlásit

kachna
jj, v dobách krize či neštěstí jsou k sobě lidi vlídnější, ale jak to přejde, tak zase začne ten kolotoč v němž se vezeme. Já bych řekla, že je to hodně dáno tím, co vlastně máme a že toho máme až moc. Navíc nám chybí soucit, pochopení, porozumnění ... nebo spíš už jsme tak uspěchaní, že se nám zdá i úsměv jako přepych, páč zdržuje. Nevím, ale vím, že se mi tenhle přístup nelíbí, vadí mi způsob, jakým to tu vedeme a jak se k sobě chováme...

PetraK
Sedělas a zjihle poslouchala a řikala si: Ach bóže, ach bóže jak já mohla bejt tak hloupá a tvrdit vo tomdle že se to nedá poslouchat. Ztracený roky to byly!! Do konce života už si nic jinýho nepustim
pane jo, ty jsi vážně najiva ... tohle by mě nikdy ani nenapadlo, natož, abych si to říkala....

Krásné fotečky, takové pohodové, prázdninové

brut
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 14:50
- Nahlásit

zůstali jsme tam skoro do rána. Nikdo nikoho neurážel a ani když bylo později dost vožralejch, nezaregistrovala jsem jediný incident... zvláštní...
nemyslím.... bylo v tom očekávání něčeho nového, lepšího, smysluplnějšího... vzalo to za své ve chvíli, kdy došlo na to lámání chleba. Od té chvíle se zase všichni chovají jak stádo svinííí ( Svinííí promiň, tebe se to netýká) a začnou se chytat za nos jen v těch průserových chvílích....

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 14:56
- Nahlásit

Ale krásnej Silvestr byl v 89
Bylo to fajn

jo vím , jenže , kdeže loňský sněhy jsou Já blbka si tehdá, když jsme se srocovali na Václaváku, utíkali a drželi při sobě, myslela, že tady v tom státě to bude jinak, že dokážeme.... no leda tak vohno. Měla jsem poslechnout fotra, když mi nabízel dvě zelený karty do států. Jenže já tvrdila, že přece nevzemu kramle, když se konečně začínají dít věci (háhá a že se pak teda děly a dějí :mad, že to tady bude všechno jinak, že jsme skvělej, hrdej a schopnej národ. No... schopnej národ jsme - někdy naprosto všeho .ááále.... zase tu máme krásně, to je fakt. stejskalo by se mi a ve státech bych se stejně mezi těma íkvoněma zbláznila.

brut
pane jo, ty jsi vážně najiva

ne! sem nezdolnej optimista, vono na to jednou natuty dojde :

Krásné fotečky, takové pohodové, prázdninové

jo bylo tam fajn. Na tom javorníku úplně nejlíp, páč tam jsme byli sami. Když se podíváš do celýho alba, najdeš tam i co?? pěkný fotky MLOKA a taky krásný zamechovaný kořeny. Byli jsme v pralese Razula. Uvnitř.

Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 15:04
- Nahlásit

brut
začnou se chytat za nos jen v těch průserových chvílích....

Jj, spojilo to i mámu a mě. Když jsem jí v listopadu říkala, že do toho jdu, řekla: "Samozřejmě, koťátko, ale vem si dvě čepičky, kdybys dostala pendrekem přes hlavu, abys jí měla trošku víc chráněnou... Přišlo mi to hrozně srandovní a milý... Odešla jsem z domova v 16 a mezi mámou a mnou téměř furt probíhaly buď tvrdý boje nebo mlčení...

Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 15:12 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

PetraK
Já blbka si tehdá, když jsme se srocovali na Václaváku, utíkali a drželi při sobě, myslela, že tady v tom státě to bude jinak, že dokážeme.... no leda tak vohno. Měla jsem poslechnout fotra, když mi nabízel dvě zelený karty do států.

Ách jo.... zachovala bych se stejně... I když i v tom povzneseným (nebo co) stavu, mě furt nějakej hlásek našeptával, že všeho do času, a že to jde nějak příliš snadno... V laufu jsem byla, ale ne úplným...

brut
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 15:17
- Nahlásit

PetraK
sem nezdolnej optimista, vono na to jednou natuty dojde :
když myslíš ....

Když se podíváš do celýho alba, najdeš tam i co?? pěkný fotky MLOKA a taky krásný zamechovaný kořeny. Byli jsme v pralese Razula. Uvnitř.
mlok máme v chatě .... ale prales závidím, tak jsem ještě nebyla

Jj, spojilo to i mámu a mě.
to je moc důležité a i proto z toho máš tak pěkný pocit

ale vem si dvě čepičky, kdybys dostala pendrekem přes hlavu, abys jí měla trošku víc chráněnou...
nádhera, fakt že jo

Odešla jsem z domova v 16 a mezi mámou a mnou téměř furt probíhaly buď tvrdý boje nebo mlčení...
mno, to znám, jen já neodešla a jak jsem zjistila, tak jsem udělala dobře... v 19 jsem o ní definitivně přišla a litovala bych pak toho, že jsem s ní nebyla. Takhle jsem vše ustála jen díky tomu, že jsem zůstala...

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 15:28 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

I když i v tom povzneseným (nebo co) stavu, mě furt nějakej hlásek našeptával, že všeho do času, a že to jde nějak příliš snadno.

no já jak jsem tupohlávka emotivní, tak mi nenašeptávalo vůbec nic, Fifijovou sem ešče tehdá neznala, aby mi poslala ty dva neurony navíc... , fakt jsem si trapně myslela, že budeme dobrý a spravedlivý království, kde lidi nejsou svině . Fotr se cynicky smál a já ho poslala do..... no pro kliky, že tomu vůbec nerozumí .

si dvě čepičky, kdybys dostala pendrekem přes hlavu, abys jí měla trošku víc chráněnou

.
pamatuju si jakej hroznej strach jsem měla, když jsem utíkala do Opletalky. Tehdy tam na levém rohu byl barák, kterej měl něco jako podloubí. Policajti, jak byli blbí, tak stáli jen přes ulici a chodník my to stihli prosvištět ještě tím podloubím, než to dozatáhli. Doteď si pamatuju, jak jsem se otočila a viděla sráče policajtskýho nějakýho vo fous staršího jak já, jak bere pendrekem paní, která mohla bejt jeho máma. udělalo se mi fyzicky špatně a jen proto, že moje tělo se zvracení fest brání, sem se tam nepoblila. pamatuju si to opravdu živě doteď. Pak jsme běželi s Brtnikem až do Dlážděný, myslela jsem že vyflusnu plíce, posraný cigára , našli jsme první budku a já šla pod dojmem toho obrázku volat mámě domů, že jsem v pořádku.

brut

když myslíš

to víš, tetkon mi to myslí, dyš mi Fifijová věnovala svoje dva neurony

mlok máme v chatě

to neřikej před Brtnikem

Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 15:31
- Nahlásit

brut
jen já neodešla a jak jsem zjistila, tak jsem udělala dobře... v 19 jsem o ní definitivně přišla a litovala bych pak toho, že jsem s ní nebyla

Tak já myslím, že bylo dobře, že jsem odešla, ale zároveň moc děkuju tomu nahoře, že poslední roky jsme s mámou spolu byly v pohodě a vybodly se na to, že já nebyla ideální dcera a ona ideální matka...

Hyena
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 15:40
- Nahlásit

Jsem tu na skok, bo doma mám kvůliva pozdní platbě na pár dní odstřiženej intronét.
brut
PLÁAAAAAACCCC!!!!!!!
PetraK
všechno nejlepší a tady něco na sebe

Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 15:46 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

PetraK
no já jak jsem tupohlávka emotivní

A tak to já taky, ale mě v tý době bylo o něco víc než tobě... A stejně jsem pak byla v některejch věcech dost pošetilá...

Podobnou naivitu jako ty, jsem projevila ve 22, když jsem se pohádala s máti kvůli tomu, že mám za patama estébáky. Jí to nevadilo z principu, a že tím profesně může být poškozena i ona a táta, naopak mě podrželi, když mě tím tlačili fízlové ke zdi. Ale máti byla vzteky bez sebe, že v tom taky hrajou roli bejvalí svazáčtí sekyrníci. To já tehdy prostě slyšet nechtěla a vytěsňovala jsem to.

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 15:56
- Nahlásit

, že já nebyla ideální dcera a ona ideální matka..

to je hezký. , jako že fakt.
mno škoda, že člověk tydlety věci nějak nemůže zjistit úplně brzo a včas.

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 16:00
- Nahlásit

Hyena

všechno nejlepší a tady něco na sebe

Jéééžiš! ty sou!! TY SOUUUUU!!!! panebožepročmámtakmalejbotniiik!!!!
SOU NÁDHERNÝ!!

díky za přáníčko.

To já tehdy prostě slyšet nechtěla

voni ty rodiče maj prostě asi i někdy pravdu???

děsný, je že co se politiky týče, tak můj fotr má naprosto, ale naprosto přesnej odhad toho co bude. Opravdu. Bohužel. Pamatuju si, jak mi někdy v roce 1985 nebo šest naprosto přesně vykreslil, jaká potíž přijde jednou z arabskýho světa . Jedenáctýho září se ukázalo, že nebyl od pravdy ani o píď vzdállený . Vážně nepřeháním a ani si nevymýšlim, trefil to bohužel hodně moc.

brut
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 16:09
- Nahlásit

Hyena
Jsem tu na skok, bo doma mám kvůliva pozdní platbě na pár dní odstřiženej intronét.
brut
PLÁAAAAAACCCC!!!!!!!

cožééééé, to je škoda..... sem si říkala, proč nejsi na skypu ..... díky za plácnutí, už si budu dávat pozor

PetraK
to víš, tetkon mi to myslí, dyš mi Fifijová věnovala svoje dva neurony
si myslím, že to nebyly její, ale že je jen někde našla... ty svoje totiž potřebuje

to neřikej před Brtnikem
jel by je studovat nebo by se nám vyhýbal jak čert kříži?

já myslím, že bylo dobře, že jsem odešla, ale zároveň moc děkuju tomu nahoře, že poslední roky jsme s mámou spolu byly v pohodě
tomu rozumím

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 16:11
- Nahlásit

brut

ale že je jen někde našla.

ty vole jako sekáč nějakej, jo?? no to mi teda bude platný! vyšeptalý neuróny!

jel by je studovat

á je správně. Pokaždý je naprosto nadšenej, když na ně narazíme.

brut
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 16:15
- Nahlásit

PetraK
ty vole jako sekáč nějakej, jo??
přece si nemyslela, že by ti dala svoje?

no to mi teda bude platný! vyšeptalý neuróny!
náhodou i v sekáči bývají luxusní věcičky

á je správně. Pokaždý je naprosto nadšenej, když na ně narazíme.
vidíš, a k nám to zase až tak daleko není

Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 16:16
- Nahlásit

PetraK
voni ty rodiče maj prostě asi i někdy pravdu???

A to asi i jooo , ale asi je to i tak, že některý zkušenosti jsou nepředatelný a že můžeš akorát držet palce, aby se dítku časem rozbřesklo a až dostane přes hubu, aby se zase zvedlo... Aspoň já teda byla (a jsem asi pořád), umanutá ukrutně

brut
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 16:41
- Nahlásit

PetraK
ale asi je to i tak, že některý zkušenosti jsou nepředatelný a že můžeš akorát držet palce, aby se dítku časem rozbřesklo a až dostane přes hubu, aby se zase zvedlo...
přesně tak to je ..... můžeš tu pro něj být, ve chvíli, kdy bude potlučený moc, ale ne tak, aby na tobě zůstalo závislý a stahovalo ke dnu jak sebe tak tebe. Zkušenosti jsou nejen nepředatelný, ale i dítka je nechtěj slyšet... potřebují získat svoje a natlouct si sami

Dámy, hezký večír přeji ... my jdeme grilovat a povídat o zdravotnictví, o Africe, o harantíííích, o psech a hlavně o tom, jak je svět vlastně krásnej,i když nám teče do bot...

Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 17:19 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

brut
Dámy, hezký večír přeji ... my jdeme grilovat

Také ti přeji krásnej večer

Jinak jak jsme tak dneska vzpomínaly, tuhle písničku jsem jako poslední nechala zahrát mámě ....nee, není depresivní..

http://file002p.mylivepage.com/chunk2/5478355/2864 /Eva%20Olmerov%C3%A1%20-%20Tam%20pod%20nebeskou%20 b%C3%A1n%C3%AD.mp3

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 17:31
- Nahlásit

PetraK
dyš mi Fifijová věnovala svoje dva neurony
To bych ti neudelala! Nejsou ze zadnyho sekace, jsou to funglofky!!! Tak si jich vaz.

a jsem asi pořád), umanutá ukrutně
prej "asi"....

brut
Krasny vecer a prijemnou grilovacku preju.

Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 17:42 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

Fifi
prej "asi"...

nj, na to si vzpomenu, až se zas začnem hádat, která z nás je větší diktátor...

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 17:50
- Nahlásit

která z nás je větší diktátor...
JA!

A ble, venku je zase teplota nechutna, 28 ve stinu je tedy prilis na nas. Kremylek lovil podel plotu deticky, co tu jezdily na motokare, mam pocit, ze ji brzo trefi. Co starickove, jak ti snasi tyhle teplotni vykyvy?

PetraK
Ad to sediveni, njn, prijde mi zase vic stribrnej, nektery plemena to maji geneticky dany a nektery maji holt svihly pancicky.

<< 1 ... 1377 . 1378 . 1379 . 1380 . 1381 . 1382 . 1383 . 1384 . 1385 . 1386 . 1387 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání