| Autor |
Zpráva |
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 19:32 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
denyk
zjistila jsem že je na sy protivný víc, když je blízko mě...ikdyž snažím dělat ťuťuťu to je kamarád
Kolik mu je? Mě tohle Hipík dělal v pubertě. Pak byl dlouhou dobu klid a pak znova ve 12 pár měsíců po kastraci. A pak zas dobrý...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 19:34
- Nahlásit
Janiii
a ted jdu cist,pac nesmim byt ve spolecnosti,vyvolavam konflikty
Jak ja ti rozumim.
denyk
Ty a on teda prudi jakoze bubu zly nebo to dela ze strachu a nejistoty? to porad nevim, jak to mate a na tom dost zalezi, jak k tomu pristoupit. Nebo se muzes smirit s tim, ze mas asociala.
vy máte co dočinění s útulkem, v září až přijedu z dovči chtěla jsem vám poslat starší deky, obojky, ručníky, misky...nějaké krmení...byl by zájem?
Jasna paka, to vis, ze tam se hodi vsecko, navic tam je ted zaplava stenat. Pomahame Tomuhle azylu ve Skrivanech - ale jak to dopravit, abys nemusela calovat nejakej tuze drahej balik??
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 19:39
- Nahlásit
denyk
zjistila jsem že je na sy protivný víc, když je blízko mě...ikdyž snažím dělat ťuťuťu to je kamarád, dokáže vrčákovat na 3-měsíční rotvajlerku
hele a není to o žárlivosti? Pak by se s tím dalo dělat to, že když takhle vrčákuje, tak just odložit a mazlit se s objektem jeho vrčákování....
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 19:51
- Nahlásit
A tuhle " ze života" znáte ? http://www.youtube.com/watch?v=CFNVupI_NuI
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 20:00
- Nahlásit
Je mu 2,5 roku. Je to spíš ze strachu, nejistoty-jestli teda můžu soudit podle ostatního chování. Se psy se kterýma se zná odmala-o.k. i ty co bydlí v bytovce.
K ostatním psům se blíží po špičkách, pomalu naježený s ocasem nahoru.
K některým se odmala choval tak, že si lehnul na zem.
K bráchovi-ten měl vždy navrch se chová stejně. Lehne si a když jsme s ním občas venku, celou dobu mi dokáže jít "u prdele" nohy a hlídá si ho...
Když jsou psi daleko (neznámí) tak popoběhne, vyštěkává neběží k nim moc blízko. Vrátí se když zavolám.
U westíka podle mě byl moc blízko a nechtěl se k němu otočit zády-chránil si prdel
Třeba je všechno jinak. Prostě něco řeší za mě
Fifi jinak než poštou á teď mě napadlo Petr má v Hradci tátu a po dovče tam bychom měli jet...takže to tady zrachuju a dovezu.
Co děláte o víkendu všici? Neděje se někde něco? Jsem sama s čokloj
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 20:08
- Nahlásit
denyk
á teď mě napadlo Petr má v Hradci tátu a po dovče tam bychom měli jet...takže to tady zrachuju a dovezu.
Super, tak to prevezmu na zivo, aspon treba si prijedes pomuchlat perdele a Kremylka pak se ozvi!
Třeba je všechno jinak. Prostě něco řeší za mě
Tezko rict, chtelo by to videt nazivo. Urcite bych se hlavne nestresila a upevnovala povely zakladni, zlepsovat koncentraci na sebe, o najiti klidnych a nic neresicich psu/spise fen jsem ti psala uz drive, ale ty asi v okoli nemate.
Neděje se někde něco? Jsem sama s čokloj
Chces si udelat vylet? Ja este nevim, co bude o vikendu, hlavne esli nezacne Kremylek haratititititi. Mne napadlo neco, ale to ti kdyztak brnk za chvili, zalezi to na vicero faktorech.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 21:32
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Jsem celý den běhala po městě, po Práglu a jsem moooooc unavená. Jediné pozitivum vidím v tom, že sem konečně koupila kapesní slovník aj
Jdu zkusit dočíst, co jste sesmolily
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 21:40
- Nahlásit
brut
Jsem celý den běhala po městě, po Práglu a jsem moooooc unavená.
A že si necinkla.....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 21:43
- Nahlásit
Hyena
To pri tom behani nestihla, simte, by ji vlny signalovy nestihaly.
brut
a jsem moooooc unavená.
Tak pujdes spat aspon, neee?!
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 21:45
- Nahlásit
Fifi určo po dovolené pojedem, do té doby můžu kontaktovat pár známých, třeba toho bude víc ....
To bychom určitě přijeli bez pes, protože babičce je přes 90 a prý by jí kleplo jen kdyby viděla hafuši pod oknem
brut
Praha unaví každého
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 21:49
- Nahlásit
denyk
A tak esli pojedete bez pes a s vicero vecmama, byste to tam mohli sami odvezt, to jako jen, abyste videli, do ceho ty veci jdou.. Jinak samo rado odvezu cokoliv, kdyz byste na to nemeli cas nebo tak neco.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 21:54
- Nahlásit
Fifi
uvidíme bábuše bydlí v centru....
Určitě se předtím ozvu a jdu se mrknout na útulek
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 21:59
- Nahlásit
ufff, dočteno... Ešuska přežila, denyk se nám taky vrátil... hurááá, všechny tu máme jak na dlani
Hyena
A že si necinkla.....
dopolko jsem byla u nás ve městě pořešit nějaké drobnosti, pak volala ségra, že jdeme na oběd, tak jsem jela do Práglu, šla s ní na oběd a poté jsem musela pořešit mladýho telefonní kartu, pak nákupy nezbytností a když jsem se konečně v sedm dostala domů, tak jsme jeli na velkej nákup, páč už mám harantííí doma a byla úplně prázdná lednice.
Ale zase pojedu, takže se ozvu
Fifi
To pri tom behani nestihla, simte, by ji vlny signalovy nestihaly.
v tom šíleným slejváku, co byl v Práglu jsem se brodila a to doslova Václavákem ... bylo lepší, že sem nikam nevolala, páč slovník byl jaksi peprnějšího rázu
Tak pujdes spat aspon, neee?!
to jo, za chvíli, už se těším
denyk
Praha unaví každého
mno, mě nevadí, sem odtama , ale nenávidím déšť a motání turistů
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 22:33
- Nahlásit
brut
v tom šíleným slejváku, co byl v Práglu jsem se brodila a to doslova Václavákem ... bylo lepší, že sem nikam nevolala, páč slovník byl jaksi peprnějšího rázu
Je ti odpuštěno... i když slovník peprnějšího rázu bych snesla v pohodě
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 22:49
- Nahlásit
Esuska - uz vim! Uz jsem si vzpomnela! Spekiiino se menoval
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2011 23:10
- Nahlásit
Hyena
Je ti odpuštěno... i když slovník peprnějšího rázu bych snesla v pohodě
to jsem ráda
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 08:03 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Ramštááááááááááááááááááájn,
heslo dne :
přivezou
a pak už zas dorazí :
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 08:31
- Nahlásit
A zahladí stopy...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 08:33
- Nahlásit
Hyena
A zahladí stopy...
jo guvno ...to zbude na nás
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 08:42
- Nahlásit
Fajka
To mi neříkej, že na severu se Karlštejn staví ručně ?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 09:03
- Nahlásit
Hyena
To mi neříkej, že na severu se Karlštejn staví ručně ?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 09:29 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
Ahá....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 09:37 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Hyena
To mi neříkej, že na severu se Karlštejn staví ručně
no skoro...ono když je dvoreček jako dlaň a na něm řádí bagr kterej se tam skoro ani neotočí tak těžko to pak po něm může uklízet válec nebo něco jinýho...
nejhorší je že sem skoro přesvědčená že se sem ten bagr vůbec nemůže vejít a máme to v kopci tak jestli se převrátí tak to bude vůbec legranda
kachna_
hned je sem všecky pošlete!!! hned a všecky!!!! prosíííííííííííííííííííííííííííííííím
nebo to letost nedoděláme
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 10:43 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRRR
RRRRRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
MM
ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN
Tak dámy včera jsme dokonale s Brtnikem předvedli, jak i z obřího množství nabídek se nedá vybrat vůbec nic Ričrd nám včera přivezl vzorky pracovních desek na kuchyňskou linku na chalupu. Vzorků moře ale ani nic se nám tam nehodilo co budeme dělat???
A asi se vyspim až v hrobě, Brtnik měl dneska v noci představu že jede Tůr d Fráns či co a celou noc se mlel, když přestal von tak zas čokl začal štrachat....sem nejklusčí chudáky.
Fifi
No jiste! Proc by nemeli?
jo já si taky říkám. No ale esli mu třá vysvětlí, že se nutně musí bát vos?? co já budu dělat se dvěma debilama???
A jak nad tim zacnes moc dumat, myslidlo jedno blaznivy, tak to nevydumas nikd
na jááá, já vim, enže zas ta zodpovědnost se mnou cloume
Uz se vam zase zacinaj rozbijet vozidla?
vono myslim, že ne UŽ ZASE, ale bohužel FURT
Hipík a Tonička a Rozinka
S Šufánkem máme stejnej názor na to, jak nejlépe ztrávit dnešní den
s dovolením bych se k vám dneska ráda přidala
kachna_
a no a co, že se mi o něj trvale staráš, dyk budu mít dvě děti, tak je logický, že pět psů nezvládnu
kachno ty seš fááááák Blbka , tlemim se tu jak pitomá
to není hloupý auto, to je retardovaný auto to je teda paráda fakt , zvlášť v kombinaci s těma dalšíma pohromama
Eire
za chvilku budete pořizovat čtvrtýho psa
pššššt, ať ho to předčasně neporazí , no ale to by fakt musel bejt nejdřív barák teda, to už jsem soudná i já
Hyena
Malé vižlátko bude úžasné- gratulíruju
díkec no zatím ešče čááásu habakůůk, uvidí se co bude - třá ho ešče zlomím na ten útulek??
, bo má takovou spoustu džentlasů dispozici
a fšicí dojednoho sou to úhýlný prasáci to znám
Janiii
jaka Peta ma stenatka?
tu neznáte pani, předpokládám. To nejni anik Kukačková Ejmydlová, ani Špekáčková, která ale neměla vižlího Špekáčka, ale křížence RR a pak si k němu pořídila fenku RR.
No ale dámy, zde je to silné komando, které přesvědčilo Brtnika:
snad mě tatínek štěňátek Brněnský pan Merlin nezastřelí, že jsem mu sem pár jeho dětiček vytáhla
a zde dámy krasavec, kterýho jsem mohla mít tehdá doma!! "černá vižla!"
jestli mě něco štve, tak to, že se mi nepodařilo Brtnika tehdá zlomit!! je úžasnej, úúúžasnej.
denyk
.ikdyž snažím dělat ťuťuťu to je kamarád,
to asi nedělej, jen mu spíš dej najevo, že ať se hodí do klidu,
dokáže vrčákovat na 3-měsíční rotvajlerku
porotože je pako nejistý to za první a za druhní - jsi si jistá, že vrčákuje jako že vrčákuje?? Vižla je ukecanej péf, není vrčení jako vrčení a za třetí - některý štěňata Ešus taky nemusí, jsou-li moc dotěrný nemá je rád, má rád štěňátka, který k němu vzhlížeji, jako že je psí Nadbůch a děsně ho obdivujou
Ešuska to myslíš vážně, že by mohlo být rezavý mimí???
no otázka je, jak vážně to hlavně myslí Brtnik
a co na to Ešusek, ptala ses ho vůbec?
tak toho se ptát teda nebudu
Fifi
y nebo to dela ze strachu a nejistoty?
podle mě je to takhle. Vižla je prostě pako. Nemyslím, že by byl asociál, ale je prostě nejistej jako že moc a když někdy může, tak si zamachruje. Ale je to jen můj odhad
Hyena
hele a není to o žárlivosti? Pak by se s tím dalo dělat to, že když takhle vrčákuje, tak just odložit a mazlit se s objektem jeho vrčákování...
čéče tohle nevím, esli by jako v tutom případě zrzatýho pošahance zafungovalo - voni jsou fakt jako mišuge , tady spíš myslím zabere to, že je třeba sedni a v určitý vzdálenosti od psa jednak zrzavec zjišťuje, že se mu nic nestane (pochopitelně myšleno, že druhá strana má normálního a hlavně ale i ovladatelnýho, poslušnýho psa, nebo zajištěnýho vodítkem), a taky, že ale musí poslechnout paničku, takže když ta řekne, že sedni a čum na mě, tak se bude sedět a čumět na paničku. On tím získá jistotu postupně. jistotu sám v sobě, že to ustál, jistotu v pánčičce, že se soustředí na ní. Další věc je, že po tom co se mu stalo to má nejspíš jako Ešus- že se potřebuje s tím psem delší dobu poseznamovat, aby s ním mohl fungovat, jak pak zjistí, že vo nic nejde, bude ochotnější to neřešit.... CHCE TO MOC HODNEJCH A TRPĚLIVEJCH PSŮ KOLEM a DENYK ABY SI VNUTIL KLID V SOBĚ.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 10:46
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Fajka
heslo dne :
přivezou
pak už zas dorazí
co to tam zase vyvádíte?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 10:52
- Nahlásit
PetraK
předvedli, jak i z obřího množství nabídek se nedá vybrat vůbec nic Ričrd nám včera přivezl vzorky pracovních desek na kuchyňskou linku na chalupu. Vzorků moře ale ani nic se nám tam nehodilo co budeme dělat???
nic ... necháte to v sobě ustát a buď si vyberete později nebo použijete jinou alternativu, která se vám bude zamlouvat víc
Brtnik měl dneska v noci představu že jede Tůr d Fráns či co a celou noc se mlel, když přestal von tak zas čokl začal štrachat....sem nejklusčí chudáky.
aháááá, to nám tu chybělo... prej nejklusčí ... to určitě, si zapomněla, že sem tě viděla s tukanem, viď?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 10:57 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
PetraK
Ričrd nám včera přivezl vzorky pracovních desek na kuchyňskou linku na chalupu. Vzorků moře ale ani nic se nám tam nehodilo co budeme dělat???
hahááááááá a to si se nám řechtala dyž jsme vybírali sedačku a Borůůfka postel .... kyš kyš vidíííš jak je to někdy těžký
brut
co to tam zase vyvádíte
to by v tom byl čert aby ten barák nespad
ááááále..zas nějaká neplánovaná akce.... tam jak jsme seděli na tom nedotčeným kousku zahrady...tak tam bude záftra rygol 1,5 m do hloubky....
asi si du ted hned vobjednat bazén..že by jsme to jako ani nezasypávali
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 10:58
- Nahlásit
Hyena
A že si necinkla
: já sem četla.... A že si necikla jo je vidět, že jsem málo spala
Fifi
denyk
. Urcite bych se hlavne nestresila a upevnovala povely zakladni, zlepsovat koncentraci na sebe, o najiti klidnych a nic neresicich psu/spise fen jsem ti psala uz drive, ale ty asi v okoli nemate.
já sem neopisovaláááá hele soudím podle Ešusa, je taky Buki asi jurodivej, Teď mě napadlo, vůbec si nepamatuju, jak jsem Ešusa navykla na to Neřeš!! ale mohla by tohle být cesta?.... Buki na vodítku... vidí čokla... vyvádí.... ozve se zcela NEEMOTIVNÍ ale jakoby důrazný "NE-ŘEŠ!", otočka se psem a v klidu jdeme jinam, po chvilce se otočíme, jdeme zpět ku psu, vyvádí-li Buki, zas to samý a furt jak u blbejch dokola?
Já ho to neřeš!! učila tak nějak za pochodu v procesu, ale takhle by se mu to do palice mohlo dostat ne? V podstatě by šlo o křížence povelu a doporučení, ne?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 11:04
- Nahlásit
denyk
brut
Jsem celý den běhala po městě, po Práglu a jsem moooooc unavená
Praha unaví každého
a to se ešče nepotkala se mnou
denyk
my jsme o víkendu u ségry
Janiii
! Spekiiino se menoval
chytráá vzpomněla si.... vtipný bylo když jsme šli pohromadě a na čokle zavolaly. Ešus, Špekáček!
Fajka
Hyena
A zahladí stopy...
jo guvno...to zbude na nás
krafky ste. obří
a
kachna_ s těma žijícíma duchama tomu velí
brut
necháte to v sobě ustát
tak tadle varianta rozhodně neklapne , to nejde to se musí pořešit včil
to určitě, si zapomněla, že sem tě viděla s tukanem, viď?
vod tý doby se dost změnilo zas.Ešče že na dovče bylo počasí nekoupací a já se nemusela koupat v neoprénu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 11:06
- Nahlásit
Tohle je o místě, kde jsou naše dětičky ..... to co tam baštěj, je jejich jediné jídlo, děti v červených svetrech jsou ze školy, kam dětičky chodí a ti, co rozdávají baštu, jsou naši průvodci a zakladatel nadace, Hellen je koordinátorka nadace
http://www.youtube.com/watch?v=dqJVg9Ro95k
tady je zase videjko přímo ze školy a okolí, ta holčina, co upravuje mikinku prckovi, je jeho máma( je jí 16 a narodil se jí ve čtrnácti po znásilnění)...opět tam baštěj lahůdku..
http://www.youtube.com/watch?v=hEdpC01NzEQ
|