| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 07:20
- Nahlásit
Rumštáááájn
Fifi
hovno bude až usneš
bylo?
http://www.youtube.com/watch?v=ggEhEBvIHGc
Fifi
Si na ne flakej naky ty autorsky loga, ni?
to jsou fotky a kresby z roku 2000-2004. V tý době to nikoho ani nenapadlo http://kralik.plivnik.cz
Jinak jsme si plánovali, že dokoukáme film a půjdeme spát. No, jenže nějakej kretén si v půl desátý začal dělat ohňostroj ne víc jak 100m od nás a na něj plynule navázala bouřka. Dítě vzhůru, psi vyjančený. Tak si dítě pěkně pospalo s náma v posteli uprostřed.
A jedna, která bude zřejmě aktuální pro Ešusku
http://www.youtube.com/watch?v=B4pE9CozXis
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 08:11
- Nahlásit
Punky reggae ráno, sluníčka
Myslím, že dneska proběhne zkouška žehem...
|
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 08:16
- Nahlásit
A než se tak stane, dám sem jednu, kterou miluje moje prateta, říká jí Bimbas paradajs
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 08:31
- Nahlásit
zkouška žehem...
společnost přátel žehu nemám vůbec rád
http://www.youtube.com/watch?v=7iRaFnD6Qgw
|
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 08:40
- Nahlásit
kachna_
společnost přátel žehu nemám vůbec rád
pozdě... budou šlehat plameny...
http://www.youtube.com/watch?v=MfWPTbhyMFQ
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 09:12
- Nahlásit
Bré ráno,
nebudeme se být ničeho nic, protože přijíždí HASIČIIIIIII
http://www.youtube.com/watch?v=y3n8edrzh4Q
|
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 09:24
- Nahlásit
Hyena
Tak to tam eště nějaký polínko přihodíme...
http://www.youtube.com/watch?v=flOvM4Z355A&feature =related
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 09:26
- Nahlásit
RRRRÁÁÁÁRARÁÁÁÁRÁÁÁÁÁRARÁÁÁÁ
RAMM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁŠÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!
ICH BIN CURÝK!!! BOHUŽEL.
Jsem totál mimo, naprosto vůbec nic nevim, třikrát jsem se vracela domů z cesty to práce a stejně jsem nechala na dveřích viset melouna, nemám lítačku, takže se tu nemůžu pohybovat, do kanceláře jsem lezla servírovacím okýnkem ,neznám hesla, přístupovky nic, nic, niiic a nechcu tady bejt, chci bejt venku, ne tady v budniku.
Prolezli jsme Beskydky, jezdila jsem chvíli na koníku po stopadesáti letech, vymašírovala sem si svůj sen. pořídila si chorobu, nakoupila dlaždice, nový krásný černý džíny u Wiliama Delvinů - z 1100 na 490,- , přijel na návštěvu prostřední synovec s přítulkou, Zrzavohubec se uchodil a já chcí zpátky do Beskyd.
a jdu koukat co jste prováděly:
|
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 09:31 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Jééééé, Peťulkoooo, ty už jsi domaaa... Sme si tu s holkama jen trochu hrály... Ty záclony začaly hořet samy a nějak se poblila zeď, až na to rozflákaný nádobí a lustr se vůbec nic nestalo Já už musím... papapapa
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 09:42
- Nahlásit
Vtírly se ti sem nějací cizí lidé a malinkou se to tu rozjelo .......
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 09:55
- Nahlásit
Ramštáááááááááááááááááááááááááááááájn
aneb koho chleba jíš toho píseň zpívej
PetraK
zdravíme maroda a kdyby náhodou bylo potřeba nějaké ošetření lékařské tak dej vědět
že si to ty budeš to mít bez poplatku ale jen vyjímečně abych neschudla
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 10:41
- Nahlásit
VY DŮRY CO JE TO TADY ZA HUDEBNÍ PRODUKCI??
[i]Ešuska bude šťastná, že jí takhle pěkně udržujeme fóru
Ešuska ví, že by mohly bejt i růůůůžový, kdyby na to přišlo.
Ešuska bude nadšená, až si pustí první odkaz na hudební produkci ..... myslím, že nadšením zrůůůůůůůžoví[/i]
kachna_
Je libo ramštajny?
když jejich děcko v 5 letech na besídce ve školce bez varování vystřihlo:
"V hlave mááááám pocit masového vraha, keď si líhaš ku mne naháá...
po-moct, pooomoct !!! to mi přihodilo vzpomínku, jak s námi jel prostřední hošíček na výlet do Prahé a ve velmi velmi raném věku si prozpěvoval: :" Bolíí mě hlavičkááá, teče mi klééf, vypadlo mi očičkooo!" ....... furt dokola.... hudba a text - vše sám autor
Jen podávám hlášení, zdá se mi, že Hipíkovi se noha lepší
tak jsem zvědavá, jak to pokračovalo dál
Rána je lepší. Pořád ale nechce na nohu došlapovat.
Žofka mi zas dneska zdrhla do hospody,
hospodskej povaleč je to!!
Snažila se Hipíka odtáhnout za ocas z polštáře na kterém leží pod mým stolem
a taky krafka.
Srdíčko moje milý....
von je pipinkáá
Ale teď večer už docela mašíroval na zahradě
TAK HURÁÁÁ
Hipík mám nohu jak novou!
JUUUPIAJÉÉÉÉÉÉ. PARÁDA'!
zde pro udatného statečníka:
takovej barbiepunk
no ty vado
A já mám asi další průser - v místním sekáči neměli dětský bavlněný punčocháče v jiný barvě, než růůůůůůžový...
NO TO JE HUMÁČ!! TAKHLE TÝRAT NEBOHÝHO NEMOCNÝHO, CO SE ANI BRÁNIT NEMŮŽE!!
Hyena
No ale počkejte na Ešusku, tu jebne
nejebne, páč si to co?? páč si to nepůůůstíííí páč tady nemože a doma na to zapomene, páč si to nebude už pamatovat
Jinak E!E
noo, to je šikovná holčička, už si umí říct na nočnik!!!
vozík nikde. Našla jsem ho o kus dál prázdný. "Čistě náhodně" měly kousek od mého vozíčku tři dámy ve svých vozíčcích dva pytle rajčat- jeden s přesně ( na halíře) s tou samou cenou jako můj- ale samozřejmě to byla jejich rajčata
to si děláš SRANDU??? ty vole!! to by mě asi trefilo, to je neuvěřitelný!!!
Mathea
..............
ES!!
KDE JE TEN ZBYTEK JAKO??
ale je mi krasne
to je gůůt, ozvu se
Fifi
chtelo by to po dovolene nejakou dovolenou.
NAPROSTO SOUHLASIM!!!
mne hnije prst
cos dělala?
Hipik vypada spokojene,
že jo?? ale punčošku teda ať si nechá, určo ať si jí nechá, já ju nechcu
kachna_
Může být psíček na králičí diskusi?
já vžádnem případě se nechci do toho vměšovat ,ale tento pán určitě vý o čem píše a musim mu dát za pravdu na 100%
--- Chvíle rozpačitýho ticha a pak se Michal nejistě zeptal
"A to jí tim chce jako mlátit?"
bože bože, voni uměj bejt tak roztomilý
MYSLIM ŽE VÁS ASI NEDOČTU je toho nějak moc
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 10:44
- Nahlásit
, ty už jsi domaaa..
UŽ!! JO UŽ SEM DOMA!! důry jedny zlotřilý
Sme si tu s holkama jen trochu hrály... Ty záclony začaly hořet samy a nějak se poblila zeď, až na to rozflákaný nádobí a lustr se vůbec nic nestalo Já už musím... papapapa
NIKAM ! TADY BUDEŠ! to si ešče vyřídíme!
Fajka
Ramštáááááááááááááááááááááááááááááájn
neb koho chleba jíš toho píseň zpívej
v tom případku seš na tom dost blbě, u nás nejni ani drobek nejni nic.
áhodou bylo potřeba nějaké ošetření lékařské tak dej vědět
neboj se, počitám s tim, že když se mi přitíží, zavolám si rychlýho doktora
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 11:12
- Nahlásit
Snědla všechno, ovšem jen z ruky, sama nee... a na závěr si důstojně krkla jak starej námořník.
chtěla taky opečovávat, no!
asi by to chtělo ubrus...
Myslíš něco jako toto?
ty vole Marlén Dytrych!
Léku by se neměla dotknout ruka (důvod neznám -
no abys nesundala tu látku co na tom je, nebo tak nějak mi to vysvětloval tehdá Herčoun poté, co jsme nejdřív ty kuličky Murphymu stříleli po kuchyni aby si je chytal sám
brut
Dámy, jsem tu jen na skok, páč mě sklátila nějaká žaludeční potvora..
tjo, tak doufám, že už je dobře?? vím, žě něco teď krutě řádí.
Fifi
a v pondělí nás za to Ešuska namele do karbanátků )
To nee, ta nas tu sezehne hromadne
A MĚLA PRAVDU!!
Fifi
A ad Sadlo, tak strasne se mi po ni na tabore styskalo, nic si neprdelo ve stanu, nehlidalo vozitko navazno..
pani, nebujte moc smutná, foukám na dálku na dušu
vlk
.... aneb jak říkala naše babička, doktor v domě je požehnání
ty jsi krafkááá
Fajka
hele von je s těma prďuchama emerickejma na těch fotkách úplně jak jejich vlastní matka nějakou kojící fotku tam nemáš??? neudivilo by mě to
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 11:14 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
Zdravím,
a vítám šéfovou tadyhlenctohorůžovýhofóra
tak Hallo zpět v realitě
Trochen jsem to tu očkem proběhla a pobavila se a čučím, že tu něgdo taky poslouchá Garage Tonyho prostě miluju má skvělý pohyby
Hodně jsem se pobavila nad sežraným salámem
Před chvílí mi ale před bytofkou ztuhnul úsměv....ten můj zrzavej magor napadl psa samo, že byly před bytofkou fšechny drbny a čuměly s otevřenou hubou .
Prostě rodina vedle ve vchodu hlídá asi 6-ti letého westíka, je tam asi 14 dní a vždy na nás držkuje z balkónu a oba byli na volno...my jsme vyšli spoza bytovky...byli jsme moc blízko, jinak by se vrátil...a pán už byl téměř u westíka-ten vyštěkával Bukáč se k němu blížil naježen nahrben a westíkov se to nelíbilo...Bukáč mu (doufám ) slintnul na záda, pán hodil botu já vodítko a zrzavej vzal zpátečku. Tak jsem ho vzala za krkem a zařvala co dělá...ach jo mám z toho nerv ještě teď. Měla jsem ho mít na vodítu a nespoléhat na to, že tam nikdo nebude . Ještě jsem se po 15-ti minutách byla zeptat, jestli mu teda opravdu nic není, prý že ne.
Bukáč měl bobky ještě doma.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 11:16
- Nahlásit
A už tu nejsem bo se stydím .... a jsem rozklepaná a mám nerv a, to zas budou odpoledne story
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 11:28 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
kachna_
něco pro Ešůsku k zakončení mejdán
vlk
nebude to pro Esšálkovou lepčí takhle
Krafky, krafky, prostě ste krafky
Fifi
Kremylek se zachoval velmi nehezky a stydim se za ni. Zpestrila si veceri a ukradla z batohu navsteve Vysocinu. Celou sisku. Velkou, cca kilovou, zabalenou v alobalu. Zbyly jen kousky alobalu a taky etiketu nechala.
jehehéé, jehehééé ...... jeli jsme tehdá na dovolenou.... rozšoupli jsme se a ze své tehdejší chudinské výplaty zakoupili celou štangličku hypersuperúžasnýho salámu.... donesli nákup domů....připravovali věci na odjezd... vybalovali nákup....vybalili nákup (teda mysleli, že vybalili nákup celý ) tašku nechali Murphymu na boudě... zjistili, že ještě něco musíme koupit... odešli... vrátili.... balili....pes furt chodil, dejchal, pil.... dejchal... pil.... já se začla bát, že mu zrovna před odjezdem na dovču něco je.... posbírala jsem papíry roztrhaný po kuchyni a nadávala, že ten dobytek chlupatej zase raboval v koši..... pes dejchal,.... pil... já se bála.... začala hledat salám.... Brtnik tvrdil, že je v tašce, v tašce nebyl.... pes dejchal, pil....hledali jsme salám.... pes dejchal... pil, Brtnik důrazně požadoval, ať nestrašim, že psovi něco je.... salám nikde... látková taška- takovej ten pytel beztvarej asi stokrát prohledaná... pes dejchal, pil.... já se podívala do psího domku a.............KURVÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ TEN ČOKL SEŽRAL CELOU ŠTANGLI TOHO PŘEDRAHÝHO SALÁMU A NECHAL Z TOHO JEN TEN ŠPAGÁT A PLÍŠEK!!!!!!!!!!!!.... pes byl rád, že ešče dejchal a já ho nezabila a my si šli koupit vobyčejnou vysočinu
EDIT
"ze nic takovyho moje fenecky by v zivote neprovedly!
tuhle větu nikdy, nikdy, nikdy nevypouštět z huby
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 11:40
- Nahlásit
denyk
tadyhlenctohorůžovýhofóra
to NENI RŮŽOVÝ FÓRUM, NENI ! JASNÝ!!! ?
ach jo mám z toho nerv ještě teď.
Jo to chápu, ale hoď se do klidu. opravdu. Ve svý podstatě je to taková klasická psí bojůvka. Pochopitelně, že to není dobře, ale z psího hlediska... koukej na to takhle: Pes je novej, pořvává na něj z balkóna, honí si triko... pak se potkaj na jakoby Bukiho teritoriu, Buki jde za frajera velkýho a ten malej mu sdělí, že je kretén a naprostá nula., .... jak říkám, pochopitelně, že to není dobře, ale myslím, že šlo o takový to klasický psí vytahování se a ne o rvačku doopravdickou, píšu to proto, aby se Ti na to lépe dívalo,( do psí komunikace nevidíme, nevíme co proběhlo z každé strany těch psů) a líp se tí ten problém zvládal, abys nejančila, že je zabiják. Dělat to nesmí, to pochopitelně ne, musí poslechnout. Jen se to chce hodit do klidu, protože když v něm nebudeš, budeš jančit pokaždý, když psa potkáte. Takže zase - prevence a poslušnost a klid.
. a jsem rozklepaná a mám ner
to ne, to nemůžeš, KLID, klid,
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 11:44
- Nahlásit
PetraK
rumštajn ve spolek.... gde si byla v Beskydech ???? žes nedala vědít, že cestuješ něgde ku nám, mohli jsme se sejít, mám Beskydy za chalupů....
Fajka
a co váš lékař pani ???? Jak se snáší s bábofkou prouhatou ????
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 11:50
- Nahlásit
"Vy máte tak chytrýho pejska, to ten náš by neukrad ani rohlík.
pani byla ministryní taktu
Fifi
Tolika ruuzovy, ble az se mi udelalo samotny mdlo...
s čim kdo zachází, s tim taky schází, se z tý růžový zebleteje za trest fšecky!
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 11:50
- Nahlásit
jeden, dva tři čtyři, pět, šest sedm, osm, devět, deset....
nic tak znova
.....
jo už mi je líp a nejde mi pára z nozder snad ho odpoledne...možná ani..... ani nezabiju
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 11:52
- Nahlásit
PetraK
vyměním psa který žere psy za psa který žere salámy ...
dyk uš dám pokoj
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 12:08
- Nahlásit
Fifi
Pepo ja se spletla!"
Málo! Znova!
Azsem se lekla, ze si se mnou spala v posteli a mela pak soud.
hehehe já taky
me prdnuly asi stolety sustaky, na prdeli.
a já ti furt řikám, nežer dokola tu čočovou polifku, nežer furt tu čočovou polifku
brut
Fifi
.. hovno bude až usneš
brut
co by z toho byla schopná udělat
funkci vrchního ouhla zastáváš už dávno ty,
Janiii
to jsou jeho ochranný brejle a šátek
fešák, musí bejt děsnej fešák, když si k tomu vezme i nějakou ZELENOU kabelku....
Fifi
brut
Hyena .
Haranicko je bezvadna vec
jo fakt bezva jen co jsme se vrátili do civilizace, už je zase ze psa debil se slintancema vod držky a s pohledem nyjící laně kurnik proč ty feny letos háraj furt jedna po druhý a dokolečka dokola bez přestávky??
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 12:14
- Nahlásit
vlk
žes nedala vědít,
dyš já nevědíla kam jedu na dovolenou, nevim to nikdy. až dycky na místě se to dozvim , škoda to je , byli jsme v Horní Bečvě, dali Malej, velkej Javorník, Lysou horů, Soláň a tak jako podobně
.denyk
ho odpoledne...možná ani..... ani nezabiju
ne nezabiješ, ven půjdete na vodidlu s tím, že ze dveří baráku půjde až mu to dovolíš (pokud už to takhle teda nemáte), když uvidíte psa, stáhneš Bukiho pozornost na sebe, dáš mu sedni, řekneš mu klid! a neřeš, nebude-li řešit, odměníš ho, moc v klidu pochválíš, důležitý je mít klidný, nízko posazený hlas. Bude-li řešit, řekneš důrazně a klidně FUJ!, cukneš, řekneš k noze a otočíš se s ním směrem od psa, tak aby si ti sednul k noze a byl zády k tomu psoj. Sakra nevim, esli to píšu dobře, moc pospíchám.
dyk uš dám pokoj
ne, nedávej, pořešíte to, neboj.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 12:22
- Nahlásit
PetraK
byli jsme v Horní Bečvě, dali Malej, velkej Javorník, Lysou horů, Soláň a tak jako podobně
..... jůůůůů škoda, Lysů horu mám co by šutrákem dohodil.... sme mohli spáchat nějaké hromadné setkání psistva a lictva...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 12:38 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
vlk
Lysů horu mám co by šutrákem dohodil.... sme mohli spáchat nějaké hromadné setkání psistva a lictva...
no tohle je jediná nevýhoda překvapovací dovolený, že jak to nevím předem kde se kdy ocitnu, tak se nedá dopředu nic naplánovat. Zdařilo se mi enem,i díky tomu, že bylo v tu první neděli hnusně, že jsme zajeli za ohařiskovou kamarádkou do Bohumína (která vím, že tam bydlí) a já si mohla po sto letech sednout na kůň. A ešče na moc vzhledný a moudrý kůň. Bylo to úžasný, mám zážitek zas na milijoun let. navíc tam měli vižlí štěňátka a.... Brtnik se inspiroval juchééé!
a Lysá hora mě naštvala, nejen, že to je furt hroznej výšlap - šli jsme opět z Ostravice, takže ten nejhorší výstup, a nejdelší, ale bylo tam hafo moc a moc lidí , nemám ráda lidi, natož davy lidí!! co tam kurnik fšichni dělali?
hele a vlku jak jsi dopadla s tím úrazem??
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 12:54 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
PetraK
Nazdaaar dovolenkarko!!
vymašírovala sem si svůj sen. pořídila si chorobu,
Vysvetli! Jakou?
mne hnije prst
cos dělala?
Prave, ze skorem nic. Od pidi skrabnuti se rozjela infekce, zanet nebo otrava krve ci co to bylo, ale uz je to cajk.
Jinak hovno bylo, uplne normalni, po provazku ci alobalu ni vidu ni slechu, zrejme se salam travi dele, nezli morske rybicky.
este edit:
Kachnooo
posilala sem ti na spice odkaz na dva utulkace, vsimla sis jich tam?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 13:24
- Nahlásit
Fifi
Vysvetli! Jakou?
no možná časem bude druhej hošíček, to je to přání a chorobu sem si vymašírovala jakousi nachlazenino rádobykřípkovou. Začlo mě bolet v krku v pátek, když jsme druhej den zase měli jet na koniky, takže to jsem hned ráno volala kámošce, že jako ne, páč ani skorem nepolknu, poctivě jsem ležela, večer mi bylo líp, tak jsme provedli s Brtnikem dochtorský konzílijum a usoudili, že to zkusim přechlastat což se zpočátku i jevilo jako že to funguje, ale ráno se ukázalo, že společenství choroby a kočky je hodně silná dvojka no takže pak při přejezdu Beskydy-Praha - Povlčín sem cestou málem cípla,i vzhledem k tomu, že ten den bylo fakt děsně vjědro, dusno, vlhko, v autě nepřežitelno. Tak jsem doma zalezla do pelechu, Brtnik nařídil že musim k dochtorovi a já rozhodla že jedem na chalupu pokládat dlažky přece , řikal, že sem magor, ale poslechnul, co mu prej taky jinýho v tomdle žití zbejvá, pravil. Na chalupě sem chvíli chořela, pak sem se hrozně nasrala a šla mlátit zednickým kladívkem do dlaždiček, což způsobilo, že tetkon neudržim nic v rukou v sobotu přijel mlaďas a přivezl mi sparingpartnerku, takže jsme s Monikou přepíjely mou chorobu do půl šestý do rána, je to silná děfčica, ta jediná neodpadla a léčebný proces se mnou dokonala ofšem ráno jsme na tom obě byly stejně blbě
. Od pidi skrabnuti se rozjela infekce
blebleble. a od čeho to škrábnutí bylo?
Jinak hovno bylo, uplne normalni,
no jistě, provázek a alůbal sou úhledně zabalený v tom hovnu
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 13:25
- Nahlásit
PetraK
hele a vlku jak jsi dopadla s tím úrazem??
... no dali mi nějaký prachy navíc a ticho po pěšině... naštěstí už je to skoro v cajku, takže to snad bude dobrý...
, nemám ráda lidi, natož davy lidí!! co tam kurnik fšichni dělali?
no vidíš.... znám tady místečka gde můžeš tři hodiny courat (sice v polích a lukách) a nepotkáš živou duši, tři kiláky za chalupů přehrada kde se dají vyplavčit psiska.... a úžasnou rybí hospůdku gde mají vyhlášené rybí speciality... nebo jinou gde dělají skvělou KACHNU s domácím knedlíškem a zelíškem...
a zrovínka jsem měla taky volno....máme tady spostu pěkných míst...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 13:31
- Nahlásit
vlk
naštěstí už je to skoro v cajku, takže to snad bude dobrý...
tak hlavně že tak, to aby to bylo cajk je nejdůležitější
i kiláky za chalupů přehrada kde se dají vyplavčit psiska.... a úžasnou rybí hospůdku gde mají vyhlášené rybí speciality... nebo jinou gde dělají skvělou KACHNU s domácím knedlíškem a zelíškem...
a zrovínka jsem měla taky volno..
ach jooooooooooooooo, ach JO!! Hm, no jo , když já to prostě nikdá dopředu nevim , což je sice fajn, páč pak je prostě překvápko, ale tuto je nevýhoda.
máme tady spostu pěkných míst...
já vím, říkala mi třeba Peťa tip na výlet na Javorový - z obce řeka-po zelený. Taky to bylo v plánech, ale čék míní a choroba mění.
|