Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 1377 . 1378 . 1379 . 1380 . 1381 . 1382 . 1383 . 1384 . 1385 . 1386 . 1387 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 15:43
- Nahlásit

PetraK
rohnout Tě můžu dycky, v brzku Ričrd doveze i koberce, takže balící matroš je...
ještě není... teprve dorazí

hlavně... vyčůůůranáááá
to je fakt

chyba
nemyslím... já nerada "mrtvý" těsto

jak pěst na oko
ale splnila by svou roli

tu mám taky, celej záhon
a mateřídoušku si našla?

Tady máš něco pro uklidnění :

http://www.youtube.com/watch?v=yPbdd73Yu54&feature =fvst

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 15:57 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Sovo, sovo, sovo, JE TO HOVNO!!!!
Kremylek vytlacil Vysocinu. Z metrovyho salamu se stala takova klobasecka velikosti tech pidi grilovacich, obalena ve slupce Vysociny. Alobalu tam bylo dosti. Huuuf.

A rano jsem v koupelne nasla stonozku, teda spis stonohu, ta vam byla obrovskaaa, hrozne rychla, takova zrzocerna a placata, nez jsem ji vynesla ven, deset minut jsem ji studovala. Behala po sklenicce jak krecek v kolotoci, asi ji pak bolely noozicky, hodne nozicek.

brut
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 16:01
- Nahlásit

Fifi
Kremylek vytlacil Vysocinu. Z metrovyho salamu se stala takova klobasecka velikosti tech pidi grilovacich, obalena ve slupce Vysociny. Alobalu tam bylo dosti. Huuuf.
pašandáááááááááááá, ale trávila ho dost dlouho

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 16:07
- Nahlásit

brut
ale trávila ho dost dlouho
No od soboty, no. Je to zvlastni, asi maso melo ve strevech prednost zprava a tak vysocina musela pockat.

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 16:12
- Nahlásit

Fifi

Z metrovyho salamu se stala takova klobasecka

Disértáška na téma: Metamorfóza šišky v klobásečku! je u ščastného konca

A rano jsem v koupelne nasla stonozku,

sme kdysi na Mácháči viděli několikero obřích, ale jako fakt hodně velkých, byly žluto červeně pruhovaný a Muprhy na ně řval jak prorvanej. Nikdy jsem už žádnou takovou neviděla.

brut

ale trávila ho dost dlouho

to jo . No asi si to chtěla užít, páč kolikrát se jí to zase povede, ne? tak to přece nevyprdne hned z první

a mateřídoušku si našla

ne vono to tam je tak moc zarostlý!! ale ještě nedošlo na pátrání úplně dedektývní vzhledem k tomu mýmu choření. Polepším se

ještě není... teprve dorazí

no a to neva, páč ščestí přeje připraveným! víme?

. já nerada "mrtvý" těsto

co je mrtvý těsto?
esli ti přijde mrtvý, můžeš ho nechat za voknem na slunku a natuty to dost vožije

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 16:13
- Nahlásit

Fifi

Je to zvlastni, asi maso melo ve strevech prednost zprava a tak vysocina musela pockat.

hele loni na horách, jak zaúřadoval kuchař s Ešusem s těma párkama, tak když blul, tak enem párky, večeře, která proběhla AŽ PO nich - kuřecí křídla a zelenina, tam prostě nebyly. To strávil přednostně a vyblul jen ty posraný párky, takže jo, maso mělo určitě přednost zprava

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 16:19
- Nahlásit

PetraK
A ted sem docetla, kterak cerny vizlove na svet prisli, to je dobra smeska Ale fakt krasny zvirata, nekdy se halt nechteny krizeni povede, jindy zase ne tolik. Rtw bonzaj.

To strávil přednostně a vyblul jen ty posraný párky
Je to zajimavy, jak si to zaludek a streva mezi sebou domluvi, vid.
A jako cockovou polifku mi prestan hanet, zrovna varim uzenou, ale cockovka je dobrej napad na vikend, dlouho nebyla.

Janiii
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 20:27
- Nahlásit

zdravim,
nasr** nálada nepřešla ale asi to bude prostě vyčerpáním, jsem prachsprostě na dně, už prostě nemůžu
PetraK
pani koukejte ale střelhbitě něčim ucpat trysku v kafovaru, chci vidět někoho normááálního a nemyslim tim růůůžofku

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 21:16
- Nahlásit

Janiii
nasr** nálada nepřešla

éééjch pani, tak to chce tak dvoulitrofku ???zelený!!!

víš co? napiš jak bylo na Malý skále, vzpomeneš si co bylo a bude líp.

střelhbitě něčim ucpat trysku v kafovaru,

pracuje se na tom, teda růžofka pracovala, když jsem našla po návratu v kávovaru plesnivý zbytky kafe v tý odpadní nádobě, zvednul se mi kufírek

Fifi
Rtw bonzaj.

JÉÉŽIŠ TEN JE NAPROSTO BOŽÍ!! Znáš ho osobně?? by se mi líbil moc, fakt vypadá naprosto jak rotvík varianta brot

polifku mi prestan hanet,
nehanim, taky jí mám ráda, sem jen psala, že na ní ujíždíte paninko teda ujíždíte... spíš ulítáváte v tomdle případku

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 21:42
- Nahlásit

Fifi
Rtw bonzaj

hmmm, Brtnik prohlásil, že je vošklivej. Vůbec nemá fkus. Mně se líbí a moc.

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 21:42
- Nahlásit

PetraK
teda ujíždíte... spíš ulítáváte v tomdle případku
Vono je smutny, ze ty kalhoty prdly i bez cockofky. Muzu se utesovat, ze mely svy leta a neco se nasedely, nabehaly a tak.
Nyni se jdu nafukovat a vydychavat z pripojeni, dosti me modem sere posledni dny. Zitra asi nasejri nejake ty jarmilky, co volaj rece.
Brou noc.

brut
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 21:46
- Nahlásit

Prosím vás, až zase budu chtít někomu pomáhat, pořádně mě plácněte ..... teď jsem strávila 3 hod řešením problému, který se bude furt opakovat a nikdy se nevyřeší, páč jedna strana je naprosto neschopná empatie a musí být mermomocí po jejím ... nejhorší na tom všem je, že to není chlap

PetraK
No asi si to chtěla užít, páč kolikrát se jí to zase povede, ne? tak to přece nevyprdne hned z první
to je fakt.... takovou dobrotu jen tak mít nebude

vono to tam je tak moc zarostlý!!
tak třá příští rok se objeví

co je mrtvý těsto?
mrtvý těsto je všechno okolo pizíííí a pak taky v kynutejch knedlíkách ....zkrátka těsto bez ochucení

esli ti přijde mrtvý, můžeš ho nechat za voknem na slunku a natuty to dost vožije
si nemyslím, u nás by ho určitě sežrala nějaká kočka či sezobla ftíca

Fifi
Rtw .
týýý jo ...kdo byla maminka, snad ne jezevec?

Janiii
ale asi to bude prostě vyčerpáním, jsem prachsprostě na dně, už prostě nemůžu
je toho moc... to bude tím. Chtělo by to dovču, ale opravdu klídek, pohodu...

brut
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 21:48
- Nahlásit

Fifi
Nyni se jdu nafukovat a vydychavat z pripojeni, dosti me modem sere posledni dny. Zitra asi nasejri nejake ty jarmilky, co volaj rece
jsou nějaké erupce na slunci či co...teda na připojení
Jarmilky by měly radost, místo Viléma by četovaly

Brou noc
dobrou

PetraK
Brtnik prohlásil, že je vošklivej. Vůbec nemá fkus
je to chlapeček, co čekáš?

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 16 Srp 2011 23:54 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

PetraK
Disértáška na téma: Metamorfóza šišky v klobásečku

No vidíš, a to někde Fifinka o Křemílkovi neuctivě napsala, že má 2 šedé buňky mozkové...
A přitom je Křemílek intelektuálka jak řemen a žádná loupežnice - bylo to specifické ztvárnění existencionalistického dramatu inspirovaného F. Kafkou..

denyk
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 06:43 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

Morgén,
Ešušáčková fše nejlepší k svátku

dnes si to zasloužíš...

denyk
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 07:04
- Nahlásit

Fifi
Kremylek vytlacil Vysocinu.
nejdřív jsem temu nerozuměla....

brut
mrkla jsem na ta videa..to jedí plody opuncií, viď....
uf je to teda masakr když vidím, jak si kolem mě všici furt stěžují....

Petro dívala jsem se na vižlátka...no úžas, ale ten černej vede, ty svaly, jak se leskne je prostě nádhernej péf

U nás pro změnu celou noc pršelo

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 08:08
- Nahlásit

Rumštajn
PetraK
Tady jsou Ramštajní k svátku
http://www.youtube.com/watch?v=ucXVYu7iI-A

http://www.youtube.com/watch?v=m8ei4L68CLU&feature =related

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 08:51
- Nahlásit

RRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
RRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
RRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!

Táááákže ŠŠŠŠŠÉÉÉNE NÁMENSTÁG KAŽDÝ PETROLÍNĚ KTERÁ SEM NAČÍHNE. ALE POCHOPITELNĚ NEJVÍC MNĚĚĚĚĚĚĚĚ

(která navíc deeefacto ani svátek nemá )

a nadělim si tady úplně moc hošíčkůch

a ešče růžičku ku svátku...

Kolega mi právě popřál pěhné narozeniny , nechápala jsem, tak mi vysvětlil, že mi původně chtěl popřát ku tomu svátku, ale vzhledem k tomu, že mě včera náměstek šel zavražit poté, co jsem pravila, že jsou od sebe s mou kolegyní k nerozeznání, řek, že sem se tim pádem podruhý narodila

kachna_

Tady jsou Ramštajní k svátku

:

Kachna ty seš fakt hroznej magor ten Kokain s vlkem a zajícem nemá chybu a Simspsni to tumlujou zdatne .

denyk

dnes si to zasloužíš...

holky díkec, já na to naprosto co?? naprosto za-po-mně-láááálalááá! sem tupohláfka obecnáá - ale víte že to nejni marnej život?

Janiii
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 08:53
- Nahlásit

PetraK -Vsecko nej k svatku,ikdyz ho dneska neuznavas a neslavis

brut
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 09:06
- Nahlásit

Zdravím vespolek

PetraK
noooo, že máš ten svátek, tak ti k němu taky něco přidám , ale fakt vyjííímečně a hlavně společně s přáním všeho nejlepšího a taky ať se ti všechna přání co nejdříve splní

http://www.youtube.com/watch?v=QDd04mOK71I

a aby ti to nebylo líto, tak tady je ještě jedna

http://www.youtube.com/watch?v=6KkKrULDCbc

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 09:25
- Nahlásit

TO NENI MOŽNÝ!! TO NENI MOŽNÝ!!!

TO
NENI
MOŽNÝ!!

SPADLY KRKNONOŠE'!!!

BRŮŮŮŮŮTIČKAAA PUSTILA RRRRRRAMMŠTÁÁÁJN!!

JÁ SE PICNU

Díkuju moc!!! a aji za to druhý krásný přání. A ftipný a pravdivý

Janiii

-Vsecko nej k svatku,ikdyz ho dneska neuznavas a neslavis
slavim slavim, to bych byla blbá, kdybych ho neslavila, ne?
a díky za přání

Eire
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 09:53
- Nahlásit

PetraK

Všecko nej ku jmeninám paní Petro

denyk
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 10:08
- Nahlásit

naprosto za-po-mně-láááálalááá
Včera večer zas bylo haló 
A nakonec jsem to zmrvila já. Vrčel na jorkšíra který byl v dálce u druhý bytovky.
Mohl se strhnout tak jsem mu dala sedni. Vůbec nevnímal, prostě jsem tam nebyla. Tak jsem mu chtěla přimáčknout zadek k zemi když neposlechl. Byl úplně na nerv že s ním manipuluju (když je v klidu stříhám drápky, čistím uši, zuby, tahám klišťata – má nervíky je spíš rozklepaný, olizuje se uklidňuje mě ) rozšířené zorničky, klepal se funěl. Jorkšír odtáhl a on se nakonec uklidnil, ale přišlo mi že je z mé reakce docela v šoku. Je fakt spíš bázlivější.
A co se týče toho vrčení je to fakt vrčení nejen mumlání, to už poznám z postoje těla-naježený chodí po špičkách pomalu, dělá se větším….
Když si hraje s kámoškou labradorskou tak občas povrčává když se honěj, to je ale samo úplně jiný vrčení…

PetraK
, já na to naprosto co?? naprosto za-po-mně-láááálalááá
takže nebude zákusek ani vaječňák? to si vypiješ

co jsem pravila, že jsou od sebe s mou kolegyní k nerozeznání, řek, že sem se tim pádem podruhý narodila
je čas hledat novou práci

Fajka
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 10:18
- Nahlásit

Ramštáááááááááááááááááááááááááááááááááááájn,
šeeeecko NEJ NEJ NEJ k sfátkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 10:30
- Nahlásit

PetraK
Haaaskej svatek, pekelnice Bořeticovita!!!
Posilam par neuronu k svatku, at se ten tvuj jeden neciti tak osamocene

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 10:42
- Nahlásit

denyk

nebude zákusek ani vaječňák?

bude. dostane ho Bréca, aby zase kapek přibrala a neprošla už konečně těma dveřma

je čas hledat novou práci
no, spíš to včera vypadalo, že mám tak dvě sekundy na to, abych sepsala poslední vůli

Vůbec nevnímal, prostě jsem tam nebyla
hm. tak to asi ještě byla malá vzdálenost pro něj, aby Tě v přítomnosti jinýho psa vnímal?? Cvičíte to i normálně? chce to nejdřív spolehlivě nacvičit v klidovým prostředí, pak přidat ruchy a nakonec v dálce psy. Jestli to ještě nezvládá, aby tě vnímnul, tak vodítko, otočka, za chůze k noze a prostě jdeme! Po pár krocích otočit znovu dát sedni, v ruce musíš mít něco moc dobrýho. Ono dokud to spolehlivě nezvládá za jinejch okolností a i na určitou vzdálenost, kterou na začátku potřebuje, tak to po něm nejde chtít, musí se po krůčkách.

Fajka

kukuju

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 10:45
- Nahlásit

Fifi

Haaaskej svatek, pekelnice Bořeticovita!!!
Posilam par neuronu k svatku, at se ten tvuj jeden neciti tak osamocene

tyyyyyyyyyyys taky naprosto blbáááááá

Eire
Všecko nej ku jmeninám paní Petro

taky díkuju, noo to by byly dárečky!! pěkně čtyři..... to by Brtnika vezli . Proč kurnik člověk nemá o fous víc těch prašulí. ne moc, nepotřebuju se rozcabovat, ale o fous, aby se dalo bydlet na chalupě, kde bych si takovýhle dárečky mohla doopravdy dopřát. Na ja, tak zas čék nesmí bejt moc rozcapenej, že jo.

brut
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 12:13
- Nahlásit

denyk
mrkla jsem na ta videa..to jedí plody opuncií, viď....
uf je to teda masakr když vidím, jak si kolem mě všici furt stěžují....

jj, plody opuncií, jsou prý moc dobré a hlavně výživné, kor v době, kdy není nic jiného k jídlu .... masakr to je, pokud to nevidí člověk na vlastní oči, tak tomu nevěří. To sucho, bída a přesto jsou ti lidi usměvavý, milý a ochotní .... něco, co tady už ani neznáme.

PetraK
TO NENI MOŽNÝ!! TO NENI MOŽNÝ!!!
TO
NENI
MOŽNÝ!!
SPADLY KRKNONOŠE'!!!
BRŮŮŮŮŮTIČKAAA PUSTILA RRRRRRAMMŠTÁÁÁJN!!
JÁ SE PICNU
Díkuju moc!!! a aji za to druhý krásný přání. A ftipný a pravdivý

co blázníš? Je teda fakt, že se mi příčilo vůbec je najít, natož pustit, ale když máš ten svátek, tak jsem si říkala, že lepší dárek bych ti asi dát nemohla... Užij si svátek ...

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 12:20
- Nahlásit

brut

brut, můžeš mi ty videa sesumírovat a hodit s komentáři na emila? ať se na to časem taky můžu podívat?

se mi příčilo vůbec je najít, natož pustit,

no práááávě, no prááááááávě, juchéééé

že lepší dárek bych ti asi dát nemohla

to jest pravda. Díky

denyk
Člen
# Zasláno: 17 Srp 2011 12:30
- Nahlásit

brut
usměvavý, milý
to máš pravdu, to mi chybí víc jak slunce...začínám zjišťovat, že jsem moc ráda sama...

PetraK
díky za mejlíky jsou to zlatíčka (-myslím ta čtyřnohá )
a je vidět jak se pan péj u nich hodně nudí...to je zívačka, už jdeméééé

<< 1 ... 1377 . 1378 . 1379 . 1380 . 1381 . 1382 . 1383 . 1384 . 1385 . 1386 . 1387 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání